עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. בהמשך לדיון מפורט שהתקיים כאן בנושא , http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=210546.0 הריני לבשר (למרות שבטח כולם כבר יודעים ), שיצאה גירסה חדשה לפלאגאין שפתרה את בעיית העיברית המחורבשת שהייתה בגירסה הקודמת. כמו שנאמר בת'רד הקודם , התוסף הזה מבטיח הרים וגבעות , ומקיים !! מומלץ. קישור להורדתימו : http://www.lyricsplugin.com/

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  2. Started by You,

למישהי שאני מכיר יש בעיה שכל פעם אחרי reboot או הפעלה מחדש של ה-IE, היא צריכה לשנות את ה encoding על מנת לראות עברית, אחרת היא רואה ג'יבריש. ניסיתי לעבור איתה על כל הגדרות השפה שאני מכיר והכל תואם לשלי ולי אין את הבעיה הזאת. השאלה שלי זה האם מישהו יודע איך לתקן את הבעיה ? ובלי להציע לה לעבור לפייר פוקס, היא מעוניינת להשאר עם ה-IE. בתודה, גל.

• 1 תגובה
    • 541 צפיות
  3. Started by assaf990,

אפשר הסבר על הטבלה בלינק הבא צונזר מה אומרת כל עמודה? לפי איזה פרמטר הכי כדאי להוריד? תודה

4. Started by malcolmx9,

קראתי פעם שיש כמה גרסאות דרייברים של NVIDIA שגורמות לכל מיני בעיות איטיות במשחקים. אני מתקין עכשיו את XP מחדש, אז רציתי לבדוק, יש גרסה ספציפית שמומלץ להתקין אותה או שפשוט להוריד את הגרסה הכי אחרונה מהאתר של NVIDIA?

5. Started by kisharon,

שלום. אני מחפש תוכנה שיודעת להמיר קבצי mwa ל mp3. יש למישהו תוכנה קלה ופשוטה שיודעת לעשות את זה ? תודה.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. Started by tommy_g,

שלום. אני מנסה להעתיק תמונה מתקליטור מלא בתמונות, ואני מקבל את ההודעה הבאה. יש לציין שקובץ אחר, "tt2_3", הצלחתי להעתיק. האם כנראה התקליטור תקול? SILVERLINE בן שנתיים פלוס. תודה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 599 צפיות
  7. Started by guyyug,

אני משתמש בDIVX 2 בדרך כלל אבל היום ניסיתי לנגן קובץ התוכנה מתחילה מגדילה את המסך לגודל הקובץ אבל נתקעת התוכנה ניגנה קובץ אחר ואת הקובץ המדובר אפשר לראות באיכות מחורבנת במידיה פלייר מה הבעיה או לחילופין נגן מוצלח יותר?!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  8. Started by roeibar77,

9. Started by pc4u,

הי איכן מחביאה תוכנת THE CLEANER את הנתונים של שם משתמש וסאריאל ? הסרת גירסה והתקנת חדשה מחזירה את הרישום של הגירסה הישנה !! תודה

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  10. Started by Notter,

התקנתי את האנטי וירוס הנ"ל ועשיתי טעות טיפשית כשהוא שאל אותי אם למחוק את ה trails של הדפדפן כל פעם שאני סוגר אותו. אז אמרתי כן, ואמרתי שלא ישאל אותי שוב... הבעיה היא, שעכשיו כל פעם שאני סוגר את הדפדפן, כל האתרים שנצאים בתפריט גלילה של ה Adress bar, נמחקים. זה בעייתי מאוד, האתרים שם חשובים לי. ועכשיו אני לא מוצא איך לומר לו לבטל את המחיקה כל פעם! אז למישהו יש מושג? אני מקווה שאני לא אצטרך למחוק את כל האנטיוירוס בגלל זה...

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  11. Started by benor,

אני התקנתי אותה כבר (היום) ולדאבוני היא לא מחדשת הרבה... אבל היא לא מפוצצת בבאגים כמו שחשבתי... ראיתי שתיקנו שם באג קטן שהיה בעברית הבאג הוא כזה: נגיד שלמישהו יש שם בעברית ואז הוא שולח לך הודעה אז השם שלו בהודעה יהיה בגי'בריש באיסיקיו השם פה מוצג כעברית ולא כג'יבריש ICQ2003A להורדה

• 1 תגובה
    • 609 צפיות
  12. Started by dmx,

שלום אני השתמשתי ב- WindowBlinds 3.5 ואחרי שהסרתי אותה כהרגשתי שאין לי צורך בה... היא מחקה לי את כל התוכנות שהיו מותקנות באותה ספריה... למזלי היה הייתה ספריית משנה ולא Program Files ... ליתר דיוק היא הסירה את התוכנות , לא מחקה... זאת אומרת שעדיין נשאר שאריות מהתיקיות... למה היא עשתה לי את זה?

• 1 תגובה
    • 875 צפיות
  13. אם רק divx מותקן אז לא שומעים קול אני יכול להוריד את חבילת הקודקים של נימו אבל אני צריך את הקודק המדויק!

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  14. Started by solo53,

GHOST 8.3 האם מישהו יודע אם זה גוסט של סימנטק או של פאורקווסט כי יש לי בעיה איתו בקבצי GHO מיגרסאות קודמות

• 1 תגובה
    • 692 צפיות
  15. Started by ebrami,

היום ישבתי דיברתי עם חברים שלי באייסיקיו ופתאום היתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה ונדלק הווינדוס עלה הכל היה בסדר אבל כשהפעלתי את האייסיקיו וכתבתי למישהו הודעה, ברגע שלחצתי SEND זה עשה לי את השגיאה המעצבנת הזאת של אקס פי שצריך לשלוח את המידע למייקרוסופט מידי פעם זה גם היה מעלה לי חלון כזה שכתוב בו משהו על c++ ו abnormal error ניסיתי להתקין מחדש - לא הולך ניסיתי למחוק ולהתקין מחדש - לא הולך ניסיתי לעשות את ה database converter - לא עוזר מחקתי והתקנתי גרסה יותר חדשה - לא מתחבר בכלל לשרת שלהם מה עושים?!#%?????????

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  16. Started by r.b.y,

שלום לכולם אני מחפש תוכנת עריכה והמרה מדי וי די לפורמט אחר כלומר לקחת שיר או חלק מסרט די וי די ולהמיר אותו לאמ פי 4 או 3 צריך עזרה דחופה תודה

17. בזמן האחרון יש לחברה שלי מספר בעיות במחשב - ראשית, המחשב לא רוצה להיכבות באופן רגיל. כלומר צריך לכבות ידני בעזרת לחיצה ארוכה על המפסק וזה מעיק. שנית המחשב פתאום נתקע ללא כל סיבה, אפילו תוך כדי כתיבת מייל....או שהוא מודיע כי אינטרנט אקספלורר ביצע פעולה לא חוקית ולכן ייסגר.. יש לי חלונות XP ואנטי וירוס NOD32 הכונן הקשיח מלא בערך כשליש מנפחו, כך שזו לא הבעיה. האם מדובר בבעיית תוכנה או חומרה ואם כן איך ניתן לפתור את הבעיה. איזה תוכנות נוספות (חינמיות) ניתן להוסיף במידה ומדובר ברוגלות, תולעים ושאר צרות. תודה לעוזרים

18. איך אני יכול למצואת את הדרייבר הזה ולמחוק אותו?

19. Started by dima_ga,

איזה תוכנת הקלטה אתם מכירים שכאשר אני יקליט מכרטיס הTV למחשב יהיה סנכרון בין קול ותמונה. עכשיו הסכרון עובד אבל אם מריצים אותו קדימה או אחרוה הוא נאבד ואחרי כ-30 דקות נאבד בכל מקרה גם כן. בקשה עזרה. כעת משתמש בתוכנה PVR150

• 1 תגובה
    • 611 צפיות
  20. אני רוצה שתביאו לי תוכנה מצויינת אולטימטיבית לתחזוקת המחשב. שמנקה קבצים פגומים\רג'יסטרי וכו... זה מאוד חשוב לי לא מחייב תוכנה חינמית אני מעוניין גם לרכוש אותה

• 1 תגובה
    • 601 צפיות
  21. הנה כל הסאגה: http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=331001.msg2863515 ניסיתי כבר להסיר ולהתקין מחדש דרייברים, להסיר ולהתקין דרייברים ידנית, אוטומטית, בפעם האחורנה יש שיפור כי המשחק לא מתרסק במהירות (התרסק אחרי שעתיים וחצי משחק), ועדיין אחרי שהוא מתרסק, או שאני יוצא ידנית, אז אי אפשר להכנס למשחקים לאחר מכן.

22. Started by IzikDude,

יש לי את הלוח אם - DFI Lanparty UT NF4 Ulra - D ומעבד - AND Athlon X2 וכשאני בא להוריד את הדרייבר מהאתר של Nvidia יש לי שתי אפשרויות - מה לבחור ?? באחד כתוב AMD ULTRA ובשתיים כתוב AMD X16 תודה מראש לעוזרים !!! :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper: :ylsuper:

• 1 תגובה
    • 484 צפיות
  23. Started by eranmor,

צרבתי דיסק עם קובץ IMG ועכשיו הדיסק קצת נפגם ואין לי אפשרות להעתיק את הקובץ למחשב איזה תוכנות קיימות לשחזור מידע כזה??

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  24. Started by דנדן,

התקנתי סוף סוף FIREFOX אבל בעברית, והבנתי שזה לא נוח לי אחרי שהתקנתי כל מיני ADD ONS, יש אפשרות לשנות את התפריטים לאנגלית, או שצריך להתקין מחדש? ואם מתקינים מחדש, מה קורה לADD ONS?

• 1 תגובה
    • 505 צפיות
  25. Started by Holography,

*לא ידעתי לאן זה שייך, הכי נראה לי כאן* יש ברשותי סרט (Audio+Video) , אני רוצה לצרוב אותו לDVD. עכשיו, אני משתמש בתוכנה Virtual Dub איך הכי משתלם לקודד אותו (איכות+מקום)? נ.ב הוא במשקל 100Mb אני רוצה שירד לפחות ל50Mb ***אם זה לא לכאן תעבירו***

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.