תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את התוכנההDRIVER CLEANER גירסה 3 ואין לי מושג איך משתמשים בה אני רוצה למחוק את הדרייברים של הכ. מסך שלי.. ולהתקין 5.8 בקיצור נכנסתי ואני רואה כמה אפשרויות של ATI משהו מוכן לומר לי מה בדיוק למחוק ולמה הוא לא רושם את הפרטים?! הוא רושם DETAILS אני לוחץ על לשונית ATI והוא לא מראה כלום! לא משנה יותר חשוב המדריך של המחיקת הדריברים.. תודה ביי
-
- 0 תגובות
- 580 צפיות
-
-
איך אפשר לבדוק לאן הילד שלי גולש ומה הוא מדבר בצ'טים(הרגילים ותוכנות דוגמת ICQ) ועם מי? תודה מראש זה מאד חשוב לי...
-
- 10 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
כשמפעילים את האייסיקיו הוא מתחבר ואז נתקע בקטע של ה Starting ומתחיל להשתמש ביותר ויותר זיכרון פיזי ווירטואלי.. זה מגיע עד לניצול של 2 ג'יגה. מישהו עוד יודע על זה פרטים? זה קרה לי לפניי חודש, לפניי שפירמטתי.. ועכשיו חזר שוב. ANY1 ? תודה. CRT
-
- 5 תגובות
- 619 צפיות
-
-
(זה הולך להיות סיפור ארוך, אז מי שהסיפור לא מעניין אותו, מזומן לדלג ל-5 שורות האחרונות, שם מובאת השאלה בקיצור. אתם בכל זאת מוזמנים לקרוא ת'סיפור..) פייווו. זה נס שאני עוד בכלל יכול לכתוב פה בפורום. לפני שניה הייתי בקריסת מערכות מוחלטת. בנס, הצלחתי להציל את מה שנשאר. אבל עדיין יש בעיה, ולכן אני פה. ובכן, הסיפור הולך ככה: בעיקרון, יש לי Windows XP Proffesional עם SP2. יש לי גם נגן iPod. עד עכשיו השתמשתי בנגן דרך חיבור USB, והכל התנהל למישרין. היום שכחתי ת'כבל USB, ונסיתי להתחיל להתשמש ב FireWire (קניתי כרטיס FW בחיבור PCI). הבעיות החלו כשהמחשב פשוט קרס, כל פעם בערך דקה אחרי שחיברתי ת- iPod. ניסיתי כמה פעמים, בכמה וריאציות, לא הלך כלום. התחלתי לחפש חומר בנט, והתברר שצריך …
-
- 2 תגובות
- 835 צפיות
-
-
היי, לאחרונה המחשב שלי קורס ללא כל התרעה בפתאומיות. אני חושד שהמעבד מתחמם יותר מידי או שמא דווקא הכרטיס מסך הוא זה שמתחמם. מישהו מכיר תוכנה שבעזרתה אפשר לברר את הטמפרטורה של הן של המעבד והן של הכרטיס מסך. בבקשה תציינו מהיכן אפשר להוריד את התוכנה.
-
- 2 תגובות
- 630 צפיות
-
-
חבר'ההה... הפיירפוקס משתגע!! בין 90 ל100 מעבד WTF?? בידקו לי את ההיג'אק.. ואם זה לא שם.. עזרו לי לפתור את הבעיה!! כבר התקנתי את הדפדפן שוב.. Logfile of HijackThis v1.99.1 Scan saved at 15:59:05, on 16/08/2005 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\System32\Ati2evxx.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\ALURIA~1\asKernel.exe C:\Program Files\Executive Software\Diskeeper\DkService.exe C:\WINDOW…
-
- 3 תגובות
- 997 צפיות
-
-
יש בירשותי דיסק התקנה של XP מקורי, אני רוצה לגבות אותו באיזו אופן אני צורב אותו?
