עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לאחרונה, התקנתי על המחשב חשבשבת 7 (על XP), במטרה לעזור לבעל עסק בשכונה שלי, ירקן לצורך הדוגמא. הנתונים שהוא מעוניין להכניס לתוכנה הם, כמה בננות, תפוחים, ואבטיחים, הוא קנה היום. וכמה הם עלו לו סה"כ ביחד. בנוסף, הוא גם מעוניין להכניס כמויות שנמכרו, ולראות מה הבלאי שלו. דוגמא להמחשה - נתיחס ליום אחד כאל חודש: הוא קנה 3 תפוחים, 1.2 ליחידה = 3.6 ש"ח הוא קנה 2 בננות, 1 ליחדיה = 2 ש"ח ואבטיח אחד, 5 ליחידה = 5 ש"ח. סה"כ 10.6 ש"ח. לעומת זאת, הוא מחר 2 תפוחים, 3 ליחידה = 6 ש"ח הוא מכר בננה אחת, 3 ליחידה = 3 ש"ח ו-0 אבטיחים. אז באותו יום הוא הרוויח סה"כ 6+3 = 9 ש"ח ברוטו. הבלאי שלו, הוא על אבטיח אחד, שעלותו 5 ש"ח, בננה אחת, ותפוח אחד. סה"כ בלאי = 5+2+1.2 = 8.2 דוגמא קטת מפורטת מדי, …

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  2. Started by Inertia,

שלום ברשותי Photoshop 7 me, כמו שאתם בטח יודעים תוך כדי עבודה הוספה של טקסט יוצרת שכבה חדשה והשאלה שלי היא כאשר יש לי הרבה טקסטים ואני רוצה ,נניח, לשנות את גודל הכתב לכולם, איך עושים את זה? עד עכשיו הייתי עובר אחד אחד ומשנה לו את הגודל\סוג כתב או מה שלא יהיה אבל בטוח יש דרך לעשות את זה לכולם ביחד... מישהו יודע? תודה מראש

• 0 תגובות
    • 571 צפיות
  3. Started by benbaler,

היי, יש לי מחשב נייד TABLET וGPS ואני לא מצליח למצוא תוכנת ניווט בעברית ועם מפות של ישראל שאני אוכל לנווט איתו, כל התוכנות תומכות רק בPOCKET PC ואין אחת שעובדת על נייד, לא IGO ולא DESTINATOR. מישהו יכול לעזור לי? ואם באמת אין כזאת תוכנה, איך אני יוצר EMULATOR של POCKET PC על המחשב הנייד שלי כדי שאוכל להריץ את התוכנות???

4. Started by robitusinm,

שלום לכם. אין ספק שכבר עניתם על שאלות כאלו כבר ,אבל, שאלתי היא קצת יותר לעומק. אני משתמש בתוכנת SPEEDFAN לניטור . בעבר השתמשתי בתוכנת TTHARTLE ויש בה בהגדרות שלה, הגדרה שנקראת TJ MAX ,אני מנסה להשתמש עכשיו ,בתוכנת REALTEMP וגם בה יש הגדרת TJ MAX . כאשר קבעתי את ההגדרה עד למידה 90 ,,בשתי התוכנות, הטמפרטורה של המעבד הייתה כ עשר מעלות צלסיוס פחות מאשר הראתה לי תוכנת SPEEDFAN . אם כן,שאלתי היא : איזו תוכנה מראה לי את הטמפרטורה הנכונה והמדוייקת של המעבד ???

