עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. יש לי את הV2 אם זה משנה, התוכנות שלה לוקחות לי פול זכרון, הLCDMon לוקח לי פאקינג 550MB זכרון, גם אחרי שעשיתי ריסט למחשב והכל.. אם זה משנה יש לי מעבד Q6600 וזכרונות 2GB חזקים של KINGSTON...

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  2. Started by Electric Boom,

שלום, התהליך הנ"ל התחיל פתאום לטחון לי משאבים(מעל 500 מגה, והמעבד היה קבוע על 100%) אז עשיתי לו disable דרך ה-services agent (administrative tools ->services ( עכשיו הכל בסדר, המשאבים שוחררו אבל מן הסתם אני לא מקבל את ה"שירות" ואני לא יכול לצפות בטלוויזיה יש איזושהי דרך לתקן את הספרייה לתהליך הזה ספציפית?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  3. Started by saar3,

שלום! כשאני נכנס למחשב מופיע לי הדבר הבא: http://www.yop.co.il/my.php?id=bny985pxjx.jpg אני לא יודע איזה אנטיוירוס אני צריך או משהו אחר כדי להוריד את זה.. מקווה שתעזרו לי!

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  4. הורדתי מספר קבצים ביוטורנט לתקייה X. עכשיו ההורדה הסתיימה והעברתי את הקבצים האלו לתקייה Y . איך אני ממשיך להעלות ולשתף את הקבצים האלו ? ( מקווה שלא עברתי על שום חוק הפעם...)

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  5. Started by Asot,

שאלה לי אליכם חברים נכבדים... מה רמת ההבדל בביצועים בין ויסטה ל XP בעת שימוש בפרימייר CS3 (הכוונה לביצועים בפרימייר)לפי המפרט הבא... והאם יש להשתמש ב GFORCE על מנת לעבוד בפרימייר או אפשר גם עם ה אונבורד VGA... INTEL CORE 2 DUO E6400 INTEL ISLETON D946GZIS CORE 2 / LGA775 INTEL 946G KINGSTON 1024MB DDR2 667MHZ PC2 5300 אשמח לדעה מקצועית ומהירה...תודה רבה

6. מובנת. אתם מכירים תוכנה אחרת? התוכנה שמצאתי: http://software.nana10.co.il/Software/?SoftwareID=1186

7. Started by TaMiRn2,

אני רוצה להפעיל vertical sync יש לי ATI tool tray אין לי מושג איך עושים את זה אבל הבנתי שאפשר גם דרך הווינדוס נ.ב יש לי ווינדו אקס פי 64 ביט תודה...

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. Started by smalery,

אני מנסה להפעיל קבצי AVI, בWINAMP ובWMP ושתיהן נסגרות עקב שגיאה, וכשאני מנסה להריץ בBSPLAYER אני מקבל את ההודעה: BSplayer v2.24.954, Unhandled exception at EIP: 00000000 If you click 'Close' application will be terminated. Please report this info to the author with description what were you doing. If you have internet connection, it's recommended to send error report, this will help us solve problems faster. Access violation at address 00000000. Read of address 00000000 EAccessViolation Call stack: 00000000,00404943 כל סוג קובץ אחר של סרט עובד - WMV,MPG,MPEG. איך מתגברים על הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  9. Started by meirtz4,

אם מישהו מכיר תוכנה שממירה DVD לFLV או SWF אני אשמח אם יוכל לעזור לי. כמו כן יש לי תוכנה שממירה מ-AVI לפורמטים האלה. אבל הבעיה שהתוכנת המרה שלי מDVD ל-AVI מורידה את הרמה בטירוף אז גם תוכנה שממירה DVD ל-AVI תוכל לעזור לי מאוד. תודה

10. Started by x-boy_24,

שלום יש לי במחשב 8 חיבורים של usb ובכולם חיברתי הרבה דברים שונים ועכשיו אם אני רוצה לחבר משהו כמו פלאפון,mp3 , או זיכרון נייד , אז המחשב כותב שהחיבורים כבר תפוסים ואי אפשר השאלה שלי זה האם יש תוכנה או איזה דרך לאפס את החיבורים שבו נגיד אני חבר משהו שהיה מחובר והמחשב יכתוב שזה התקן חדש תודה לעוזרים

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  11. התקנתי ויסטה 64ביט ואאוטלוק 2007 כאשר באתי לבחור ערכת נושא/נייר מכתבים גיליתי להפתעתי כי אאוטלוק מראה כי לא מותקנות ערכות נושא. תציצו בקובץ המצורף ותראו שיש ערכות נושא בספרייה. Common Files\Microsoft Shared\Stationery מה הבעיה? ניסיתי התקנה חוזרת על מנת לבחור ערכות נושא אבל לא מצאתי. כיצד אני גורם לאאוטלוק לראות את ערכות הנושא או כיצד אני מאפשר בחירת ערכת נושא? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  12. Started by nimrods,

שלום לכולם אני צריך עזרה ממכם בקשר לוידאו באינטרנט טוב אז ככה נגיד שיש איזה וידאו באינטרנט ואי אפשר להוריד הוא למחשב אז אולי יש איזה תוכנה קישור משהוא בשביל שאני יוריד את הוידאו למחשב?? תודה מראשש לעוזרים..!

