עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by kampana123,

יש לי תוכנה שמבצעת תהליך ארוך מאוד שלוקח מספר ימים ותופס את רוב כח המעבד, כך שאם אני צריך את המחשב לצרכים אחרים, אני חייב לבטל את כל התהליך (אין בתהליך אפשרות ול "Pause/Resume" לצערי). האם ניתן (אולי בעזרת תוכנה) להקפיא חלון/תוכנה כלשהי כפי ש"מצב שינה" של XP עושה, אבל רק לחלון ספציפי?

• 1 תגובה
    • 508 צפיות
  2. Started by !elad!,

הורדתי סרט מהאימיול וצפיתי בו בתוכנה MV2Player עכשיו הסרט עבד חלק בהתחלה בלי בעיות ואז התחיל להיות יותר איתי כאילו הקול לא היה במקום וזה נהיה לי עכשיו לתמיד מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 860 צפיות
  3. Started by the kooks,

שלום רב. אני משתמש בWINDOWS XP PRO וכפי שאתם יודעים בWIN יש תמיד רגולות ויורסים לא משנה מה עושים,אני משתמש בSPYBOOT ו ADAWER SE רציתי לדעת אם ישנם עוד תוכנות שמורידות רוגלות, כי בזמן האחרון אני עושה סריקות רבות ושתי התוכנה לא מוצאת כמעט כלום ובכול זאת המחשב שלי פועל לאט מעוד,(יש לי אנטי ויורס AVAST מעודכן כך שאני לא חושב שזה ויורס) תודה רבה לעוזרים.

• 7 תגובות
    • 628 צפיות
  4. Started by Holography,

היי, ברשותי תוכנת VoIP שמבצעת שיחות לטלפונים\פלאפונים בכל רחבי העולם, רציתי להקליט כמה מן השיחות שאני מבצע, אך לא הצלחתי לעשות זאת, ניסיתי עם ה-Sound recorder המובנה ב-Windows אך היא אינה "יודעת" להקליט את מה שאני שומע (או שכן, אבל לא מצאתי את האפשרות לכך?) כך או כך, כיצד ניתן לעשות זאת?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  5. Started by semca,

שלום,לאחר שחיפשתי,ולא מצאתי בפורומים,אלו,היתי מבקש לדעת מקצועי,האם יכול להיות,שאני לא מצליח,ליצור,גיבוי(IMAGE) למחיצה אחרת ,עם תוכנות כמו,נורטון גוסט,וגם עם תוכנת אגרוניס.כאשר ברשותי כונן קשיח מסוג, SATA,(כמובן שגם לוח האם תומך בסאטה) תודה ,מחכה לתשובה

• 1 תגובה
    • 583 צפיות
  6. Started by EladBr,

יש לי WMP 10 ואני אוהב יותר את 9. איך אני מסיר את 10????? יש לי כבר את 9 ושאני מנסה להתקין הוא עוצר אתת התקנה כי יש גירסה יותר חדשה תודה מראש לעוזרים

• 11 תגובות
    • 1.4k צפיות
  7. Started by PJ,

אהלן , רק הרכבתי את המחשב החדש , וכל מה שרציתי זה מחשב נטול תוכנות\מרגלים שדופקים לי את המערכת , וכבר עכשיו , כל פעם שאני מכבה את המחשב , CCAPP.EXE לא נסגרת ואני צריך לחכות או לסגור אותה ידנית בשביל שהמחשב יוכל להכבות. מה זה בדיוק CCAPP ? האם אני צריך את הישום הזה רץ לי ברקע? אם לא , איך נפטרים ממנו? ויש לי עוד שאלה , התקנתי נורטון אינטרנט סקיורוטי. וכל פעם שאני מוריד תוכנה מהאינטרנט הוא שואל אותי האם לאפשר לתוכנה לפעול כי יש סבירות בינונית שהיא נגועה בוירוסים. מה עלי לעשות? הרי ברור שאני לא אמנע מכל תוכנה לרוץ לי על המחשב , אבל איך אני אמור לדעת אם התוכנה נקייה או לא? הרי הנורטון כותב לי על כל תוכנה שיש סיכון. ומה אני אמור לעשות כשאר אני מוריד דברים מBit torrent? משם אני…

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  8. Started by tania131,

היי אני תמיד הכנתי חתימות, ועכשיו קצת נמאס, אז התחלתי להכין WALLPAPER כי לזה לפחות יש שימוש לשים בשולחן העבודה וכו' אז זה ה WALLPAPER הראשון שלי , איך? http://img93.imageshack.us/img93/4812/eminemwallpaper1il.jpg

• 12 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. Started by רוני1,

לרוב כשאני עושה חיפוש באימיול לתכנים בעברית זה מוצא דברים אבל השמות כתובים בג'בריש ואני לא יודע מה להוריד. יש דרך לשנות את זה לעברית שאפשר יהיה להבין מה השם של כל דבר??

