עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום לכם, רציתי לשאול שאלה עד לפני כמה הפוקר בפייסבוק עבד לי חלק בלי שום בעיות ומשום מה פתאום לפני כמה ימים הוא פתאום קופא לי באמצע משחק ואז אני חייב לסגור את הדפדפן ולהיכנס מחדש לאתר וככה כל פעם ואני לא יכול לשחק בכלל.. עד היום שיחקתי באקספלורר 6 (לא אוהב את 7 ו-8 מבחינת עיצוב והסדר תפריטים) וכמובן הורדתי את הדפדפן של גוגל ופיירפוקס וגם שם הוא קופא. מה עליי לעשות ? תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו שבוע טוב.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. אז ככה הורדתי קובץ מפוצל לקבצי 001 002 וכדומה השאלה מה אני עושה איתם יש לי את התוכנה הבאה hjsplit אם מישהו בבקשה יוכל להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי לחלץ את הקובץ המלא מהם ניסיתי הכול ושום דבר לא עובד תודה מראש לעוזרים

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  3. היי אני צריך תוכנה, חיצונית לא מה שיש במערכת ההפעלה, שמאפשרת להזיז את המצביע ללא עכבר. תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  4. Started by proevo4ever,

היי כולם, אני מחפש תוכנה טובה וזריזה לצרוב דיסק עם MP3 ניסיתי INFRA RECORDER אבל היא איטית חבל על הזמן יש המלצה?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. Started by reggaewithdoli,

שלום לכולם, אני מתעניין בקניית wacom והבנתי שמאד משתלם להזמין מחול. מישהו עשה את זה? מאיפה אפשר להזמין? זה בעייתי מבחינת אחריות בארץ? אני מתעניין ספציפית בintuos4 A6. תודה רבה לעוזרים.

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by avidan28,

אני לא בטוח שזה המקום אבל אני אנסה טוב....אני מחפש תוכנה להמרת שירים מדיסקים ל MP3 וחשוב שתיהיה פשוטה.עכשיו פה הבעיה מדובר על חברה שלי שלא ממש יודעת מחשבים ואפילו מדייה פלייר קשה לה... יש איזה תוכנה עם ממשק פשוט לא מסובכת שאפשר למצוא ברשת להורדה?? ניסיתי להדריך אותה טלפונית לעבוד עם מדייה פלייר 8 והיא הסתבכה אז אני אשמח לקבל עצות לתוכנות יותר קלות. הרבה תודה.

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by eyaffe,

ברשותי SD CRUZER 8GB של סאנדיסק והוא מפורמט ב FAT32. אני רוצה לפרמט אתו ל NTFS ע"מ שאוכל להעתיק קבצים גדולים מ 4GB. הכיצד ?? תודה.

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. Started by bluenote,

שלום, יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L יש לו שתי יציאות USB קדמיות ויציאת אזניות וכניסת מיקרופון קדמיות. משום מה כל היציאות והכניסות הקדמיות לא עובדות למרות שבדקתי בפנים שהכל מחובר למקומות הנכונים. יש לציין שככה זה הגיע מהחנות ופשוט אף פעם לא טרחתי לבדוק את הנושא. יש פתרון? תודה

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. Started by VanHalen,

זז קצת לאט לא ???

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. שלום לכולם, אני כבר ממש אבל ממש מיואש אני ישבתי כמעט כל היום על המחשב ואני לא מצליח למצוא פיתרון לדבר.. בכל פעם שאני מנסה להתקין את הכרטיס מסך באמצע ההתקנה המחשב נכנס למסך הכחול.. מקובץ הדאמפ מצאתי שהקובץ האחראי על המסך הכחול הוא nv4_mini.sys ומה לא ניסיתי הדרייברים הכי עדכניים ,הפחות עדכניים, ממצב בטוח וכו'.. בכל מקרה הנה הכרטיס מסך: BFG GeForce 8800 GTS 320MB OC2 אמממ אני דיי מתמצא במחשבים אז אין צורך לתת פיתרון מלא,מספיק רק הכיוון ואני יבין לבד. יום טוב. http://www.fileflyer.com/view/ye1g3By http://rapidshare.com/files/252366945/Mini070509-01.dmp.html

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by esaly,

היי לכולם! אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה לתוכנה (לא חייבת להיות חינמית אגב) להמרת סרטי DVD לפורמט AVI. ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות לאחר חיפוש בגוגל וכולן לא ממש ידידותיות למשתמש. המון תודה לעוזרים!

• 15 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by LockOn,

היי, אני לומד AUTOCAD ומשתמש בעיקר ב2010 (יש לי מותקן גם 2011 ו2008). הבעיה היא שכל קובץ שאני פותח, בכל גרסה שאני פותח הטקסט העברי מוצג בג'בריש. *בד"כ כשאני פותח קבצים ששלחו לי מופיע הודעת שגיאה.. לא שניתי שום הגדרה (לפי מה שזכור לי) שקשורה לשפה.. עוד שאלה קטנה היא כשאני פותח את הAUTOCAD 2010 הרקע הוא בלבן והוא אמור להיות בשחור.. איך משנים את זה? *בתמונות שלמעלה הרקע שחור כי הן צולמו בגרסת 2011 - המון תודה מראש