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  13. Started by nimrods,

שלום לכולם יש לי שאלה בקשר ללוח אם ומעבד? איך אני יכול לדעת איזה סוגי מעבדים אני יכול לעלות על הלוח אם שלי?? תודה לכול העוזרים...!!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  14. אבל כשמפעילים מחדש את פיירפוקס הוא חוזר שוב. איך נפטרים מזה?

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  15. Started by llime,

יש לי כמה סרטי AVI באיכות טובה אבל ביחס של 800X448,כך שאי -אפשר לנגן אותם על נגן DVD (לא זה שבמחשב אלא זה שמחובר לטלויזיה כמובן). נגנים כאלו לא יכולים לקרוא רוחב שעובר את ה-720. האם יש תוכנה שיכולה לשנות את היחס ל 720x576 או לכל יחס אחר שיתנגן ב DVD הביתי? קראתי בפוסט אחר ש windows movie maker יכולה לעשות את זה אבל אין לי מושג איך להשתמש בה....קראתי שיש גם תוכנה בשם AVISYNTH או משהו כזה... תודה מראש לעונים!

• 3 תגובות
    • 595 צפיות
  16. Started by ag43,

יש אפשרות להגדיר שבשורת הכתובת של הFF יהיה כתוב רק באנגלית?

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  17. Started by 1900GT,

אז ככה הביאו לי סרט כדי שאני יערוך. הסרט על דיסק DVD שבתוכו שתי תקיות : VIDEO_RM VIDEO_TS בראשונה יש את הקבצים: SONATA.IFO VIDEO_RM.IFO SONATA_DEBUG.IFO VIDEO_RM.DAT VIDEO_RM.BUP בשנייה ישאת הקבצים: VIDEO_TS.BUP VIDEO_TS.VOB VTS_01_0.IFO VTS_01_4.VOB VIDEO_TS.IFO VTS_01_2.VOB VTS_01_0.BUP VTS_01_5.VOB VTS_01_1.VOB בקיצור אני הצלחתי להפעיל את הסרט עם מדייה פלייר אבל אני לר מצליח להכניס את הסרט לתוכנה10.5 Studio של Pinnacle ו לתוכנה Adobe Premiere Pro 7אז איך עושים את זה?? או שבכלל אני צריך לקודד את הסרט בנפרד ואז להשתמש בתוכנה? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  18. Started by WhiteHaze,

הי, בפעם האחרונה שסגרתי את ה-FF היה חלון popup פתוח שנשמר ב-sessionsaver כ-session האחרון במקום החלון העיקרי עם עשרות טאבים פתוחים... יש אפשרות לחזור ל-session בחלון הנוסף שהיה פתוח, או לפחות לחזור לשמירה קודמת?

• 6 תגובות
    • 595 צפיות
  19. Started by etzarfat1981,

שלום, אני מתקין את MATLAB על המחשב שלי, ואחרי שאני מכניס את ה-CD השלישי שהוא מגיע ל-97% הוא כאילו נתקע, בדקתי והתוכנה היא ב-RUNNING וכן אני רואה שמתחלפות כל פעם התמונות בזמן ההתקנה. האם זה אמור להיות ככה? כמה זמן אני אמור לחכות? תודה

20. Started by dj shay 30010,

אני מחפש אתר טוב להורדת דריברים של מודמים כרטיסי TV כרטיסי רשת מישהו מכיר

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  21. כשאני צורב CD רגיל אני בוחר בX24 אבל כשאני מתחיל לצרוב הצריבה מתבצעת בX48, זה התחיל רק השבוע. מישהו יודע איך לסדר את זה? תודה.

22. Started by wallasababa,

ברוכים הנמצאים יש לי סרט שהומר מווידאו לdvd (צירפתי תמונה של הקבצים) אני רוצה לערוך אותו לורפרפ אותו לפורמט vcd בנוסף התקנתי את nero 7 האם איתה ניתן לרפרף? אשמח למדריכים תודה [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  23. Started by Born2Kill,

אני רוצה לעשות Backup לכונן C ואני צריך תוכנה טובה, כי אני רוצה לשנות פורמט מ-FAT32 ל-NTFS שיניתי מקודם ל-FAT32 וגיליתי שזה לא טוב באמצא השינוי כל מה שהיה בדיסק הקשיח נמחק, אז בבקשה, צריך תוכנה טובה, ועוד שאלה איך אני עושה את הגיבוי, אני מאכסן את המידע בדיסק הקשיח או בדיסק לצריבה? כי אני רוצה לאכסן איזה 20GB.... תודה לעוזרים!

• 0 תגובות
    • 595 צפיות
  24. Started by Oranili,

רציתי לדעת איך הוא אם הוא עדיף מIE6 יותר מהיר ? יותר נוח ? מעלה את כל האתרים ? תודה

• 4 תגובות
    • 595 צפיות
  25. Started by KrustyTheKlown,

1. תוכנה שתכבה את המחשב בצורה מסודרת עם טיימר או בשעה מסויימת 2. תוכנה שמסירה תוכנות לא דרך ההסרה של הווינדוס אלא בעצמה עדיף שהיו חינמיות תודה

דיונים חדשים בפורומים