תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם , יש לי מגן יום שלישי בתוכנה אקסס ויש לי בעיה בפרויקט שלי , אני מסתבך עם פקודה בmodule (בונה פקודות), מי שיודע איך לעבוד עם זה שיגיד ואני אעלה תמונה של הבעיה שלי . תודה !
-
- 0 תגובות
- 444 צפיות
-
-
לבת דודה שלי יש את "norton antivirus corporate edition" ושאני רוצה להסיר אותו הוא רוצה סיסמא. יש לי חלון קטן שרשום בוא כך: parent servere: ואת הנתון הזה יש לי password: שאותו אני צריך לגלות איך אני מסיר את זה או יותר נכון איך אני יכול לדעת מה הסיסמא
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
לאחרונה כל מייל שמגיע אליי (נדמה לי שרק מהוטמייל) מגיע עם קובץ מצורף: multipart2.txt והגודל שלו + text2.html והגודל שלו. הבעיה היא שתמיד בקובץ הראשון (מולטיפארט2) יש אוסף ג'יבריש ענק: Content-Type: multipart/alternative; name="multipart2" Content-Transfer-Encoding: base64 Content-Disposition: attachment; filename="multipart2" Content-Type: multipart/alternative; boundary="------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1" --------=_EREZ_P_WallaMail_22402_1660_P_1 Content-Type: text/html; charset=UTF-8 Content-Transfer-Encoding: base64 DQo8Qk9EWSBvbmNvbnRleHRtZW51PSJyZXR1cm4gZmFsc2UiIGRpcj1ydGwg c3R5bGU9Ik9WRVJGTE9XLVk6IHNjcm9sbCIgbGVmdE1hcmdpbj0wIHRvcE1h cmdpbj0wIHJpZ2h0TWFyZ2luPT…
-
- 7 תגובות
- 815 צפיות
-
-
יש לי קובץ mp3 , שמעתי אותו ולא שמעתי שום פגם שצרבתי אז היו מעין קפיצות , לא קפיצות של דיסק שרוט. יש דרך לדעת לפני צריבה או אחרי צריבה אם יש פגם בקובץ ? לא נעים להכין דיסק ואז לגלות שחלק מהרצועות קצת פגומות
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
בבקשה בבקשה בבקשה... אני חייב לינק לגירסא של ה 30 יום לתוכנה FREEHAND 10 כמה שיותר מהר... תודה מראש..
-
- 12 תגובות
- 826 צפיות
-
-
איזה מהם יותר מהיר יותר איכותי עם יותר פ'צרים?
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
היי .אני מחפש תוכנה שמסוגלת ללכוד את הנעשה על גבי המסך (משהו כמו PRINT SCREEN) אבל בתור קובץ וידאו תודה
-
- 1 תגובה
- 722 צפיות
-
-
כמו שהכותרת אומרת, התוכנה לא צריכה להכיל יותר מדי אפשרויות, רק אפשרות לחתוך קטעים ולהוסיף "שקופית" שכתוב בה משהו ואם אפשר כמה אפקטים אבל זה פחות עקרוני. כמובן שעדיף שהתוכנה תיהיה חינמית
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
אני יכול לעשות חיפוש, אבל כל הזמנים יוצאים מודים חדשים של אימיול, אז זה לא יהיה אקטואלי. איזה מוד של אימיול הוא הכי מומלץ? מנסיון שלכם, באיזה מורידים במהירות נורמלית. תודה
-
- 9 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שתגביל את הצלילים לאפליקציות מסויימות, לדוגמא אם אני שומע מוסיקה, לגרום לכך שכל שאר הצלילים של האפליקציות האחרות יחסמו שהאקספלורר או הוינדוס עצמו לא יתחילו להפעיל אפקטים ולהפריע למוסיקה, או לדוגמא אם אני רואה סרט במחשב, שהאייסי והמסנ' לא יצפצפו, בלי לשנות את ההגדרות הספציפיות של כל אפליקציה, אלא בעזרת המנהל צלילים לחסום סאונד של אפליקציות שאני רוצה ולא רוצה...מעין NETLIMITER אבל לצלילים ;D יש משהו כזה או שעליתי על סטארט-אפ? תודה
-
- 0 תגובות
- 719 צפיות
-
-
ההורדות שלי באימיול ממש איטיות. אני מגיע למהירות של מקסימום 4KB/s לקובץ (20KB/s ב-Burst). בד"כ, המהירות היא 1-2KB/s. המהירויות מאוד איטיות גם כאשר מדובר בקבצים עם הרבה מקורות. כל הפורטים שלי פתוחים ויש לי High ID. הבעיה שלי היא שיש לי רשימה עם הרבה הורדות פעילות, אבל אימיול לא מסכים להוריד יותר מ-4 קבצים בו-זמנית. אם אני אוריד הרבה קבצים במקביל, אז אני אנצל הרבה יותר טוב את הרוחב פס שלי, ולא אחשוב שאני נמצא ב-Dial-Up Connection. איך אפשר להגדיר לאימיול שיוריד מספר בלתי מוגבל של קבצים במקביל? אני משתמש ב-MorphXT.
