עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by The UnKnown,

מה אתם אומרים יש שיפור? שווה משהו?.

• 19 תגובות
    • 2.2k צפיות
  2. מישהו יודע איך משנים בצ'אט של סקייפ את הכתיבה משמאל לימין שתהיה מימין לשמאל כדי שכתיבה לא תתחרבש? הצלחתי איכשהו לעשות את זה במחשב הנייד שלי, אבל אני לא מצליח לעשות את זה עוד פעם...

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  3. בנוסף ציינו בבקשה אם אתם משתמשים בתוכנה אחת לניגון סרטים ותוכנה נפרדת לניגון שירים, אם כן, למה ואיזה תוכנה לניגון שירים ואיזה תוכנה לניגון סרטים?

• 24 תגובות
    • 2.2k צפיות
  4. Started by Cyanide,

זה ממש לא אופייני לו והוא טס בדרך כלל אבל בזמן האחרון הוא ממש מעצבן. אני מנסה לחלץ קבצים של 4GB בRAR וזה מתחיל בקצב נורמלי ואז מטפס עד "25 דקות נותרו". הWindows XP שלי עושה בוט כמה דקות טובות. מייד אחרי זה לוקח שעה לחלונות להפתח, מולטי טאסקינג אחד קטן והכל קורס. אני משחק COH ויש פריזים לא נורמליים, אני בא לעשות ALT+TAB, הצחקתם אותי, בחלום המתוק המחשב הזה ייתן לי צריך לחקות שנה. ממש מזכיר לי את הСeleron D. ועם כל זה הCPU usage לא עולה על איזה 10% בפעולות סטנדרטיות. הגרוטאה שלי היא: QX9650- מהירויות מפעל 8800GT super clocked 4GB ram Asus P5k-E בבקשה תעזרו לי, זה עובר כול גבול!

• 23 תגובות
    • 2.2k צפיות
  5. זאת מן תוכנה פשוטה כזאת שמחשבת משקלים בבייטים קילובייטים מגה בייטים וג'יגה בייטים לדוגמה כמה זה 1500 קילובייטים במגה בייטים ? אתה נגיד מסמן לתוכנה אפשרות אחת מכמה אפשרויות "מקילובייטים למגה בייטים" ואתה רושם ואתה רושם את המספרים בקטגוריה של KB אתה רושם את הקילובייטים ובקטגוריה של MB אתה רושם מגה בייטים מספר ולוחץ על כפתור "חשב" וזה מחשב וכותב לך בתיבת טקסט. ואפשר גם לבחור באפשרות אחרת: "ממגה בייטים לקילובייטים" ואתה רושם את המספרים בקטגוריות ולוחץ על חשב ורואה את המספר שיצא. רעיון טוב לא??

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  6. Started by y_i_c,

יש לי בבית ADSL ורשת ביתית! הגדרתי מחשב ספיציפי שהוא יהיה הסרבר (יש עליו חלונות 2000 פרו). מישהו יודע איך אני יכול לעשות את הסרבר שרת פרוקסי??? בתודה.....

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  7. Started by AVL,

סתם רעיון מטורף שעלה לי בראש והחלטתי לעשות איתו משהו , זה פחות או יותר הנסיון הראשון שלי (הנסיון הרציני הראשון שלי לפחות ) בתלת מימד התמונה נעשתה בעזרת 3ds max ו poser 6 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.2k צפיות
  8. הורדתי סרט בפורמט MPG כל פעם שאני מנסה לפתוח אותו הוא כותב לי שיש שגיאה שסוג הקובץ שגוי מה עושים??

• 13 תגובות
    • 2.2k צפיות
  9. יש איזה משהו שמתקן את הקושי הזה?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  10. Started by rino,

הסרתי אנטי וירוס AVG ומשום מה כאשר אני מנסה להתקין כל אנטי וירוס אחר , אני מקבל הודעת שגיאה שAVG עדיין מותקנת ולכן לא ניתן להתקין . חיפשתי שרידים של ה AVG אך לא מצאתי. מה אני צריך לעשות כדי להסיר את הAVG הארור הזה?

• 3 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by DXT,

בעקרון ממש אהבתי את ה Winamp 2.8 שלי אבל לאחרונה הוא התחיל להתנהג מוזר... :-\ פשוט אני מחפש תוכנה טובה, קטנה! ואמינה שמנגנת את הפורמטים הפופולריים (mp3, wav, wma יספיקו נראה לי :) ושקטנה פיזית על המסך ונראית אלגנטית ונוחה לשימוש. יש משהו כזה? חוץ מ Winamp כמובן.

• 10 תגובות
    • 2.2k צפיות
  12. Started by AKEL,

היי רציתי לדעת אם זה אפשרי להגדיר את ה-Gmail ב-Outlook Exchange 2013? בגדול אני מעוניין שברגע שאני ימחק דואר ב-Outlook זה ימחק לי מהחשבון Gmail מקווה שאני מסביר את עצמי נכון, האם יש אפשרות כזאת?

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  13. Started by a556,

מה אם התוכנה הזאת? היא עובדת אופ-ליין?????? יש לה תוכנות ריגול? יש מתחרות טובות יותר?

• 6 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. אני משתמש בתוכנית high performance ללא מצב שינה, שומר מסך (רק נעילת מסך ללא שומר מסך) לאחר 5 דקות וכיבוי מסך לאחר 15 דקות. עכשיו מאז ומעולם היו פה ושם קטעים שהמסך היה נדלק, ומציג בחזרה את השומר מסך, אבל בימים האחרונים המסך שלי בפרנזי רציני. כשאני פרנזי אני מתכוון, עוזב את המחשב, מתחיל שומר מסך (מה שאומר שאין בעיית IDLE), אחר כך המסך נכבה אוטומטית.. ואז אחרי שעה פתאום נדלק המסך (המחשב לא במצב שינה, רק מסך כבוי אוטומטית), ניסיתי לכבות את העכבר, עדיין קורה. מה הולך פה? powercfg -requests הכל none. powercfg -lastwake אומר שהספירה היא 0. אני לא לא מבין מה הולך פה, אין שום דבר שמרעיד את המחשב, ניסיתי אפילו לכבות את המזגן בחדר, פשוט הז…

15. מישהו יכול לזהות אם הבן אדם עצמו עבר עריכה?

• 18 תגובות
    • 2.2k צפיות
  16. אני מחפש תוכנה בה אני טוען תמונה ממנה אני אהיה מסוגל לחתוך קטע מסויים לפי רזולוציה שאני ארצה למשל יש לי תמונה ברזולוציה של 1920x1080 ואני רוצה לחתוך ממנה חתיכה מסויימת אז תוך כדי הקרופ אני רואה את הגודל החדש בו אוכל לבחור ולשמור..

17. Started by natigabay,

הורדתי את ה30 ימים ניסיון שלו עכשיו יש שם בהגדרות את הדבר הזה Tune-Up. With OneClick Optimizer NEW Your anti-malware software isn’t slowing down your computer. So what is? Bitdefender OneClick Optimizer is a new feature in Bitdefender Total Security 2015 that automatically speeds up your system and frees up disk space by running every known optimization. All in one click. זה הפירוט שלו לפי האתר שלהם מזה עושה בדיוק? זה טוב למחשב? יכול למחוק קבצים בטעות חשובים או משהו כזה? כלחצתי זה אמר שהוא יכול לפנות 2GB מהזיכרון ולמחוק מלא קבצים שהוא נתן לי רשימה שלהם

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  18. אני מחפש תוכנה שתראה לי תמונות. התוכנה צריכה להיות קלה בזכרון, לעלות מהר, ולאפשר אופציות בסיסיות כמו שליחת התמונה בדוא"ל תוך כדי הקטנת גודלה, סיבוב התמונה וכד'. לא משהו מתוחכם מדי. אשמח לשמוע הצעות

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  19. Started by redead,

אני מכין אלבום דיגיטלי , אני רוצה בעמוד מסוים לקחת תמונה ולעשות ממנה תמונה רקע . הכוונה היא שהתמונה תהיה שקופה ושעליה יהיו עוד תמונות. איך אני עושה דבר כזה בפוטושופ ? בעיקרון אני עובד בלופה.

