עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by shaharZur,

שלום לכולם , יש לי מסך LCD של SAMSUNG 710N ואני רוצה לדעת עליו נתונים. הכי חשוב לי זה לדעת מהי מהירות התגובה שלו כי חיפשתי באתר היצרן ורשום שם 8 MS וחיפשתי בעוד מלא אתרים ושם רשום 12 MS אבל בכולם התמונה לא נראת בדיוק כמו המסך שלי. לכן אני מחפש תוכנה בודקת. יש תוכנה כזאת?

2. Started by M7a,

יש לי סרטון MOV אני רוצה להפוך אותו ל wma או avi? אפשר תוכנה בבקשה, זה דחוף! תודה

3. Started by GGuyZ,

היי לכולם. קניתי מחשב חדש וברצוני להעביר באמצעות נורטון גוסט את כל החומר מהמחשב הישן. השאלה שלי היא מה יקרה כאשר אני אפתח את הIMGים בהרד דיסק של המחשב החדש? הרי כל ההגדרות והדרייברים מותאמים למחשב הישן...

4. Started by patrik,

אני מעוניין לכווץ קבצים תחת DOS (מה שלא מתאפשר בווינדוס כי הם בשימוש) , מצאתי Winrar בגרסת DOS , אך אני לא יודע איך להישתמש: 1. לכווץ מקור כמו: "C:\" , "C:\foldername" , "C:\file.exe" 2. לחלץ למקור: "D:\" , "D:\newfolder" *עוד שאלה לא קשורה לנושא: איך אפשר לבצע העתקה בDOS של תיקיות עם כל הקבצים והתתי תיקיות (לדוגמא C:\Windows) למקור כלשהו (לדוגמא D:\newfolder) ? תודה מראש על כל עזרה.

5. יש לי קובץ קול ששמתי אותו בפלאפון בתור צילצול אבל הווליום שלו חלש למרות שבצלי בפלאפון הוא מוגדר עם המקסימום. איך אם בכלל אני יכול להגביר לו את הווליום ?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  6. Started by MX518,

שלום אני צריך שתעזרו לי בבקשה למצוא את הפונט שמופיע בתמונה הבאה:

7. Started by Guarding angel,

היי במידה ויש לי כמה סרטי DVD ואני רוצה לצרוב אותם ולעשות להם תפריט לכול אחד מהם איזו תוכנה אני צריך לרכוש? כמובן שתתאים לWINDOWS XP

8. Started by ShayGTi,

יש לי שתי שאלות שמתאימות לפורומים שונים, בסוף בחרתי לשאול כאן מאשר לפתוח שני נושאים. א. האם אוברקלוקינג תקין ויציב יכול דווקא להאט את פעולות המחשב? כלומר לגרוע מאשר להוסיף? ב. זכרון וירטואלי, מה המשמעות שלו? האם כדאי להשתמש בהרבה זכרון וירטואלי במחשב חדש? מה הערך הרצוי לביצועים מקסימליים?

• 1 תגובה
    • 521 צפיות
  9. אני לא מצליח להסיר,ואני לא עודע מה זה :s05: זה שוקל 940 MB ואני לא יודע איפו זה נמצא אני רואה את זה ב EDD\REMOVE PROGRAMS ואני לא מצליח למחוק זה לא מעלה את ה WIZARD בבקשה תעזרו לי(יש מצב זה וירוס?)

• 1 תגובה
    • 544 צפיות
  10. Started by talisman,

אני מתכוון לרגילים.. כמו גוט-מן יאד וכו..... בוינדוז החדש שהתכנתי חסרים הרבה מאוד גופנים בעברית...

11. מה קורה אנשים !!!! אני מחפש תוכנה שתאפשר רק ע"י הכנסת סיסמה פתיחת תיקייה או קובץ . התיקיות יושבות על דיסק קשיח נייד ככה שהתוכנה לא יכולה להיות מבוססת על המחשב . לא משנה לאיזה מחשב אני מחבר את הדיסק , אני רוצה שרק ע"י סיסמה יהיה ניתן לפתוח את התיקיות .

12. איזה אנטי וירוס אני צריך להוריד בשביל לבטל את זה ולסרוק וירוסים במחשב.. או תוכנה כלשהי

13. Started by RX7,

שאני בא לעשות סריקה מופיעה לי השגיאה הזו אז אני עושה מלא פעמים אישור ואז מתחילה הסריקה למישו יש מושג מה זו השגיאה הזו? להתקין גירסה חדשה?

