תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
התקנתי את הWIN XP גרסה מלאה... אחרי שבוע התקנתי את הCD CRAYTOR4 והוא הראה לי איזה הודעה שזה עושה בעיות.. לא הקשבתי לו ותהקנתי. ראיתי שזה עושה בעיות אחרי שתקנתי אז העפתי אותה ומאז הוא כל הזמן מראה לי הודעה שאני פותח ת'מחשב..(בתמונה) איך אפשר להעיך תתמונה ??... : זה מאוווווד מציק ועם איזה תוכנת צריבה כדאי להתשמש...?? הצורב: yamaha crw2100e-vk
-
אני מנסה להפעיל תוכנה שנקראת Alliance, ומקבל את השגיאה בקובץ המצורף. התוכנה כבר עבדה אצלי בסדר תקופה ארוכה ולא עשיתי שינויים כלשהם במחשב כמו שאני זוכר. ניסיתי להוריד ולהתקין אותה מחדש, וניסיתי להוריד מחדש JAVA ולהתקינו, אבל זה לא משנה את הנושא. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הי, ניסיתי כבר כמה תוכנות להקלטת מסך (גיימינג) והיו כאלה שעבדו טוב וכאלה שעבדו פחות טוב. עד לפני שנה היה לי כרטיס AMD וההקלטה עם Radeon gaming evolve הייתה מעולה, עכשיו אני כרטיס עם nVidia וההקלטה עם Geforce Experience גם מעולה - רק שהתכנה לא עולה יותר (מתקבלת שגיאה). ניסיתי עם OBS Studio אבל יש לאג נוראי בהקלטה למרות שלא רואים את זה בזמן המשחק. הפעם ניסיתי עם MSI Afterburner, היו במשחק לאגים קטנים וכמעט בלתי מורגשים, אבל וידאו של 25 דקות שוקל 85 ג'יגה והוידאו קופא לכמה שניות ארוכות. המלצות לתכנה שתעבוד כמו שצריך וגודל הוידאו לא יהיה מזעזע? או אם אתם יודעים לפתור את הבעיות של שלושת התכנות האחרונות?
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט MPG כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שיש שגיאה שסוג הקובץ שגוי מה עושים??
-
- 13 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
כונן הCD-RW שלי אינו מופיע תחת Choose Recorder. יש שם רק את ה-Image Recorder. ופשוט כך, אני לא יכול לצרוב. הבחנתי בכך כשהתקנתי את הגרסא האחרונה של Nero ונאמר לי שעליי להתקין את Nero BurnRights כדי לקבל גישה מה-Administrator של המחשב שאני יכול לצרוב, ולאחר יציאה מחלון ההודעה הזו הבחנתי בחלון הצריבה שאין לי אפשרות לבחור מהירות צריבה והשדה של המהירות הינו ריק (לבן). אז ראשית, אני הוא ה-System Administrator ואין באפשרותי לבקש ממנו הרשאה לצריבה כי זהו אני ואני מזוהה איתו ולא עם שום משתמש אחר, ולמען האמת גם לא קיימים משתמשים אחרים במערכת שלי. ניסיתי להתקין את ה-BurnRights הזה שהורדתי מהאתר של Nero וזה כלל לא עזר. דרך ה-BurnRights בחרתי שיתן אפשרות לכל המשתמשים לצרוב ולא רק למ…
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם! שלשום קניתי מדפסת משולבת וגיליתי שיש תוכנה בשם ABBYY אשר יכולה לסרוק טקסט ולהפוך אותו לפורמט WORD ללא שגיאות... הבעיה היא שהתוכנה לא נתמכת בשפה העיברית-כלומר אי אפשר לסרוק בעיברית האם מישהוא מכיר תוכנה כל שהיא שעושה את העבודה בעיברית? תודה יוסי
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יש שיפור? שווה משהו?.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
2 הסגנונות הסגנונות הפופולריים של המאה הזאת: לקשקש על המונה ליסה. ולעשות מכל דבר פרסומת לIPOD ;D
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אהלן חברה לאחרונה יש לי בעיה, הכניסה לאתרים מסויימים ממש איטית! לגוגל למשל, או איביי, אמזון ועוד כמה... הייתי בטוח שזה משהו שקשור לאינטרנט אבל היום נכנסתי דרך האקספלורר והאתרים עולים מיד. מה יכולה להיות הסיבה לזה?
-
- 0 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
למי שלא מכיר, התוכנה Ad Muncher חוסמת (בעיקר) פרסומות וחלונות קופצים באינטרנט. (תוכנה חובה אגב) אני מאד מרוצה ממנה, אבל יש לי בעיה קלה: בעת גלישה באתר של YNET (גם ב-FF וגם ב-IE), כשיש לינק שבנוי כסקריפט (תמונה מצורפת) - הלינק לא עובד. רק אם אני מבטל/סוגר את התוכנה הלינקים הנ"ל עובדים. יש בתוכנה הגדרות של פילטרים עבור כל דף אבל לא הצלחתי לאפשר ריצת סקריפטים בדף מסויים (למשל של YNET). מישהו מכיר את התוכנה ויכול לעזור? אגב, קישור לדף התוכנה למי שרוצה לנסות: http://www.admuncher.com/index.shtml [attachment deleted by admin]
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי גיטרה ואני מחבר אותה למחשב... האם יש תוכנה שאפשר דרכה לעשות אפקטים?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש ברשותי את הסט האלחוטי של עכבר + מקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1. הכפתורי מולטימדיה על המקלדת לא עובדים ונראה לי שצריך להתקין את הדרייבר שלהם אבל איבדתי את הדיסק של ההתקנה. חיפשתי באתר של MICROSOFT ולא מצאתי. מישהו יכול לעזור? אולי מישהו שיש לו את הדיסק התקנה ויכול להעלות אותו. פרטי המקלדת microsoft wireless multimedia keyboard 1.1 MS PART NO. X801525-112 S/N : 7664202190548 Product ID : 76642-545-1905481-20652 תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
שלום, רציתי לדעת איך אני עושה באקסל רשימה לפי בחירה. כלומר, כשאני הולך למשבצת מסויימת אני לוחץ על מן חץ וזה פותח לי רשימה של מילים שקבעתי בעצמי. שלא תטעו, לא מדובר בסינון, אלא משהו יותר מסובך.... המבין יבין. תודה לעוזרים.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני רואה (במיוחד בתוכנות שיתוף הקבצים) את המילה ShareReactor בהקשר של תוכנות ובעיקר משחקים. ואני לא יודע מה זה אומר-מישהו יודע מה זה?
-
יש לי בעיה מוזרה ב winfax שאני מסוגל לשלוח פקסים לאחרים, אבל שאני מנסה לקבל פקס, ששולחים אלי, אז לא מקבל כלום מישהו יכול לעזור בזה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום! אני מחפש תוכנה שדרכה אפשר לדבר עם אנשים במיקרופון, אבל אני לא רוצה דרך MESSENGER או אי סי קיו. אני רוצה תוכנה שזה הדבר העיקרי שהיא עושה, למרות שאני לא יודע אם יש דבר כזה בכלל? עוד שאלה אני יכול לדבר עם מישהו במיקרופן תוך כדי שאני משחק באיזה משחק?
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום לכולם... אני מחפש תוכנה שאיתה אני יכול לבדוק את תאריך המעבד/דיסק קשיח/לוח אם לבדוק אם הוא חדש ואם היה בו שימוש קודם כי פעם היה לי את התוכנה הזו ונמחקה לי תודה לעוזרים.
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי מחשב כבר שנה בערך שלא פירמטתי וברוך השם אין לו בעיות והוא פועל סבבה. (אני משתמש בNOD32 מעודכן ובAD AWARE ואני מרוצה משתיהם) אבל לאחרונה נתקלתי באיזה בעייה בקודקים ואמרו לי לעשות ניקוי REG איזו תוכנה הכי מומלצת בשביל זה?והאם זה מסוכן? כי ראיתי אנשים שאמרו שזה לפעמים הורס דברים אני לא בטוח... יש לי את CCleaner הגרסא החדשה מומלץ לעשות ניקוי REG דרכה? ואם כן אני אודה למי שיסביר לי איך.
-
- 16 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
טוב אז ככה שידרתי להכי מתקדמת והיא פשוט כבדה וגם אני ממש לא מתחבר לקטע הזה שהוא מציע לך את הHEALTH של הטורנט , אני רוצה לדעת כמה פירים וסידים עכשיו אני עם 2.2.1 . הבעיה היא שעכשיו הוא לא מציג לי את הזמן שנותר לסיום ההורדה איזה גרסה אתם משתמשים? לפני ששדרגתי הייתה לי גירסה פרפקט אני פשוט לא זוכר...
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
עברתי מקספרסקי ל NOD32 ...בשביל לגוון קצת עכשיו אני תמיד מקנפג את האנטיוירוס ככה שלא יפעל לי ברקע ולא יעלה עם המחשב ..רק כשאני רוצה לבדוק וירוסים אני מפעיל אותו ידנית (פעם בשבועיים) עכשיו אני לא מוצא דרך לעשות את זה ב NOD32 הזה ! אין אופציה ל "don't start with windows" או משהו דומה....! :-\ מישהו ...? תודה
-
- 21 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי אימיול, ושלשום התחלתי לקבל LOW ID הפורטים שלי פתוחים, אין לי פיירוול, וניסיתי כמה גירסאות ואני לא מפסיק לקבל LOW ID מה אפשר לעשות?
-
- 26 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני צריך להוריד כמה דקות מהתחלה של סרט, עם איזו תוכנה אני עושה את זה מבלי לקודד מחדש את הסרט?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
לאחר וירוס קשה נאלצתי לפרמט את המחשב ולאחר הפירמוט והשחזור התגלה לי שאני צריך לתת מחדש את המפתח של האופיס ושזה הלך לעיבוד, יש לי את הפרטים של הקופסה ומייקרוסופט לא עוזרים יותר מידי, בנוסף כול הפרטים של המחשב שלפני הפירמוט שמורים בתקייה Windows.old אז אני משוכנע שאפשר לשחזר זאת משם רק שאינני בטוח כיצד, אני מנסה להימנע מפריצת התוכנה כי זה מחשב שנועד לעבודה. מדובר ב office home&business 2013 תודה רבה מראש לכול מי שעוזר
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-