עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by sergey_k,

ראיתי שאפשר להגביר את מהירות המאווררים עם זה כדה זה יכול לישרוף אותם או לעשות קצר במיקרה של הגזמה??????????

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  2. Started by avi2014,

בזמן האחרון הסימניות בדפדפן כל הזמן נעלמות לי..אני שומר אותם מחדש ובפתיחה של המחשב מחדש הם שוב נעלמות.. היום זה הגיע למצב שאני אפילו לא יכו לשמור תסימניות.. יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  3. Started by eladh16,

שלום לכולם יש לי שאלה על איך עובד בביטורנט. מזה בדיוק peer בכל הטורנטים השונים? הבנתי ש seed + leecher = peer מזה בדיוק מסמל, מה כל אחד אומר? תודה רבה רבה! לילה טוב

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  4. Started by ironman405,

שלום לכולם רציתי לדעת איזה גרסא יותר חדשה : 2.51.30 2.51.20 2.51.8 אם מישהו יוכל לדרג את הגרסאות מהחדשה יותר לפחות חדשה אני אשמח

• 3 תגובות
    • 624 צפיות
  5. Started by idan1836,

אני מחפש תוכנה שתהפוך לי תמונה רגילה לתמונת תווים אבל בצבע של התמונה ולא שחור לבן כמו פה: [attachment deleted by admin - 90 dayss]

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  6. שלום לכולם פירמטתי את המחשב שלי ולא מצאתי את הדרייבר של הלוח אם. אז נכנסתי לאתר של אסוס מצאתי את הדרייברים של הלוח אם,אבל אני לא יודע האם להוריד את כולם או שלא? הנה הדרייברים שמופיעים שם: http://support.asus.com/download/download.aspx את איזה מהם אני צריך להוריד ולהתקין?האם את כולם? תודה רבה שי נ.ב-אני רואה שהקישור שהבאתי לא מציג את רשימת הדרייברים אז הנה אני מעתיק אותם: 45 files found Qualified Vendor List (1) BIOS (7) [bIOS History] BIOS-Utilities (4) AUDIO (2) VGA (1) RAID (1) Utilities (12) Others (3) Manual (14)

7. Started by edeNF,

האם אפשר לעשות שהוא יזכור את המיקום שהייתי בקובץ לאחר שסגרתי אותו? למשל אם אני יוצא כשהסרט ב 40:55 אז הוא יפתח לי את הקובץ ויעביר לזמן שבו הפסקתי. אני יודע שיש את זה ב bsplayer, אבל MPC יותר נוח לי. תודה.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  8. Started by yossi_gr,

היי שלום מה קורה? יש לי שאלה כללית שבטוח מישהו יודע מה התושבה או שיוכלו להפנות אותי כמו שכולם מכירים אפשר להתקשר מה skype לכל טלפון בארץ וזה ממש מגניב אבל אם אני רוצה להתקשר מטלפון קווי רגיל של בזק לskype האם זה אפשרי? או שאני חייב לקנות מכשיר מתאם?

9. Started by t d,

חשבתי שזה הפורום המתאים להציג את בעייתי, אם לו תזיזו ואני מתנצל... לפני זמן מה התקנתי את המשחק homeworld 2 על המחשב שלי... לפני שהתקנתי אותו, היה לי כ4.5g פנויים ולאחר התקנתו כ-2.6g היום בצהריים החלטתי להסיר אותו, אך הויי! עדיין המחשב מראה לי שיש 2.6g פנויים לאחר הסרת המשחק! :sad: ניסיתי עם add/remove 2003 plus ואין זכר למשחק ניסיתי לחפש את התקיות בו הוא היה מותקן: c:\program files\sierra\homeworld2 וגם שם אין שום זכר למשחק נראה כאילו המשחק הוסר לחלוטין אך הוא עדיין תופס מקום על הדיסק הקשיח... מה אני יכול לעשות? :-[

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  10. Started by Xardas,

אני נכנס לאמיול בודק אם הפורטים פתוחים... בסדר הם פתוחים אחרי כמה זמן אני שוב בודק, הם סגורים!! ובפיירוול והכל הם פתוחים 100 פעם וככה זה כל הזמן וזה מוריד לי אבל לאטטטט תודה רבה רבה רבה לעוזרים!

