תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, אני מעוניין למחוק את רשימת האנשים שאלהם התחברתי דרך ה-Outlook כלומר ברגע שרוצים להתחבר אל לוח שנה של משתמש אחר בארגון אז נכנסים דרך קובץ=>פתח=>תיקייה של משתמש אחר..ובקובץ פתח רשום את כל ההסטוריה שאלהם נכנסתי.. איך מוחקים את זה?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני קניתי לא מזמן את הmx518 של לוג'יטק ויש עליו כפתור שאמור לשמש כמו ALT+TAB.. עכשיו התקנתי את התוכנה והכפתור הזה עדיין לא עובד... מישהו יכול לעזור לי?. אני ניסיתי לבדוק אם צריך לשנות הגדרות בתוכנה אבל לא מצאתי כלום... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
כמו שאומרת הכותרת, אני משתמש בתוכנה הנל לניתור המחשב. החיישן של הלוח אם מציג לי 3 טמפרטורות כפי שרואים בתמונה. רציתי לשאול למה, ואיך אני יודע מה מבין השניים שייך לצ'יפסט של לוח האם באמת על אף ששתי הטמפרטורות משתנות? וגם מה זאת הטמפרטורה השלישית הלא הגיונית? תודה מראש, אור.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
מתי שהוא מגיע לחלק שהוא אמור ליצוק אימג' הוא נותן ב-LOG את העודעה הבאה: Executing DVDAuthor. Commandline: "C:\Program Files\DVD2SVCD\DVDAuthor\dvdauthor.exe" -x "D:\dvd\DVDAuthor.xml" DVDAuthor failed for unknown reasons! For details open: "D:\dvd\DVDAuthor_log.txt" מה זה אומר?
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי תוכנה בשם Winzix כדי לפתוח קובץ מסויים. פתחתי והעפתי את התוכנה בצורה מסודרת מ"הוספה והסרה" אבל משום מה האייקון שלה נשאר כאשר אני לוחץ מקש ימיני על קובץ כלשהו. למישהו יש פיתרון פשוט למצב? מצ"ב תמונה שתסביר לאלו שלא הבינו.. http://img230.imageshack.us/my.php?image=123ql0.png
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
צריך בבקשה תוכנה בעיברית שעושה בנרים דחוך!!!!!!!!!
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה אשר מאפשרת לי ברגע שהורדתי די וי די למחשב לערוך את הכתוביות הקיימות, או לחילופין להוסיף כתוביות חדשות ואז לצרוב את זה חזרה כדי וי די. עשיתי חיפוש בפורום ורוב מה שמצאתי היה לגבי תרגומים עבור סרטי DVD-Rip.
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
מחפש תוכנה שפנה אוטמטית זכרון ולא תתן למעבד להגיע לאחוזים גבוהים מכירים משהו ? או עם מה אתם עובדים ?
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
http://www.google.com/analytics/ נראה פשוט מדהים (וחינם), נשים באתר שלי ונראה איזה דברים זה נותן. http://www.google.com/analytics/feature_overlay.html ^^^
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
ניסיתי את FDM, והוא פעל לי גרוע [בגלל הfirefox] יש Download Managers חינמיים וטובים לפיירפוקס?
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני צריך תכנה שיודעת לגבות מידע שיש לי על המחשב.
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
זוהי ההודעה שאני מקבל (גם עם הכרטיס HD3650 קיבלתי הודעה זו אך גיום יש לי HD3450 )
-
- 9 תגובות
- 631 צפיות
-
-
יש לי סרט של בלוריי ריפ ואני לא רוצה להרוס את הרזולוציה . יש דרך להדביק כתוביות עם אותה הרזולוציה בלי לגעת בה?
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
Hi, I'm looking for a driver for my very old web camera. It's a clip-on type with the words intelli on the clip. The camera itself is square and has a ring of white LED for lighting. It has a USB connection and another short connection to the mic thanks
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ במירק ונראה לי שההודעה הזו באדום היא אלי אבל אין לי מושג מה היא אומרת.
-
- 1 תגובה
- 631 צפיות
-
-
-
-
what is firewall ? and from where i can download it i have sp1
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
כל פעם שאמי מדליק את המחשב מופיעים הסמלים האלה: ויש הרבה פופ אפ מעצבנים כמו:YOUR COMPUTER BEEING ATTACK BY SPYWARE וכאלה ואני ממש לא יכול לעשות כלום..
-
- 6 תגובות
- 631 צפיות
-
-
איך שאני מפעיל את המחשב זה כותב לי שזה מנצל 40-60cpu זה לא הגיוני לא פועלות אצלי הרבה תוכנות השארתי רק את האנטי ווירוס.. מה אני צריך לעשות..? המחשב שלי עובד ממש לאט
-
- 5 תגובות
- 631 צפיות
-
-
התקנתי את התוכנה כולל סיראל ואקטיבציה הבעיה שאני לא מצליח להעביר את הפורמט ל PAL ניסיתי בSETUP במה לא יש אפשרות בתוכנה אבל הסרגל בצבע אפור בהיר כך שזה לא ניתן לשמוש ושינוי . אני מעונין לדגום מDV . תודה אחים
-
- 0 תגובות
- 631 צפיות
-
-
שלום לכולם לאחורנה אני נתקל בבעיה בכניסה לאתר של EBAY ניסתי להחליף את האקספלורר סמתי את מקסטון לא עזר. הוינודס הוא XP SP2 עם כול העידכונים. בדקתי ספיוורס. בדקתי ויורסים המחשב נקי. מחקתי קוקיס או כול דבר שקשור לזה היסטוריה כמובן.. ואין לא עובד לפעמים האתר עולה ממש לאט בלי תמונות כמעט כולו מבולגן ולפעמים לא עולה בכלל. מה לעשות אני כבר מיואש??
-
- 4 תגובות
- 631 צפיות
-
-
אני משתמש בZONE ALARM 5.1 ואפשר להגיד שאני מרוצה מהעבודה שלו כי לחסום 10000 האקרים בשבוע זה לא פשוט רק הבעיה היא שהאינטרנט נהיה איטי והוא נתקע יותר פעמים כשZONE ALARM מופעלת מה אני יכול לעשות כדי שהאינטרנט יעבוד יותר מהיר ולא יהיו תקיעות? ועוד דבר הוא חוסם ספיוור מה שהspybot לא מוצא לי למשל כשאני רוצה למחוק ספייור זה לא מוחק לי את זה וזה מופיע כל הפעלה מחדש של המחשב מה אני יכול לעשות? להפעיל במצב בטוח ולמחוק?
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-
-
טוב אז ככה תודה מראש לכל המגיבים אני מחפש דריבירם ללוח אם שלי .. פירטמתי את המחשב ואיבדתי את הדיסק של הדריברים של הלוח אם ואני לא מצליח למצוא אותו ואני לא יודע מה לעשות .. זה הלוח אם שלי http://www.siz.co.il/codes.php?i=j20dty4kuzcz.jpg הדריברים הם של הכרטיס רשת והאודיו הקול של המחשב תודה נורא נורא נורא לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 631 צפיות
-
-
NחW9 ת!כנה 2W!דקת אם ק**מ*ם Xצל* הDLL-אים הנח!צ*ם אם יש דבר כזה בכלל
-
- 2 תגובות
- 631 צפיות
-