תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר אתר עם סקינים למקסטון? יש באתר שלהם איזה משהו אבל זה דורש קוד והרשמה וכו
-
- 0 תגובות
- 524 צפיות
-
-
טוב אז עידקנתי קצת כו.. אז הסקיצה הראשונה זאת: http://img372.imageshack.us/my.php?image=untitled2copy4ba.jpg הסקיצה השניה: יש הבדל באיש החלפתי אותו גם הוספתי כפתור ראשי וכל מני שטיות שלא ממש רואים.. וכן אני יודע שהסימפל מפריע אבל אין מה לעשות.. האתר בכללי דוגמה לדף... אז מה יש להוסיף לפי דעתכם? ואיזה סקיצה יותר טובה?
-
- 5 תגובות
- 849 צפיות
-
-
איפה אני משיג סקינים למסנגר בגרסה 7.0.0777 ולא כל הבטות שיש לנו כבר 3 חודשים? <צונזר. קרא את חוקי הפורום.> תודה!
-
- 0 תגובות
- 822 צפיות
-
-
-
- 0 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אנשים יש יותר מדי דיונים עם אנטי וירוס ופיירוול אז אנשים תעשו סדר בפורום. תציבעו ותשפיעו על סידור הפורום.
-
- 4 תגובות
- 651 צפיות
-
-
כשאתם קונים מחשב, מהן תוכנות החובה שלכם עליו? (כדוגמת winrar, אנטיוירוס וכו).
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
אין יותר מציק מפרסומות שקופצות למחשב בזמן שאנחנו משתמשים בו איזו תוכנה הכי מומלצת , הכי נוחה ויעילה דעתכם ? אם אפשר קישור תודה וחג שמח .
-
- 18 תגובות
- 6.8k צפיות
-
-
מה אתם משתמשים? בתוכנות הרגילות או משהו כמו מירנדה וכאלה לשימוש בכל התכונות יחדיו?
-
- 4 תגובות
- 647 צפיות
-
-
-
יש לי כרגע את הנורטון אינטרנט סקיוריטי שכולל את הפיירוול והאנטיוירוס של נורטון (משנת 2003)... רציתי לדעת כיום איזה אנטיוירוס ופיירוול הכי כדאי לשים במחשב??
-
- 6 תגובות
- 699 צפיות
-
-
הסקר הראשון מבית KING OF ACTION . הצביעו והשפיעו !
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אזהרה ! אין להזכיר שום דבר לא חוקי אחרת הדיון ינעל ויחולקו אזהרות !! אני בעיקר משתמש להורדת מוזיקה חינמית הסיבה העיקרית לכך שאני לא מקבל הזמנה לאתר טורנט מכובד נשמח לשמוע את דעתכם על האימיול
-
- 7 תגובות
- 832 צפיות
-
-
-
-
-
אני שואל כי כשאני מגביר את הווליום עד הסוף יש המון הפרעות ורעשים מוזרים... יש מישהו שאין לו את התופעה הזאת?
-
- 1 תגובה
- 952 צפיות
-
-
בשבוע הקרוב מוזילה מריצים סקר שתפקידו לזהות את הנקודות החזקות והחלשות של פיירפוקס בקרב קהל המשתמשים והמשתמשות בארץ. הסקר מורכב מעשרים שאלות, אמריקאיות ברובן, שהשוואה של התשובות שלנו לתשובות ממדינות אחרות תעזור לנו ללמוד על צרכי השוק הישראלי ולנסות לשפר את המוצר בהתאם לדרישת הקהל. הסקר מכוון בעיקר למשתמשי Firefox 3 בפועל, אך משתמשי דפדפנים אחרים מוזמנים להשתתף ולהביע את דעותיהם בנושא. אתם מוזמנים להשתתף בסקר. מידע נוסף באתר מוזילה ישראל סקר Firefox במדינה שלך
-
- 11 תגובות
- 942 צפיות
-
-
נכון לעכשיו יש לי avg 7.1pro . אולי בקרוב אני יחליף לנוד32\קספרסקי.
-
- 24 תגובות
- 2k צפיות
-
-
שימו לב שרשמתי כמה חינמיים בהתחלה. אם אתם משתמשים באף אחד מאלה - רשמו אותו אם ממש לא נהנתם מאנטיוירוס שהופיע ברשימה - תכתבו למה... תודה
-
- 28 תגובות
- 2.7k צפיות
-
-
אני עושה את הסקר כדי להבין איזה הכי טוב לדעתכם (המקצוענים...). אני שונא את DAP! ולכן פרשתי ממנה
-
- 5 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שירות האימייל שבו אני משתמש הוא Fastmail.fm שתומך גם ב-webmail, וגם בתוכנות דואר מבוססות IMAP ו-POP3, אבל אני ניגש אליו בעיקר דרך הדפדפן. אמנם תוכנת הדואר פתוחה כל הזמן, אבל היא משמשת אותי בעיקר כדי לקבל הודעות מיידיות על דואר חדש. כמובן שבשני המקרים התוכנה היא מוזילה. 8) מה ההעדפה שלכם ומה הביא אתכם לבחור בה? Prog.
-
- 14 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
גם כדי לראות מה התוכנה הכי מועדפת וגם כדי לעזור לאלה שמתלבטים (כמוני) במה לבחור. הצביעו והשפיעו. עריכה: הסקר ננעל. תודה על ההשתתפות.
-
- 2 תגובות
- 758 צפיות
-
-
ערכתי לא מזמן סקר דומה בפורום של arstechnica.com והתוצאות היו מפתיעות מאוד: רק רבע מהמשתמשים נשארו עם אקספלורר. מעניין אם קיימת מגמה דומה גם בפורום הזה. Prog.
-
- 24 תגובות
- 3.9k צפיות
-