תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי ברצוני לבקש יצירת אייקונים לכפתורים הבנתי שפה אסור לעשות זאת ויש thread מיוחד לכך אבל הקישור שיש בהודעה "לקרא לפני פירסום הודעה" מוביל לשום מקום אשמח להפניה תודה
-
- 2 תגובות
- 728 צפיות
-
-
שלום מאחר וליונטוורק ירד אשמח אם מישהו ישלח לי לאימייל את הגירסא האחרונה 3.1 אני חושב chura@zahav.net.il תודה מראש, חן.
-
- 16 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
עד הגירסא החדשה השתמשתי בsession saver שאני לא בטוח שהיא כזאת טובה מבחינת השימוש בזיכרון אבל לא מצאתי פתרון אחר. עכשיו כשיצא הגירסא החדשה ואין עדכון לSS אני מחפש תוסף אחר כי די מעצבן לעבוד בלי תוכנה כזאת. האמת אני לא מבין למה זה לא מגיע כבר בתוך הפיירפוקס זה דבר נחוץ לכל אחד וברוב דפדפני הIE יש את זה.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
יש לי 2 כוננים, 80, 40, כשאני מעביר דרך כבל DV מהמצלמה למחשב, אני נתקל בהודעת שגיאה שקוראת רק באחד הכוננים, ה-80 GB וכשאני מנסה להעביר לכונן ה-40 GB אין שום בעייה והכול הולך פיקס. הודעת שגיאה מצורפת, בתודה
-
- 0 תגובות
- 520 צפיות
-
-
היי! אני מאוד מקווה שזה הפורום המתאים,אם לא סלחו לי! אני לוכד חומר אנלוגי ממצלמת וידאו עם תוכנת פינקל סטודיו 9. העניין הוא שלאחר שלכדתי ווקידדתי את החומר לפורמט DVD צרבתי אותו אך הקול ב-DVD הביתי מאוד חלש מה העניין? אולי במהלך הלכידה הייתי צריך לשים את לחצן הווליום בתוכנה על פול?או בבקרת עוצמה להרים את ה-LINE IN תסייעו לי בבקשה. (לידיה כללית בזמן לכידת הוידאו מהי העוצמה שאני צריך לשים?) המון תודה!
-
- 9 תגובות
- 721 צפיות
-
-
היי לכולם אני לא יכול יותר לראות קבצי ווידאו באף תוכנה mv2 winup real quiktime כלום הקובץ פשוט לא עולה יש מסך שחור וזהו ניסיתי להסיר ולהתקין מחדש את התוכנות זה לא עוזר למישהו יש פתרון ??? תודה
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
התקנתי מודם HSP 56 MICROMODEM על WINXP PRO SP2 . הבעיה היא ששולחים פקס אז התוכנה עונה לצלצול, אבל אחרי כמה שניות כותבת שיש ERROR לא ברור. הפקס שנישלח למודם 100% תקין כי אני שלחתי אותו מפקס אחר בבית ומקו אחר בבית, ואין לנו מרכזיה. למישהו יש פתרון לבעיה ?
-
- 0 תגובות
- 787 צפיות
-
-
שלום אנשים, יש לי חבר רוכב אופניים שרוצה להכיר תודה לחנות שבא הוא מטפל/קנה את האופניים. בתור הוכרה הוא רוצה להביא להם תמונה שלו על האופניים ועלייה שיהיה כתוב "תודה רבה לסלאלום מאור כהן" או משהו בסיגנון, אבל חשבנו שיהיה יותר מגניב אם התמונה תהיה ערוכה קצת בפוטושוט שתהיה קצת יותר מגניבה מהמקורית.. ואנחנו לא מבינים בשיט בפוטושוט.. אז בתור משתמש דיי וותיק פה חשבתי להעזר בכם לשנות קצת את התמונה לטובה. OK אז זאת התמונה המקורית, אתם מוזמנים לעשות מה שבא לכם, רק שיהיה מגניב! אה ושחכתי להגיד שמתי שאתם מעלים את התמונה הערוכה תעלו אותה באיכות גבוהה.. לא להקטין את התמונה [attachment deleted by admin]
-
- 12 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
טוב אז שלושתם עדיין לא גמורים אבל ניתן כבר לראות תוצאות סופיות.. ולמי שטועה אם העתקתי את הראשון כי רשום Y.d אז ממש לא זה פשוט פרוייקט שהולך להסתיים אז כבר הכנסתי את הקרידיט זה יקיר עיצובים כאילו.. yakir design למי שראה הודעות קודמות שלי בטוח שם לב ששלחתי אחת עם מלא כרטיסי ביקור גם עליהם היה רשום יקיר עיצובים.. פשוט לא נשמע לי פירומן עיצובים זה לא ממש הולך טוב אז העדפתי את השם הפרטי שלי... [attachment deleted by admin]
-
- 7 תגובות
- 1k צפיות
-
-
מה אני יכול לעשות? אני לא רואה את התפריט הזה באתר! רק ב IE אני רואה! זה קרה סתם ככה פתאום זה הפסיק להציג ג'אווה
-
- 0 תגובות
- 434 צפיות
-
-
נמאס לי מבעיית העברית ב - trilon ואני רוצה לברר האם גם במירנדה יש את אותה בעיה שבה הטקסט צמוד לימין ואז לדוגמא אם אתה מוסיף סימן שאלה בסוף משפט, הוא מופיע בתחילת המשפט... ובאופן כללי האם יש בעיות בתוכנה ... תודה לעוזרים
-
- 0 תגובות
- 531 צפיות
-
-
היי שלום אבא שלי הביא לי מהמשרד שלו סורק (משומש כמובן) ואני מחפש דרייבר עבורו. הסורק נקרא UMAX Astra 3600 ובאתר של UMAX אין זכר לסורק הזה. לא דרייבר, לא מילה אחת שמזכירה אותו. לא באתר של UMAX ולא באף אתר, אין זכר. אף פעם לא נתקלתי בכזה דבר... יכול להיות שלסורק הזה יש עוד שם או משהו שאני לא יודע? ??? תודה לעוזרים!
