תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי מהאתר של NVIDIA את גרסה הנסיון לחודש אין לי מושג איך להפעיל את האפשרות שהכרטיס מסך יפענח את הסרטים. (סרטי HD) מה שראיתי זה שהותקנה תוכנה מעצבנת של HTPC שאני לא רוצה בכלל - איך משתשמים בPureDecoder בתוכנות אחרות?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שבא אתה יכול לבנות מעיין עיתון כזה שאתה רושם מה שאתם רוצה ובחור גודל כותרת וכו' ואז זה יוצא כאילו זה נראה כמו עיתון ??? אם יש אז בבקשה מישהו יכול להביא לי קישור להורדה שלה ..?! (:
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי דרייבר האחרון שיצא לNVIDIA איך אני מתקין אותו? (קראתי שצריך לימחוקאת הישן ואז את החדש) אבל איך אני מוחק את הישן? בהוספה והסרה ? (ראיתי שם NVIDIA DRIVER ) אבל אני לא יודע עם לימחוק אותו או לא (עם זה זה או לא ..)? תודה מראש לעוזרים
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול. כאשר אני הולך לכלים ושם מגבלת העלאה אוטומטית יש לי מגבלת הורדה. אני מעונין להגביל את העלאה ללא הגבלת הורדה. איך אני יכול לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אז ככה הורדתי קובץ מפוצל לקבצי 001 002 וכדומה השאלה מה אני עושה איתם יש לי את התוכנה הבאה hjsplit אם מישהו בבקשה יוכל להגיד לי מה אני צריך לעשות כדאי לחלץ את הקובץ המלא מהם ניסיתי הכול ושום דבר לא עובד תודה מראש לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה ללכידה של מסך - וידאו (Screencast) שלא דורשת התקנה על המחשב (Portable). האם מישהו מכיר ויכול להמליץ? עדיפות לתוכנה בקוד פתוח. חג שמח ותודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
ערב טוב לכולם קיימת אצלי במחשב בעייה מטרידה של שפת הממשק שהופך מעברית לאנגלית כאשר מבצעים פעולה של השב או העבר מיילים מסויימים לנמענים . מדובר על בעיה שקיימת אמלי כבר כמה חודשים ואני לא מצליחה לפתור אותה. אולי אתם מכירים את התופעה.... לא מדובר על מייל ספציפי מנמען מסויים אלה על שונים...אפילו קורה כאשר אני מבצעת השב על אותו מייל של מישהו , פעם זה כותב עברית תקין מימין לשמאל ופעם זה הופך צד לשמאל וכותב באנגלית...זה קורה רק כשאעני מבצעת את הפעולה עצמה של "השב" או "העבר". כשאני מבצעת "חדש" - אין את הבעיה..מוזר מה עשיתי ? בדקתי הגדרות ימין לשמאל באפשרויות + תיקון וזיהוי של האאטלוק ובסוף גם עשיתי GHOST למחשב מגיבוי ישן וגם התקנה חדשה של XP ולבסוף גם החלפת מקלדת.. :-) שום דבר ל…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה לי תוכנה כזו לניגון קבצי המוסיקה של Fifa99 אז בטח קיימת גם ל-2002, אני מחפש כזאת אני חושב שסיומת הקבצים היא str. זה מאוד חשוב לי, יש שם שיר מאוד יפה שאני רוצה להפוך ל-Mp3. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי גיטרה ואני מחבר אותה למחשב... האם יש תוכנה שאפשר דרכה לעשות אפקטים?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאני מספק את המילים והתוכנה תשבץ אותן בתוך מבנה של תשבץ יש חיה כזו ? :
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה בה אני טוען תמונה ממנה אני אהיה מסוגל לחתוך קטע מסויים לפי רזולוציה שאני ארצה למשל יש לי תמונה ברזולוציה של 1920x1080 ואני רוצה לחתוך ממנה חתיכה מסויימת אז תוך כדי הקרופ אני רואה את הגודל החדש בו אוכל לבחור ולשמור..
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אני מנסה להפעיל תוכנה שנקראת Alliance, ומקבל את השגיאה בקובץ המצורף. התוכנה כבר עבדה אצלי בסדר תקופה ארוכה ולא עשיתי שינויים כלשהם במחשב כמו שאני זוכר. ניסיתי להוריד ולהתקין אותה מחדש, וניסיתי להוריד מחדש JAVA ולהתקינו, אבל זה לא משנה את הנושא. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם , יש לי קובץ RAR שאני הכנתי בזמנו ונתתי לו סיסמא , עכשיו הבעיה היא שאני לא זוכר את הסיסמא ואני ממש צריך את מה שבתוכו. הגרסא של הסיסמא היא : RAR 2.9 - Extraction Password, AES Encryption האם יש תוכנה בשוק שתוכל למצוא לי את הסיסמא בזמן סביר? אגב , כמו שאני מכיר את עצמי הסיסמא היא לפחות 7 תוים ויותר... תודה על העזרה
-
- 9 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
[glow=red,2,300]שלום. אני יודע שהשאלה הזאת לא בדיוק רלוונטית לפורום אבל זה הפורום שהכי קשור לשאלה שמצאתי אז הנה היא : אנשים טובים אתם יודעים אולי איך פותחים ערוץ במירק שנשאר אונליין תמיד??? (גם כשהוא ריק) תודה [/glow]
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום השתמשתי שנים ב-Outlook של מיקרוסופט, ואני חושב שהגיע הזמן לנסות דברים אחרים ואולי להשאר עם אחד מהם. מישהו יכול להמליץ על Email Client שהוא אוהב? ובנוסף, מישהו מכיר אימייל קליינט שהוא Portable? ועוד משהו אחד: לפני כמה זמן, אני חושב שנתקלתי ב-Email Client שיכול להציג הודעות של אותה שיחה, באותה צורה ש-gmail מציג, כלומר כל האימיילים מאותה שיחה מרוכזים ברצץ, כשיחה מתמשכת.. אני לא זוכר מה היה השם של התוכנה הזו - מעניין לבדוק את הפיצ'ר הזה תודה רבה
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
1. הפונטים בכל האתרים נראים מטושטשים מעט. מחיפוש קצר בגוגל גיליתי שאם מבטלים את האופציה להאצת חומרה גרפית - זה מסתדר. האם יש פתרון אחר לעניין? 2. בגירסא הקודמת, אם הייתי סוגר מס' טאבים בו זמנית, היה קופץ חלון בו יש אפשרות לשמור אותם לפעם הבאה. עכשיו האפשרות של שמירה נעלמה מאותו חלון - האם וכיצד ניתן להחזירה? תודה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. כנראה שהתקנתי את התוכנה של microsoft genuine advantage על המחשב שלי ועכשיו בכל פעם שאני נכנס ל-OFFICE מופיעות לי הודעות בדבר מקוריות ה-office. מה ניתן לעשות על מנת למחוק את התוכנה הזאת כך שאני אוכל להמשיך לעבוד ב-office ללא כל הפרעה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן, אני יודע שזה דבילי, אבל ממש רציתי לחלוק עם אנשים משהו שעשיתי בפוטושופ. עבדתי על זה בדיוק שעה ואני שונא שהעבודות שלי תקועות...והעבודה הספציפית מרגישה "תקועה". אבקש חוות דעת איפה לשפר ומה לשנות די להגיע לתוצר סופי. תודה [attachment deleted by admin]
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם אני עורך וידאו בתחום האירועים ומחפש לקנות מכשיר דגימה. אני עובד בעיקר עם קלטות mini dv ו-dv cam. אני מתלבט בין מכשיר של sony dsr-25 או jvc br dv3000 מכשיר חדש מגיע לסכומים גבוהים מאד(9000-10000). יש אפשרות לקנות מebay בחצי המחיר. אשמח לשמוע דעות לגבי קנייה בebay. מהם הגורמים שצריך לשים אליהם לב וכו'... ישנה אפשרות נוספת לקנות מכשיר משומש בארץ ב5000 (הjvc) - מכשיר שעובד שנתיים ללא אחריות. תודה לכל העונים
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אימיול, ושלשום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה לנעילת תיקיות כמו FOLDER GUARD(שעבדה יפה על XP) אני לא רוצה שתעלים לי ותצפין את התיקיות וכו... מתי שלוחצים על הספריה הנעולה כדי לפתוח אותה צריך להקיש סיסמה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם מבקש עזרה במציאת פיתרון לעריכת קבצים בפורמט mp4 המקודדים ב H264 שהורדו ממצלמת HD השומרת קבצים על כרטיסון SD. תוכניות עריכה פרמייר CS3 ופינקל 12 מציגות במסך העריכה תגובות איטיות ומושהות, לא ניתן לערוך בתגובות כאילו. האם יש פיתרון למצב זה ? אולי פיתרון חומרה ? חג שמח, רפי
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
כונן הCD-RW שלי אינו מופיע תחת Choose Recorder. יש שם רק את ה-Image Recorder. ופשוט כך, אני לא יכול לצרוב. הבחנתי בכך כשהתקנתי את הגרסא האחרונה של Nero ונאמר לי שעליי להתקין את Nero BurnRights כדי לקבל גישה מה-Administrator של המחשב שאני יכול לצרוב, ולאחר יציאה מחלון ההודעה הזו הבחנתי בחלון הצריבה שאין לי אפשרות לבחור מהירות צריבה והשדה של המהירות הינו ריק (לבן). אז ראשית, אני הוא ה-System Administrator ואין באפשרותי לבקש ממנו הרשאה לצריבה כי זהו אני ואני מזוהה איתו ולא עם שום משתמש אחר, ולמען האמת גם לא קיימים משתמשים אחרים במערכת שלי. ניסיתי להתקין את ה-BurnRights הזה שהורדתי מהאתר של Nero וזה כלל לא עזר. דרך ה-BurnRights בחרתי שיתן אפשרות לכל המשתמשים לצרוב ולא רק למ…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני משתמש מספר שנים בתוכנה של BITDEFENDER, ולאחרונה נתקלתי בבעייה שהפיירוול חוסם גישה לפורטים שאני פתחתי במודע עבור תוכנה שהתקנתי על המחשב. הפירוול בכלל לא מדווח על חסימת גישה אבל בפועל אין גישה אל הפורטים שפתחתי אלא אם כן אני מנטרל את הפיירוול. יש המלצה לפיירוול אחר שלא יעיק יותר מידיי ויספק הגנה טובה ?
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-