עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום חברים. קניתי מחשב חדש ועוד אין לי אנטי ווירוס יש לי בעיה בבחירה.או kaspersky או Nod 32 . מערכת הפעלה וויסטה ultimate רצה על המחשב ככה שזה צריך לתמוך. תודה רבה.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  2. Started by oren500,

ניסיתי להעתיק את קבצי ה-VOB מתוך דיסק של DVD. לקראת סוף ההעתקה קיבלתי את ההודעה הבאה. http://www.siz.co.il/my.php?i=zygjannzymxd.jpg מה זה אומר? האם יש בעיה בדיסק או שהבעיה במחשב?

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  3. Started by BeBest,

שלום, יש לי חשבון בגוגל מיוזיק כבר מספר שבועות, ועד עכשיו אני מרוצה. הבעיה כשאני מוחק שירים מהמחשב הם עדיין נשארים בגוגל מיוזיק. יש דרך לסנכרן את המחיקה עם המיוזיק בלי למחוק את השירים ידנית מהמיוזיק? תודה

• 0 תגובות
    • 1.6k צפיות
  4. שלום, אני מנסה להבין איך ליצור Disk-on-key שיכיל תוכנות בדיקה (כמו memtest) למחשב, כך שניתן יהיה להפעיל ללא מערכת ההפעלה שבמחשב כלומר מBOOT. העניין שלא הבנתי הוא איך הופכים בעזרת קובץ ISO את הסטיק ל bootable. תודה

• 2 תגובות
    • 2.6k צפיות
  5. Started by gameplan,

הייתי באירוע קרבות אתמול בכרמיאל צילמתי שני קרבות מלאים +כמה תמונות ועוד קרב אחד,הבעיה היא שכשהגעתי הביתה העברתי את הכל למחשב שני הקרבות הראשונים עבדו כמו שצריך וגם התמונות הבעיה היא שהקרב האחרון לא עובד! מסרב לעבוד בכל תוכנה שניסיתתי כולל realplayer ו vlc הקרב באמת הוקלט כי הקובץ הוא בגודל המתאים של 260 מגה בערך. אבל אני לא מצליח להפעיל אותו או להמיר אותו ב tmpegnc יש למישהו רעיון? ניסיתי כבר את התוכנה media fixer ולא עזר. תודה רבה לכם.

• 0 תגובות
    • 495 צפיות
  6. Started by MilkMan,

uTorrent כבר לא מוריד לי יותר בשום מהירות, ניסיתי היום Bitlord וזה הוריד לי על המקסימום תוך דקות וuTorrent לא עבר את ה10 KB, יש משהו שמשתווה ל-uTorrent? כי לא אהבתי את BL.

• 5 תגובות
    • 1.2k צפיות
  7. Started by Galos,

שלום לכולם, לאחר אי הצלחה למצא בפורום את מבוקשי אני פונה אליכם. איך אני יוצר תמונה מתמונות - הסבר : איך ניתן לבנות תמונה ממספר רב של תמונות שכאשר מסתכלים "מרחוק" רואים תמונה אחת ? כמו קולאג' של תמונות שלמעשה מהצבעים והניגודיות של שאר התמונות הקטנות נוצרת תמונה גדולה כמו פסיפס. תודה מראש , גל עריכה : תודה , עשיתי חיפוש לפי פסיפס ומצאתי תוצאות רלוונטיות .

• 7 תגובות
    • 4.7k צפיות
  8. יש לי פוטושופ cs2 שעד היום עבד מצויין. אין לי מושג למה, אבל הסמן לא מגיב ונשאר כל הזמן בתור יד (H)...אני לא יכולה להזיז לחתוך וכו' לדוגמה: אני לוחצת על כלי ה"קרופ" והסמן עדיין נשאר כ"כף יד" וכך עם כל הכלים. למישהו זה קרה? אני חייבת לסיים עבודה למחר אז ממש אשמח לעזרה, כל רעיון....

9. Started by marking,

אם נמאב לכם מהבנרים המעצבנים של התוכנה בעוד מכה אפשרויות תמצאו פה

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  10. Started by WIZARD99,

איך ממירים סרט MKV File שנפתח עם Media Player Classic לקובץ שנפתח עם Windows Media Player

• 11 תגובות
    • 3.1k צפיות
  11. כשאני מעביר קטעים בציר הזמן(אחורה או קדימה) יש מן פיקסלים מעוותים לשנייה ואז התמונה מתייצבת ככה: ישנה דרך לבטל את זה?

• 7 תגובות
    • 973 צפיות
  12. גיבוי מועדפים בפיירפוקס לפניי פירמוט..? אז איך אני עושה את זה?

• 1 תגובה
    • 901 צפיות
  13. אהלן. רכשתי מחשב חדש לפני כשבוע. הכל עובד טוב ויפה עד לרגע שאני מפעיל אמיול , מאותו הרגע נשאר למחשב בין 5 ל30 דקות עד שהוא נכבה ומפעיל את עצמו מחדש. יש לציין שהכיבוי היה קורה גם במחשב הישן (השוני הוא שזה לא היה אך ורק בהפעלת אמיול) והופיעה גם הודעה : http://img513.imageshack.us/img513/5617/dsc00349szo8.jpg מה הבעיה? תודה רבה לעוזרים. שחר.

