תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם, בעיה מוזרה, למרות שאני מוחק ומאפס את כל ההיסטוריה של הדפדפן, שאני מגיע לשורת הכתובות וסתם רושם WWW. הוא עדיין משלים לי כתובות אתרים שגלשתי בעבר, שאני מוחק מהשורת כתובות זה גם לא עוזר וחוזר בחזרה..... עקבתי אחרי כל ההוראות של האיפוס המלא כאן: http://support.mozilla.com/en-US/kb/Clear+Recent+History וזה עדיין לא עוזר..! (גירסה אחרונה 3.5.5) מה לעזאזל קורה פה ? חח אודה לעוזרים!! תודה
-
- 1 תגובה
- 780 צפיות
-
-
בזמן סנכרון שירים עם WMP11 לסנסה e280 יש אפשרות תחת לשונית ה-SYNC ו-advanced options של הנגן, בלשונית quality, אופציה לבחור את ה-maximum quality level ואז בזמן הסנכרון גם מתבצעת המרה מ-MP3 ל-WMA. הבעיה שאני נתקל בה היא שההמרה קורית אצלי רק אם אני בוחר באיכות 64 ולא למעלה מזה. מישהו עובד עם התכונה הזו או שיודע מדוע זה המצב? תודה.
-
- 1 תגובה
- 576 צפיות
-
-
יש לי בעיה באקסל 2000 המותקן על XP-PRO . במחשב הישן היה לי אופיס 2000 + WIN 98 - ולא היו בעיות בתמיכה בגליון מימין לשמאל - וכן הלחצן של הפקודה של העברת הקובץ מימין לשמאל עבדה . התקנתי את אותו אופיס 2000 ( אותו CD מקורי ) - על XP-PRO - והגליון פשוט תמיד משמאל לימין ( A1 נמצא בצד שמאל עליון של המסך ואני רוצה בגלל העברית ש- A1 יהיה בצד ימין עליון ) . לא ניתן לגרור את הלחצן הרלוונטי לסרגל הפקודות ( לחצנים אחרים נגררים ) . כמו-כן ביצעתי עידכון לאופיס מהאתר של מיירוסופט וזה גם לא עזר ( כל תיקוני הבאגים שהיו - 2 ערכות שירות ). א. האם מישהו מכיר את הבעיה ויש לו פיתרון ? ב. האם מישהו מכיר את לחצני הקיצור לפקודה הנ"ל ? בתודה מראש - ליהי
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
שלום לכולם - בעיה דחופה! יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה - בכל פעם שאני נכנס במחשב לתיקייה המכילה קבצי סרטים בסיומות avi mpeg וכדומה, האקספלור מודיע לי: ש"כדי לסייע לי בהגנה על המחשב, windows סגר תוכנית זו". בהתחלה חשבתי שמדובר בוירוס כלשהו, אבל לפי קספרסקי ו-avg לא התגלה שום דבר (לפחות הם לא זיהו שום דבר). נ.ב. היה לי נגן של jet audio במחשב והיום הסרתי אותו... אולי זה קשור לעניין. תודה לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
ראיתי אצל חבר שלי חלונית קטנה של rss על הדסקטופ. יש לו חלונית אחת קטנה של עדכונית מynet ואחת שמודיעה על דואר נכנס בGMAIL. אך עושים את זה? יש לי ויסטה דרך אגב...
-
- 1 תגובה
- 512 צפיות
-
-
מחפש תוכנה להפעלת image של DVD בvista ultimate 64bit עדיף ביותר חינמית אבל אפשר שגם לא.
-
- 1 תגובה
- 634 צפיות
-
-
שלום, כאשר התקנתי nero7, בטעות לחצתי על שאני רוצה media player של nero. אבל זה ממש מציק לי. איך אני יכול לבטל אותו ולהחזיר את media player הישן שלי?. בתודה מראש yosda boy .
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
כמו שיש את התוכנה SCREEN PRINT שעושה תמונות של הדסקטופ? אז אני מחפש תוכנה שתקליט חלון בסרטון... (לדוגמא אם אני מדבר במצלמה, אז שתקליט מה שרואים מישהו יכול לעזור? (שתהיה חינמית) איזו תוכנה ואם אפשר לינק להורדה. תודה
-
- 1 תגובה
- 628 צפיות
-
-
אני צריך מדריך ותוכנה של איך להגביר את עוצמת הרמקול של הפלאפון LG 8300 תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 574 צפיות
-
-
שלום! יש לי שתי מחיצות במחשב C עם XP וD עם ויסטה עכשיו D יש לי גיבויים שאני מעלה את המחשב יש לי בחירה איז וינוודס להעלות. עכשיו אני רוצה למחוק את הויסטה ואני לא מצליח לא נותן בכלל .. ואני לא רוצה לפרמט את D יש לי שם פול קבצים .. מה ושים במצב כזה למישהו יש פתרון או תוכנה הכל חוץ מתוכנה unlocker בתודה מראש לעזורים !
-
- 1 תגובה
- 466 צפיות
-
-
לדוד שלי יש בעיה שכאשר הוא מריץ חלק מהסרטים הם נראים כמעין כתמים כחולים,חלק מהסרטים עובדים חלק וחלק עובדים כך... אמרו לו שיש דרך לסדר את זה דרך הSETTINGS בשולחן העבודה עם המקש הימני.. אבל אני לא מוצא שום קשר ... האם למישהו יש מושג איך מסדרים את בעיית הכתמים הזו בווינדוס מדיה פלייר ? תודה לכל העוזרים !