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
ה Deamon Tools יצר לי כונן דיסקים\דיודי וירטואלי והוא לא התבטל אחרי הסרה של התוכנה גם אחרי הסרה מ Device Manager הוא חוזר. מה אני עושה??
-
- 18 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תוכלו לעזור לי בקשה? התקנתי אומגה דרייבר החדש שיחקתי AA אחרי זה המשחק נתקע לי עשיתי ריסטרט וזה מה שהוא מראה לי. תודה לעוזרים.
-
- 5 תגובות
- 549 צפיות
-
-
כל פעם שאני מנסה להתקין את המשחק מופיעה לי בעיה מוזרה כזאת(ראה תמונה) מה לעשות כדי להצליח להתקין תוכנות ומשחקים? נ.ב הבעיה מופיעה רק בהתקנות של InstallShield מה לעשות??? [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 732 צפיות
-
-
כל פעם שאני מפעיל את האי מיול המחשב קופא אחרי 3-4 דקות ולא מגיב ואז מגיב בקטנה ושוב נתקע ואי אפשר לעשות כלום ניסיתי גם להחליף גרסא וניסיתי גם לפרמט ועדיין חוזרת הבעיה. מי שיש לו משהו להציע אני ישמח תודה מראש.
-
- 4 תגובות
- 445 צפיות
-
-
תשמעו אני יש לי מצלמה מחבר שהביא לי אבל דרייבר אין כי נאבד לו אחרי שנה מצאתי שהשם של המצלמה זה GPT I340 אם תשיגו לי דרייבר אני לא ישכח את זה אני מתחנן תעזרו לי תודה אחים שלי ביי
-
- 0 תגובות
- 433 צפיות
-
-
ושוב, בהמשך לצעירות הקודמת.. אם אני קונה לפטופ, מה אני צריכה בשביל אינטרנט אלחוטי? ומה זה אינטרנט לא-אלחוטי בלפ טופ? אני אצטרך שקע לטלפון? או, אם אני עושה אינטרנט בכבלים למחשב הנייד, אני אצטרך חיבור נוסף בקיר בחדר? מה זה אומר? אני מניחה שאם אין סביבת אינטרנט (או משהו כזה) אז צריך איזשהו חיבור.. זה אומר שבאונ' אני לא יכולה להשתמש באינטרנט באופן חופשי, אלא רק במקום עם חיבור? אממ. קצת אבודה. המון תודה.
-
- 0 תגובות
- 408 צפיות
-
-
עשיתי את מה שכתבתי בכותרת, וזה מאוד מציק שהכותרות של המועדפים מופיעים בכתב סימנים וכל מיני שטויות! ויש לי המון אתרים כך שייקח לי המון זמן לעבור אתר אתר ולשנות את השם לעיברית תקינה! איך אני מסדר את הבעיה?!
-
- 0 תגובות
- 492 צפיות
-
-
קניתי השבוע מחשב עם החלקים הבאים (שהומלצו לי פה): Sempron 2800+ (S-754) K8NS (s754) Nforce3 250 512Mb 400MHz AData /VT XFX FX5500 256MB TV ,DVI 128bit 80GB (8MB) SATA הרכבתי הכל לבד ולכאורה הכל עובד, אבל... כמעט כל תוכנה שאני מנסה להתקין, ישר קופצת לי הודעה שאומרת (בכל מיני וריאציות) שאי אפשר להתקין/לפתוח/למצוא את הPATH וכד'. ההודעות מיידיות ולא רק באמצע ההתקנה. בנוסף, הבעיה נוצרת באופן חלקי ולא ברור- חלק מהתוכנות הותקנו בהצלחה אבל לאחרות (שכבר הותקנו בהצלחה על מחשבי השני בעבר מאותו דיסק) לא מתאפשרת שום גישה שהיא! אני חושש שאולי זה משהו שקשור להתקנת החומרה/ווינדוס, אפילו שווינדוס הותקן על ידי למעלה מ-30 פעם (!!! היה לי מחשב דפוק בעבר...) ואף פעם …
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
-
-
שמעו יש לי אזה משהו שיש לו סיסמא כמו בתמונה: איך אפשר ליפרוץ אם יש אפשרות כזאת בכלל?! אם יש תעזרו לי! תודה.
-
- 3 תגובות
- 592 צפיות
-
-
התקנתי את Thunderbird אבל אני לא מצליח להפעיל את החשבון שלי ב hotmail.com ... תודה לעוזרים..
-
- 3 תגובות
- 662 צפיות
-
-
מקור נרו 7 בגרסת הפרמיום הודלף לרשת, זאת למרות תאריך יציאה רשמי של ה 13 לאוקטובר, התוכנה שוקלת 560 מגה... לא סביר בעליל לתוכנת צריבה, מה דעתכם על המשקל האדיר של התוכנה, האם לדעתכם תוכנת צריבה כל שהיא "שווה" כל כך הרבה מקום? **נא לא להפיץ פה WAREZ**
-
- 11 תגובות
- 1k צפיות
-