עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by topgun,

שלום יש לי אאוטלוק אקספרס (XP PRO), והגדרתי לו את החשבון דואל שאנחנו מקבלים מהספקית (נזק בינלאומי :-\). הצלחתי להקבל דואר איזה פעם פעמיים, אבל ביומיים האחרונים האאוטלוק לא מצליח משום מה להתחבר לשרת של הספקית. ניסיתי לבדוק דואר דרך השירות שלהם ברשת, ושם אני מצליח להיכנס לחשבון ולבדוק דואר. ניסיתי להחליף את השם של החשבון (באאוטלוק), למחוק אותו ולעשות חשבון חדש, להגדיר חשבון נוסף, וכולם נותנים לי את אותה בעיה (תמונה מצורפת). איך אני יכול לסדר את זה? תודה. [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 17 תגובות
    • 1.6k צפיות
  2. Started by Hakiru,

משהו יכול להסביר לי איך אני מנהל את הלוגואים של הפורומים?, המערכת: Powered by Invision Power Board(U) v1.4 Final © 2005 IPS, Inc Translated and suited to Hebrew by IBHeb Staff ועל הדרך משהו יכול להביא לי מוד ליוטיוב בבקשה

• 0 תגובות
    • 770 צפיות
  3. רגילים וHD .. ? אני כרגע עם KMPLAYER..

• 8 תגובות
    • 894 צפיות
  4. Started by Myrath,

מצאתי את Openshot. תוכנה נהדרת. אפשר לנעול

• 0 תגובות
    • 1k צפיות
  5. אם איזה תוכנה אני יכול לדעת איזה חלקים יש לי במחשב. אני רוצה תוכנה מדויקת.

• 2 תגובות
    • 707 צפיות
  6. Started by neogod,

הסרתי את norton internet security מכיוון שנגמרה לי התקופה של הרשיון, ולאחר הפעלה של המחשב השתנו לי השמות של הHD יש לי שני HD 30GB ו6GB . ה6 ג'יגה היה J אם אינ לא טועה והוא היה אחרי 5 המחיצות של ה 30 ג'יגה. לאחר ההסרה של NIS הוא פתאום הפך להיות D !! איך אינ יכול להחזיר הכל לקדמותו? ולמה הוא פתאום החליט "להתקדם" ?

• 2 תגובות
    • 606 צפיות
  7. Started by GIlan,

• 2 תגובות
    • 1.6k צפיות
  8. יש לי כונן דיווידי במחשב..ויש לי סרט בדיווידי, עעכשיו עם איזה תוכנה אפשר להעתיק את הסרט למחשב ולשמור ב-MPEG או פורמט אחר?

9. שלום לכולם, לא בטוח שזה המקום אבל זה הכי התאים לי מבין האפשרויות אני מחפש הזמנה לאתר http://www.tvtorrents.com. אם מישהוא מוכן לתת אז בבקשה לשלוח למייל shlomovsegev@walla.com תודה שגב.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  10. Started by shark,

מישהו יודע אם אפשר לשלוח פקס מadsl על ידי winfax או משהו אחר

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by snop,

יש לי בעיה עם הצגת האתר הבא (אתר בטוח זה של אגד - אוטובוסים).. http://mslworld.egged.co.il/msl/WebForms/wfrmMain.aspx?mode=start אני לא יכול לערוך שם חיפוש וכלום... מופיע לי רק ירושלים וזהו.. ויש למעלה באתר "עזרה" ושנכנסים לשם מוצאים את הבעיה שלי... תדפדפו בחלון שנפתח בעזרה ותראו רשום משהו לאשר טכנולוגיית Ajax ואצלי היה מסומן בדיוק מה שמסומן שם ועדיין זה לא עובד... איפה אני יכול להוריד את ה-Ajax הזה..?

• 6 תגובות
    • 779 צפיות
  12. Started by dp92,

עכשיו התקנתי windows 7 ויש לי בעיה רצינית יש לי את הכרטיס מסך x1950pro של ati ומסך של samsung ברזולציה של 1680*1050 כשהייתי בxp הכרטיס מסך היה מתקשה להריץ משחקים ברזולציה הזאת אז שחקתי על 1280*800 עכשיו מה שקורה שבמקום שזה מורח את התמונה על כל המסך זה מציג לי פשוט את התמונה עם שוליים שחורים אני לא יכול לשחק ברזולציה גבוהה כי זה מוריד לי את הfps בהרבה איך אפשר לפתור את הבעיה? (התקנתי את הדרייבר הכי חדש של ati)

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  13. אני רוצה לגבות את אוסף הדיסקים שלי שכולל כמה דברים שכבר לא נמכרים בשום מקום. איזה תוכנה מומלצת להמרה מסידי לFLAC ובחזרה לדיסקים? (ומFLAC לMP3 גם יעזור - ככה נעביר אותם לARCHOS שלי) אגב, למקרה שאתה תוהים למה אני לא צורב עותק של 1:1. אני מעדיף לשמור את המוזיקה שלי בצורה דיגיטלית, אבל למקרה שיום אחד ארצה להמיר משהו חזרה לדיסק אני רוצה תוכנה מומלצת.

• 3 תגובות
    • 576 צפיות
  14. Started by Zadu,

שאני מנסה לערוך תמונה כלשהי בצייר , על ידי כפתור ימני בעכבר ואז Edit . אני נתקל בהודעה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/hw2dw6qidy18nbyiwge4.jpg הלכתי ל Folder options ועשיתי לכל דבר שם Restore defautls וזה לא עזר . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 650 צפיות
  15. אני עכשיו הולך להתקין לידידה שלי XP PRO. היא רק גולשת באינטרנט, משתמשת ב-ICQ, MSN, ומשחקת קצת במשחקים. איזה תוכנות אני צריך להתקין לה. את אלה אני כבר יודע: WINRAR ICQ MSN DRIVERS FOR v.CARD/SOUND CARD etc.... JAVA NERO BURNING ROOM SP2 FOR xp pro KASPERSKY & SYGATE ANTI-VIRUS & FIREWALL DIALER FOR NETVISION CABLE INTERNET מה עוד אני צריך להתקין לה במחשב? תוכנות ממש בסיסיות, כדי שהיא תוכל להריץ את המחשב הצורה נורמלית ובלי בעיות.

• 13 תגובות
    • 1.1k צפיות
  16. באחד המקרים בהם נהגתי בחוסר מחשבה קל ומצאתי את עצמי מתקין אימג' בעזרת התוכנה GHOST , ובמקום לבחור האפשרות של התקנה על פרטישן ספציפי , התקנתי על הדיסק כולו ....! המצב הנתון הוא : יש לי פרטישן בכונן C , עם המערכת הפעלה שירדה מהאימג' ואת שאר הדיסק הקשיח ללא פרטישן כלשהו ... יצרתי פרטישן ופירמטתי אותו דרך ה DISK MANAGER של ה WINDOWS 2000 . במצב המקורי היה לי פרטישן של C עם מערכת הפעלה , ופרטישן נוסף D שבו נמצא החומר החשוב . למישהו יש רעיון / דרך / הצעה / ניסיון במקרים דומים ויוכל לעזור לי ?? ראשי תלוי בכך ! המביא מידע מועיל יתוגמל בהתאם ...

• 3 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. שלום וברכה בעבר לפני שפירמטתי את המחשב היה לי תוסף של פיירפוקס ואם הייתי נכנס לאתר כמו מאקו, כוכב נולד, עובדה, או 24 - שהיה סרטונים בצד והייתי בוחר סרטון אז אוטומט כשהייתי מפעיל את הסרטון הוא היה מדלג על הפרסומת ומציג לי את זה בתור "מדיה פלייר" וכל הצפיה בסרטון נעשת ע"י המדיה פלייר, והמדיה פלייר היה מדלג על כל הפרסומות שהאתרים האלו שמים באמצע ובהתחלה, זה פשוט נהפך למדיה פלייר כמו שתוכנת IDM נותנת להוריד את הסרטון בתור MP4, אז הסרטון עצמו לא היה יורד אלא הייתי צופה באותו החלון באמצעות המדיה פלייר זה ממש עזר לי, יש תוסף כזה היום??.. או תוכנה כזאת אפילו חיצונית שלא קשורה לפיירפוקס? למשל הסרטונים האלו היו נפתחים לי במדיה פלייר http://www.mako.co.il/news-law/legal/Ar ... =565…

• 2 תגובות
    • 1k צפיות
  18. שלום לכולם אני מתקין את הכרטיס החדש של חברה שלי ה gto2 בכל אופן אני רוצה לפתוח לו צינורות הבאתי דיסק איתחול של 98 הבעיה היא שמשום מה הוא לא קורא את הכוננים (כנראה בכלל שהם ntfs) אין לי מושג איך ליצור דיסקט איתחול עברתי על התוצאות בגוגל הכל נראה מסובך ומסורבל אין שיטה קלה ליצור דיסק (cd) איתחול? אגב גם איך אני אמור ליצרוב אותו? תודה מראש לעוזרים מצטער אם זה בפורום הלא מתאים

• 0 תגובות
    • 453 צפיות
  19. Started by תימני אסלי,

עבדתי עם התוכנה הזו הרבה זמן ולפתע היא הפסיקה לעבוד. ניסיתי להתקין את התוכנה מחדש וזה לא עזר. הורדתי קובץ התקנה אחר (כי חשבתי שאולי הקובץ התקנה עצמו נדפק) וגם זה לא עזר. התקנתי את התוכנה על מחשב אחר וגם שם זה לא עבד. האם מישהו משתמש בתוכנה הזו ואצלו זה עובד?

20. Started by spitfire3,

בזמן האחרון כל פעם שאני מוריד איזה משחק ואני מחלץ אותו מהRAR מופיע לי את השגיאה הזאת : ! :" ספירת סכום הנתונים נכשלה ב-xxx.iso. הכרך מקולקל". וזה קורה לי כמעט עם כל משחק או קובץ גדול שאני מוריד או מעביר ממחשב אחר ע"י דיסק און קי,בדקתי חלק מהקבצים ובמחשבים של חברים שלי הם עובדים בלי בעיה ואין שום שגיאה. מה הפתרון?! **דרך אגב : עשיתי בדיקת תקינות לדיסק קשיח והכל היה תקין. **

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  21. Started by parker,

הבנתי שכדי שאימיול יפעל בצורה נורמלית צריך להגדיר אותו כראוי או משהו בסגנון הזה, אז תהיתי אם מישהו יוכל להסביר לי קצת ויאמר לי איך עושים דבר כזה :]

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  22. Started by noodle,

אין אפשרות לגרור ולזרוק קבצים ב-gmail לשם צירוף קבצים למייל, ב-firefox v26 , שום סוג קובץ לא מצליח. עובד ב-chrome. ניסיתי להפעיל את פיירפוקס ללא כל התוספים ועדיין לא עובד, מופיע סימן 'אין כניסה'. עריכה: flash player מותקן, ניסיתי RESET לא עובד, ניסיתי SAFE MODE לא עובד, ניסיתי לשנות ערכים ב-about config לא עובד! מישהו מכיר פתרון?

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  23. Started by wild_3d_raptor,

האם כשמים משהו להורדה האימיול כאילו כבר מקצה אותו בזיכרון , כלומר - אם יש לי 10 ג'יגה פנויים ואני שם לאימיול משהו להוריד שהוא שוקל ג'יגה אחת אז שאני יסתכל על מצב הזיכרון אני יראה 9 ג'יגה ? או שאני עדיין יראה 10 ?

• 6 תגובות
    • 795 צפיות
  24. Started by ozdaya,

שלום, צריך בבקשה סיראל שעובד ל - ESET SMART SECURITY 4 לגירסה של 64BIT (ווינדוס 7)

• 3 תגובות
    • 3.1k צפיות
  25. Started by davidcohen,

שלום... יש לי אימיול 5.3 ואני לא מצליח להוסיף קבצים ממש גדולים להורדות איך אפשר לסדר את זה? תודה מראש

• 14 תגובות
    • 1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.