• 2 תגובות
    • 2.9k צפיות
  5. שלום אני חדשה בנושא של ניטור מערכת ( וגם חדשה בפורום....) מדובר על windows XP + server windows2008 ב client רצות אפליקציות שאני כתבתי ב C#. יש צורך לכתוב snmp agent + MIB לאפליקציות. איך עושים את זה? מה אני צריכה להתקין במחשב, איזה service? חשבתי לעבוד עם MIB browser - תוכנת NMS חינמית. אשמח לקבל הדרכה- איך לעבוד, רצוי ב steps תודה

6. Started by liorna88,

שלום, חברתי התחילה לא מזמן ללמוד לתעודת הנדסאי אדריכלות ועיצוב פנים, וכמובן שעם זה התעורר צורך במחשב נייד ראוי, שיסחוב ויחזיק מעמד, פיזית וביצועית, לכל הפחות ל-5 שנים הבאות (המחשב הנוכחי שלה בן 5 וכבר איטי מאד, למרות שתקין לחלוטין ומריץ XP הקלילה. אגב, אני מניח שאין טעם להוציא עכשיו כסף, רק בשביל שעוד מעט היא תצטרך להוציא שוב על מחשב חדש). המחשב יצטרך להריץ תוכנות כ-REVIT, 3DMAX וכו', לעתים 2-3 תוכנות בו זמנית (אני גם לוקח בחשבון שגם התוכנות הכבדות הללו רק תגדלנה בדרישות המערכת שלהן בגרסאות הבאות) ואפשר שלאחר מכן גם יעשה בו שימוש מול לקוחות. התקציב עמד תחילה על 3000 ש"ח, אבל הבנו די מהר שזה לא מעשי, כך שהתעדכן ל-5500 בערך, בשאיפה לכמה שפחות, ולכן ההתלבטות כרגע הינה בין …

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  7. Started by ronenf,

אחד מקבצי המחשב הנייד שלי נדפק בגלל קריסת סוללה פתאומית, וכעת מערכת ההפעלה אינה עולה (נתקע בעליה באחד הרכיבים). חשבתי לבצע תיקון מערכת הפעלה, אולם זה בלתי אפשרי מפני שהותקנה על המחשב תוכנת הגנה של safe-gaurd כך שכל הקבצים בכונן מוצפן. אני יכול לפרמט, אך יש לי קבצים חשובים שברצוני להציל. כיצד אוכל לשלוף אותם? אגב, ניסיתי המון תוכנות recovery, אבל בגלל הצפנת הכונן הן אינן מזהות כלום ע"ג הכונן. מה לעשות?

• 4 תגובות
    • 813 צפיות
  8. חבר שלי אמר לי שהוא וחבר שלו היו ליד הבית שלי וניסו לתפוס גל על הראוטר להתחבר לאינטרט שלי דרך הIPOD שלו והוא אמר לי שגם היה רשום את השם משתמש שלי ב IPOD שלו אצלי בבית הראוטר הוא לא אלחוטי הוא עם כבלים רגיל וגם יש סיסמא לאינטרנט יש סיבה לחשוש שנכנס איזה שהוא קובץ למחשב או משהו ?

9. Started by KoM,

בין הניסויים הרבים שאני אוהב לעשות בפוטושופ לקחתי תאופניים שלי ועשיתי להם כל מיני שיוניים, להנאתכם... לפני אחרי

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  10. אהלן רציתי להסיר את המשחק Max Payne 3 מהמחשב שלי, ולאחר ההסרה קיבלתי שגיאה שזו לא בוצעה בהצלחה. עכשיו אין לי כבר את האפשרות של הסר תוכנה, לא בלוח הבקרה, לא בהתחל וגם לא ב-CCleaner. והמשחק עדיין קיים על המחשב. השאלה האם כרגע האופציה שלי היא למחוק את התיקיה ב-Program Files וזהו, או שיש אופציה להסרה יותר נקיה?

• 4 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by Bengo5,

ניסיתי לפרמט את הXP32 BIT ל-vista 64 bit,הורדתי את ההתקנה צרבתי והכל.. הפעלתי את המחשב מחדש ולחצתי על אינטר הרבה.. ואז זה מראה לי דברים על הויסטה אך רשום שהוא לא מצליח להעלות את הויסטה כי חסרים קבצים.. וניסיתי איזה 3 התקנות שונות.. אפשר הורדה נורמלית לויסטה 64 ומדריך?

• 1 תגובה
    • 462 צפיות
  12. Started by Dante_9,

אלו קבצי IMAGE מסויים שלפי חיפוש באינטרנט אפשר לצרוב אותם בעזרת התוכנה Prassi PrimoDVD. התקנתי את התוכנה אבל היא לא מזהה את הצורב שלי משום מה (3540) מישהו מכיר אלטרנטיבה?

• 2 תגובות
    • 573 צפיות
  13. הכונן מערכת הפעלה הישן SSD עדיין מחובר אבל שאני מנסה לגשת לתיקייה של ה extensions לפי מה שרשום בגוגל C:\Users\[login_name]\AppData\Local\Google\Chrome\User Data\Default\Extensions folder הדבר היחיד שיש שם זה קובץ 1 של קוקיז התוסף הזה כבר לא קיים נמחק מהחנות של גוגל ושאני מנסה במקומות אחרים להוריד אותו הוא פשוט לא עובד. הגרסא שהייתה לי בכונן הישן עבדה והכל טוב פשוט שכחתי לעשות לו PACK ולשמור אותו לפני המעבר לכונן האחר NVME. לטעמי אם אני מחבר את המחשב הישן לכונן אני אצליח לגשת לתוסף ולייצא אותו אבל זה ממש הרבה עבודה. האם יש עוד מקומות שהתוספים יכולים להסתתר?

• 1 תגובה
    • 771 צפיות
  14. Started by Pure-Gold,

תוכנה נהדרת לסימולציה של נוזלים, גזים וחומרים אלסטיים. הנה דוגמית קטנה שיצא לי לעשות: http://www.tovilevis.com/tests/realflowtest2.avi

• 7 תגובות
    • 1.1k צפיות
  15. הסיפור הוא כזה : המפרט הנוכחי הוא: AMD Athlon 2.2Ghz Abit NF7 nFroce2 G6200 2GB ocZ הבעיה היא במציעת הדרייבר ללוח. אחי באיזה שהוא אופן התקין דרייבר של nForce (לא זכורה לי הגירסה), הדרייבר הפעיל את כרטיס הקול המובנה אבל את הכרטיס רשת לא התקין , הוא לא מאתר אותו , באמת שניסיתי המון דרייברים, באמת שחיפשתי בנרות, אני פשוט מיואש :'(. מכיוון שיש עוד מעט מסיבת רשת , אני חייב את הכרטיס עובד . היית לי תקרית נשרף לי הדיסק קשיח והלוח , בדיסק היה לי איזה דרייבר של nForce , איתו לא היו לי בעיות הייתי מתקין הכל היה עובד, לא זכורה לי הגירסה 4. משהו נידמה לי. טוב בכל אופן זאת הבעיה , אם משהו לא מובן אני אשמח לפרט עוד. נ.ב אגב הייתי מיואש עד כד…

• 3 תגובות
    • 476 צפיות
  16. Started by shift,

שלום וערב טוב.. זה היום הראשון שלי והנושא הראשון שלי.. אם זה לא הפורום הנכון עמכם הסליחה.. ??? יש לי מחשב פ3 128 ראם.. כשאני מנסה לגלוש... אחרי זמן לא מדויק... נותן לי שגיאה... ושהוא צריך לסגור את ה אקסיפלוריר (יש לי ie6 ) עדכנתי את החלונות... את האקסיפלוריר... עשיתי פורמט 9 פעמים.. יש לי אנטי-וירס נורתון 2005.. יש לי פיירוול ( שאני יודע לעבוד עלין מצויין ) .. יש לי אנטי-ספאם... השגיאה היא ב flash.ocx .. מחקתי את הפלאש באופן נכון שהראו לי באתר של מיקרוסןפת.. עשיתי התקנה מחדש.. לא עזר... העתקתי קבצים מחבר שהפלאש עובד אצלו מצויין.. לא עבד.. התייעצתי עם מיקרוסופט באתר לא יכלו לעזור.. גם לא 3 טכנאיים.. מחקתי את הקובץ והמחשב עובד מצויין... אבל בלי פלאש.. זה לא כלכך טוב... …

• 10 תגובות
    • 1.2k צפיות
  17. ניסיתי להמיר קובץ וורד על ידי תוכנת doPDF v7 והניקוד השתגע, יש לי גם כותרות מספרי עמודים והערות שולים ואני רוצה שהכל יישמר, מה עלי לעשות?