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  11. Started by TrancEnergY,

משום מה העברית שלי הפוכה בדפדפן החדש "ספארי" האם אפשר לתקן את זה ?? תודה.. מצורפת תמונה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  12. שלום קיבלתי היום את המדפסת החדשה שלי hp officejet 5510 ומופיעה לי השגיאה הבאה: אני לא מבין מה זה אומר בבקשה עזרה...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  13. Started by אשר,

אשמח אם מישהו יסביר לי כיצד ניתן לפתוח קובץ nfo

14. Started by achiya1,

http://img516.imageshack.us/my.php?image=baaaaql8.jpg מצטער על הצינזור המוגזם אני פשוט מוסדניק כמו שראיתם אי אפשר לפתוח את הקובץ וזה לא בדיוק התקנה זה קובץ שאמור להיפתח ישר

• 2 תגובות
    • 624 צפיות
  15. Started by i-kramba,

אני נכנס לדף הבדיקה של הג'אווה והג'אווה לא פועלת ? http://java.com/en/download/testjava.jsp הדפדפן רושם לי ש"אתר זה דורש הרחבה שאינה זמינה" ובדקתי בהרחבות כל ההרחבות זמינות מה עושים ? תודה

16. שלום רב, אני מנסה להצמיד כתובית בשפה רוסית לסרט באמצעות התוכנה AVI-RECOMP כשאני צופה בסרט בעזרת subtitle workshop או באמצעות נגן VLC (לפני פעולת ההצמדה כמובן), הרי שהכול מופיע בסדר גמור. אבל אחרי סיום הפעולה של AVI-RECOMP הכתובית מופיעה בג'יבריש. מה ניתן לעשות כדי לתקן את הבעיה? תודה וגמר חתימה טובה!

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  17. שלום אני מרכיב כרגע מחשב , וקיבלתי מפרטים דומים משתי חנויות (בקשר לשאר הרכיבים כבר ביררתי). אחת החנויות מציעה לי את הLeadtek עם קירור Heatpipe (מעין צינור מתכת) , והשניה של Gainward עם קירור Heatsink . שניהם עם Geforce 8500 ו256 מגה בייט DDR2. לא אכפת לי מHD. איזה קירור נחשב לטוב יותר גם מבחינת הביצועים וגם הרעש? איזו חברה נחשבת לאמינה יותר ? (כן, אני יודע ששתיהן לא GigaByte)... אין לי ממש אפשרות לחרוג מהתקציב, כך שאין מה לדבר על שדרוג הציפ עצמו...

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  18. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה ממכם בקשר לוידאו באינטרנט טוב אז ככה נגיד שיש איזה וידאו באינטרנט ואי אפשר להוריד הוא למחשב אז אולי יש איזה תוכנה קישור משהוא בשביל שאני יוריד את הוידאו למחשב?? תודה מראשש לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  19. Started by davidcohen,

שלום!!! יש לי מסנג'ר 8 , מישהו יודע איך אפשר להגדיר את המספר נייד?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. Started by gkman,

שלום לכולם. התקנתי את אופיס 2007 באנגלית ואת ההרחבה שלו לעברית עם כל החבילות שרות שלהם למרות הכל אני לא מצליח להפוך את הTAMPLATES שלו שילכו מימין לשמאל (עברית) וגם כך לשאר התוספות שלו למשל האופציה להוסיף טבלאת תוכן אשמח לעזרה תודה מראש

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  21. Started by EyalRDT,

משום מה כל פעם שיהיה רשום משהו באנגלית או עם מספרים הפונטים האלו יהפכו לבולטים. הנה דוגמא. למישהו יש פיתרון? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 624 צפיות
  22. אני צריך המלצה לתוכנה פשוטה (אפשרות גם לחינמית) לעריכת סרטים,תודה.

23. Started by eladbu,

מישהנו מוכן להסיר לי אחת ולתמיד איך אני משתמש ב RSS אשמח אם תוכלו להסביר בשלבים אני משתמש במקסטון! אני בטוח שזה יעזור גם לעוד הרבה אנשים שלא הצליחו להבין את היתרונות של העניין! בתודה מראש

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  24. יהיה נחמד אם יהיה סטיקי שבו יהיה אתרים ללימוד תוכנות לעיבוד גרפיקה ממוחשבת. כך יהיה יותר רצון למשתשמשים לנסות את התוכנות ולהיפתח לתחום זה במחשבים. למשל אני מוסיף את האתר http://www.kirupa.com/developer/flash/index.htm שבו יש מדריך לFLASH כולל הצגות בוידאו ותמונות. אני מקווה שעוד משתמשים יוסיפו אתרים או קישורים למדריכים.

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  25. שלום אז ככה, היה לי נורטון 2002 (אני חושב) ואחרי שקראתי כאן קצת החלטתי לעבור לNOD32 ועכשיו הוורד לא עולה לי (ניסיתי להתקין אותו מחדש ולא עזר) הוא כיבול עולה אבל עם הודעת שגיאה, משהו על זה שהנורטון לא מותקן אז הוא לא יכול לבדוק את הקובץ ואז הוורד נשאר פתוח בלי המסמך. אולי אתם יכולים לעזור

• 6 תגובות
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים