תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
שלום לכם, רציתי לשאול שאלה עד לפני כמה הפוקר בפייסבוק עבד לי חלק בלי שום בעיות ומשום מה פתאום לפני כמה ימים הוא פתאום קופא לי באמצע משחק ואז אני חייב לסגור את הדפדפן ולהיכנס מחדש לאתר וככה כל פעם ואני לא יכול לשחק בכלל.. עד היום שיחקתי באקספלורר 6 (לא אוהב את 7 ו-8 מבחינת עיצוב והסדר תפריטים) וכמובן הורדתי את הדפדפן של גוגל ופיירפוקס וגם שם הוא קופא. מה עליי לעשות ? תודה רבה לעוזרים ושיהיה לכולנו שבוע טוב.
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי לכולם! אשמח אם תוכלו לתת לי המלצה לתוכנה (לא חייבת להיות חינמית אגב) להמרת סרטי DVD לפורמט AVI. ניסיתי להשתמש בכמה תוכנות לאחר חיפוש בגוגל וכולן לא ממש ידידותיות למשתמש. המון תודה לעוזרים!
-
- 15 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בנוסף ציינו בבקשה אם אתם משתמשים בתוכנה אחת לניגון סרטים ותוכנה נפרדת לניגון שירים, אם כן, למה ואיזה תוכנה לניגון שירים ואיזה תוכנה לניגון סרטים?
-
- 24 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
רציתי לדעת אזה מבינהם הכי טוב? או שיש יותר טוב מיהם....... נוד32 או AVG ?
-
- 16 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, רציתי לדעת אם ישנה אפשרות לעשות חיפוש בטבלה ארוכה ע"יפונקציה ורגע שאני לוחץ על נתון שהוא יראה לי איפה זה מצא מקווה שהגדרתי את מה שאני רוצה נכון
-
- 0 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
-
היי לפני כשבוע פתחתי נושא על עניין בעייתי שיש לי על התוכנה האמצ'י (http://hwzone.co.il/community/index.php?topic=456405.0-נושא ננעל) ומכיוון שלא הצלחתי להשיג שום עזרה בטיפול הבעיה התייאשתי ופניתי לחברה של התוכנה במטרה שתעזור לי, כל הצעדים שהם הורו לי לעשות נפלו לפח והמסקנה שהצלחנו להסיק היא שמשהו מסויים\דרייבר חוסם את התוכנה! נכנסתי למנהל התקנים לקטגוריה מתאמי רשת והתגלו בפניי 3 חיבורים שלא עובדים אשר שייכים לתוכנה ESET (כשנכנסים כתוב ESET) אז החלטתי למחוק את האנטי וירוס לחלוטין, לנטרל את הפיירוול ולנסות להתקין את התוכנה, הכל במצב בטוח כמובן, עשיתי כמו שהם אמרו לי בחברה לעשות ושוב נכשלתי. כמובן שגיליתי שאחרי ההסרה של האנטיוירוס החיבורים הללו במנהל ההתקנים נשארו! ני…
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
היי אני צריך תוכנה, חיצונית לא מה שיש במערכת ההפעלה, שמאפשרת להזיז את המצביע ללא עכבר. תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי את הגרסאות החדשות ביותר של פיירפוקס ואקספלורר(3.6.1 ו8), אבל כל פעם שאני נכנס ליוטיוב מופיעה לי הודעה שגרסת הדפדפן שברשותי מיושנת(בשני הדפדפנים).למרות זאת, האתר עצמו עובד. מישהו יודע מה יכולה להיות הבעיה?
-
- 18 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום לכם. אני כבר חודש מחפש פיתרון אך ללא הצחלה. יש לי Outlook 2007 עם SP2 וכאשר אני עושה REPLY או FORWARD למיילים שהם בפורמט HTML אני רוצה שהם יעשו המרה אוטומטית ל-RICHTEXT. אני יודע שאפשר לגשת ל-OPTION ולשנות שם את הפורמט, הבעיה היא שאני מתעסק עם המון מיילים שאני צריך להמיר אותם ולפעמים אני מפספס. מישהו מכיר איזה דרך לעשות זאת? תודה, צחי.
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום הם יש דרך לשחר סיסמאות לאתרים שנכנסו אליהם מהמחשב שלי ואחר כך יצאו מהאתר? או איזה שהיא דרך לשמור את הסיסמא כשהיא מוקלדת? לעזרתכם אודה
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
מישהו יודע איך משנים בצ'אט של סקייפ את הכתיבה משמאל לימין שתהיה מימין לשמאל כדי שכתיבה לא תתחרבש? הצלחתי איכשהו לעשות את זה במחשב הנייד שלי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה עוד פעם...
-
- 6 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי כרטיס לכידה PVR 2000 LEADTEK שאיתו אני יכול לקלוט ווידאו וסאונד מהמסרטה ומהממיר של הטלוויזיה. עכשיו אם יש לי מסרטה עם חיבור DV זה משנה אם אני אקלוט ווידאו מהכרטיס לכידה (דרך חיבור שנקרא S-Video) או מכרטיס FIREWIRE רגיל? באיכות אני חושב שזה מאוד דומה, והכרטיס לכידה עולה פי 5 מכרטיס FIREWIRE...
-
- 12 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
למצטרפים חדשים ולישנים שעדין לא משתמשים בpremium ורוצים. מומלץ
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי מספר תוכנות עריכת סאונד בין היתר: Cool Edit Pro 2.1, Audacity, GoldWave. אני עושה פתח לשיר מסויים(מוזיקה), ואיך אני מקליט אליו שיר?
-
- 4 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלומות פורום תמיכה טכנית, אתמול, ללא שום אזהרה מוקדמת, השתנה לי הפונט הראשי בIE 7! , למשהו ממש מוזר ומעצבן oO אני לא מצליח לשנות את זה... תמונה מצורפת, תודה מראש לעוזרים! [attachment deleted by admin]
-
- 17 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי לוח Gigabyte GA-P35-DS3L יש לו שתי יציאות USB קדמיות ויציאת אזניות וכניסת מיקרופון קדמיות. משום מה כל היציאות והכניסות הקדמיות לא עובדות למרות שבדקתי בפנים שהכל מחובר למקומות הנכונים. יש לציין שככה זה הגיע מהחנות ופשוט אף פעם לא טרחתי לבדוק את הנושא. יש פתרון? תודה
-
- 7 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
הורדתי את ה30 ימים ניסיון שלו עכשיו יש שם בהגדרות את הדבר הזה Tune-Up. With OneClick Optimizer NEW Your anti-malware software isn’t slowing down your computer. So what is? Bitdefender OneClick Optimizer is a new feature in Bitdefender Total Security 2015 that automatically speeds up your system and frees up disk space by running every known optimization. All in one click. זה הפירוט שלו לפי האתר שלהם מזה עושה בדיוק? זה טוב למחשב? יכול למחוק קבצים בטעות חשובים או משהו כזה? כלחצתי זה אמר שהוא יכול לפנות 2GB מהזיכרון ולמחוק מלא קבצים שהוא נתן לי רשימה שלהם
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
שלום צריך בדחיפות דרייבר למצלמה של ...... sony super steadyshot, 5.1 meg pixel, 2.5 lcd monitor , ciber shot, 12 optical zoom VX-DSC-H1 אודה מאוד למי שיוכל לעזור
-
- 5 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
-
שלום לכולם אני מחפש תוכנה לא משנה איזה שתהיה פשוטה לעבודה שאני יכול ישר לשים תמונות ולעשות סרטון אם קובץ מוזיקה ןלשמור אותו מישהו מכיר כזה דבר?
-
- 2 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
הסרתי אנטי וירוס AVG ומשום מה כאשר אני מנסה להתקין כל אנטי וירוס אחר , אני מקבל הודעת שגיאה שAVG עדיין מותקנת ולכן לא ניתן להתקין . חיפשתי שרידים של ה AVG אך לא מצאתי. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את הAVG הארור הזה?
-
- 3 תגובות
- 2.2k צפיות
-
-
בעקרון ממש אהבתי את ה Winamp 2.8 שלי אבל לאחרונה הוא התחיל להתנהג מוזר... :-\ פשוט אני מחפש תוכנה טובה, קטנה! ואמינה שמנגנת את הפורמטים הפופולריים (mp3, wav, wma יספיקו נראה לי :) ושקטנה פיזית על המסך ונראית אלגנטית ונוחה לשימוש. יש משהו כזה? חוץ מ Winamp כמובן.
-
- 10 תגובות
- 2.2k צפיות
-