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  20. אני מנסה להפעיל תוכנה שנקראת Alliance, ומקבל את השגיאה בקובץ המצורף. התוכנה כבר עבדה אצלי בסדר תקופה ארוכה ולא עשיתי שינויים כלשהם במחשב כמו שאני זוכר. ניסיתי להוריד ולהתקין אותה מחדש, וניסיתי להוריד מחדש JAVA ולהתקינו, אבל זה לא משנה את הנושא. רעיונות? [attachment deleted by admin]

• 4 תגובות
    • 2.2k צפיות
  21. Started by overload,

נאמס לי מווקטורים פוטושופ יותר מעניין. לקחתי את התמונה המקורית והתחלתי לצבוע עליה בשביל הצורה הכללית ואז עם מברשות קטנות מאוד ומריחות המשכתי לצייר. לקחתי קצת מהטקסטורה של העור בתמונה והכנסתי לציור כדי שיראה יותר אמיתי באזורים מסוימים, טכניקה חדשה שלמדתי. את השעיר צירתי עם מברשת בגודל 1 (:-X) והרבה מריחות. בערך 10 שעות~ תלחצו שוב לגודל מלא אחרי הפתיחה. (נערך) תמונה מקורית http://img276.imageshack.us/img276/3280/adrianalimasanpaulo2002076ra.jpg רק אל תקשרו גם את זה לכל הוויכוח על הבנות בפורום כללי

• 11 תגובות
    • 2.2k צפיות
  22. יש לי כרטיס לכידה PVR 2000 LEADTEK שאיתו אני יכול לקלוט ווידאו וסאונד מהמסרטה ומהממיר של הטלוויזיה. עכשיו אם יש לי מסרטה עם חיבור DV זה משנה אם אני אקלוט ווידאו מהכרטיס לכידה (דרך חיבור שנקרא S-Video) או מכרטיס FIREWIRE רגיל? באיכות אני חושב שזה מאוד דומה, והכרטיס לכידה עולה פי 5 מכרטיס FIREWIRE...

• 12 תגובות
    • 2.2k צפיות
  23. Started by robitusinm,

שלום לכם. לפני שאבקש את בקשתי,שאלה קודמת לה. מדוע במועדפים,המערכת שלכם מונעת ממני למחוק את הדיונים, בשאלה האם אני רוצה לרוקן ,זה מסמן לי כן ו לא, על הלא זה נותן לי יד,,בעוד שבשאלה כן זה נותן לי חץ שלא מאפשר לי לרוקן את הדיונים שלי,במועדפים. ושאלתי כאן ,מדוע זה ??? אני אשטח כאן את בקשתי : אני זקוק לתוכנה , שתאפשר לי להריץ,תוכנות שונות,באיזור מבודד,שלא ייפגע לי בווינדוס. (אשמח מאוד אם זה ייתאפשר ב64 ביטים).

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  24. הי. כמו בכותרת. יש תוכנה כזאת או אפילו אפשרו תדרך וונדוס? לכבותלהדליק בלחיצה רק את מסך המחשב ? אני יודע שיש אפשרות לכיבוי המסך למשך זמן קצוב של אי שימוש. אבל אני רוצה לשלוט בלחיצה . כי כרגע הלחצנים של המסך לא עובדים לי . לכן הוא דלוק באופן רצוף.

• 8 תגובות
    • 2.2k צפיות
  25. Started by newyork3,

שלום אני צורב דיסקים של שירים (AUDIO CD) בנרו 7 שאני גורר שירים לנרו לפני הצריבה הוא מעתיק לי חלק ללא בעיה וחלק מהשירים הוא רושם לי שגיאה ולא מוסיף אותם. (דוגמא ל2 שירים שהוא לא מעתיק) One or more files could not be added to a compilation. It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\סאבלימינל - אינטרנשיונל.mp3 It may be possible, that the files can be added, if a dedicated plug-in is installed. C:\Users\רן\Desktop\פלייליסט אייפון\רגב הוד - יותר מדי שנים.mp3 למישהו יש מושג מה הבעיה ? תודה רבה

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים