עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. מישהו יודע מה אני צריך לעשות? מחקתי והתקנתי מחדש והכל .. אבל כלום לא עובד..

2. Started by smalery,

אני מנסה להפעיל קבצי AVI, בWINAMP ובWMP ושתיהן נסגרות עקב שגיאה, וכשאני מנסה להריץ בBSPLAYER אני מקבל את ההודעה: BSplayer v2.24.954, Unhandled exception at EIP: 00000000 If you click 'Close' application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 00000000. Read of address 00000000 EAccessViolation Call stack: 00000000,00404943 כל סוג קובץ אחר של סרט עובד - WMV,MPG,MPEG. איך מתגברים על הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 657 צפיות
  3. Started by stio,

שלום לכולם ברשותי דיסק מקורי של תוכנת nero 6.0. בתוכנה הנ"ל אין אפשרות לבחור למעלה בין צריבת CD ל- DVD (ראו תמונה מצורפת). נאמר לי שאפשרי לשדרג את התוכנה לגירסה 6.6 ללא תוספת תשלום מתוך התוכנה עצמה, איך אני עושה זאת? תודה מראש. [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 657 צפיות
  4. ^^ צריך להתקין דריברים ל XP או בכללדרייברים כלשהם למעבד? ואני צריך להתקין את הדרייבר IDE SataIDE Driver??

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  5. מישהו בבקשה יכול להביא לי שם או קישור אליה?

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  6. Started by Scorpion17,

שלום, יש פה משהו מרמת גן שמכיר חנויות טובות למכור מוצרי מחשב...? תודה...

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  7. Started by masterseeker,

שאני מחובר לאינטרנט ואני מנסה להיכנס לאקספלורר הוא מראה לי כאילו אני מנותק אבל שאני משתמש בתוכנה אחרת כמו FIREFOX זה עובד בלי שום בעיה ?

8. אותו מחשב נבדק באותה שעה. איזה מהאנטי וירוסים יותר אמין?

• 1 תגובה
    • 657 צפיות
  9. יש לי בעיה עם אחת הפונקציות בתוכנה MV2PLAYER. אני פשוט לא מצליח לעשות את המסך בהיר יותר. ניסיתי את הפונקציה של BRIGHT ע"י לחיצה על SHIFT+INS ובאמת אני רואה את הסרגל של הבהירות על המסך זז אבל הבהירות של המסך לא משתנה כלל. בעבר לא הייתה לי בכלל בעיה עם הפונקציה הזאת אבל בימים האחרונים זה מה שקורה. ניסיתי אפילו להסיר את התוכנה ולהתקין גרסה חדשה יותר של התוכנה - אבל זה לא עזר. יש לכם רעיון מה אפשר לעשות?

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  10. כל פעם זה מוחק לי סיסמאות באתרים http://img529.imageshack.us/img529/7118/ccleanerqu7.jpg

• 2 תגובות
    • 657 צפיות
  11. Started by yuvalm2,

אני משתמש ב-IE8, וראיתי בכתבה באתר שניתן לשלוח דרכו SMSים. איך אני עושה את זה?

• 6 תגובות
    • 657 צפיות
  12. אין אפשרות לשנות אפילו איזה משהו שמוספים לתוכנה ? שאפשר לשנות את השמות כי זה מזה מבלבל .

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  13. אני דווקא משתמש בתוכנה דיי טובה acala dvd ripper תודה

• 0 תגובות
    • 657 צפיות
  14. זה דיסק לא מוגן. אני רוצה פשוט לערוך משהו, איך אני עושה את זה?

15. Started by urielka,

יש לי בעיה עם bitorrent הוא פשוט נתקע בשעה ושלושתרבע אחרי התחלה ולא מוריד וצריכים לפתוח תלינק מחדש מה עושים זה עם כל גרסות ה exprimental למינהם

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  16. Started by generalA,

ברשותי סרט בעל תרגום בעברית כקובץ AVI ורציתי לדעת כאשר אני מדביק תרגום בעברית עליו ובוחר באופציית ה- SUBTITLE ב- VIRTUAL DUB איך אני עושה שהתרגום יהיה לבן על פס שחור כך שיכסה את התרגום באנגלית?? כי באנגלית זה מודבק .. תודה אנשים