• 1 תגובה
    • 448 צפיות
  10. מה שיש לי זה 400X318 איך אני מקטין אותה?

• 1 תגובה
    • 530 צפיות
  11. שלום חברים באופן בלתי מובן אני מקבל הודעת שגיאה הנ"ל בכל אחת מתוכונות אופיס האם מישהו יכול לעזור? רק רציתי להוסיף שהסרתי את התוכנה (אופיס XP) התקנתי מחדש ולא עזר הסרתי פעם נוספת והתקנתי אופיס 2000 ועדיין אותה השגיאה. חייב את עזרתכם המהירה. המון תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  12. Started by Hr44,

שאני מתקין דריבר חדש של נווידיה אני חייב קודם למחוק את הישן ואז להתקין או שזה לא משנה? אחרי שמתקינים תווינדוס מחדש יש איזשהו סדר כדאי של התקנת דריברים? (לדוגמא קודם לוח אם ואחר כך את כל השאר)

• 2 תגובות
    • 498 צפיות
  13. Started by karpad,

שלום רציתי לשאול אם אני יכול להקטין מחיצות בעזרת התוכנה הזאת לדוגמה: יש לי הרדיסק אחד 60 גיגה© ועד הרדיסק של 80 גיגה(D) להורדות, גיבויים וכל מיני שטויות אז אני רוצה למחוק כמה גיגה מהמחיצה של כונן D ולפרמט אותה בתור מחיצת לינוקס. דבר כזה אפשרי או שאני יצטרך למחוק את כל המחיצה?

• 9 תגובות
    • 1k צפיות
  14. Started by overload,

http://www.x-panded.com/pixeldam/pixelmoon.html פשוט מדהים! והנה עבודה קשורה לנושא http://www.deviantart.com/view/21271446/ פיקסל פיקסל הם מציירים את זה מטורף...אבל מדהים

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Milford Cubicle,

היי מצ"ב תמונה. בצד ימין - התמונה המקורית. בצד שמאל - התמונה באפקט של ציור ידני. חיפוש בגוגל הוביל אותי לכל מיני שיטת ופילטרים שלא ממש עשו את העבודה... מישהו יודע איך ניתן ליצור את האפקט הנ"ל על תמונות? תודה. [attachment deleted by admin]

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  16. Started by ashkenazone,

אוקיי, היה לי קובץ AVI שהימרתי בהצלחה לDVD.. ואז צרבתי עם נרו.. כמו שצריך... הכנסתי לDVD (ישן, משו כמו 5 שנים) והוא קרא אותו... כאילו התחיל לנגן את הסרט, והראה שזה קובץ DVD, אבל אחרי 2 שניות זה נתקע, וזה ממשיך רק אם לוחצים pause ואז play (וזה מנגן שוב ל2 שניות).. אז הכנסתי את הדיסק לכונן DVD במחשב... וההתחלה היתה קטועה.. טיפטיפה ואז הכל הסתדר ורואים כרגיל... אז מה הקטע? הבעיה בDVD לא? מישהו נתקל? מכיר\? כל תשובה תתקבל בברכה, תודה

• 2 תגובות
    • 501 צפיות
  17. Started by horacio,

כשאני מפעיל את המחשב לאחר שהכל עולה יוצאה לי הודעה כזאת מישהו יודעה מה לעשות בבקשה תודה לעוזרים [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 526 צפיות
  18. אני לא יודעת מה לעשות! אני חדשה כאן ובכלל בעסק... בהתחלה היה לי סרט בלי קול ומישהו זרק לי פעם משהו על קודקים או משהו כזה הצלחתי משיטוט בהודעות ישנות של הפורום לעלות על זה שאני צריכה להתקין DIVX אבל זה יצר לי סרט הפוך על הפוך (למעלה למטה וגם מראה...). אחרי זה התקנתי איזה ac filterכמו שהיה כתוב בפורום ואז עם המדיה פלייר הסרט עולה לי יחד עם סאונד אבל עם פאזה של שתי שניות. מה אני עושה?

