תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מעוניין להוסיף מספרי עמודים בכותרת העליונה. יש אפשרות לעשות את זה כך שאוטמוטית כל מספרי העמודים יסתדרו, בלי הצורך לעשות את זה ידנית?
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
קניתי היום אחרה"צ את תוכנת האנטי וירוס NOD32. בזמן ההתקנה (לקראת הסוף) אני מקבל את הERROR הבא: service 'eset service' (ekrn) failed to start. varify that you have sufficient privileges to start system services יש לציין שאת הERROR הזה אני מקבל גם שאני מנסה להתקין את התוכנה מהדיסק, גם שאני מנסה להתקין אותה דרך קובץ התקנה שהורד מהאתר של ESET (כפי שמצויין בהוראות על גבי האריזה של הדיסק) ואפילו כאשר אני מנסה להוריד גרסת ניסיון לתקופה של 30 יום (שלפחות תהיה לי הגנה כלשהי עד שאני אפתור את הבעיה) למה אני מקבל את הERROR הזה? כיצד אני יכול לפתור את הבעיה? תודה
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
יש לי בעיה במסנגר הוא לא מתחבר הוא ואמר שיש בעיה שקשורה ל PASSPORT ואין לי מושג מה זה עברו כמה שעות וזה עדיין לא מתחבר מישהו יודע מה הבעיה? ואם אפשר לפתור אותה? ויש משהו שיכול להעביר תרשימה שלי מהמסנגר הישן לחדש? תודה
-
- 10 תגובות
- 778 צפיות
-
-
שלום לכולם ובוקר טוב. כבר כמה זמן, כאשר עולה הווינדוס קופצת ההודעה Found New Hardware. החומרה היא "SCSI/RAID Host Controller". השאלה שלי היא איזו חומרה זה יכול להיות, ולמה זה ממשיך להופיע? חיפשתי בכל מקום אפשרי דרייברים בשביל זה, התקנתי מהדיסק של הלוח אם, הכל מעודכן וההודעה ממשיכה להופיע. תודה.
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
הJAVASCRIPT עובד בצורה מלאה חוץ מהפונקציה NEW WINDOW הוא פשוט מתעלם מהלחיצה שלי על הכפתור, ללא הערה בדקתי את הגדרות הSECURITY באקספלורר ולא משם הבעיה התקנתי JAVA מחדש במחשב והבעיה לא נפתרת...
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
יש לי NOD32 ואני לא רוצה לסמוך על ה-firewall של הווינדוס. איזה firewall כדאי לי לקחת?
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
-
שלום רב, חזרתי מהצבא וגיליתי כי אחי הקטן הוריד וירוס והתקין אותו למרות האזהרות של האנטיוירוס. מה שקרה מאז, זה שהמחשב נדלק ועושה רסטרט באמצע הטעינה של וינדוס (בדיוק כשמופיע הלוגו ומתחילים לרוץ הריבועים האלה- גם כשניסיתי safemode). הוירוס "הותקן" כשהוא היה בכונן D, אך הוינדוס (XP) מותקן ב- C. בקיצור, עשיתי פורמט ל-C כדי להתקין וינדוס חדש ונקי, אפילו הוא העביר את הקבצים, אבל כשעשיתי רסטרט כדי להגיע להתקנה ממש (עם המסך התכלת, איפה שקובעים שפות וכו'), הוא שוב עושה רסטרט לפני שהוא מגיע לזה. איך אני יכול להתקין וינדוס במצב כזה? איך אפשר לפרמט את D? ובקיצור, איך אני מתקן את הבעייה? תודה מראש, מודי69
-
- 10 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אני רוצה ליצור דברים פשוטים כאלה כמו מנגינות midi שיהיה כמו מקלדת גרפית שאני יכול להקליק עליה כדי להניח את התווים
-
- 10 תגובות
- 918 צפיות
-
-
שלום לכם אני משתמש בEMULE PLUS וגולש דרך בזק בינלאומי... כשאני מפעיל ת'EMULE הוא מנסה להתחבר לכל מיני סרברים, ובחלק מהסרברים, הוא אומר No answer from your XXXXX port. Please review your network config. והוא נותן לי LOW ID ולחלק מהשרתים הוא מתחבר בצורה רגילה עם HIGH ID ות'אמת רואים הבדל בביצועים, כי בHIGH ID הוא מגיע לי ל250KB בכיף, אבל בLOW ID הוא בדר"כ 1-70KB וזה משגע :\ יש למישהו רעיון מה יכול להיות? ניסיתי לפתוח גם PORT אחר דרך הראוטר האלחוטי, דרך הFIREWALL של הWINDOWS ודרך הFIREWALL של האנטי וירוס... וזה נשאר אותו הדבר
-
- 10 תגובות
- 832 צפיות
-
-
התקנתי גרסא חדשה של התוכנה, ומשום מה היא לא רוצה להעלות אוטואמטיתא ת הכתוביות שנמצאות בתקייה ביחד עם הסרט, מן הסתם שגרירה לתוכנה עובדת, יש למישהו מושג מה זה יכול להיות ? לא הצלחתי למצוא משהו מנבירה מהירה בהגדרות.
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
התקנתי היום את הגרסה הכי חדשה של התוכנה... וזה בא ביחד עם פיירוול מעצבן כזה...אני התקנתי אנטי-וירוס במטרה שיהיה רק אנטי-וירוס ולא פיירוול ביחד.. אשמח אם תגידו לי איך לבטל את הפיירוול..! :]
-
- 10 תגובות
- 679 צפיות
-
-
מופיעים לי יותר מדי IEXPLORE.EXE במנהל משימות מדי פעם קובץ לי בועה כזאת על שולחן העבודה של משהו עם RECOVER כאילו זה מנסה לשחזר עמוד כלשהו או משהו כזה... אבל זה לא מבצע כלום... מישהו יודע מה הפתרון לבעיה? תודה רבה
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן אני מקווה שהגעתי לפורום הנכון עד לפני שבועיים היתה לי ספריית מוזיקה מקסימה ומסודרת 120 גיגה של אלבומים עם תמונות, שמות מלאים ומסודרים כמו שצריך אבל בגלל שחלק מהמוזיקה קנוייה וחלק מהמוזיקה מהאינטרנט התגים של השירים לא היו זהים (לדוגמה אלבום אחד של הביטלס יכול להיות עם תג של beatles והאלבום השני עם the beatles) וזה לא הפריע לי בכלל עד לפני שבועיים. עכשיו, מה קרה לפני שבועיים? התקנתי אייטונס! וכמובן שהתוכנה בילגנה לי את הספריה. ניסיתי להוריד מדיהמאנקי שרק בילגן לי עוד יותר. הורדתי כל מני תוכנות כמו MP3 טאגר חינמיות שלא עזרו ורק הרסו. התחלתי כבר לחשוב על לרכוש את תוכנת tuneup media אבל נראה לי שלשלם 50$ על זה זה קצת מוגזם. מישהו מכיר תוכנה אחרת או איזהשהי דרך שפיספסתי? …
-
- 10 תגובות
- 2.8k צפיות
-
-
בימים האחרונים יש לי תולעת בכל במחשבים ואפילו בסמארטפונים (מבוססי אנדרואיד) שבבית. כולם מחוברים לאותו הראוטר. ניסיתי 6 תוכנות שונות להורדת התולעת ועוד מספר כלים של microsoft. ניסיתי ב safe mode ורגיל שום דבר לא עזר, התולעת כל פעם חוזרת האם אתה יודעים כיצד לפתור את הבעיה?
-
- 10 תגובות
- 5.5k צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה ליציאת אנימציות ופלאש. עשיתי חיפוש ומצאתי תוכנה מומלצת שנקראת CoffeeFire41.exe, אבל הקישור אליה לא עובד. המלצות וקישורים? תודה מראש.
