עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Shbd,

נראה לי שזה מתאים לכאן בכל מקרה הקלטתי דרך ה- Video IN לקובץ MPEG בקידוד MPEG2 ויצא לי 4 ג'יגה אני רוצה לקודד ל- Xvid ויש לי תוכנת Vegas מה אתם אומרים לקודד איתה ואיזה הגדרות?

• 1 תגובה
    • 592 צפיות
  2. Started by tal_levi1000,

איך אני יכול לשמור את כל הפרצופים שיש לי במסנגר שמורים אני רוצה לפרמט את המחשב ואני לא רוצה לאבד את כולם יש לי איזה 170 לא בא לי להתחיל להוסיף אחד אחד אם מישהו יודע שיעזור לי בבקשה תודה מראש טל

• 3 תגובות
    • 548 צפיות
  3. Started by LRa,

שלום, לפני כמה ימים עידכנתי את NERO ועכשיו על פעם שאני מסיים לצרוב הקונן נפתח ונסגר ללא הרף ומפסיק רק כשסוגרים את NERם(ע"י TASK MANAGER). ניסיתי להסיר ולהתקין גירסא יותר ישנה אבל הבעיה עדיין מופיע. יש רעיונות? תודה

• 5 תגובות
    • 812 צפיות
  4. Started by friedman3010,

בתקופה האחרונה, outlook 2003 נתקע לי (לרוב - לא כל הזמן, אבל אני לא מצליח לאפיין מתי הוא נתקע ומתי הוא מצליח לעבוד) בשלב בדיקת הדואר (שלח/קבל). בחלק מהמקרים התקיעה היא כבר בפתיחת התוכנה (כי מוגדר לו לבדוק עדכוני דוא"ל אוטומטית). הפעלה של התוכנה ב-Safe Mode שלה לא הועילה... אני עובד על נתב של Linksys ו-WinXP SP1 . מה עושים????? :s05:

• 5 תגובות
    • 3.3k צפיות
  5. Started by Pentium D,

רציתי לדעת מה ההבדל בין Firewall ל-Desktop Firewall.

• 3 תגובות
    • 708 צפיות
  6. הורדתי למחשב סרטון, ואני לא מצליח להפעיל אותו למרות שיש לי את חבילת המקודדים K-LITE MEGA! בתוכנה VLC PLAYER, הקובץ פעל אבל לא ראו את התמונה בכלל...היה אפשר לראות את התמונה רק כפיקסלים גדולים וורודים, ירוקים בלה בלה בלה. אני ניסיתי בעזרת התוכנה GSPOT לגלות איזה קובץ זה, אבל התוכנה רשמה שהיא לא תומכת בו אז לא יכולה לגלות... עם איזה עוד תוכנות אפשר לגלות את סוג הקובץ?

• 4 תגובות
    • 488 צפיות
  7. Started by yuraxp,

שלום רציתי לשאול,איך אני יוצר קבצים כאלה שאפשר להעבירם ל נגן? (אלו קבצים שמראים את מילות השיר) או שיש כבר קבצים מוכנים כאלה,אם כן מאיפה ניתן להורדם. תודה יורה..

• 0 תגובות
    • 560 צפיות
  8. אשמח לקבל רשימה של תוכנות שניתן להתקשר איתן, לשלוח הודעות SMS (חוץ מהאייסיקיו) לחו"ל.. תודה מראש נ.ב - ברור שחינמיות.

• 0 תגובות
    • 762 צפיות
  9. Started by Rhx,

אוקיי,אני משתמש בפיירפוקס קרוב לשלושה שבועות,עכשיו התחיל בשבוע האחרון הפיירפוקס לא לעבוד לי אני לוחץ על הפיירפוקס הוא כזה טוען ובסוף הדף לא עולה כאילו שאין תוכנה כזאת,אבל אחרי שאני עושה ריסט אני מצליח להעלות את הפיירפוקס,אחרי שאני מכבה את המחשב ומדליק זה קורה שוב אם אתם יודעים מה הפתרון לזה תודה כי נמאס להיות עם האקספלורר...

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  10. כמו שרשום בכותרת תודה לעוזרים

• 0 תגובות
    • 666 צפיות
  11. Started by psxr,

מרוב פרומים חשבונות דואר וכל מיני דברים נוספים כמות הסיסמאות שלי כבר לא נורמלית והפתקים כבר מזמן הפכו להיות מאוד לא יעילים ונוחים. על איזה תוכנה אתם ממליצים ?

• 0 תגובות
    • 610 צפיות
  12. אז ככה יש לי שלט של האוטו שלי (מאזדה לאנטיס 1.8L) ואני מעוניין להדביק עליו מדבקה שאני ידפיס במחשב אז סרקתי את השלט (שאני ידע תגודל) עשיתי חיפוש בגוגל למוצא סמל (MAZDA LOGO) עכשיו הבעיה שלי איך אני מקטין ומתאים תתמונה שיהיה אפשר להדפיס אותה בשלט עם איזה תוכנה אפשר לעשות את זה?? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 709 צפיות
  13. Started by ariel5550,

אני צריך דרייבר ללוח אם של פנטיום 2 של חברת iwill מדגם award ali

• 2 תגובות
    • 508 צפיות
  14. Started by xena,

îä ÷øä äåñôú àåúé ìàé ñé ÷éå ùìê? מה רשום כאן?

• 2 תגובות
    • 795 צפיות
  15. Started by Yaron-Cohen,

הוא מודיע לי שאני מקבל אימייל...אבל איך אני קורא אותו??..איפה הוא בכלל נמצא...מצורפת תמונה... [attachment deleted by admin]

• 5 תגובות
    • 602 צפיות
  16. Started by borg,

אני משתמש ב-Ad-Aware SE Professional 1.06. Ad-Watch כל הזמן פועל ברקע, אבל הוא לא מתעדכן באופן אוטומאטי. על-מנת לעדכן את ה-Definitions File, אני צריך להפעיל את Ad-Aware, ואז הוא בודק אם יש עדכונים חדשים ומאפשר לי להוריד אותם. איך אפשר להגדיר את Ad-Watch שיבדוק ויוריד באופן אוטומאטי עדכונים בכל פעם שהוא מופעל או בפרקי זמן קבועים?

• 4 תגובות
    • 628 צפיות
  17. Started by udi,

שלום מרוב חברות אני כבר לא יודע מה תוכנת ה FIREWALL המומלצץ שיש היום בשוק אני משתמש כרגע רק בתוכנת אנטי וירוס של קראספקי אשמח מאוד אם תוכלו להמליץ לי על תוכנה { אם אפשר רק לא נורטון }

• 7 תגובות
    • 665 צפיות
  18. Started by ras81,

תודה

• 3 תגובות
    • 490 צפיות
  19. Started by dragonXxX,

שלום, יש לי בעיה מסובכת, השתמשתי בתוכנה וערכתי איזה טראנס והוספתי חלקים מטראנסים אחרים ועשיתי מלא דברים וכסיימתי ושמרתי אז שכחתי לסגור את אחד השירים שפתחתי כדי לגזור ממנו חלקים והתוכנה עשתה לי איתו מיקס כששמרתי וזה עכשיו קובץ אחד ונדפק לי הכל, חשבתי, אולי יש איזו תוכנה שאיכשהו אני אוכל למחוק את הטראנס שהתוכנה הוסיפה לי כי יש לי את השיר שהיא הוסיפה לי ואולי יש תוכנה שלוקחת את השיר שאני לא רוצה וקוראת אותו ומוחקת אותו מהקובץ של שני הטראנסים.. או שאולי אני יכול לשחזר את הקובץ שהיה טוב לפני ששמרתי עליו עם איזו תוכנה? בבקשה תעזרו, זה מבאס תחת אחרי כל ההשקעה הזו

• 0 תגובות
    • 427 צפיות
  20. בעיקרון אני מכיר מלא תוכנות כאלו פשוט כולן "כבדות" אז למי שמכיר תוכנה פשוטה אשמח לקבל לינק ....

• 4 תגובות
    • 699 צפיות
  21. Started by AVL,

איך יצא? הרקע הוא מSAN ANDREAS

• 6 תגובות
    • 859 צפיות
  22. Started by composite,

כן, זה שוב אני, ועוד יגון אזוראוס... יום בהיר אחד, בלי שום סיבה, עשיתי סידינג לקובץ מסוים על 15 קילו (המגבלה שלי), אבל פתאום הוא ירד לאפס ומאז לא זז. ניסיתי בתפריט ההגבלות 999, 0, 5 - שום דבר לא עוזר. מה לעשות? אני משתמש באזוראוס + ג'אבה האחרונים, ופלאגינים SafePeer, AutoSpeed, AutoDirectorySeeder, Extra Seeding Columms. אגב - מהי חבילת האינטרנט המהירה ביותר שמציעים היום בארץ? (גם בהורדה וגם בהעלאה). תודה מראש!

• 4 תגובות
    • 735 צפיות
  23. Started by udi,

לפני כשבועיים ניסיתי לשלוח קובץ של תמונות בגודל של 3 מגה אבל הבנתי שאי אפשר לשלוח קובץ גדול כל כך במכה אחת הבעיה היא אחרת ניסיתי למחוק את הקובץ מהתקיה של ה OUTLOOK של קבצים יוצאים והקובץ מסרב להמחק וכל פעם שאני מנסה לפתוח את התוכנה היא מנסה לשלוח את הקובץ בשנית מה אפשר לעשות איך אפשר למחוק את הקובץ מהתוכנה תודה מראש

• 2 תגובות
    • 613 צפיות
  24. Started by adlanm,

כל אתר שיש בו פלש גורם ל-Firefox להישתמש ב-100 אחוז מהמעבד ניסיתי הכול פרופיל חדש גרסה חדשה (1.0.6) וזה עדיין לא מסתדר מה זה יכול להיות?

25. ושוב סליחה...ותודה מראש לעוזרים..

• 4 תגובות
    • 641 צפיות

דיונים חדשים בפורומים