עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Xanadu,

שלום לכולם, כבר כמה ימים שבזמן גלישה באינטרנט אני מקבל הודעה מאנטי ווירוס של נורטון שיש לי סוס טרויאני בקובץ שנקרא INDEX.HTM ולמרות שאני מחקתי אותו כמעט 5000 פעם הוא ממשיך להופיע לי כל פעם מחדש בתוספת פרסומת לאתר אירוטי. מחקתי ספריית קבצים זמניים וקוקיס וכלום לא עזר. גם שאני מכבה את המחשב אני מקבל הודעת שגיאה על HTML PACKAGE . האם למישהו יש מושג איך מתגברים על הדבר המרגיז הזה? תודה

• 2 תגובות
    • 978 צפיות
  2. Started by pssheba,

שלום, שלחתי פקס באמצעות המדפסת\סורק\פקס המחובר למחשב. כיצד אני מקבל אישור שהפקס נשלח ? הכוונה היא לאישור מודפס ולא כזה המופיע על לוח הבקרה. אם אני סורק את ההודעה, מציב ב "וורד" ומדפיס לפקס, יש אישור מודפס ? היכן ? תודה

• 1 תגובה
    • 872 צפיות
  3. Started by Divine,

אני חושב שזה שייך לכאן אז אני אשים את זה כאן...מקסימום לא תעבירו את זה חופשי... בכל אופן זה איזה אתר אחד שמשתלט לי על האקספלורר www.lop.com :AR15: :AR15: אני לא יודע ממה הוא התחיל להשתלט לי עליו-לדוגמא כשהעמוד לא נמצא אז הוא בא לאתר הזה ולא נותן לי לעשות חזור ואני בעקרון תקוע,אלא אם אני מכניס את הכתובת מחדש... מה שמעצבן כשאני בפורומים... אני שלחתי אי מייל לאותו אתר לתמיכה שלהם שפירטתי שזה מרגיז אותי ושאני רוצה שזה יעלם ולא לראות את זה עוד פעם. והמניאקים לא החזירו לי תשובה אפילו (זה היה לפני שבוע) אני הורדתי את הכניסות של האתר מרג'יסטרי אבל הוא חוזר כל פעם... אני אובד עצות! מישהו יעזור לי בבקשה!

• 7 תגובות
    • 1.3k צפיות
  4. Started by Liran -,

שלום לכם : לאחר חיפוש רחב פה בפורום לא מצאתי את הנדרש ולכן אני פותח את הת'רד הנ"ל, אם קיים כבר ת'רד נוסף דומה אשמח אם תפנו אותי אליו אז ככה, השאלה שלי היא כזאת, יש לי כרגע צורב רגיל ולא צורב DVD (!), אני רוצה ליצור דיסק מוזיקה ל - DVD, כלומר לצרוב שירים על דיסק על-מנת שה - DVD יוכל לנגן אותם, האם הדבר אפשרי ?, ואם כן, איך עושים זאת ? במידה והדבר אפשרי, האם ישנה תוכנה שתוכל לשלב עם המוזיקה תמונות / וידאו (ללא סאונד) ברקע - בזמן שהשירים מתנגנים ? תודה רבה מראש , The Wizard

• 13 תגובות
    • 960 צפיות
  5. Started by aldema,

שלום לכם אנשים ,אני חדש פה ולא כל כך מבין בנושאי הפורום אז רציתי לשאול אותכם שאלה: אם יש לי תוכנת עריכה על המחשב וברצוני לערוך עליה סרטים שיועברו לקלטת VHS אז איך אני מחבר את הוידיאו למחשב שלי כדי לערוך סרטים?? ד"א למה כשאני מנסה לערוך סרט במחשב שלי(לא דרך הוידיאו..) הוא או מראה לי מסך שחור או שהוא מראה לי את הקטע הארוך בקפיצות תמידיות??. אני משתמש בעותק חוקי של ADOBE PREMIER 1.5. רציתי גם לדעת אם ניתן לשים רקעים בתוכנה ?? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 619 צפיות
  6. Started by indiana,

התקנתי אותו אתמול על חשבון ה-OUTPOST שהיה לי ושגרם להאטה מסויימת בביצועי המחשב. אני מאוד מחזיק מ-AVG ומהאנטי וירוס שלהם . אחרי שהתקנתי את הגרסה שכוללת גם פיירוול , ביצעתי סריקת פואטים דרך האתר הנ"ל : http://www.pcflank.com/scanner1.htm?from=myinternet התוצאה יצאה משביעת דעת , כל הפורטים שלי מוסתרים . בגדול אני מודע לעבובדה שיש פיירוולים כמו זה של WIN SP2 שהם טובים בהגנה מפני התקפות חיצוניות אבל תא מאוד מוצלחים בזליגת מידע מהמחשב . איך ה-AVG לעומתו ולעומת ה- OUTPOST . תודה מראש ושבוע טוב.

• 0 תגובות
    • 531 צפיות
  7. Started by compman112,

שלום אני משתמש בתוכנה הזאתי די הרבה זמן ומאוד מרוצה לא מזמן השתמשתי במדריך כדי לשנות את ההגדרות לביצועים יותר טובים כמו שזה נראה המהירות הורדה ירדה בצורה משמעותית. מ500 ל200 מקסימום במקרה הטוב. אני מתשמש בגרסא 1.6 standalone ולא בהתקנה. מחקתי את הקובץ בתקווה שהגדרות יחזרו לברירת מחדל שאני אוריד מחדש, אבל הם אותו דבר. (והטורנטים ממשיכים להוריד מאיפה שהפסיקו למזלי.) 1. איך אני יכול להחזיר להגדרות ברירת מחדל, או איך שאני אמחוק את הקובץ שאני אוריד מחדש אותו זה יעשה מין ריסט להגדרות ויחזרו להיות ברירת מחדל? 2. יש לך הצעות שיפורים להגדרות? 3. כמו שמכירים, התוכנה לא תופסת בגגלל כמעט זכרון בRAM ושוקלת קילוביטים, מה הבדל בין הSTANDALONE ולבין גרסאת ההתקנה? יש הבדל תפיסת מקום בזכרו…

• 3 תגובות
    • 1k צפיות
  8. יש לי עברית במחשב אבל משום מה במשחקים וסרטים רואה גיבריש במקומם. ווידוס 7 .

• 9 תגובות
    • 1.8k צפיות
  9. בניתי פרגולה בSKETCHUP ומצאתי תוסף מעולה (לפי עבודות של אחרים) לרינדור הנקרא SU PODIUM. מה לא מובן, זה החוסר אופציות הטוטאלי לכיוונים ומיקום האור והתוצאה יוצאת לא משהו וגם חסרים פרטים. יש משהו שאני מפספס או שזה תוסף בעייתי? [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 927 צפיות
  10. שלום, קבלתי מחשב חדש והתקנתי עליו אנטי ווירוס שהיה לי בבית (קספרסקי) גרסה 5.0 ואחרי ההתקנה וסריקה אחת כתוב לי שהאנטי ווירוס לא מעודכן... אני עושה update ואחר כך זה עדיין עושה לי לא מעודכן..(כאילו זה אומר שהוא ישן כבר) מה צריך לעשות??? תודה, דניאל.

• 12 תגובות
    • 865 צפיות
  11. Started by oorlevi,

הנוד לא נותן לי להוריד את התוכנה וטוען שזה וירוס מה לעשות?

• 0 תגובות
    • 580 צפיות
  12. Started by lidor_abo,

חברה לאחר ניסונות אין סופיים שזה כולל: עידכון כרטיס מסך, ניגון דרך דפדפן אחר שיחזור המחשב למצב קודם עידכון פלייש פלייר לגירסה החדשה אני לא מצליח לראות סירטון ביטיוב במסך מלא ומה שמוזר כאן שסירטון של יוטיוב בפייסבוק במסך מלא כן עובד.. וביוטיוב עצמו במסך מלא אני רואה מסך שחור ..אשמח אם תעזרו לי כי ניסיתי כבר הכל..

• 2 תגובות
    • 3.7k צפיות
  13. Started by Adun,

שלום, אני עכשיו שומע מוזיקה במחשב באמצעות מדיה פלייר של ווינדוס. הייתי שמח לקבל המלצה על תוכנת ניגון מוזיקה יותר טובה. פיצ'ר מסויים שאני מחפש הוא חיבור בין סוף שיר אחד לתחילת השני ב FADE. ככה שרצף שירים נשמע כמו רצועה אחת ארוכה. יש המלצות??

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by avz,

היי. אני מחפש תוכנה - עדיפות לחינמית, כמובן , להדפסת מדבקות תומכת בעברית. ברשותי מדפסת לייזר ומדפסת הזרקת דיו. אני רוצה להשתמש בגליון של מדבקות בגודל A4. אשמח לקבל המלצה ממי שהתנסה בשימוש בתוכנה.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  15. Started by liav25,

שלום חיפשתי בנרות בחיפוש של הפורום ולא מצאתי תוכנה שמנגנת קבצי 1080P רצוי כמה שיותר פורמטים (אילו יש ? ידוע לי רק על MOV ועל MKV) תודה רבה לעוזרים אגב האם מדיה פלייר 11 או קלאסיק יכולה לעבוד עם קודקים כדי להציג 1080P חלק ?

• 2 תגובות
    • 719 צפיות
  16. Started by polip,

כאשר אני מנסה להעביר קבצים בין פריהנד לפוטושוט אני מקבל את ההודעה הבאה: "could not place because the parser module cannot parse the file" יש לי פריהנד 11 ופוטושופ CS2 , ב-PC . ????

• 2 תגובות
    • 760 צפיות
  17. התוכנה ששולתת על הUPS מפסיקה לעבוד לאחר חזרה ממצב המתנה, ע"מ להחזיר אותה לעבודה שיגרתית צריך להפעיל אותה מחדש. האם יש פיתרון כלשהו שהתוכנה תעבוד גם לאחר חזרה מ- standby?

• 2 תגובות
    • 595 צפיות
  18. אני רוצה לקחת את כל הגיבויים שלי מתוכנת 2003 למחשב אחר ששם מותקן גירסת 2010 א.זה אפשרי ? ב.איפה נמאצת התיקיה? תודה !

• 0 תגובות
    • 584 צפיות
  19. מישהו מכיר כזאת? הכוונה היא לסרטים שאם אני מנסה לנגן אותם לא ניתן להריץ אותם קדימה/לא ניתן לשמוע...

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  20. Started by toni,

driver for tv card model philips m205pb

• 3 תגובות
    • 1.3k צפיות
  21. שלום לכולם, יש ברשותי את התוכנות:VOBSUB WINAVI CONVERTER וגם את SUBTITLE WORKSHOP. לשאלתי איך אני מלביש עליהם כתוביות כי כשאני מלביש עליהם עם VOBSUB ועושה MUX הוא מראה לי את הכתוביות יפה מאוד בWMP אך כשאני צורב הוא לא צורב ביחד עם הכתוביות. האם צריך עוד תוכנה כדי להלביש??אנא עזרו לי להגיע לתוצאה של צריבת סרט +כתוביות שמולבשות עליו.תודה.

• 5 תגובות
    • 847 צפיות
  22. Started by Rhx,

שלום , יש לי דיוידי בבית , ושצרבו לי הביאו לי סרט זה לא קרא אותו , הייתי רוצה לדעת מהן הסיבות.. אני רוצה לדעת , מה זה DVDSCR ו DVDRIP .. ו DVDR יכול להיות שבגלל שהדיוידי שלי לא תומך ב SCR זה לא עלה ? אין קשר ל XVID נכון ..? או DIVX .. אולי בגלל שDVD שלי תומך ב AVI , MPEG אני יודע מה זה קשור?

• 5 תגובות
    • 760 צפיות
  23. Started by Grim Reaper,

אם מישהו ספצ' בתוכנה אני צריך עזרה לגבי שינוי GAMMA בסרטים הייתי יכול לעשות את זה בכל הסרטים והסדרות עד שעשיתי משהו בדרייברים של NVIDIA ומאז אני יכול לשנות רק גאממה בככלי בדרייברים. אם מישהו מבין אז אני אשמח לעזרה

• 0 תגובות
    • 977 צפיות
  24. Started by iatia,

איזה תוכנות יש לעיצוב תמונות כמו: FHOTISHOP . PAINT SHOP PRO . FREEHAND ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ??? ???

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  25. Started by reem,

איזה תוכנת לעריכת סרטים / סרטונים מומלצת ??? לתוכנה תיהיה אפשרות לעשות אפקטים וכו'...

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

חיפוש

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.