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  17. היי, כשאני מפעיל סרט וידאו דרך המדיה פלייר איכות הצבעים שמתקבלת יותר טובה מבתוכנות אחרות (מדיה סנטר, VLC), בתוכנות האחרות התמונה יותר בהירה, למשל (הכי בולט) השחור לא שחור אמיתי לעומת MP. העניין הוא שבמדייה פלייר אין לי אפשרות לשנות ASPECT RATIO ל- 16:10, לעומת VLC, וגם שמתי לב שה-MP משפר קצת את האיכות. אגב, ניסיתי הרבה סרטים כולל סרטון מה- Sample Videos של ה-WINDOWS. אה ואני על WIN7 ULTIMATE 64BIT, ומסך SAMSUNG T240. אז למה זה ככה?? והאם יש דרך לשנות aspect ratio ב-MP12?? ??? תודה. תמונות להמחשה:

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  18. שלום אני מחפש להכין דיסק תקליטור boot שעולה בדוס ומראה מספר רישיון של חלונות XP ואם אפשר גם רישיון ויסטה. ובנוסף גם מספר רישיון office 2003+2007 עכשיו לאחותי לא עולה לה חלונות XP.ניהיה שחור.נסיתי לגשת מקש F8 לילחוץ "מצב בטוח" ולא עזר ניהיה שחור לא עולה חלונות XP. שאלתי אותה איפה הדיסק עם רישיון היא לא זוכרת איפה היא שמה דיסק חיפשת בכל מקום חדרים ולא מצאה.אחותי עברה דירה לפני חודשיים. בבקשה תעזרו לי לימצוא תוכנה טובה שאפשר לעלות בדוס ולראות מספר רישיון XP וגם אופיס. איך פותרים את הבעיה הזאת? בתודה מראש מיכאל

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  19. http://www.google.com/analytics/ נראה פשוט מדהים (וחינם), נשים באתר שלי ונראה איזה דברים זה נותן. http://www.google.com/analytics/feature_overlay.html ^^^

20. Started by eladbu,

שלום לכולם יש ברשותי מצלמה חדשה של לוגיטק ואני מחפש תוכנה שיודה להקליט ווידאו אבל מקומפרס כלומר אני מצלם את הבית בערך 12 שעות ביום ולא רוצה שהקובץ יעלה על 500 600 מגה ביום מה אתם ממליצים?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  21. Started by מהיר^ועצבני,

יש לי כרטיס מסך riva tnt 32mb ויש באתר התקנות של דרייברים ואני לא יודע איזה אני צריך להוריד .אם מישהו יכול לתת לי לינק תודה..

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  22. Started by shilok,

שלום לכם.. רציתי לדעת, האם יש מצב בתוכנה uTorrent לשנות את עידכון ה-RSS לפי זמן מוגדר? תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 656 צפיות
  23. Started by thejinji,

קראתי לאחרונה על האפשרות לשינוי ה removable media bit (RMB) כך שה USB stick יזוהה ככונן מקומי ולא כנייד [למטרות AutoRun ועוד...] רציתי לדעת האם מישהו התנסה/התעניין ומוכן לשפוך מעט אור על הפרשה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  24. אני מחפש תוכנה פשוטה שעושה את העבודה על הצד הטוב ביותר, המרת קבצי וידאו בפורמטים הבאים : AVI, MPG, MPEG, WMV, ASF ושאר קבצי הוידאו לפורמט החדש MP4 ? תודה

• 0 תגובות
    • 656 צפיות
  25. אני נוהג להכנס מהבית למייל שלי בעבודה ע"י שימוש ב-OWA . לפני כמה ימים שדרגתי את ה-IEXPLORER לגרסה 7. מאז אני פשוט לא מצליח להכנס ל-OWA שהואע באצם אתר מאובטח (HTTPS). אני מגיע לדף שדורש שם משתמש וסיסמה ואחרי שאני מקליד אותם אני מייד מקבל את הדף הסימפטי עם שגיאה שאי אפשר לפתוח את הדף. אני אומר מייד מכיוון שהמחשב כלל לא "חושב" או מנסה להכנס וישר זורק אותי. ניסיתי לשחק קצת עם הגדרות האבטחה של הדפדפן - אבל שום דבר לא עזר. יש לכם רעיון מה אני יכול לעשות ?

• 0 תגובות
    • 656 צפיות

דיונים חדשים בפורומים