תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אהלן, לאחרונה התחלתי להקליט את עצמי מנגן בגיטרה. בכל אופן, מכיוון ואני מחפש לבצע הקלטות באיכות טובה וכן לבצע הקלטות במס' "שכבות" [להקליט כמה פעמים ולחבר את הכל ביחד] רציתי לדעת האם יש לכם המלצה על תוכנה פשוטה, USER FRIENDLY, שתאפשר את הדבר הנ"ל ותפיק הקלטה באיכות נורמאלית? [256KBPS ומעלה] תודה רבה!
-
- 1 תגובה
- 737 צפיות
-
-
יש לי בעיה שייצוא קבצים לא מניב קבצים עובדים...
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
כבר כמה ימים אני נלחם עם הזוועה הזו בשביל שהוא יחזור להתריע לי על מיילים חדשים. אין אייקון של מייל חדש במגש המערכת, אין אייקון מייל חדש על הסמלון של אאוטלוק בשורת המשימות () אין התראת צליל, ואפילו לא את הפופאפ הקטן בצד ימין למטה. כמובן שכל ההגדרות האלו מאופשרות בהגדרות של אאוטלוק. למישהו יש מושג מה נשבר בו ואיך לתקן את זה? --- עדכון קטן, אם אני מריץ את אאוטלוק ב"מצב בטוח" ההתראות עובדות כרגיל...
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אהלן יש ברשותי קובץ GHO ובתוכו המון קבצים,הייתי מעוניין לדעת אם אפשר להיכנס פנימה ולהוציא חומרים בלי לשחזר את כל המחיצה. בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
מותקן לי כעת IE6 במחשב נייד עם XP SP3 כשאני מנסה להתקין IE8 מקתקבלת שגיאה: Access to C:\Downloads\IE8-WindowsXP-x86-ENU.exe has been restricted by your Administrator by location with policy rule {b59de024-4db2-477c-a108-edf37aaab910} placed on path IE8-WindowsXP-x86-ENU* איך אני מסיר את המגבלה הזאת??
-
- 1 תגובה
- 758 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר תוכנה ממש טובה ואיכותית ליצירת אנימציות בפורמט - GIF ??? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
בדרך כלל אני מוריד דרך ביטורנט אבל לפעמים יש צורך להוריד דרך אתרים כמו RAPIDSHARE וMEGAUPLOAD, ובכל פעם שזה קורה אני מתפתה להתקין מנהל הורדות כדי שאני לא אצטרך ללחוץ כל חצי שעה~שעה על הקישור להורד החלק הבא... בכל פעם שזה קורה יש לי בעיה שחוזרת על עצמה לא משנה באיזה מערכת הפעלה אני משתמש או באיזה מנהל הורדות אני משתמש- מנהל ההורדות קולט את הURL ומתחיל להוריד, תוך שניה ההורדה מסתיימת והקובץ שיירד שוקל כמה עשרות קילובייטים(הגודל משתנה מפעם לפעם) למה זה קורה ואיך אפשר לתקן את זה ?
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
עשיתי את כול המיבחנים וקיבלתי 1856! האם זה נורמאלי? הינה המפרט שלי: Intel Pentium III 1.0 GHz RADEON 9800 PRO ATI 128 MB Total Physical Memory:512 MB
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
קיבלתי משימה להביא לצוות תוכנה חדשה ויעילה היא לא חייבת להיות קשורה לעיסוק הצוות. כעיקרון אני מתעסק בבדיקות תוכנה ותיכנות. יש המלצות לתוכנות שימושיות? שמעתי על resharper חקרתי קצת את התוכנה אבל לא מצאתי בה שום דבר מיוחד... אם מישהו יכול להגיד לי מה מיוחד ושימושי בה אני ישמח תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מעוניין לקנות DVD מקורי מ eBay, ה DVD בקידוד Region 1. עברתי על החיפוש אבל כל מה שמופיע שם ממש ישן, אני מתכוון לראות את הדיסק במחשב בלבד, האם כיום ישנה בעיה לצפות בדיסקים מ region 1 או שכל תוכנת צפייה תנגן את הדיסק, במידה וצריך תוכנה מיוחדת אשמח אם תציינו איזו. תודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום! יש לי כבר כמה זמן סדרה של רקעים למחשב ברזולוצית 1280 על 960 ולי יש מסך 20" רחב (1680 על 1050), התמונות שאני רוצה לשים בתור רקע (המזוכרות מקודם) - נמתחות. מישהו יכול להגיד לי כמה אני צריך לחתוך מגובהן של התמונות בכדי שיתאימו לי לרקע במסך? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 915 צפיות
-
-
חלונות XP לא עולה לי.אני שכחתי לירשום פרטים שלי כתובת IP וגם חשבון דואר outlook 2003. אני הורדתי תוכנה HIREN ver.14 עליתי מ - CD BOOT HIREN ver.14 ובחרתי לעלות חלונות XP. וחיפשתי תוכנה שמראה לי מה כתובת IP מוגדבר בחלונות שלי שלא עולה. וגם עוד תוכנה ליראות מה כתובת דואר חשבון וסיסמא שלי. ולא מצאתי תוכנה הזאת.יש כאן HIREN ver.14 הרבה תוכנות. אני לא יודע איזה מיהם.מישהו יכול לעזור לימצוא בתוכנה HIREN ver.14 איזה תוכנה מראה לי כתובת IP וגם חשבון דואר? זה חשוב לי. תעזרו לי בבקשה. מיכאל
-
- 1 תגובה
- 671 צפיות
-
-
אפשר? יש כזאת תוכנה? אשמח לקישור להורדה / שם של התוכנה
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
-
-
מה ההבדל בין הגירסה 2.5 לבין הגירסה 3.0 experss בתוכנה הנ"ל ? ומה מומלץ יותר בהמרת סרטים ל VCD ?
-
- 1 תגובה
- 570 צפיות
-
-
יש באתרים קישור לשליחת מייל בתצורה הזאת MAILTO:XXX@XXX.COM עכשיו אני רוצה שזה יקשר לי לגימייל שבCHROME כל פעם. איך עושים את זה? בעבר כאשר היה מותקן לי OUTLOOK זה היה מקשר אליו בתור ברירת מחדל משום מה תודה
-
- 1 תגובה
- 6.5k צפיות
-
-
יש לי מעבד MSI P4M890M-L DDR2 VGA ואני צריך כרטיס קול של Realtek ושאני מנסה להתקין זה רושם לי אין אפשרות להפעיל התקן זה. (קוד 10) מישהו יכול לתת לי לינק להורדת דריבר טוב ??
-
- 1 תגובה
- 876 צפיות
-
-
הייתי אצל בנות דודות שלי והתקנתי להם כל מיני תוכנות, ועוד קצת משחקים קטנים. אתן דוגמא: התקנתי את המשחקים icytower ואת blip &blop וכשאני מנסה להפעיל את המשחקים הם נפתחילם לשנייה ושוב נסגרים, כאילו מזערתי אותם. זה קורה כך בשני המשחקים, לכן ניסיתי להתקין את soldat ואת gta2 וזה קורה גם בהם. אין לי מושג למה זה ככה. ד"א, כשזה ממוזער ואני לוחץ על זה, החלון קופץ ואז שוב מתמזער. אם אתם צריכים אינפורמציה על המחשב אז תגידו..
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
חסר לי דריבר של usb במנהל התקנים.איזה דריבר אני צריך להתקין כדי שהUSB יותקן? של הצ'יפסט או של GSATA?
-
- 1 תגובה
- 485 צפיות
-
-
לפי כמה חודשים התחלתי להוריד משחק ב utorrent וזה הגיע ל3.4 אחוז. אבל שרואים את המקום שאלין המשחק התחיל "לרדת" הוא כבר הגיע שם למשקל המלא של הקובץ. עכשיו אני פותח את ה utorrent ועדיין כתוב לי את המשקל המלא, כאילו הקובץ כבר הסתיים אבל בתוכנה מראים שהוא עוד בהורדה. ד"א עשיתי בדיקה קטנה ועשיתי העתק לקובץ ושעשיתי הדבק לקח לו 4 דקות להעתיק את כל הקובץ ובישביל 3.4 אחוז מתוך 3.7 ג'יגה זה הרבה מאוד זמן, זה בקושי כמה מגה פשוטים.
-
- 1 תגובה
- 600 צפיות
-
-
קראתי פעם באיזה אתר על תוכנה שמותקנת על הווינדוס ומאפשרת להתקין עליה תוכנות אפילו ווינדוס אחר ובמידה והתוכנה טובה אתה יכול להתקין אותה במערכת ההפעלה שלך, כלומר היא מקצה לעצמה זיכרון וכל התקנה שמתקינים דרכה לא נוגעת במערכת הפעלה הקיימת מין סביבת ניסויים כזאת. ניסיתי לחפש אין לי מושג איפה קראתי את זה. אשמח אם מישהו מכיר וידע איך קוראים לתוכנה שירשום. תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 465 צפיות
-
-
יש לי כפתור על הרמקול שלי, שכשאני מסובב אותו הוא מפעיל את הבאס, ב Winamp הוא לא עובד, בנגנים אחרים כמו למשל Windows Media Player הבאס כן עובד, עכשיו - הבעיה היא לא באקוליזר, כבר אמרו לי לנסות לסדר באקוליזר, אבל זו לא הכוונה, הכוונה להפעיל את הבאס דרך הרמקול עצמו, כמו בנגנים אחרים.. בטח צריך לסמן איפשהו בהגדרות של הווינאמפ אבל אני לא יודע איפה! תודה.
-
- 1 תגובה
- 610 צפיות
-
-
אני משתמש בפלאגין ששולח SMS דרך ICQ, רציתי לדעת אם יש דרך לעשות במירנדה רשימה קבועה של נמנעים ל- SMS ולא שאני יצתרך לכתוב את המספר כל פעם מחדש, הייתי רוצה שיהיה לי רשימה בחלון המכרזי של התוכנה של נמנעי SMS כמו ה- ICQ והמסנג'ר. אולי יש פלאגין אחר יותר טוב, בחיפוש שעשיתי לא מצאתי כזה דבר. (אני יודע רק שאפשר לשייך מספר SMS למישהו ברשימה הרגליה אבל זה לא עוזר לי) זה הפלאגין שאני משתמש, עובד מצויין חוץ מהבעיה הזאת. תודה למי שעונה
-
- 1 תגובה
- 730 צפיות
-
-
יש לי אנטי ווירוס ששמו BITDEFENDER שיש לו FIREWELL בנוי בתוכו השאלות שלי הם : א. האם יש מניעה מלשים את ה- FIREWELL של WIN סרווס פאק 2 יחד עם ה - FIREWELL של האנטי ווירוס? ב. מהו ה- FIREWELL הטוב יותר של WIN סרווס פאק 2 או של האנטי ווירוס BITDEFENDER ?
-
- 1 תגובה
- 491 צפיות
-
-
הורדתי ספר בפורמט IRF ואין לי מושג איך קוראים אותו. מישהו יודע באמצעות איזו תוכנה אני יכול להמיר או לקרוא את הספר?
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-