עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by menis,

אז כמו שאתם יודעים יש לי את הצורב החדש של פלקסטור. חיברתי אותו כמשני - master ואת ה dvd שלי כמשני - slave בתוכנת הצריבה אני בוחר שהתוכנה תיצור קובץ Image על הארד דיסק ואחר כך תצרוב ממנו לצורב אבל באמצע ההעתקה המחשב נתקע ואין לי ברירה אלה להפעיל מחדש את המחשב ולנסות שוב פעם גם בפעם השניה קורה אותו דבר רק בפעם השלישית הצלחתי לצרוב כמו שצריך בלי שום בעיות אז מה אפשר לעשות בשביל למנוע את התקיעות של המחשב

2. שלום לכולם אני עורך וידאו בתחום האירועים ומחפש לקנות מכשיר דגימה. אני עובד בעיקר עם קלטות mini dv ו-dv cam. אני מתלבט בין מכשיר של sony dsr-25 או jvc br dv3000 מכשיר חדש מגיע לסכומים גבוהים מאד(9000-10000). יש אפשרות לקנות מebay בחצי המחיר. אשמח לשמוע דעות לגבי קנייה בebay. מהם הגורמים שצריך לשים אליהם לב וכו'... ישנה אפשרות נוספת לקנות מכשיר משומש בארץ ב5000 (הjvc) - מכשיר שעובד שנתיים ללא אחריות. תודה לכל העונים

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  3. אני מחפש תוכנה לנעילת תיקיות כמו FOLDER GUARD(שעבדה יפה על XP) אני לא רוצה שתעלים לי ותצפין את התיקיות וכו... מתי שלוחצים על הספריה הנעולה כדי לפתוח אותה צריך להקיש סיסמה. תודה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  4. Started by Shaharrr,

שלום, אני מנסה להפעיל את נגן הרדיו באתר www.91fm.co.il זה נותן לי להוריד קובץ ASF, שאני לא מצליח לטעון. האם אני צריך סוג של CODEC מסוים? מה אפשר לעשות על-מנת לתקן את הבעיה?

• 15 תגובות
    • 2.1k צפיות
  5. Started by card,

שלום השתמשתי שנים ב-Outlook של מיקרוסופט, ואני חושב שהגיע הזמן לנסות דברים אחרים ואולי להשאר עם אחד מהם. מישהו יכול להמליץ על Email Client שהוא אוהב? ובנוסף, מישהו מכיר אימייל קליינט שהוא Portable? ועוד משהו אחד: לפני כמה זמן, אני חושב שנתקלתי ב-Email Client שיכול להציג הודעות של אותה שיחה, באותה צורה ש-gmail מציג, כלומר כל האימיילים מאותה שיחה מרוכזים ברצץ, כשיחה מתמשכת.. אני לא זוכר מה היה השם של התוכנה הזו - מעניין לבדוק את הפיצ'ר הזה תודה רבה

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  6. אני זוכר שהייתה לי תוכנה כזו לניגון קבצי המוסיקה של Fifa99 אז בטח קיימת גם ל-2002, אני מחפש כזאת אני חושב שסיומת הקבצים היא str. זה מאוד חשוב לי, יש שם שיר מאוד יפה שאני רוצה להפוך ל-Mp3. תודה מראש.

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  7. Started by zurkin1232,

יש לי תמונה בפורמט GIF שאני רוצה להפוך את הרקע שלה לשקוף. איך עושים את זה בפוטושופ? הכוונה היא לא לגזור את הרקע, אלא פשוט להגדיר את צבע הרקע להיות שקוף.