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. שלום. רכשתי מחשב עם חלונות 7 ואני מעוניין להשתמש במצלמת הוידאו שלי לצורך העברת סרטים למחשב ועריכתם. לצערי מערכת ההפעלה אינה מזהה את המצלמה. אני משתמש בחלונות 7 גירסת 64 BIT ודגם המצלמה הוא: DCR-HC24E של סוני. למישהו יש רעיון כיצד ניתן לפתור בעיה זו? אודה על תשובתכם והתיחסותכם. איציק.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by shaithebest,

עזרה דחופה בבקשה: לא מצליח לפתוח את כל התוכניות במחשב אפילו לעשות שחזור מערכת לכל התוכניות נעשה סיומת LNK ונפתח חלון של הורדות. לא יודע מה זה אומר. בבקשה בבקשה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  15. http://www.youtube.com/watch?v=ScuNdc9Li5Q אל תשכחו לראות על HD! תגובות בונות יתקבלו בשמחה. ואל תשכחו לתת בלייק

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. Started by ran19,

רציתי לדעת אזה מבינהם הכי טוב? או שיש יותר טוב מיהם....... נוד32 או AVG ?

• 16 תגובות
    • 2.2k צפיות
  17. שלום, יש לי את הגרסאות החדשות ביותר של פיירפוקס ואקספלורר(3.6.1 ו8), אבל כל פעם שאני נכנס ליוטיוב מופיעה לי הודעה שגרסת הדפדפן שברשותי מיושנת(בשני הדפדפנים).למרות זאת, האתר עצמו עובד. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  18. Started by AKEL,

שלום, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעשות חיפוש בטבלה ארוכה ע"יפונקציה ורגע שאני לוחץ על נתון שהוא יראה לי איפה זה מצא מקווה שהגדרתי את מה שאני רוצה נכון

• 0 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by Judas Iscariot,

שלומות פורום תמיכה טכנית, אתמול, ללא שום אזהרה מוקדמת, השתנה לי הפונט הראשי בIE 7! , למשהו ממש מוזר ומעצבן oO אני לא מצליח לשנות את זה... תמונה מצורפת, תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]

• 17 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. Started by natigabay,

הורדתי את ה30 ימים ניסיון שלו עכשיו יש שם בהגדרות את הדבר הזה Tune-Up. With OneClick Optimizer NEW Your anti-malware software isn’t slowing down your computer. So what is? Bitdefender OneClick Optimizer is a new feature in Bitdefender Total Security 2015 that automatically speeds up your system and frees up disk space by running every known optimization. All in one click. זה הפירוט שלו לפי האתר שלהם מזה עושה בדיוק? זה טוב למחשב? יכול למחוק קבצים בטעות חשובים או משהו כזה? כלחצתי זה אמר שהוא יכול לפנות 2GB מהזיכרון ולמחוק מלא קבצים שהוא נתן לי רשימה שלהם

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  21. Started by coorva,

שלום צריך בדחיפות דרייבר למצלמה של ...... sony super steadyshot, 5.1 meg pixel, 2.5 lcd monitor , ciber shot, 12 optical zoom VX-DSC-H1 אודה מאוד למי שיוכל לעזור

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. שלום לכם. אני כבר חודש מחפש פיתרון אך ללא הצחלה. יש לי Outlook 2007 עם SP2 וכאשר אני עושה REPLY או FORWARD למיילים שהם בפורמט HTML אני רוצה שהם יעשו המרה אוטומטית ל-RICHTEXT. אני יודע שאפשר לגשת ל-OPTION ולשנות שם את הפורמט, הבעיה היא שאני מתעסק עם המון מיילים שאני צריך להמיר אותם ולפעמים אני מפספס. מישהו מכיר איזה דרך לעשות זאת? תודה, צחי.

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. http://download.deluge-torrent.org/windows/py2.7/deluge-1.3.6-win32-py2.7-lt0.16.8.exe זה לינק מהאתר שלהם. **עריכה: יש כרגע בעייה בהתחברות אל טראקרים בHTTPS, זה בטיפול. אם הטראקר שלכם הוא בHTTPS, נא לא להוריד את הגירסא הזאת, אני יעדכן. היא מסדרת כל מיני דברים של read and write cache ועוד כל מיני דברים שקשורים למהירות. הקוד מקור הוא עדיין 1.3.6 אבל עם עידכונים שנוספו בgit ב5 שבועות האחרונים. במקום libtorrent 0.15.10.0 זה עם libtorrent 0.16.8.0 הכי חדש נכון לעכשיו. במקום python 2.6 זה עכשיו בpython 2.7 libtorrent 0.16.x בברירת מחדל מופעל אצלה UTP, דרך הקוד מקור של Deluge ביטלתי את זה. התוכנה יותר יציבה ויותר מהירה בהורדה ובעלאה בגלל libtorrent החדש. תהנו *לא לש…

• 7 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. יש לי כרטיס לכידה PVR 2000 LEADTEK שאיתו אני יכול לקלוט ווידאו וסאונד מהמסרטה ומהממיר של הטלוויזיה. עכשיו אם יש לי מסרטה עם חיבור DV זה משנה אם אני אקלוט ווידאו מהכרטיס לכידה (דרך חיבור שנקרא S-Video) או מכרטיס FIREWIRE רגיל? באיכות אני חושב שזה מאוד דומה, והכרטיס לכידה עולה פי 5 מכרטיס FIREWIRE...

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by AVL,

סתם רעיון מטורף שעלה לי בראש והחלטתי לעשות איתו משהו , זה פחות או יותר הנסיון הראשון שלי (הנסיון הרציני הראשון שלי לפחות ) בתלת מימד התמונה נעשתה בעזרת 3ds max ו poser 6 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים