תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מקבל את ההודעה הזאת: כל פעם שאני מדליק את הסרטון. כשאני לוחץ CLOSE הוא מפעיל אותו אבל בלי הסאונד... איך אני פותר את הבעיה הזאת? E:\New Folder\GTA4_trailer_11Mbps_2997HD\GTA4_trailer_11Mbps_2997HD.wmv::Raw Audio 0 ACM Wrapper::Output Media Type 0: -------------------------- Audio: PCM 48000Hz stereo 1536Kbps AM_MEDIA_TYPE: majortype: MEDIATYPE_Audio {73647561-0000-0010-8000-00AA00389B71} subtype: MEDIASUBTYPE_PCM {00000001-0000-0010-8000-00AA00389B71} formattype: FORMAT_WaveFormatEx {05589F81-C356-11CE-BF01-00AA0055595A} bFixedSizeSamples: 1 bTemporalCompression: 0 lSampleSize: 4 cbFormat: 18 WAVEFORMATEX: wFormatTag: 0x0001 nChannels: 2 nSamplesPerSec: 48000…
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לדעתי הנושא הזה קשור יותר לפה ולא לאודיו וקולנוע ביתי מכיון שזה בעיה במחשב. הבעיה שלהיא היא כזאת יש לי מחשב ישן בבית מצאתי כרטיס מסך גיפורס 6200 חיברתי אותו למחשב חיברתי מסך רגיל ובעזרת המתאם (7-9 פינים ל: s-vidio ירוק כחול ואדום) חברתי את הכבל הצהוב לחיבור הירוק במתאם הדלקתי את המחשב והטלוויזיה רואים את המחשב בטלויזה הגדרתי בעזרת מסך המחשב שכפול לאחר מכן הצבע בטלויזה היה שחור לבן אז חיברתי את הצהוב לכחול עשיתי לו איתור חיבור והוא זיהיה הכול טוב ויפה. אבל מתי שאני מנתק את המסך ורוצה להישאר רק עם הטלוויזיה הוא לא נותן מראה לי מסך ריק בטלויזה וגם שהגדרתי שהתצוגה של הטלוויזיה היא ראשית גם לא עובד. מה אפשר לעשות ומצטער על החפירה..? תודה לעוזרים
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ואי לכך אין לי העלאות?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
הורדתי והתקנתי את קריו פיירוול עשיתי לכל חיבורי NCOMING והOUTCOMIONG שצצו לי PERMIT וגם בהגדרות התוכנה עשיתי לכל ארוע PERMIT כולל הI.E האופציה של STOP TRAFIC לא מסומנת. אז אני לא מבין למה אין לי אינטרנט. רק אם אני עושה STOP FIREWALL אז האינטרנט חוזר
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
ככה שהקו האדום והצהוב יהיו נגיד על 800 מגה ולא על 700 ובנוסף איך אני עושה overburn בגירסה 7 והאם יש עידכון לתמיכה במדיות נוספות או שזה קשור לכונן?
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
סרטון שעושים ב movie maker של ה windows אז אחרי שמסיימים איך רואים אותו media player או תוכנה שמנגנת שירים? כי זה נשמר כקובץ שאפשר לראות רק ב movie maker... תודה לעזורים
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
גם אחרי שנכנסתי ל-msconfig וסינתי אותם שלא יעלו זה לא משפיע פשוט הן עולות
-
- 8 תגובות
- 618 צפיות
-
-
בבקשה שמישהו יביא קישור להורדה לערכת שבבים ללוח Gigabyte P965-s3 תודה.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה. במידה ולא ניתן, אשמח לקבל תוכנה חינמית שבעצם מוסיפה ADD-ON לאאוטלוק שיאפשר פיצ'ר זה. תודה רבה על תשומת הלב וחג שמח.
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מריץ איזה סירטון הוא סרט או כול דבר במדיה פלייר 11 או בנגן אחר BSplayer כול נגן שהוא ואני רק שומע ולא רואה תמונה הורדתי k-lite codek הכי חדש וגם לא עובד אני רק שומע ולא רואה תמונה מה יכולה להיות הבעיה ?
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
טוב, הכותרת כבר אמרה הכל ה ICQ השתלט לי על החיפוש שהאקספלורר/FF עושה כרושמים משהו ב Adress Bar ולוחצים אנטר מחקתי כבר ממזמן את ה tool bar שלו.. איך מגדירים את זה? ועוד שאלה איך קובעים שיפתח אתר קבוע בכל פעם שפותחים TAB חדש ctrl+t :o
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שש שנים אחרי יציאת הדואר של גוגל החליטו בשירות לאפשר לצפות במיילים כבודדים ולא רק כחלק מ"שיחות". כדי לשנות את התצוגה יש להיכנס להגדרות ולבחור שלא להפעיל את תצוגת השיחה (קיים גם בעברית). מניסיון ראשוני, עובד כמו שדואר צריך לעבוד. לכתבה במלואה: http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1191439.html
-
- 0 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני מקווה שיש כזה דבר...תודה לעוזרים.
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אני התקנתי אותה כבר (היום) ולדאבוני היא לא מחדשת הרבה... אבל היא לא מפוצצת בבאגים כמו שחשבתי... ראיתי שתיקנו שם באג קטן שהיה בעברית הבאג הוא כזה: נגיד שלמישהו יש שם בעברית ואז הוא שולח לך הודעה אז השם שלו בהודעה יהיה בגי'בריש באיסיקיו השם פה מוצג כעברית ולא כג'יבריש ICQ2003A להורדה
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
-
היי חברים, לאחר שוטטות קצרה באתר ראיתי שסוני השיקה ערכת הדרכה אינטראקטיבית לתוכנת עריכת הסאונד המשובחת. הטריילרים מרשימים מאוד ומסבירים בפשטות כיצד מבצעים עריכות, אפקטים וסינון רעשים מקובץ קול. רציתי לדעת עם מישהו התנסה בלימוד בעזרת הDVD והיכן ניתן השיגו בארץ. תודה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכל המומחים! שאלתי היא האם יש אפשרות בתוכנה MEDIA PLAYER 11 (או באמצעות PLUGIN כלשהוא) להציג PLAYLIST כמו שהוא מוצג בWINAMP פשוט . כלומר חלון תוכנה ממוזער של MP11 ומתחתיו PLAYLIST שמוצג בו שם השיר, מספרו הכרונולוגי ומה אורכו (כמו WINAMP PLAYLIST). תודה רבה לעוזרים! המשך יום מצויין!
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי תאימיול דיסראל ואני רוצה להחליף אותו לאחר.. אבל הבעיה שזה באמצע הורדה.... מה עושים??
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי 2 שאלות 1. האם אפשר לבטל באיזה צורה את דו"'ח השגיאה של ווינדוס שקובץ שתוכנות קורסות (הדו"ח שששואל אותך אם לשלוח את הודעת השגיאה למייקרוסופט) 2. אני זוכר שפעם היה איזה משהו ברג'יסטרי נראה לי בשביל להעיף תמסנג'ר שבא עם הווינדוס מהמחשב אפשר בבקשה?... תודה רבה לעוזרים
-
- 3 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב יש לי סרט שממנו אני רוצה לחלץ אודיו (מוזיקה), עכשיו הבעיה היא שבסרט יש שני סוגי אודיו, ואני רוצה לבחור באודיו שאני רוצה. ישנה תוכנה שעושה את זה?
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
שלום רב, ניסיתי להתקין את תוכנת "פוטושופ 7" בעברית, וקיבלתי את הודעת השגיאה המצורפת. יש דרך לגרום לתוכנה לעבוד בכל זאת? מצורפים גם קבצי ההתקנה. תודה מראש! [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 618 צפיות
-
-
שלום. כשיש לי קובץ וידאו MPG אז כשאני לוחץ עליו בפיירפוקס 3 זה נפתח לי באותו עמוד באמצעות Quick Time וזה די מקרטע ומגעיל. איך אני גורם לו לתת לי אפשרות לפתוח את זה במדייה פלייר? תודה רבה
-
- 2 תגובות
- 618 צפיות
-
-
כשאני צורב CD רגיל אני בוחר בX24 אבל כשאני מתחיל לצרוב הצריבה מתבצעת בX48, זה התחיל רק השבוע. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-
-
אין אפשרות לשנות אפילו איזה משהו שמוספים לתוכנה ? שאפשר לשנות את השמות כי זה מזה מבלבל .
-
- 4 תגובות
- 618 צפיות
-
-
יש לי כל הזמן בעיה , הוינדוס כבה ומופיע לי מסך כחול (קוראים לזה אני חושב BSOD?) בקיצור, הבעיה שמופיעה שם מדברת על הקובץ של ה Http.sys.. עשיתי מספר שינויים במחשב בזמן האחרון, התקנתי אנטי וירוס ופיירוול של קספרסקי.. התקנתי Registry Mechanic והתקנתי Diskeeper.. הדבר היחיד שאני יכול לחשוב עליו שאולי גרם לבעייה זה בדיסקיפר שביקשו שם לשנות את ה MFT למשהו יותר גבוה, ביקשו 124 מגה ושיניתי ל500.. אם תוכלו לעזור לי אני אודה לכם
-
- 6 תגובות
- 618 צפיות
-