-
- 12 תגובות
- 962 צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל תוכנות שונות כגון: אימיול דפדפן ומירק.. ושאני פותח אותן הן לא נפתחות הן ממוזערות(יושבות על הסרגל כלים) שאני לוחת על האיקון בסרגל כלים כדי שיפתחו זה לא עוזר הן עדיין ממוזערות חשוב לציין שהתוכנות עבדו ופתאום זה קרה.. אמרו שהפתרון זה always on top משהו כזה.. תודה מראש!
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
יש מספר תוכנות שאני בודק דרך קבע באתר הרשמי שלהם כל שבוע - שבועיים, כדי לראות אם יצא עדכון בין השאר : - Winamp - HijackThis - DVDDecrypter - DVDShrink - Skype - Firefox וכו'.... פעם באתר Techno.co.il ( לפני שהוא שבק חיים ועדכונים ), היה כל שבוע מעיין "מצעד" של כל הגירסאות החדשות של תוכנות שיצאו באותו שבוע ( בין אם חינמיות ובין אם לא - אבל בעיקר החינמיות ) אבל עכשיו שהאתר ההוא מת, אין עוד אתר עם עדכונים כאלה מרוכזים, ואני נאלץ להיכנס לכל האתרים לבדוק. יש מקום שמרכז את זה ?
-
- 5 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה טובה לVIVO בשביל הכרטיס מסך הזה?
-
- 4 תגובות
- 594 צפיות
-
-
אני רוצה לצרוב פרקים של סדרה מסויימת, כל פרק בערך 350 מ"ב, כ data. זה יוצא בערך שני פרקים לדיסק (של 700), וזה יוצא לי הרבה דיסקים. רציתי לדעת אם יש שיטות כיווץ דרך תוכנות כמו winzip ודומות, שאני יוכל להכניס יותר משני פרקים על דיסק..? אם יש ואפשר לעשות את זה גם ב vcd זה יהיה מצויין! תודה מראש
-
- 8 תגובות
- 957 צפיות
-
-
מחר יהי הפירמוט השנתי והנה מה שבחרתי שיהיה על המחשב לאחריו: microsoft office xp nod32 (לאחר התלבטות בינו ובין קאספארסקי) - אנטי וירוס , נחשב לאחד הטובים ביותר בעולם sygate personal firewall pro - פיירוול acrobat reader 6 - קריאה של קבציPDF Azureus 2.2.0.0 - קליינט ביטורנט DivX 5.2.1 Firefox 1.0 - דפדפן אינטרנט gspot 2.2.1 - בודק קידוד, אומר לך בדיוק באיזה קידוד משתמש כל קובץ וידאו HijackThis 1.99 ICQ 4 LionHeart Codecs Pack v1.3 QuickTime speedfan 4.18 sysmetrix-3.20 Thunderbird 1.0 - דואר אלקטרוני WinRar 3.41 xp-AntiSpy 3.92 stinger v2.4.6 - אנטי וירוס קטן ושימושי winamp507_lite AD-AWARE PRO Daemon Tools 3.47 ACDsee classic * CCleaner v.1.16 - מנקה חרא (זה השם שלו) ASTO…
-
- 24 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
באמצע משחק המחשב נפל (הודעה כחולה וכתב שיש בקובץ alcxsens.sys בעיה. מישהו יכול להגיד לי למה שייך הקובץ הזה ואיך לפתור את הבעיה? מקווה שתוכלו לעזור.
-
- 2 תגובות
- 626 צפיות
-
-
אני מנסה לעתיק סרט אורגינל למחשב דרך התוכנות האלה Kingdia DVD Ripper Ahead DVD Ripper ואני לא מצליח יש לי את השגיאות האלה . http://Rar.Co.iL/files/Rar-1124210229.jpg http://Rar.Co.iL/files/Rar-1124210245.jpg http://Rar.Co.iL/files/Rar-1124210268.jpg
-
- 1 תגובה
- 581 צפיות
-
-
ערב טוב! קניתי היום דיסק דואל לייאר וניסיתי לצרוב עליו סרט (6.93 ג'יגה). לקראת סוף הצריבה היה רשום לי בתוכנה: Burn process failed at 2.4x (3,324 KB/s) אבל לפי מה שבדקתי הסרט עובד טוב. השאלה שלי היא מה גרם לתקלה כדי שהיא לא תחזור על עצמה ? האם זו בעיית חומרה או בעיית מדיה ? הדיסק שהשתמשתי בו הוא Ritek DVD+R DL 2.4x. פרטי מחשב: Intel Pentium 2.6 Ghz 800 Mhz 1024MB (Kingston) Western Digital WD1600JD GSA-4163B (צורב של אל ג'י) בנוסף מצורף הלוג של התוכנה (Ahead Nero Burning Rom 6.3.1.25). [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
כשאני נכנס לאקספלורר הוא מעיף אותי בלי סיבה... מה עושים?
-
- 3 תגובות
- 672 צפיות
-
-
איך אני מבטל את זה...האפשרות הכי קרובה באפשרויות שם היא "SET AWAY AFTER..." ואתה בוחור כמה דק'. ביטלתי את זה ואני בדקתי בהכל האייסי ולא מצאתי אןלי יש לכם מושג איך לבטל?? אולי פספסתי משהו? אולי מה שהו ברג'יסטרי אני רוהצ שהסטטוס לרא ישתנה בFULL SCREEN
-
- 2 תגובות
- 546 צפיות
-
-
שלום כולם ממליצים לצרוב סרט DVD לנגןDVD בעזרת nerovision express אז עדכנתי ויש לי את זה אני נכנס ואין לי לעשות דיסק DVD ויש לי צורב DVD יש לי Make cd ו make sllide show ועוד שני אפשרויות לא חשובות מה אני עושה? אני רוצה להצמיד תרגום להכין תפריט וכו'
-
- 6 תגובות
- 599 צפיות
-
-
אני מדבר על האנטי ווירוס מי יותר טוב ?? מה יש ב pro שאין ברגיל?
-
- 16 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
תודה
-
- 3 תגובות
- 527 צפיות
-
-
win xp sp2 english Kaspersky anti-virus ad aware bsplayer winamp emule flashfxp flashget icq msn messenger nero k-lite codec pack Executive Software Diskeeper אני חושב שזהו יש צהעות לעוד תוכנות\הצעות\שיפורים משהו
-
- 7 תגובות
- 702 צפיות
-
-
שלום עכשיו יש לי שאלה נגיד ויש לי סרט : לא משנה כמה חלקים ושמו הפורמט הוא DVD RIP XVID עכשיו יש לי צורב DVDואני רוצה לצרוב אותו ולראות בDVD עם תרגום מובנה ותפריטים... איך אני עושה את זה...איזה תוכנות אפשר להשתמש, מה אני אמור לעשות, והאם הבנתם כי לא נראה לי שניסחתי את זה כמו שצריך תודה רבה לעוזרים comoman112
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אולי חלק מהולשים כבר מכירים אבל בכל זאת; נתקלתי בכתבה הזאת כשגלשתי באינטרנט ונראה לי שרבים ישמחו לדעת על האפשרות הזאת לפחות כמו שאני נהניתי ממנה. זאת כתבה שמסבירה איך לגבות את כל הנתונים כולל תוספים וקוקיז מהפיירפוקס או מה Thunderbird. http://tinyurl.com/ch6ql
-
- 3 תגובות
- 803 צפיות
-
-
יש לי קבצי VOB של DVD, ועוד כמה קבצים. באיזו תוכנה ואיך צריך לצרוב את הקבצים האלה על מדיה DVD-R X8, כך שניתן יהיה לנגן את הסרט בכל נגן DVD רגיל? האם אני פשוט צריך לצרוב את כל הקבצים כ-Data במהירות מקסימלית (המהירות צריבה משנה משהו?), או שצריך לצרוב את הקבצים בשיטה שונה?
-
- 7 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
שלום יש לי IPAQ HX2000 והברית הפוכה ,איך אני יכול לפתור את הבעיה הזאת?
-
- 0 תגובות
- 682 צפיות
-