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  8. אני משתמש בתוכנית high performance ללא מצב שינה, שומר מסך (רק נעילת מסך ללא שומר מסך) לאחר 5 דקות וכיבוי מסך לאחר 15 דקות. עכשיו מאז ומעולם היו פה ושם קטעים שהמסך היה נדלק, ומציג בחזרה את השומר מסך, אבל בימים האחרונים המסך שלי בפרנזי רציני. כשאני פרנזי אני מתכוון, עוזב את המחשב, מתחיל שומר מסך (מה שאומר שאין בעיית IDLE), אחר כך המסך נכבה אוטומטית.. ואז אחרי שעה פתאום נדלק המסך (המחשב לא במצב שינה, רק מסך כבוי אוטומטית), ניסיתי לכבות את העכבר, עדיין קורה. מה הולך פה? powercfg -requests הכל none. powercfg -lastwake אומר שהספירה היא 0. אני לא לא מבין מה הולך פה, אין שום דבר שמרעיד את המחשב, ניסיתי אפילו לכבות את המזגן בחדר, פשוט הז…

9. בנוסף ציינו בבקשה אם אתם משתמשים בתוכנה אחת לניגון סרטים ותוכנה נפרדת לניגון שירים, אם כן, למה ואיזה תוכנה לניגון שירים ואיזה תוכנה לניגון סרטים?

• 24 תגובות
    • 2.1k צפיות
  10. Started by qwerty1987,

1. הפונטים בכל האתרים נראים מטושטשים מעט. מחיפוש קצר בגוגל גיליתי שאם מבטלים את האופציה להאצת חומרה גרפית - זה מסתדר. האם יש פתרון אחר לעניין? 2. בגירסא הקודמת, אם הייתי סוגר מס' טאבים בו זמנית, היה קופץ חלון בו יש אפשרות לשמור אותם לפעם הבאה. עכשיו האפשרות של שמירה נעלמה מאותו חלון - האם וכיצד ניתן להחזירה? תודה.

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  11. Started by Force,

שלום. כנראה שהתקנתי את התוכנה של microsoft genuine advantage על המחשב שלי ועכשיו בכל פעם שאני נכנס ל-OFFICE מופיעות לי הודעות בדבר מקוריות ה-office. מה ניתן לעשות על מנת למחוק את התוכנה הזאת כך שאני אוכל להמשיך לעבוד ב-office ללא כל הפרעה?

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  12. אני מנסה להפעיל תוכנה שנקראת Alliance, ומקבל את השגיאה בקובץ המצורף. התוכנה כבר עבדה אצלי בסדר תקופה ארוכה ולא עשיתי שינויים כלשהם במחשב כמו שאני זוכר. ניסיתי להוריד ולהתקין אותה מחדש, וניסיתי להוריד מחדש JAVA ולהתקינו, אבל זה לא משנה את הנושא. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.1k צפיות
  13. Started by Roshos,

שלום אני מחפש תוכנה לתיכנון בתים ואיני יודע איך קוראים לה איך היא נראית אבל אני יודע שאני צריך תודה מראש ROSHOS

• 3 תגובות
    • 2.1k צפיות
  14. Started by kalda01,

אני משתמש מספר שנים בתוכנה של BITDEFENDER, ולאחרונה נתקלתי בבעייה שהפיירוול חוסם גישה לפורטים שאני פתחתי במודע עבור תוכנה שהתקנתי על המחשב. הפירוול בכלל לא מדווח על חסימת גישה אבל בפועל אין גישה אל הפורטים שפתחתי אלא אם כן אני מנטרל את הפיירוול. יש המלצה לפיירוול אחר שלא יעיק יותר מידיי ויספק הגנה טובה ?

• 6 תגובות
    • 2.1k צפיות
  15. הורדתי סרט בפורמט MPG כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שיש שגיאה שסוג הקובץ שגוי מה עושים??

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  16. שלום לכל חברי הפורום חבר שלי התקין תוכנת פוטושופ CS3 על WIN XP. כאשר הוא מנסה לכתוב בעיברית אז הוא מקליד פונטים של עיברית (הוא התקין כמה פונטים של עיברית) אבל הכיוון של כתיבת הטקסט יוצא הפוך (משמאל לימין, כמו בלועזית) כתיבת מסמכים ב- WORD בעיברית מתבצעת ללא תקלות. למישהו יש רעיון מה הבעיה או איך לבודד אותה? תודה רבה לכל העונים.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  17. Started by telzur,

אני חייב להחליף דפדפן האקספלוור משגע אותי אני מחפש דפדפן חדש אפשר המלצות עם פירוט???

• 17 תגובות
    • 2.1k צפיות
  18. Started by Raul,

בתמונה הנ"ל סמנתי קבצים שנתקעו לי על הדסקטופ ואין באפשרותי למחוק אותם. כשאני מנסה למחוק את הקובץ, אני מקבל את השגיאה הבאה ניסיתי שיחזור מערכת, וגם ב"מצב בטוח" אבל זה לא עזר. יש לכם רעיונות אנשים? זה די דחוף... *מתן, הרצתי חיפוש ולא מצאתי תשובה אל תתעצבן

• 22 תגובות
    • 2.1k צפיות
  19. Started by krispelj,

שלום חברים, אני משתמש בHTPC בבית והתוכנה היא XBMC, הבנתי שיש אפשרות לשלב בין התוכנה לבין מערך הערוצים של עידן + (אני פשוט לא רוצה לחבר ממיר בנפרד, אלה לחבר למחשב ומשם לשלוט על הכל). האם מישהו עשה את זה? יודע איך עושים? יכול להמליץ על מקלט טוב למחשב עבור שידורי עידן +? אני מקווה שאני במקום הנכון (התלבטתי בין הפורום הזה לפורום קולנוע ביתי, אבל XBMב זאת תוכנה...) תודה מראש, יונתן

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  20. Started by Gliding,

לא וירוס חלילה. כדי לראות את המחשב של סבא שלי ולהסביר לו מאצלי בבית מה הוא צריך לעשות במחשב שלו. נדמה לי שזה התפקיד של PCANYWHERE, אבל אני לא בטוח ואשמח לךשמוע על תכנות נוספות שזהו ייעודן תטודה, שחר

• 5 תגובות
    • 2.1k צפיות
  21. אני מחפש תוכנה בה אני טוען תמונה ממנה אני אהיה מסוגל לחתוך קטע מסויים לפי רזולוציה שאני ארצה למשל יש לי תמונה ברזולוציה של 1920x1080 ואני רוצה לחתוך ממנה חתיכה מסויימת אז תוך כדי הקרופ אני רואה את הגודל החדש בו אוכל לבחור ולשמור..

22. זאת מן תוכנה פשוטה כזאת שמחשבת משקלים בבייטים קילובייטים מגה בייטים וג'יגה בייטים לדוגמה כמה זה 1500 קילובייטים במגה בייטים ? אתה נגיד מסמן לתוכנה אפשרות אחת מכמה אפשרויות "מקילובייטים למגה בייטים" ואתה רושם ואתה רושם את המספרים בקטגוריה של KB אתה רושם את הקילובייטים ובקטגוריה של MB אתה רושם מגה בייטים מספר ולוחץ על כפתור "חשב" וזה מחשב וכותב לך בתיבת טקסט. ואפשר גם לבחור באפשרות אחרת: "ממגה בייטים לקילובייטים" ואתה רושם את המספרים בקטגוריות ולוחץ על חשב ורואה את המספר שיצא. רעיון טוב לא??

• 13 תגובות
    • 2.1k צפיות
  23. שלום לכולם, האם יש איזשהי תוכנה טובה יותר מאימיול להורדת/שיתוף קבצים? שסוף כל סוף לא תהיה תלויה במקורות (או משהו בסגנון), שאני אלחץ על הקובץ והוא יוריד לי אותו.... תודה מראש על התגובות.

• 14 תגובות
    • 2.1k צפיות
  24. מחפש תוכנה שניתן בעזרת עט סטיילוס לשרטט מבנה UML ושהתוכנה תזהה את הצורות ותהפוך את השרטוט ממשהו שצוייר ביד למשהו מסודר ורישמי יותר...במילים אחרות שתזהה את הקווים והצורות ותהפוך אותם למשהו מובנה...משהו בסגנון S-NOTE של סמסונג אבל עבור WIN8.... רצוי חינמית

• 0 תגובות
    • 2.1k צפיות
  25. Started by The UnKnown,

מה אתם אומרים יש שיפור? שווה משהו?.

• 19 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.