• 26 תגובות
    • 3.5k צפיות
  19. אני משתמש בחלונות XP ולא משתמש במסך פתיחה כך שאני לוחץ ALT+CTRL+DEL זה מראה לי כמה אפשרויות ושאני בוחר במנהל משימות הוא לא עולה. לא קורה פשוט כלום.. מישהו יודע אולי מה הבעיה? תודה.

• 0 תגובות
    • 629 צפיות
  20. Started by yonib5,

אני חושב שהבעייה היא ברמת תוכנה ולא חומרה לכן פרסמתי את זה פה... יש לי צורב של RICHO מהדגם הישן MP7240A ואני משתמש בNERO גירסת האנטרפרייז הקובץ אותו אני רוצה לצרוב הוא קובץ IMAGE עם הקיצור שלו cue כשאני מנסה לצרוב עם הדיסקים של LG הצריבה נכשלת כבר ב5% לעומתם בSILVER LINE הכול הולך חלק יש לי בבית 100 דיסקים של LG וחבל לי עליהם ככה שאין לי ברירה אחרת אגב ביצעתי עידכון לצורב מאתר החברה אך הוא לא הועיל... יש פתרון למישהו? תודה!

• 6 תגובות
    • 697 צפיות
  21. Started by X-It,

מה דעתכם?

• 4 תגובות
    • 723 צפיות
  22. Started by emailaya,

גירסה 1.3.0 של תוכנת הדואר האלקטרוני החינמית בעברית שוחררה היום רשימת השינויים והתוספות הן: * הפרדה דינמית בין המכתבים לצפיה מקדימה, לא רק בצפייה ב"כל החשבונות" * כפתור הפסקת פעולה מול שרתים בזמן קבלת מכתב, היה נכבה לפני הזמן + אפשרות לקבוע בהגדרות חשבון, האם מכתבים מחשבון זה יקבלו הודעה כשהמכתב נקרא + אפשרות למחיקת נספחים לאחר הכנת המכתב לשליחה ^ אפשרות לבחור ארץ שונה מישראל, לשליחת SMS. ^ אפשרות להגדיל חלון ראשי לכל המסך ^ אישור פעולה במידה ונספח כבר קיים בתיקייה בה רוצים לשמור אותו + אייקון מיוחד למצב לא מקוון, ליד השעון ^ אפשרות לבדוק שרתי דואר (גם בתכונת ה SMS/ICQ), עד למינימום של כל 5 דקות * באגים בניהול אנשי הקשר ^ אפשרות שהמספר שמופיע ליד השעון יראה רק א…

• 3 תגובות
    • 530 צפיות
  23. Started by yan,

האם יש תוכנה שבודקת אם החומרה של המחשב שלי תקינה? שמשהו לא מזייף שמשהו לא הלך בגלל הפסקת חשמל וכו'

• 2 תגובות
    • 763 צפיות
  24. Started by ashkenazone,

מישו יכול לתת לי מדריך ולעזור לי אפילו אישית אולי, (PLZ) בהמרת קבצי AVI לDVD ואז לצרוב אותם..? אוקיי חיפשתי בפורום ולא מצאתי מה שאני מחפש, אני צריך מדריך להמרת קבצי AVI לDVD ואז לצרוב אותם...

• 2 תגובות
    • 478 צפיות
  25. Started by mardona,

הורדתי את התוכנה memtest 86 והרצתי אותה בווינדווס וזה בסדר אחר כך שמתי אותו על דיסקט בשביל להעלות בדיקה אחרי הבוט והוא רושם לי להוציא את הדיסקט בשביל להמשיך או לעשות ריסטארט אז חשבתי שהבעיה היא בגלל שהורדתי את הגרסה של הדיסקים ושמתי על דיסקט אז הורדתי את התוכנה בשביל הדיסקט ושמתי מה שצריך בדיסקט ועשיתי ריסטארט ועוד פעם אותה בעיה הוא רושם לי או להוציא את הדיסקט או לעשות ריסטארט תודה מראש ! אבב ויש לציין שאין שום בעיה אם הזיכרון רק אני עושה את זה לעצמי סתם בשביל לבדוק אם הזיכרונות באמת עובדים טוב כי הם מחברה לא מוכרת!

• 10 תגובות
    • 835 צפיות

דיונים חדשים בפורומים