-
- 1 תגובה
- 449 צפיות
-
-
ידוע לי שלא מזמן היתה השוואה לfirewall הטוב ביותר. מי נבחר? וגם לדעתכם, איזה firewall הכי טוב שקיים? תודה.
-
- 1 תגובה
- 455 צפיות
-
-
-
שלום, 1.כשהתקנתי את ה win xp pro(דיסק צרוב) אז מתישו באמצע ההתקנה זה אומר שזה לא יכול להעתיק את gloW.chm ..האם קובץ זה חשוב ומשמעותי? למעשה השתמשתי די הרבה (שנה שנתיים לפחות) בוינדוס (מאותו דיסק התקנה) במחשב הראשי שנפל לאחרונה (כעת אני במחשב שני זמני..) ולא זכור לי שהיו בעיות מערכת למינהם.. 2.האם חובה להתקין את כל העידכונים של הווינדוס? אם כן, מדוע? (זה נראה לי סתם מיותר..יש פיירוול ואנטי וירוס מספיק לא?) 3.מה זה למעשה הservice pack2? מה הוא מכיל? ולמה הוא חשוב ומומלץ? 4.שמעתי יצא גרסה חדשה לווינדוס? 2005?? אשמח לשמוע עוד פרטים.. תודה
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
אני מנסה להתקין את התוכנה JCREATOR,התוכנה על דיסק כי היא מהמורה שלי אבל נפתחת לי ההודעה הבאה. יש לי מלא מקום פנוי בכונן. מה יכולה להיות הבעיה?(יש לי XP ואני מנסה להתקין את הגירסה ל-XP)
-
- 1 תגובה
- 573 צפיות
-
-
מה קורה חברה היום פשוט בטעות מחקתי כמו טמבל איזה ספריה שיש בא מלא דברים שהורדתי במשך 4 חודש שהיו בא סרטים תוכנות ועוד אז מה שאני מבקש ממכם חברה זה המלצה על תוכנות שבאמת ישחזרו לי את הקבצים כי השתמשתי אם כמה והם שיחזרו את הקבצים אבל הם נדפקו לי לא היה אפשר לראות את הסרט או לא היה אפשר להפעיל את הקובץ rar זה פשוט נדפק חברה אני ממש נואש פה וזקוק לעזרתכם
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
החלפתי הרדיסק והתקנתי מערכת הפעלה חדשה... אני מנסה לגבות את המועדפים מההרדיסק היישן(הוא מחובר..) איך אני עושה את זה??.... :s05: תודה מראש למגיבים :yelclap:
-
- 1 תגובה
- 731 צפיות
-
-
אני רוצה שתהיה לי במחשב תוכנת firewall על מנת להעיפ את כל המשתמשים הבלתי רצויים והפרסומות ששולחים לי למחשב מהמחשב ניסיתי את נורטון וזה ממש ממש לא זה זה יותר מדי זיכרון לוקח ותוכנה קצת קצת קצת לא בשבילי... פעם הייתה לי תוכנה של חברת קונסיל פי סי היא הייתה נחמדה אבל לא ידעתי כל כך להשתמש בה.... הייתי רוצה שמישהו ימליץ לי על תוכנה טובה קלה לשימוש יעילה ושלא תיקח לי יותר מדי זיכרון... יש דבר כזה? ואם לא אז פשוט תמליצו על משהו טוב.... בתודה גידי
-
- 1 תגובה
- 642 צפיות
-
-
היי לכולם, לאח שלי יש כמה מאות טובות של תמונות מהטיול שלו בפרופיל בפייסבוק שמפוזרות בדי הרבה אלבומים, וההורים שלי רוצים שאני אצרוב להם את כולם. השאלה שלי היא אם יש תוכנה שיכולה להוריד לי את כולן בבת אחת, כי רוב הסיכויים שאני אנגח במסך של המחשב עד שאני אנפץ אותו לפני שאני אסיים להוריד את כל הכמה מאות תמונות האלה. חיפשתי בפורום ולא מצאתי משהו מתאים.. בתודה, רן
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אז ככה, אני מודע לזה שאין פתרונות קסם בעניין, אבל בגלל שאני לא מכיר את התחום בכלל אולי יש איזו תוכנה שכן תצליח לנפות רעשים סטטים מהקלטות. אני צריך לתמלל מספר הקלטות, שבהן משתתפים בין השאר אדם זקן שמדבר חלש ולא נשמע טוב (בלשון המעטה) בהקלטה. מישהו יודע על תוכנה שתוכל לעזור בעניין? חינמית או לא, לא משנה. תודה, בז'נגלו.
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
איזה תוכנה תהיה התוכנה הכי טובה בשביל לראות טלוויזיה עם הכרטיס טלוויזיה שלי? תודה
-
- 1 תגובה
- 924 צפיות
-
-
ומה זה ה- ID Protection שבא עם האנטי וירוס הזה,למה זה נועד?
-
- 1 תגובה
- 604 צפיות
-
-
-
לא google ולא driverguide מישהו יכול להציל אותי ולמצוא לי דריבר שעובד ל XP?
-
- 1 תגובה
- 503 צפיות
-
-
שלום, כשאני נכנס לדפים מאובטחים (בנק, אשראי, אימייל) בIE, אני מקבל את ההודעה הזו על כל עמוד שם (כמעט). יש אפשרות לבטל אותה? תודה.
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-