עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by a-gold,

תודה לעוזרים.

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  2. Started by asaf556,

אני מחפש תוכנה שמתפקדת כמו מדיה סנטר הויסטה ויכולה לעבוד על xp

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  3. Started by ruff stuff,

היום קיבלתי התראה על סו ס טרויאני בשם js/tivso.14a gen trojan התוכנה זיהתה אותו והעבירה אותו לבידוד לאחר שעתיים שלוש שוב אותו ההודעה עלתה לי למה זה קרה הבעיה לא אמורה להיפתר לאחר ששלחתי את הוירוס לבידוד?

• 7 תגובות
    • 620 צפיות
  4. Started by pringles,

מחפש תוכנה אמינה לשיתוף קבצים שיש בה את הקבצים שיש באימיול

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  5. Started by slimshady21,

לא יודע למה, אבל משום מה דווקא את הדרייברים של המקלדת והעכבר שלי אין בשום מקום! העכבר זה- Logitech MX500 המקלדת זה- Logitech Internet Pro Keyboard ולא מצאתי אף אחד מהם באתר של לוג'יטק, ולא בשום אתר דרייברים אחר.... אם מישהו מוצא אותם ומביא לי קישור הוא הכי גבר בעולם. כי פשוט עכשיו אחרי שפירמטתי את המחשב, העכבר ניהיה איטי ומאוד לא מדוייק ונראה לי שהדרייברים יסדרו את זה. תודה לעוזרים!

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  6. Started by resonator,

אני בתהליכי רכישת לפטופ ויש שאלה שמסקרנת אותי אני יודע שבמידה ואני רוצה לפרמט את הלפטופ אז יש אופצייה של ריקברי מובנית במערכת. אך מה קורה במידה והארד דיסק הלך?במידה והחלפתי את ההארד דיסק איך אני מנצל שוב את הרישיון החוקי שיש לי?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  7. הורדתי סרט באיכות גבוהה: Audio: 640kbps, AC-3 ACM Codec Video: 71kbps, 24 bit, 23FPS, DIVX Res: 1280x688 שימו לב שלא מדובר במקודד H.264 שזולל את משאבי המערכת.. המחשב שלי מאוד חזק: E6300, DS3, 1G RAM אין סיבה בעולם שהמחשב לא יציג את הסרט הזה חלק (הוא גם נקי מוירוסים וספייוור ככל הידוע לי). אז למה הסרט בכל זאת רץ ב"קיטועים"? הוא לא מציג אותו חלק גם בMedia Player וגם בMedia Player Classic.. הCPU לא עולה על 30-40 אחוז במקרה קיצוני. בנוסף, אני מגדיר את הנגן בעדיפות "זמן אמת" (Pirority -> Real Time). זאת לא בעיה נקודתית בסרט אלא בכל הסרטים שהורדתי באיכות גבוהה. אשמח לעזרה!

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  8. Started by Ac-Boy,

http://www.processlibrary.com/directory?files=nvcpl התגלה בהפעלה של המחשב. עכשיו, עשיתי חיפוש במחשב ומצאתי קבצי NvCpl מחקתי אותם. אני מריץ את כל ההגנות שיש לי על המחשב שזה SPYBOT, KASPERSKY, AD AWERE, SPYWERE TERMINTOR, Advanced WindowsCare V2 Pro, CCLEANER וTUNEUP ועוד אחת חדשה מהאתר שהבאתי שאמר שזה תולעת: Registry booster. היא היחידה שמצאה אותו ולא יודע מה בדיוק היא עושה איתה אני עושה ריסטרט אני עדיין רואה שהוא נמצא בMSCONFING.. הציעו לי דברים =( אני מתחנן

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  9. Started by eladbu,

שלום לכולם אז ככה יש לי בעיה מעצבנת בנרו אקספרס אני מנסה לצרוב DVD סלייד שואו והוא לא נותן לי הפרש זמן בן התמונות של יותר מ 3 שניות למרות שניסיתי לכוון ליותר מה אפשר לעשות

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  10. יש לי מסמך שאני רוצה לסרוק אותו בעזרת תוכנת הסריקה של WIN 7 ולאחר מכן אני רוצה לערוך את המלל. איזה תוכנה תעזור לי לעשות את העבודה הזאת? (ושתרוץ על WIN 7) אם היא תדע לעבוד גם על PDF זה יהיה מצויין. וחשוב שלי שהיא תדע לעבוד עם עברית, אנגלית ורוסית. תודה מראש לכל העוזרים.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  11. Started by jeyjey,

אני מצליח לפתוח דפים מהבוקמארקס רק דרך התפריט למעלה ולא מהסרגל שנפתח בצד ימין, מצורפת תמונה להמחשה. מישהו מכיר פתרון? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  12. Started by Imtheman,

חג שמח אנשים אני צריך להעביר קלטת ווידאו אל המחשב יש לי כרטיס טלוויזיה והכל אבל הקובץ שיש לי על המחשב הוא בגודל של 4 GB !!!! (הסרט באורך 20 דקות . .. ) איך אני יכול להוריד אותו לנפח קצת יותר הגיוני ... . ?

