עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by em28,

לאחר התקנה מחדש של FF3 ארעה בעייה מוזרה. לאחר מספר דקות של גלישה בשועל (לא משנה לאילו אתרים), פתאום הוא חוטף את הקריזה של החיים שלו. בתוך שניות הוא עולה משימוש בזיכרון של 40-50M לסדר גודל של 300-400M. ובסה"כ יש לי 512M זיכרון. הדבר קורה גם במצב בטוח ללא אף הרחבה. במצב זה לא ניתן אפילו לכבות אותו אלא באמצעות סיים תהליך ב-Alt-Contrl-Delete. במשך ה-2-3 דקות הראשונות השועל עובד כהלכה. הדבר קורה גם כאשר אין לשוניות פתוחות על אתר כלשהוא. כלאמר פתוחה לשונית אחת על About:Blank. חשבתי שישתחרר לאחר זמן מה - נאדה. האקספלורר עובד תקין. ההתקנה המחודשת של השועל באה בעקבות שחזור של הקובץ SYSTEM של ה-XP. השחזור הוא לתאריך שבו היה מותקן FF2. האם יש קשר בין השניים ? האם למיש…

• 1 תגובה
    • 797 צפיות
  2. Started by anri,

אני מנסה להסיר ת NERO דרך הסרת תוכנות בלוח בקרה... בקיצור הוא מתחיל להסיר, ואז הוא נתקע ואומר windows installer הפסיק לפעול, ויש שתי אפשרויות לסגור תוכנית או לחפש פתרון לבעיה באופן מקוון. אני יעני מחפש פיתרון, ההסרה ממשיכה עוד קצת, ואז מגיעה שגיאה וסוגרת הכל . ואני רוצה להתקין ת 8 אבל אני לא מצליח בגלל החרא הזה . צירפתי תמונות ... [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. עד אתמול מיד אחרי שורת החיפוש הופיעו הלחצנים שהוספתי. פתאום הסדר השתנה ומיד לאחר שורת החיפוש מופיעים לחצני השירות כגון הכוכב להוספת סימניות,לחצן הדגשה, אפשרויות ורק אחר כך יש את הקיצורים שהוספתי. זה מעצבן כי סידרתי אותם באופן כזה שהם יופיעו על המסך, ועכשיו הם מסתתרים בצד שמאל וצריך ללחוץ על החיצים הקטנים כדי שהם יתגלו ואפשר יהיה ללחוץ עליהם. יודעים משהו? :-\ [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  4. Started by Alex89,

לפעמים כשאני טוען דף הוא לא טוען לי את התמונות ואני צריך לעשות SHOW PICTURE לאותה תמונה כדי שהוא יטען לי אותה בעיה נוספת לפעמים זה לא ניכנס לאתר(שקיים) ושולח אותי למנוע חיפוש של YAHOO מה אני עושה עם זה?

• 1 תגובה
    • 672 צפיות
  5. שלום, ביום בהיר אחד בלי שום הודעה מוקדמת הפסיקו כל הנגנים במחשב לעבוד (מדיה פלייר, VLC, BSPLAYER) עד היום הכל עבד בלי בעיה ולפתע בכל הנגנים שומעים את הקול אבל לא רואים תמונה הכל שחור. שתי הערות: א. עד היום כל הסרטים עבדו לפחות באחד מן הנגנים ולא היתה שום בעיה. אני לא עשיתי שום שינוי ולא התקנתי שום דבר חדש. המחשב הזה אפילו לא היה מחובר לאינטרנט כבר הרבה זמן. ב. סרטי DVD קמויים ולא צרובים כן רואים היטב. למישהו יש פתרון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  6. יש לי כרטיס טלוויזיה Hauppauge WinTV PVR-150 שמחובר לממיר כבלים THOMSON אפור באמצעות כבל SCART ל-S-Video. אני רוצה להקליט וידאו באמצעות התוכנה Ulead VideoStudio 11 Plus (הכוונה שלי היא לחבר את הכרטיס טלוויזיה למכשיר וידאו, לצורך המרת קלטות וידאו ל-DVD). הבעיה היא שאני רואה את הוידאו ב-Preview של התוכנה בצורה מגומגמת (וידאו ואודיו מקוטעים). ב-Media Center של Windows Vista דווקא רואים בסדר גמור. מישהו יכול בבקשה לעזור לי עם ההגדרות של התוכנה?

• 1 תגובה
    • 770 צפיות
  7. אני רוצה להתקין על אותו דיסק גם את word 2003 וגם את word 2007. מה להתקין קודם, את 2003 ?

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  8. Started by tamos,

הורדתי סרט בפורמט DVDR קיבלתי אותו כIMG ופתחתי אותו בדיימון טולס והוא עובד כמו שצריך אבל איך אני שם לו כתוביות?