• 1 תגובה
    • 423 צפיות
  14. אני לא מצליח לשמוע דברים דרך הטלויזיה שאני מריץ במחשב דרך קבל s-vhs. וגם אני רואה את כל הדסקטוף בשחור לבן בטלויזיה איך אני מסדר את כל זV? תודה..

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  15. שלום, אשמח במידה ומישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה. כשאני מנסה לנגן סרט כלשהו (בפורמט XVID בלבד ממה שראיתי) המדיה פלייר נותן לי שגיאה ונדגר, כמו גם החלון explorer שנמצא בתיקייה בה הסרט ממוקם. ניסיתי עם תוכנה אחרת, אותו הבעיה. ניסיתי להתקין מחדש את המפענח XVID ועדיין נותרה אותה הבעיה. יש למישהו רעיון? תודה, Anatoli.

16. Started by eladbu,

בעיה עם גימייל עשיתי לגימייל פרופיל באאוטלוק 2003 בצורה מסודרת ולפי כל ההנחיות באתר גימייל הבעיה היא שברגע שאני עושה שלח קבל זה מושך מיילים ממש באיטיות ואפילו נתקע ומפסיק פתאום בגלל שהוא לא מצליח למשוך מיילים מה לעשות?

• 1 תגובה
    • 502 צפיות
  17. מישהו מכיר פלאגין שמארה את התמונות (AVATARS) של הרשימת אנשים ממסנג'ר במירנדה? וגם מתעדכן שהם משנים תמונה? היה לי משהו כזה ואני לא ממש מוצא את זה שוב, חיפשתי שם באתר ולא מצאתי וגם משהו שמראה את השורה שכל אחד כותב אם אתם מכירים תודה

18. Started by מתן123,

1.אני ממש חדש ולא מבין בתוכנה ואני לא יודע אבל איכשהוא נעלם לי הסרגל כלים של צד ימין בדף - זה שנותן לפתוח layers והחלק שמעליו. [photoshop cs2] ..איך אני מחזיר אותו ? 2.אם יש לכם אתר אחד או שניים טוב וברור למדריכים בפוטושופ ,זה יהיה נחמד מאוד אם תביאו לינק. זהו תודה

19. Started by pC gUy,

what is "WINDOWS INSTALLER"? )windows installer 3.0)

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  20. Started by zoman,

יש לי אנטי ווירוס ששמו BITDEFENDER שיש לו FIREWELL בנוי בתוכו השאלות שלי הם : א. האם יש מניעה מלשים את ה- FIREWELL של WIN סרווס פאק 2 יחד עם ה - FIREWELL של האנטי ווירוס? ב. מהו ה- FIREWELL הטוב יותר של WIN סרווס פאק 2 או של האנטי ווירוס BITDEFENDER ?

• 1 תגובה
    • 482 צפיות
  21. Started by w7_znay,

שלום אני מאוד מיתעניין בחומרת מחשבים אני קורא הרבה סיקורים וכ'ו . אבל אני קורא בעיברית וכבר ניגמר מה ליקרוא רוב הדברים באנגלית ולי יש בעיה עם השפה אז אתם יכולים להמליץ לי על תוכנה ל... תרגום משפטים או טקסטים ? מאנגלית לעיברית מומלץ חינמי ולא בתשלום (אהה ויש לי בעיה עםGOLDT אז על תמליצו לי אליו )

• 1 תגובה
    • 427 צפיות
  22. שלום! אני זקוק להמלצה לתוכנה שתציג אות וידאו (טלוויזיה, DVD, וידאו וכו') במחשב דרך הVIVO בכרטיס המסך (לא דרך כרטיס טלוויזיה). אשמח גם אם יהיו אופציות בסיסיות כמו הקלטה, TIME SHIFTING, הקפאה וכו'. תודה!

23. Started by mikko,

http://www.allpeers.com/ download: https://addons.mozilla.org/firefox/3234/ תוסיפו אותי mikko

24. Started by D-Bang,

הרכבתי מחשב חדש עם כרטיס 7600GT התקנתי דרייבר בגרסת 91.31 כל פעם שאני מפעיל את הWINDOWS מופיעה לי הודעה על כך שלא נמצא מערך SLI ושהוא עובר אוטומטית למצב הרגיל אין לי שום מערך SLI במחשב... איך אני יכול לבטל את ההודעה הזאת??

25. Started by אבי11,

כנראה שסוס טרויאני השתלט לי על המחשב. האם מישהו יודע איך ניתן להסיר אותו? אני משתמש באנטיוירוס AVG אבל הוא לא מזהה ולא מסיר אותו. גם ADAWARE לא עוזר. אשמח להצעה לפתרון.

• 1 תגובה
    • 517 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.