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום לכל חבריי הפורום ! יש לי במחשב כמה תוכנות ריגול שיוצרות לי בעיות מאוד מעצבנות ואני מחפש לינק לתוכנה שתסיר אותם כי הם ממש מעצבנים ! למי שיש לינק לתוכנה טובה שתסיר לי את תוכנות הריגול מהמחשב שיתן לי אותה בבקשה! תודה מראש!
-
- 4 תגובות
- 791 צפיות
-
-
כול פעם שאני מפעיל משחק אוו משהוא, ובכלל במחשב יש לי שימוש די קבוע של 100%. שאני מפעיל משחקים וכאלו הוא על 100 !! זה משגע אותי. חשבתי שזה בעיה עם המערכת הפעלה אבל בסוף זה לא היה וניסיתי גם דיסק מקורי. בקיצור, כנראה שזה משהוא בחומרה אבל מה יכול ליהיות ?? כול המחשב הוא חדש !! . עזרה,?
-
- 10 תגובות
- 895 צפיות
-
-
- ICQ 5 ... אני לוחץ על CONNECT וזה מתחיל לעלות, וזה עולה ועולה ... ויוצאת לי הודעה שזקרון הוירתואלי של המחשב עלה על גדותיו ועז נתקע לי המחשב... כבר ניסיתי למחוק ולהתקין מהתחלה אבל זה לא פתר את הבעייה... - מי יודע מה לעשות?
-
- 3 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
הפיירואל ממשיך לשאול אותי עם להסכים או לא להסכים להריץ כל מני דברים שמתסיימים ... בה exe ועוד מופיע לי הודעה שיש לי ספייאור מסוכן על המחשב ועם אני רוצה לגשת לפה ולפה אז לחצתי כן ואז זה ניסה להוריד לי עוד משהו exe אז מהר ביטלתיאת זה וזה לא הוריד לא יודע יש מלא דברים שלא קשורים ועובדים על המחשב exe exe exe כל מני תוכניות שאני בטוח שלא אומרים להיות מה אני אומר לעשות ?
-
- 9 תגובות
- 885 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מנסה לצרוב קובץ BIN (יש לי את ה-CUE) בעזרת ה- NERO והוא מקפיץ לי את השגיאה הזו. הקטע הוא שבדקתי כבר את ה-IMAGE בעזרת מין VIRTUAL CD כזה והוא עובד!! גם הצלחתי לצרוב אותו עם תוכנה אחרת . מישהו יודע את הסיבה לכך? תודה מראש. [attachment deleted by admin]
-
- 11 תגובות
- 853 צפיות
-
-
שמעתי שיש תוספות כמו שעון מעורר ותוספת shat doun... מישהו יכול לתת קישור?
-
- 1 תגובה
- 971 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מחפש תוכנה שנועלת את שולחן העבודה ולא מאפשרת גישה לכוננים ותיקיות אני רוצה שתופעל תוכנה מסויימת ב-STARTUP ומעבר לזה כל שאר האפשרויות ינוטרלו. כולל אפשרות התקנה לתוכנות חדשות תודה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
ואודה מאוד אם תענו גם על חלק מהם, עפ"י ידעכם כי רב. ברשותכם רבותיי: 1. האם אפשר לחפש כל שם קובץ, גם כזה שלא מאונדקס עפ"י תוכנו, לדוגמא קובץ EXE או AVI? המטרה רק למצוא באיזו תיקייה הוא יושב, בלי לחרוש את ההרד דיסק של קרוב לטרה-בייט שלי. (כלומר אפשר להפסיק להשתמש ב-AvaFind?) 2. האם התוכן המאונדקס ללא הגבלת גודל? בגוגל רק 5000 מילים ראשונות של נניח קובץ טקסט מאונדקסים - חפש מילה שהופיעה אחרי כן - לא תמצא. 3. האם קיים תוסף שמחפש בתוך קובצי RAR כמו שיש לגוגל? כלומר אני רוצה לחפש שם של קובץ שאני יודע שיושב באיזה קובץ דחוס, שאין לי מושג איפה הוא עצמו יושב או מה שמו. 4. האם מאנדקס קבצים ללא סיומת או עם סיומת LOG בתור טקסט? לגוגל היתה בעייה עם זה... 5. האם מחפש עברית בתוך קובצי…
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי את כרטיס המסך הבא: Gigabyte Radeon 9200 SE ניסיתי פעם לעדכן דרייבר כאילו את ה- Catalyst אבל כל המחשב זז כמו חמור והיה איטי לגמרי! ואז עשיתי שיחזור דרייבר והכל הסתדר... אז אני יכול עכשיו לעדכן לדרייבר החדש או לא? צריך עידכון של Gigabyte כאילו? תודה מראש לכולם
-
- 1 תגובה
- 557 צפיות
-
-
-
מחפש דרייבר למצלמת רשת של GPT דגם dc4110 חיפשתי בכמה אתרים ולא מצאתי אולי מישהו מכיר איפה אפשר למצוא? יזהר
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
איך אני מגדיר ב-eMule את ה-WebCache? אני צריך את ההגדרות של ה-ISP Proxyserver Settings.
-
- 6 תגובות
- 863 צפיות
-
-
שלום בשביל לראות את כל סרטי הDIVX\XVID האפשרים מספיק רק הDIVX הרגיל (www.divx.com) או שצריך להוריד עוד משהו?
-
- 13 תגובות
- 1.1k צפיות
-