9. Started by DoR TnT,

אני לא אוהב את איסי 6 הוא לא נוח לי בכלל, עכשיו חייב להשתמש ב6 כי ב5.1 זה לא נותן להתחבר בטענה שיש גירסא חדשה יותר. יש אולי איזה פאץ' או שיטה כדי שזה לא יקרה? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 566 צפיות
  10. Started by gabi21,

יש פקודה בשפה הזו שמעתיקה תיקיות והיא Set FSO =CreateObject("scripting.FileSystemObject") FSO.CopyFolder "\\Pta-srv\sjvwebsite\*", "c:\Backup\" ,True (זה הפוך פה) הבעיה שלי היא שאני מעביר תיקיה אני עושה את זה ברשת (שזה לא בעיה) הדבר שמפריע לי זה שבמחשב שאני שולח אליו את התיקיה הכל עובר בסדר אבל הסקריפט שלי עושה את כל זה באופן אוטומטי לכל המחשבים ולא תמיד יש למחשבים את את אותה תיקיה שבחרתי שאליה יועבר התיקיה המקורית והוא נותן לי שגיאה שהוא לא מכיר את ה PATH מישהו יכול לעזור לי מה עלי לעשות בכדי שהוא פשוט יצור את התיקיה במידע ואין שם את התיקיות?

• 1 תגובה
    • 616 צפיות
  11. שלום חברים אני זקוק לתוכנה חינמית להקלטה מ LINE IN ניסיתי את Audacity וכל מיני תוכנות מסובכות עם כל מיני מיקסרים ופרוייקטים.... אני מחפש תוכנה הכי פשוטה שיש להקליט מ LINE IN , פשוט תקליט , ושלח ל WAVE\MP3 ...... תודה לעוזרים

12. אני מחפש תוכנה שתנצל את כוח העיבוד ווידיאו שבכרטיס איזה תוכנות תומכות בתקנים האלו? והאם בחבילת הקודדים K-LITE יש את התמיכה?

• 1 תגובה
    • 486 צפיות
  13. Started by דנדן,

התקנתי סוף סוף FIREFOX אבל בעברית, והבנתי שזה לא נוח לי אחרי שהתקנתי כל מיני ADD ONS, יש אפשרות לשנות את התפריטים לאנגלית, או שצריך להתקין מחדש? ואם מתקינים מחדש, מה קורה לADD ONS?

• 1 תגובה
    • 493 צפיות
  14. Started by swg,

^ http://qttabbar.wikidot.com/download אשמח אם מישהו יעזור.

• 1 תגובה
    • 802 צפיות
  15. שלום לכולם.. יש שני בעיות מציקות: 1) דפדפן IE6 נופל כל הזמן....בשגיאה המוכרת DONT SEND גם לאחר עדכון ל IE7..יש פתרון לבעיה המציקה הזאת ? 2) ברגע שאני מעלה FIREFOX ואתר יוטיוב לא שומעים מוסיקה...אישזהוא באג מעצבן הודה לעוזרים.

16. Started by ORBIT,

דווקא בשני אתרי החדשות NRG + YNET הפיירפוקס לא חוסם אותם. יש פתרון?

• 1 תגובה
    • 520 צפיות
  17. האם זה אפשרי לשלוח פקס מהמחשב אבל ללא המכשיר פקס? יש איזה תוכנה או משהו? http://www.freefax.co.il/ ראיתי את האתר הזה מישהו השתמש בו? תודה רבה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  18. Started by gn,

הורדתי network magic 4.8.8142.0 ואני צריך סריאל בשבילה

• 1 תגובה
    • 472 צפיות
  19. Started by giladbe,

האם יש תוכנת גיבוי שעובדת ברקע כל הזמן ושומרת גירסאות של קבצים שעובדים עליהם? (למשל: קובץ WORD שעובדים עליו וכל זמן מסויים או כל שמירה של הקובץ נוצר עוד קובץ גיבוי בספריה מיוחדת - בלי שנכתב על הקובץ גיבוי הקודם כך שלבסוף יהיו הרבה קבצים של הרבה גירסאות של קובץ ה WORD) - אני מחפש תוכנה כזו שעובדת גם על קבצי AUDIO ו VIDEO שאני עורך אותם שתשמור לי כל הזמן גירסאות קודמות. תודה גלעד

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  20. Started by lalush33,

שלום.. אני כרגע עושה איחוי דיסק לכונן C שלי לאחר 5 חודשים בערך מקבלת המחשב..רציתי לדעת אם האופציה של איחוי הרגילה בווינדוס היא טובה או שיש תוכנה עדיפה לזה? עוד דבר שרציתי לדעת זה האם בזמן האיחוי אני צריך לתת למחשב לנוח או אפשר לשחק או סתם לגלוש..תודה לעוזרים

21. אני צריך תוכנה שמקליטה את המסך בזמן עבודה שיוצרת את זה כקובץ ויצאו שבעצם בוא רואים את העבודה שעשיתי זה לצורך הדרכה

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  22. Started by RDS,

טוב תראו, יש לי שני כוננים C ו-D... הווינדווס מותקן על C. כאשר אני מתקין כל יישום שהוא, הברירת מחדל של ההתקנה היא C. ברב ההתקנות יש אפשרות לבחור את הכונן, אך בחלקן אין, והוא באופן אוטומטי בוחר ב-C. אני מעדיף שכל הקבצים יותקנו ב-D. מה לעשות? יש תוכנה שמשנה את כונן ברירת המחדל? תודה

23. תודה

• 1 תגובה
    • 689 צפיות
  24. Started by oz12,

אני מריץ איזה סירטון הוא סרט או כול דבר במדיה פלייר 11 או בנגן אחר BSplayer כול נגן שהוא ואני רק שומע ולא רואה תמונה הורדתי k-lite codek הכי חדש וגם לא עובד אני רק שומע ולא רואה תמונה מה יכולה להיות הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 608 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.