תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום, יש לי הרבה סרטונים קצרים בפורמט AVI ואני מעוניין לכווץ אותם כמה שאפשר לאיכות סבירה כרגע סרטון של 3 דקות שוקל כ-20 מגה אם לא יותר. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לעבד את הסרטונים בצורה המהירה ביותר בלי יותר מידי סיבוכים כך שהם ישקלו כמה שפחות מומלץ שתיהיה אפשר לבחור תיקייה של סרטונים וזה יעשה את כל העבודה לבד (אם יש אפשרות כזאת) חשוב מאוד שאפשר יהיה להפעיל את הסרטונים בכל מחשב בלי קשיים , לא רוצה פורמט שדורש קודקים מיוחדים. תודה מראש. ד"א איזה פורמט הכי חסכוני ?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה בה אני טוען תמונה ממנה אני אהיה מסוגל לחתוך קטע מסויים לפי רזולוציה שאני ארצה למשל יש לי תמונה ברזולוציה של 1920x1080 ואני רוצה לחתוך ממנה חתיכה מסויימת אז תוך כדי הקרופ אני רואה את הגודל החדש בו אוכל לבחור ולשמור..
-
- 5 תגובות
- 2.1k צפיות
- 1 follower
-
-
אנסה לספר לך בקצרה"ארוכה" אז קודם כל אציג את עצמי. שמי מאור,חדש כאן בפורום. הגעתי ע"י חיפושים בגוגל אחר בעיות דומות לשלי,אך כל הפתרונות לא הועילו. במשך כחודשיים אני סובל מבעיה באי יכולת לגלוש במספר אתרים. זה קורה בכל מיני אתרים. זה קורה בFXP,זה קורה בספורט 5,זה קורה בהאטריק(למי שמכיר) ועוד כל מיני. אני לא אומר שהכל לא עובד,יש דברים שעובדים. לדוגמה פייסבוק,גוגל וכו' הגלישה רגילה. עכשיו, חשבתי אולי זה קשור לאינטרנט אבל כנראה שזה לא. יש לי ראוטר שמחובר בכבל רשת אל המחשב שלי,ואחותי מחוברת עם כבל גם כן למחשב שלה. בדקתי אצלה והכל עובד מעולה(והמחשב שלה חלש יותר משלי). הבעיה הזו קיימת מעל 3 חודשים. אגב,לפני שבוע וחצי בערך נשרף לי המחשב והזמנתי טכנאי,הוא החליף לי ספק כוח והו…
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
מישהו יודע איך משנים בצ'אט של סקייפ את הכתיבה משמאל לימין שתהיה מימין לשמאל כדי שכתיבה לא תתחרבש? הצלחתי איכשהו לעשות את זה במחשב הנייד שלי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה עוד פעם...
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מחפש תוכנה שאני מספק את המילים והתוכנה תשבץ אותן בתוך מבנה של תשבץ יש חיה כזו ? :
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
בנוסף ציינו בבקשה אם אתם משתמשים בתוכנה אחת לניגון סרטים ותוכנה נפרדת לניגון שירים, אם כן, למה ואיזה תוכנה לניגון שירים ואיזה תוכנה לניגון סרטים?
-
- 24 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. כנראה שהתקנתי את התוכנה של microsoft genuine advantage על המחשב שלי ועכשיו בכל פעם שאני נכנס ל-OFFICE מופיעות לי הודעות בדבר מקוריות ה-office. מה ניתן לעשות על מנת למחוק את התוכנה הזאת כך שאני אוכל להמשיך לעבוד ב-office ללא כל הפרעה?
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת האם אפשרי לשנות קול אמיתי של גבר לקול של בחורה בתוכנה מסוימת? אני לא מדבר על שינוי קול שנעשה דרך התוכנות הפשוטות שבכללזה לא נשמע כמו קול של בחורה בצורה אמיתית בכלל. השאלה האם בכלל מדובר במשהו שאפשרי לביצוע? להפור קול של גבר לקוח של בחורה לחלוטין כאילו הדבר ישמע בצרוה אמיתית 100 %? אפשרי?
-
- 2 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני מנסה להפעיל תוכנה שנקראת Alliance, ומקבל את השגיאה בקובץ המצורף. התוכנה כבר עבדה אצלי בסדר תקופה ארוכה ולא עשיתי שינויים כלשהם במחשב כמו שאני זוכר. ניסיתי להוריד ולהתקין אותה מחדש, וניסיתי להוריד מחדש JAVA ולהתקינו, אבל זה לא משנה את הנושא. רעיונות? [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הגרסאות החדשות ביותר של פיירפוקס ואקספלורר(3.6.1 ו8), אבל כל פעם שאני נכנס ליוטיוב מופיעה לי הודעה שגרסת הדפדפן שברשותי מיושנת(בשני הדפדפנים).למרות זאת, האתר עצמו עובד. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום, בעוד כמה ימים יגמר לי הרשיון לאנטי וירוס (Avira AntiVir Premium 9.0.0.442). עד עכשיו הורדתי רשיונות חוקיים בחינם מאתרים כמו זה- https://license.avira.com/de/promotion-a8ydzq3fgnsu051rwq81 אבל עכשיו זה רושם הודעת שגיאה (the URL doesn't exist) ומבקש ממני לרכוש רשיון בכסף. האם יש דרך לסדר את הבעיה הזו או שאני צריך להחליף אנטי וירוס לגירסה הרגילה? למקרה שאני צריך להחליף, ההבדל העיקרי בין גירסת הפרימיום לגירסה הרגילה (לפי האתר הזה- http://tinyurl.com/25wdah) היא ה WebGuard וה MailGuard. איזה תוכנה/ות כדאי לי להתקין שישמשו כתחליף לתכונות האלה? תודה רבה.
-
- 4 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
מה אתם אומרים יש שיפור? שווה משהו?.
-
- 19 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
רציתי לדעת אם מישהו יכול להמליץ על תוכנה שעשויה לשפר ביצועי המחשב. כשאני מפעיל את AVAST הוא מראה לי שיש הרבה דברים לא תקינים.למשל: פריטי רישום שבורים, תוכניות שמאיטות את המחשב ועוד. אין לי בעיה לשלם על תוכנה אבל אני לא רוצה לעשות חשבון חודשי אלא לשלם פעם אחת וזהו. (ב AVAST אתה משלם כל חודש לעד...). אם יש תוכנה טובה חינמית, או בתשלום אשמח לשמוע. דרך אגב יש לי את CCLEANER ועדיין היא לא פתרה לי את מה ש AVAST הראה שעדיין יש לתקן במחשב תודה
-
- 7 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
-
הסרט שוקל 22 ג'יגה ו- Media Player Classic לא מצליח לפתוח את הקבצים [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
שלום יש לי הארד דיסק חיצוני של 320 ג'יגה. בטעות, מחקתי את המחיצה שלו וכל המידע נעלם. עכשיו אני רוצה לשחזר את הקבצים האבודים שהיו במחיצה. השתמשתי בכמה תוכנות והתוכנה המביאה הכי הרבה תוצאות היא: Active@ Partition Recovery 5.3 עשיתי סריקה מקיפה והצלחתי לראות את כל הקבצים שאני רוצה לשחזר. אבל משום מה אחרי שאני מבצע Recover הקבצים שלי לא חוזרים לקדמותם, אולי אני פשוט עושה משהו לא נכון.... למישהו אולי יצא לעבוד עם התוכנה ויודע מה אני צריך לעשות ?? תודה רבה, העניין הזה חשוב לי בטירוף, זה ממש קרייסס !!!
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי גיטרה ואני מחבר אותה למחשב... האם יש תוכנה שאפשר דרכה לעשות אפקטים?
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
הי. כמו בכותרת. יש תוכנה כזאת או אפילו אפשרו תדרך וונדוס? לכבותלהדליק בלחיצה רק את מסך המחשב ? אני יודע שיש אפשרות לכיבוי המסך למשך זמן קצוב של אי שימוש. אבל אני רוצה לשלוט בלחיצה . כי כרגע הלחצנים של המסך לא עובדים לי . לכן הוא דלוק באופן רצוף.
-
- 8 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
הורדתי מהאתר של NVIDIA את גרסה הנסיון לחודש אין לי מושג איך להפעיל את האפשרות שהכרטיס מסך יפענח את הסרטים. (סרטי HD) מה שראיתי זה שהותקנה תוכנה מעצבנת של HTPC שאני לא רוצה בכלל - איך משתשמים בPureDecoder בתוכנות אחרות?
-
- 14 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
בעקרון ממש אהבתי את ה Winamp 2.8 שלי אבל לאחרונה הוא התחיל להתנהג מוזר... :-\ פשוט אני מחפש תוכנה טובה, קטנה! ואמינה שמנגנת את הפורמטים הפופולריים (mp3, wav, wma יספיקו נראה לי :) ושקטנה פיזית על המסך ונראית אלגנטית ונוחה לשימוש. יש משהו כזה? חוץ מ Winamp כמובן.
-
- 10 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
שלום. אני מחפש תוכנה ללכידה של מסך - וידאו (Screencast) שלא דורשת התקנה על המחשב (Portable). האם מישהו מכיר ויכול להמליץ? עדיפות לתוכנה בקוד פתוח. חג שמח ותודה!
-
- 6 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
אני זוכר שהייתה לי תוכנה כזו לניגון קבצי המוסיקה של Fifa99 אז בטח קיימת גם ל-2002, אני מחפש כזאת אני חושב שסיומת הקבצים היא str. זה מאוד חשוב לי, יש שם שיר מאוד יפה שאני רוצה להפוך ל-Mp3. תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-
יש לי בעיה באימיול. כאשר אני הולך לכלים ושם מגבלת העלאה אוטומטית יש לי מגבלת הורדה. אני מעונין להגביל את העלאה ללא הגבלת הורדה. איך אני יכול לעשות זאת?
-
- 11 תגובות
- 2.1k צפיות
-
-