• 4 תגובות
    • 809 צפיות
  18. 1) ניסיתי למצוא תרגום שיתאים לגירסה של הסרט, אבל לא הצלחתי. כשאני צופה בסרט בעזרת VLC אז יש שם הפשרות לשלוט בכתוביות. האם יש גם הפשרות כזאת גם כשאני רוצה לעשות התמע של הכתוביות בתוך הסרט , להגדיר מראש שיהיה דילאיי או להפך שהכתוביות יתחילו יותר מוקדם על מנת לתאם את הסרט והכתוביות. 2) כמה זמן אמור לכחת תהליך ההתמעה של סרט אחד באורך 90 דקות +/-?

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  19. ניסיתי להתקין icq ובמהלך ההתקנה הוא אומר שהווינדוס לא תומך בגירסה.יש לי xp sp2 חוקי מה יכולה להיות הבעיה?

• 2 תגובות
    • 440 צפיות
  20. אני בסה"כ רוצה להמיר סרט AVI ל DVD +הוספת כתוביות.. ניסתי מלא תוכנות כגון: WinAVI , VirtualDub, AVI2DVD ConvertXtoDVDו וכבר השתגעתי ניסתי באלפי דרכים, סרט אחר, כתוביות אחרות, להמיר כתוביות לSRT וכלום לא עוזר , בבקשה מישהו יכול לתת לי תוכנה קלה שיצליח פעם אחת ולתמיד, אני אובדת עצות

• 36 תגובות
    • 2.9k צפיות
  21. ניסתי למחוק תוכנה דרך הוספה או הסרה וקבלתי שגיאה

• 4 תגובות
    • 642 צפיות
  22. Started by mike-mt,

היי! מקווה שזה פורום הנכון, אם לא תכוונו אותי לפורום הנכון התחדשתי במחשב חדש i7 920 לוח asus p6t זיכרון 6 גיגה כ.מסך quadro fx 580 התקנתי עליו וינדואוס 7 64 ביט חוץ מזה שנתקלתי עם הבעיות של דרייברים בוינדואוס 7 (בדיסק שקיבלתי לא היו דריברים מתאימים והורדתי אותם אחד אחד מאינטרנט) בזמן הרנדר בתוכנת סטודיו מקס הוא לא מנצל את כל הזיכרון, רק 25 או 30 אחוז סימנתי בהגדרות no paging file, אבל עדין לא מנצל את כל הזיכרון יש למישהו פתרון? תודה מראש!

23. בכל מחשב שבדקתי את זה קורה אותו דבר אם פותחים הרבה טאבים בפיירפוקס, הניצול זיכרון קופץ לשמיים (אפילו מעל 100 מגה), בשלב מסויים הוא פשוט נתקע וחייבים לסגור את התוכנה. גם אם סוגרים את כל הטאבים הניצול זיכרון נשאר גבוה ושוב צריך לסגור את התוכנה ולפתוח מחדש.. יש משהו נגד הדבר הזה שלא יתקע ואיך אני "מאפס" אותו בזמן שנגיד יש רק 10 טאבים פתוחים שיחזור לניצול זיכרון נורמלי בלי לסגור אותו? רב תודות.

• 8 תגובות
    • 826 צפיות
  24. Started by Konst1988,

שלום לכולם. תהליך הגרעין של האנטיוירוס המוצלח NOD32, שאמור להיות אחד הקלים, לוקח לי כרגע 118 מגה ניצול בראם, ו 113 מגה ניצול ב VM. הוא גרסא 3.0.621 המחשב דלוק כ 24 שעות, אבל לדעתי הניצול הזה מאוד מופרח.. האם אצלכם יש משהו דומה? תודה לעונים.

• 0 תגובות
    • 855 צפיות
  25. Started by rudyzplace,

האם יש תוכנה אשר ניתן להתקין על מחשבים באותה הרשת כך שהעיבוד המקומי של מחשב מרכזי מתבזר ומחושב ע"י כל מכונה שעליה מותקנת התוכנה? תחת winxp. תודה, רודי.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.