• 3 תגובות
    • 620 צפיות
  13. אני ממש חייב את זה אני רוצה לשנות את השם של המעבד לצורך משהו..... אודה לכם ממש! תודה רבה

• 4 תגובות
    • 620 צפיות
  14. Started by A.Iniesta,

אני מחפש תוכנה לעשות RIP לDVD מקורי שברשותי. חשוב שיתמוך בהמרה ישירה לקובץ avi למשל. תודה רבה, ושבת שלום.

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  15. Started by gil1980,

כאילו איך אני מבצע בו שינויים אשמח מאוד לדעת עם איזו תוכנה תודה רבה לעוזרים גיא

• 2 תגובות
    • 620 צפיות
  16. Started by wooper,

שלום באימיול לאחרונה התחילה אצלי בעיה מוזרה ההעלאה שלי באופן אקראי יורדת למהירות נמוכה אפילו 1 kb למרות שהגדרתי שהעלאה שלי תהיה 14 kb תודה

• 6 תגובות
    • 620 צפיות
  17. Started by omri_ro,

יש ברשותי מחשב כף יד עם מע' הפעלה WM5 ואני מחפש לו מחשבון מט"ח לקראת נסיעה לחו"ל. אני מחפש תוכנה פשוטה עם ממשק נוח ואפשרות עידכון מהאינטרנט ועם אפשר חינמי, חיפשתי בגוגל והורדתי מס' תוכנות שחלקן לא פעלו והשאר לא מצאו חן בעני. תודה לעונים.

18. היי כולם. אני משתמשת בתוכנת UTORRENT (כמובן אך ורק לשם שיתוף קבצים חוקיים ושאינם מפרים כל זכויות יוצרים) וכרגע מחוברת (דרך בזק + נטוויז'ן) במהירות של 2.5 מגה. חלק מהזמן אני מקבלת קצב הורדות כולל סביר (מצויין או מנצל את מלא רוחב הפס הרבה פחות) הבעיה היא שמידי פעם, לפעמים גם בשעות שאינן מוגדרות כשעות עומס (בוקר למשל) ישנה נפילה לקצבי הורדות עצובים (נניח מתחת 150) עד ממש עלובים - יכול גם לעיתים לא לעבור את ה- 10 או ה- 20. איני יודעת אם הבעיה היא בתוכנה עצמה שאולי אינה מקונפגת אצלי כפי שצריך ולכן לפעמים עושה את הדברים האלה, או אולי בסָפַק שמידי פעם חוסם (ושוב אין מדובר רק בשעות שמוגדרות כשעות העומס) כדי לשלול בעיה בנתב ניתקתי אותו אמש וכעת אני מחוברת דרך חייגן - כאמור הבעיה …

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  19. אותו מחשב נבדק באותה שעה. איזה מהאנטי וירוסים יותר אמין?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  20. Started by ccc,

מישהו יודע איזה גרסה של NERO עובדת בVISTA 64 בטוח ? כל מה שאני מתקין נותן לי שגיאות וקריסות.. במיוחד 9. ואם נרו עדיין לא עובדת על ויסטה, איזה תוכנה אחרת באותה הרמה יש ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  21. טוב הויסטה עוד לי בעיות בכל מיני תוכנות כמו אייסיקיו ולכל מיני אנשים שאני מכיר זה התקין זה עושה לי שגיאה ורושם "ייתכן שתוכנית זו לא הותקנה כראוי" ואז יש לי אפשרות - "התקן תוך שימוש בהגדרות מומלצות" אני לוחץ וזה עושה אותו דבר למה זה קורה לי ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  22. Started by RoyShefy,

התוכנה אמורה לבטל את הCD'S אני לא יודע בדיוק למה. אני מנסה להפעיל **משהו** דרכה ואני פשוט לא יודע איך. ד"א התוכנה חוקית 100%.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  23. Started by ccc,

פעם שהייתי לוחץ על לינק הוא היה פותח חלון ושואל אם לשמור במקום מסויים, או לפתוח או לבטל עכשיו זה פשוט מתחיל להוריד לTEMP איך אני מחזיר ?

• 1 תגובה
    • 620 צפיות
  24. Started by Mamimo,

תודה מראש.

• 0 תגובות
    • 620 צפיות
  25. Started by Asot,

שאלה לי אליכם חברים נכבדים... מה רמת ההבדל בביצועים בין ויסטה ל XP בעת שימוש בפרימייר CS3 (הכוונה לביצועים בפרימייר)לפי המפרט הבא... והאם יש להשתמש ב GFORCE על מנת לעבוד בפרימייר או אפשר גם עם ה אונבורד VGA... INTEL CORE 2 DUO E6400 INTEL ISLETON D946GZIS CORE 2 / LGA775 INTEL 946G KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 אשמח לדעה מקצועית ומהירה...תודה רבה

דיונים חדשים בפורומים