• 2 תגובות
    • 749 צפיות
  14. Started by Motix,

שלום לכולם. יש לנו מועדון ביליארד ואנחנו מחפשים תוכנה לניהול המקום. אני מבין בזה כמו שאני מבין בביולוגיה (קוראים להוא דארווין, לא?)... דרישות: תמיכה בהנחות כרטיס חבר, הפיכה לחברי VIP, הגדרות הנחות ומבצעים. סגירה ופתיחת שולחנות לפי שעות ותעריפים כולל אופציות להעברת שולחנות, העברות פריטים בין שולחנות. ניהול מלאי, ניהול משכורות עובדים, פירוט הכנסות וכו'. עמדות 1.קופה 2.ברמן 3. מלצרית ובונים למטבח. כמובן שנצטרך עוד אופציות, אבל כרגע לא עולים לי בראש... שאלות: 1. איפה יש מידע על תוכנות כאלה? חיפשתי בגוגל וכל מה שמצאתי היה אתרים לבניית תוכנות בלי פרטים ומידע... 2. כמה מחשבים צריך כדי להפעיל תוכנה מסוג זה (האם לכל מסך חייב מחשב)? 3. האם מסכי מגע עולים בהרבה יותר י…

• 9 תגובות
    • 2.5k צפיות
  15. אני מקבל את ההודעה הבאה: יש לציין שכבר אין לי על המחשב DEAMON TOOLS כי הסרתי אותה ושהמשחק הוא מקורי. אני עם ויסטה 64. איך אני פותר את הבעיה ? תודה.

• 3 תגובות
    • 644 צפיות
  16. כמו שרשמתי בהודעה האחרונה שלי על האזוראוס אין לי מקום פנוי ב-c כמעט בכלל אז החלטתי להעביר את תיקיית השיתוף מ-c ל-d ועכשיו כשאני מפעיל את האזוראוס הוא מסמן לי את הקבצים שהיו לי בתיקיית שיתוף הקודמת שב-c באדום ולא מוריד אותם (כמובן שהעברתי את הקבצים לתקיית השיתוף שב-d).... מה אני יכול לעשות? כי חבל לי על הורדות...

• 2 תגובות
    • 577 צפיות
  17. היי, אז במסגרת פרויקט בעבודה שלי עלתה הדרישה הבאה: במשרד הראשי של החברה יש תוכנה שניגשת למסד נתונים ראשי שנמצא על מחשב מקומי (תוכנה ישנה, אין חיבור מרחוק\ על גבי אינטרנט לתוכנה). כעת מקימים משרד נוסף עם מחשב אחד בלבד, ורוצים שלמחשב הזה תהיה גישה לתוכנת מסד הנתונים במשרד הראשי. למיטב הבנתי דרך טובה לפתור את זה תהיה לאפשר למחשב במשרד הנוסף להשתלט על מחשב שנמצא במשרד הקיים ומחובר לתוכנה, ולשלוט בו מרחוק כך שיהיה אפשר לעבוד עם התוכנה מרחוק. האם הדרך שחשבתי עליה נכונה? במידה וכן אשמח אם יש עצות לתוכנות מומלצות לעבוד איתן שבנויות בשביל זה. בנוסף חשבתי שכדי שיהיה אפשר לעבוד מרחוק על מחשב במשרד הראשי (זה שמשתלטים עליו) להתקין מחשב חדש בלי מק…

• 1 תגובה
    • 676 צפיות
  18. מחפש תוכנה לצפייה בשידורי טלוויזיה מהעולם ובעיקר מישראל. אם יש, אז תוכנה שתביא לראות ערוצי טלויזיה של הוט/יס.

• 2 תגובות
    • 1.1k צפיות
  19. Started by satlan1,

שלום, מישהו יודע על איזה תוכנה שאני מכניס אליה תמונה רגילה והיא יוצרת תמונה כזאת מצויירת מהתמונה? הבנתי שיש אפשרות לעשות דרך פוטושופ.. אבל אני רוצה את זה לנייד שלי והפוטושופ עושה לי שם בעיות. אתם מכירים איזה תוכנה אחרת אולי שמיועדת ספציפית לזה? תודה!!!

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. רצוי טובה ואיכותית . תודה .

21. בכותרת. תודה מכל הלב לעוזרים!! ושבת שלום לכולם

22. Started by yafit224,

אני צריכה להעתיק טבלה ואקסל לוורד. בהעתק-הדבק הטבלה יוצאת קצת מעוותת... זכור לי במעורפל שישנה דרך להמיר טבלת אקסל לוורד. מי יכול לעזור לי כאן?? בבקשה :

• 2 תגובות
    • 569 צפיות
  23. Started by The Dom,

זה נורמאלי שהוא לוקח 50,000K ? לפעמים הוא ממש מעמיס על המעבד, ואני קולט אותו על 500,000 K. איך זה יכול להיות?

• 6 תגובות
    • 727 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.