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
אני מחובר אבל אף אחד מהרשימה ש*הייתה* לי לא מופיע. :AR15: לא עשיתי שום פעולת מחיקה או משהו דומה במחשב. הרי מגרסת 2003 (או משהו כזה) רשימת ה- contact list נמצאת על השרת שלהם, ולא במחשב. ככה אפשר היה להתחבר גם ממחשב מרוחק (ע"י go.icq.com) ולראות את רשימת החברים. היו לי יותר מ-100 איש ברשימה :-\ WTF !? מה עושים?
-
- 10 תגובות
- 1k צפיות
-
-
http://vi9ati.deviantart.com/art/In-to-the-Deep-84558263
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום לכולם!! כולכם בטח מכירים את התכונה הזאת.. אז יש לי בעיה איתה... וזה מעצבן!!! אני במשחק בקונטר סטריק(רשת) כבר כמה זמן.. אבל דרך המשחק עצמו ולא דרך התוכנה הזאת.. אני לא יודע למה אבל ה - The All-Seeing Eye לא מראה לי בכלל שרתים..התקנתי את האלף ליף... וגם שפותחים את התוכנה הזאת.. צריך לסמן את הקונטר סטריק בצד.. ואת הגירסה..1.5 ולמטה ישראל.. זה אני יודע... אבל צריך לעשות עוד משו.?? בבקשה עזרו לי כל החברים שלי משחקים ואף אחד לא יודע מה הבעיה אצלי..
-
- 10 תגובות
- 907 צפיות
-
-
שלום, חברים אני לא יכול לראות שום דבר שמשודר און-ליין ברשת, בין אם זה ערוץ טלויזיה בין אם זה מצלמת רחוב, שום דבר שמועבר ישירות ברשת. לעומת זאת,הוידאו שנשמר בשרת ומשודר אח"כ, אפשר לראות בלי שום בעיה. מישהו יודע מה פשר הדבר ואיך מתקנים את זה? אין לי שום רעיון :iamstupid:
-
- 10 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
קורא לכם שאתם רושמים כתובת אתר בעברית? רושמים הודעות ב ICQ באנגלית? עם התוכנה הזאת זה לא יקרה יותר, היא פשוט תהפוך את זה אוטמטית בלי ללחוץ על שום כפתור את התוכנה אפשר להוריד מפה http://www.makeithebrew.kef.li/ את התוכנה הזאת אני עשיתי, הערות יתקבלו בברכה
-
- 10 תגובות
- 979 צפיות
-
-
היי! הנה עבודה חדשה שלי בפוטושופ על הונדה סיויק ישנה.. ;D מקור: http://img175.imageshack.us/my.php?image=36169ahonsa9.jpg עבודה שלי..: http://img244.imageshack.us/my.php?image=civicfix2ti8.jpg עודד ב.
-
- 10 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה טובה לזיהוי תקלות בחומרה כזאת שמעידה עם התקן כלשהו לא עובד כראוי או שלא עובד בכלל מודה על עזרתכם שבת שלום לכולם
-
- 10 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
שלום, היום נתקלתי בהודעה מוזרה של האנטי-וירוס החינמי AVG (ראה תמונה מצורפת) : AVG E-mail Scanner AutoPOP3: Connecting to 196-47-4-53.access.uunet.co.za זו נראית לי הודעה ממש מוזרה, לא? לא מותקן לי שום קליינט מייל על המחשב (אני משתמש בממשק web). מישהו יודע מה הולך פה? תודה מראש לעוזרים. [attachment deleted by admin]
-
- 10 תגובות
- 954 צפיות
-
-
שלום, הורדתי עדכון לדריבר של FX5200 מ NVIDIA והוא לא מותקן טוב. התצוגה במסך כאילו אי ןכרטיס מסך מותקן הכל עובד לאט. ברשימת חומרה ההתקן מופיע עם סימן ושנכנסים אליו רשום בפנים : This device cannot start. (Code 10) Click Troubleshoot to start the troubleshooter for this device. בבקשה עזרה מה צריך לעשות ??
-
- 10 תגובות
- 914 צפיות
-