תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אם זה לא לפורום הזה אז בבקשה תגידו לי לאיזה פורום לפנות, תודה! הורדתי *צונזר* עם תרגום מובנה מפה *צונזר* זה חשוב שתראו שמישהו הדביק לו תרגום!!!! אוקיי, אז בואו נתחיל מלפני כמה חודשים, שרציתי להדביק לסרט HD תרגום, השתמשתי בתוכנה בשם mkvmerge GUI, סבבה, פעלתי לפי המדריך והדבקתי כמו שצריך ואז כשפתחתי את הקובץ עם התרגום המובנה פתאום הזיכרון ראם שלי התחיל להשתגע, לעלות ל99%, המחשב נתקע ואם עושים ריסטרט אז אחרי איזה חצי דקה זה מתחיל שוב, מזה נפתרתי כבר, אבל היום כשהורדתי התחלה בHD זה עוד הפעם קרה לי! זה ממש מפחיד הזיכרון ראם כתוב שיש שימוש ב99% והמחשב מזה עובד לאט פתאום, מה הבעיה?!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
חבר שלי (טוב נו, האח של החברה אם אתם מתעקשים) התקין במחשב MSN Messenger 6.1. תוך כדי ההתקנה הוא בלי כוונה עשה Next מיותר (מי לא?), כשבדיוק שאלו באיזו שפה הוא רוצה את האתר Hotmail כברירת מחדל (או משהו כזה...). כנראה שזה היה בזמן ההרשמה של החשבון למשתמש חדש (יש את זה בהתקנה הראשונית). אז זה סימן שהוא בחר בשפה הסינית (בדיעבד). התוכנה עצמה עולה באופן תקין בעברית וה-Log in מתחבר בהצלחה. אבל כשהוא לוחץ על "הודעות חדשות" (אימיילים חדשים ב-Hotmail) זה מיד לוקח אותו לאתר Hotmail בסינית!!! כמובן שניסינו לחפש בתפריט של התוכנה את ההגדרה הזאת (אין כלום), כמו גם באתר הוטמייל הסינית (אי אפשר להבין כלום - לא למחוק ובטח לא לקרוא). הסרה והתקנה מחדש של התוכנה - לא עזרו !! איך משנ…
-
- 3 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
אהלן יש לי Vista 64bit SP1, בזמן האחרון יש לי ריסטרטים כל כמה ימים בערך. כבר כמה אנשים אמרו לי שזה קורה גם להם בגלל הקספרסקי, איך אני יכול לגלות את מקור הבעיה? תודה
-
- 3 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם אני משתמש בגירסת ניסיון של NOD32 ומאוד מרוצה ממנו כאנטי וירוס. כקורא של המגזין PCPLUS (או כיום כבר SMBPLUS) קיבלתי את NOD32 2.50.25 עם עדכונים לשלושה חודשים. השאלה שלי היא האם הוא באמת טוב גם כ firewall? כרגע אני משתמש ב ZoneAlarm Free. האם NOD32 מספק הגנה מספיק טובה בכדי להחליף את ZoneAlarm כ firewall? כי שימוש רק בNOD32 יכול לפנות לי מעט משבבי מערכת. תודה
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
בשל תקלה, התקנתי את חלונות xp pro שוב. הפעם, במקום שהתפריט יהיה בעברית, הוא באנגלית, ומופיע משמאל לימין. אני חייב לציין כי התפריט הוא באנגלית אם כי הפריטים בתוך התפריט הם בעברית. איך הופכים הכל חזרה לעברית כולל שינוי הצד כך שיהיה מימין לשמאל?
-
- 1 תגובה
- 676 צפיות
-
-
שלום לכולם אחרי שהתקנתי firefox 3.0.10 כפתור ה אחורה קדימה לא עובד דרך העכבר....הכבר הוא g5 בגירסא הקודמת זה כן עבד 3.0.06 תודה...
-
- 0 תגובות
- 607 צפיות
-
-
בכל פעם שאני נכנס למחשב מופיעה לי הודעה שאומרת שה-windows שלי אניו מקורי! וזה גורם לכך שאני לא יכול להשתמש בתוכנות עדכניות !! מישהו יודע אולי אם איך לסדר את זה? תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 494 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שתאפשר שליטה מרחוק ללא אישור כל פעם או אימות פשוט לבחור תמחשב ולהיכנס תודה
-
- 5 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רב, במערכת הפעלה Windows 7 שברשותי, אני קצת מתקשה לחפש טקסט בתוך קבצים גדולים, ניסיתי לשחק עם Findstr ועם העזרה מהדף הזה, אך ללא הצלחה. איתרתי תוכנה נחמדה, חינמית ושאינה דורשת התקנה, בשם AstroGrep שבעזרתה הצלחתי למצוא את מבוקשי, אך לקח לה זמן רב יחסית (מרגיש כאילו ב- WindowsXP החיפוש בתוך קבצים היה מהיר יותר). כעת אני מחפש תוכנה שתעזור לי בנ"ל ואודה לעזרתכם בנדון. רב תודות, אורן.
-
- 10 תגובות
- 3.5k צפיות
-
-
לאחרונה התקנתי את culmusmiktex0.2.1 כדי לסדר בעיה שהייתה לי לייצא לקובץ PDF. אני לא בטוח אם זה מאז, אבל יש לי בעיה במעבר בין שפות. עד כה, החלפת שפה רגילה (שיפט-אלט) היה נותן לי לכתוב באנגלית, ואילו הייתי רוצה ישור משמאל לימין אז F11, בעברית - F12. כעת, פריסת המקלדת בווינדוס צריכה להיות באנגלית כדי שהמקלדת תכתוב בעברית, מאחר ואם לא המקלדת קצת..עקומה - במקום , אני מקבל ת וכד'. מעבר לכך, אין אנגלית בשום אופן. אשמח לשמוע מה ניתן לעשות כדי לסדר את המצב כמו קודם, משחקים קלים פה ושם בתפריטים לא הניבו הרבה.
-
- 0 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
עם הדיסק התקנה של הצ'יפסט של הלוח אם והכל יש גם התקנה לדרייבר של הכרטיס קול המובנה של רילטק... בכל אופן האתר שלהם אמור לספק דרייברים יותר עדכניים? כי לפי מה שבדקתי הגירסא של הדרייברים (codecs) באתר שלהם לא תואמת למה שיש לי מותקן... אצלי זה מראה גירסה 5 משהו ושם הגירסה הכי גבוה הנה a3.74 אולי אני מתלבל במשהו? http://www.realtek.com.tw/downloads/dlac97-2.aspx?lineid=5&famid=12&series=8&Software=True יש לי לוח של אלבטרון... http://www.albatron.com.tw/english/it/mb/specification.asp?pro_id=52 אם מישהו יכול לעזור. (אם זה לא ממש הובן אני יוכל לצרץ תמונה) עריכה: פתרתי את הבעיה... הייתה לי בסוף גירסה יותר ישנה נכנסתי לדיסק לתוך תיקיית ההתקנה ואכן זה היה 3.51 ס…
-
- 0 תגובות
- 802 צפיות
-
-
בדרך כלל אני מאשר עידכונים של אורקל מיד אבל בזה אני לא בטוח. בחיפוש מהיר שערכתי מצאתי את זה ואת זה ואף אחד מהם לא ממש הרגיע אותי לגבי זהות המפיץ ולגבי הקובץ הספציפי הזה. האם הוא בטוח? OS: WIN7
-
- 5 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי סרט (XVID,AC3) שהבעיה העיקרית שלי איתו היא שהקול בו הוא מאוד חלש. העלתי במאפיני השמע שלי את הכל למקס' אבל עדיין הקול נשאר חלש (טוב מבהתחלה אבל עדיין אני רוצה שיהיה חזק). מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא (או דרך) שבה אני יכול להעלות את הקול בסרט?
-
- 2 תגובות
- 678 צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנת הורדה חלופית לזו המצורפת עם מכשיר האל פסק שלי (Advice PRD650). התוכנה המקורית שמגיעה עם המכשיר נקראת UPSMON, ובעבר הייתה בה אפשרות לשנות את משך זמן ההשהייה של מכשיר האל פסק במצב סוללה, לאחר שהחשמל חוזר, עד שהוא שב בחזרה למצב מתח הרשת (הייתי מגדיר אותו על 10 שניות). בגרסה הנוכחיות של התוכנה, האפשרות הזו איננה קיימת יותר, ולפי דעתי משך זמן ההשהיה המוגדר כברירת מחדל במכשיר, הוא קצר מדי לטעמי (3 שניות בערך). האם יש תוכנת הורדה חלופית שמתאימה למכשיר, אשר מאפשרת לשנות באופן ידני את משך זמן ההשהייה על מצב סוללה לאחר שהחשמל חוזר.
-
- 4 תגובות
- 997 צפיות
-
-
שלום רב, באתר WALLA יש להם וידאו של חדשות. וכבר שבועיים שהוא לא עובד לי. מאז שהיה לי וירוס ושיחזרתי את המידע של המחשב. מישהו יודע מה הבעיה ולתת לי פיתרון? יש לי דרברים, ורק שם לא הצלחתי לראות. תודה.
-
- 4 תגובות
- 587 צפיות
-
-
כשאני מנסה להתחבר להתחבר לאינטרנט דרך חייגן כמובן, אני רואה שהוא מנסה להתחבר אבל לא מצליח. ניסיתי לכבות את החומה והצלחתי, עכשיו אני מנסה לאשר דרך החומה שיאפשר לחייגן להתחבר אבל אני לא מוצא. תודה רבה לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 542 צפיות
-
-
שלום לכולם. כפי שבוודאי ידוע לכם, לאלה שכן משתמשים בתוכנה הזו, קיצורי הדרך שלה לא נוחים בעליל. האם למישהו יצא להגדיר אותם אחרת? אני משתמש ב גרסא 11, אך אני מאמין שהפתרון יהיה רלוונטי לכל הגרסאות. תודה לעונים.
-
- 0 תגובות
- 741 צפיות
-
-
שלום יש לי פרמייר 1.5 וכעת יש לי אפקטים של hollywood fx האם אתם מכירים אלו עוד אפקטים אני יכול להוסיף לתוכנה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 808 צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש עם לוח אם INTEL DG35EC התקנתי עליו מערכת הפעלה WIN XP התקנתי את הדרייברים שהגיעו עם לוח האם אבל כרטיס הקול לא זוהה הורדתי דרייברים מעודכנים מINTEL ועדיין זה לא עזר התוכנה Unknown Device מראה שחסר Chip: Intel Corporation 82801H (ICH8 Family) HD Audio Controller לא מצאתי פתרון לבעיה זו האם יש למישהו רעיון ? תודה מראש
-
- 5 תגובות
- 765 צפיות
-
-
שלום רב, קניתי מחשב נייד חדש עם מערכת הפעלה windows 7 וכאשר אני מתקין את האימיול אני מקבל את ההודעה Access to C:\Program Files (x86)\eMule\config\cancelled.met was denied. אשמח לקבל עזרה, תודה רבה ערן
-
- 1 תגובה
- 651 צפיות
-
-
לאחרונה חל שבוש רציני באופן הצגת הפונטים בשועל (גירסה 3.01) כנראה לאחר הסרת דמו של תוכנה שהתקינה פונטים של עצמה נכון לעכשיו לאחר מאמצים רבים אני מסוגל לראות את מרבית האתרים אם כי לא בצורה טבעית / ברירת המחדל אלא רק בפונטים לא נוחים בעליל במקרים אחדים כמו בתמונה המצורפת הטקסט מוצג באופן לא קריא כלל אפשרות הקריאה היחידה היא הסרת הסימון באפשרות הצגת הדפים בפונטים טיבעיים שלהם (בהגדרות פונטים של השועל) הסרת השועל והתקנתו מחדש (הסרה מלאה והתקנה בספריה שונה) כולל ניקוי רג'סטרי ובדיקת חוסר בפונטים במערכת לא עזרה כלל כל הגדרות הפונטים בשועל = לברירת המחדל בהשוואה למחשב מקביל שעובד תקין. הבעייה היא רק בשועל. באינטרנט אקספלורר הכל פועל כשורה כולל אם אני משתמש בפלג אין IE…
-
- 7 תגובות
- 754 צפיות
-
-
שלום כולם ה winamp 5 משגע אותי הוא תוקע תמחשב הוא מאט אותו וככה קיצר לא סובל אותו שלא נזכיר כמה פעמים הוא מרסק לי תמחשב כולל עכשיו קיצר אני צריך ת winamp הישן והטוב נראה לי שזה הגרסה 2.8 משהו בבקשה אם אפשר לינק ב winmap.com אין לינק וגם ב downloads תודה
-
- 22 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מנסה להוסיף כתוביות לסרט - מבלי לשנות את הפורמט שלו - ואני משתמש ב-VIRTUALDUB. הכל הולך סבבה - וגם התוצאה לא רעה. הבעיה היחידה היא שאני מקבל מעיין שולים שחורים בצידי התמונה - זה ממש נראה כאילו התמונה יצאה קצת יותר קטנה. הבעיה הזאת חוזרת בכל המקודדים שניסיתי (בשלב ה-COMPRESSION ) האם יש דרך להמנע מזה - או שפשוט אני עושה משהו לא נכון?!
-
- 2 תגובות
- 803 צפיות
-
-
אני אמור לקנות מערכת הפעלה למחשב גיבוי שמתקשר עם כל רשת המחשבים בחנות ספציפית. איפה אפשר לקנות את המערכות האלה? מה ההבדל בינהם? r2 & hyper-v האם יש איזה דרך זולה יותר מאשר לקנות אותם בקופסא(retail), אולי דרך האינטרנט?
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
היי, אני מחפש תוכנה שיודעת למסך פורטים לדוגמא נגיד יש לי 2 מחשבים שמחוברים לרשת, ואני רוצה שכל חבילה שהולכת לפורט X תעבור לפורט אחר Y ואז שבצד השני שתתקבל החבילה בפורט Y התוכנה תדע לשלוח אותה לפורט X במחשב היעד.
-
- 0 תגובות
- 459 צפיות
-