תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אממ אני חושב שהבהרתי את עצמי... תודה ואני צריך את זה דחוף!!!! תודההההההההההההההההההההה.
-
- 1 תגובה
- 2.5k צפיות
-
-
הורתי טריילר של נורטון אנטיווירוס, וההתקנה נתקעת באמצע. ממש, אבל ממש אין לי מושג מאיפה אני מוצא תוכנה שמזהה ומוחקת את הקבצים הנגועים האלו. למישהו יש מושג מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 545 צפיות
-
-
רציתי לברר אם זה תקין. כאשר אני פותח את הדפדפן Chrome ב-Task Manager נפתחים כ-10 +\- קבצי chrome.exe וזה רק בפתיחה עם דף הבית, ללא Others Tab. האם זה בגלל התוספים שהתקנתי? זה תקין? ואם לא מה צריך לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום אנשים אתמול התחילו לי מספר בעיות במחשב והגעתי למסכנה שזה כנראה וירוס שנקשר לREADER_S ולא מרפה פירמטתי את כונן C(והתקנתי בו WINXP מחדש) וזה עזר בדיוק לכמה שעות אבל התופעות חזרו. לדוגמא כשאני מעלה את המחשב אז הוא מציג לי את התיבה של הלהכניס שם משתמש וסיסמה לWIN (מכיוון שאני אדמיניסטרטור ויוזר יחיד זה מעולם לא הופיע לי), הוספתי תמונות של ההודעות שהוא מציג לי והם חוזרות בלופ. בבקשה תעזרו לי [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
שלום, לאחרונה ניתקלתי בבעיה, גודל הכתב ב WORD מסרב להשתנות ונישאר כל הזמן על 12, זה קורה כאשר הכתב הוא עברי. מישהו יודע איך לתקן את הבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 454 צפיות
-
-
איך אני יכול נגיד לקחת תמונה של אוזניות ואז להפוך את זה למודל של קוים לא סטרוק כאילו לא קו חיצוני ממש כמו אוזניות תלת מימדיות כאלה רק מקויי מתאר של האוזניות בכוונה להפוך את זה אחר כך למברשת..?
-
- 1 תגובה
- 754 צפיות
-
-
הייתי רוצה לדעת מאיפה אני משיג את תוכנת ghost 8 שאני חושב שהיא מתאימה לזכרונות החשדים sata
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לי ווינדוס 10 ואני רוצה תוכנת הגנה יותר טובה מזאת הבנויה בווינדוס. אפשר לקבל המלצה על תוכנת הגנה חינמית?
-
- 1 תגובה
- 1.5k צפיות
-
-
אהלן בא לי להחליף חתימה.... אני רוצה על בסיס של התמונה של GTX... יש הצעות לשיפור? גם ה AVATAR וגם החתימה כל הצעה תתקבל האם אפשר ב http://imageshack.us/ שהתמונה לא תיהיה קישור?
-
- 1 תגובה
- 657 צפיות
-
-
שלום בן אדם שלומד איתי ועובד בתחום המחשבים ואחראי על משהו שקשור לכלל הסטודנטים באוניברסיטה בה הוא עובד סיפר שיש לו גישה לתכנים ולמכשירים של הסטודנטים במוסד שסו הוא עןבד רק מעצם זה שהם מקושרים לתוכנה שיתופית. פתחנו קבותה שיתופית בגוגל דרייב ואני חושש שיש לו גישה לטלפון שלי. הוא סיפר שהוא אפילו ראה התכתבות של סטודנט עם מישהי מישהו יודע משהו על זה ?
-
- 1 תגובה
- 1.9k צפיות
- 1 follower
-
-
שלום ! ברשותי WIN 7 כאשר ניסיתי להפעיל מספר סרטים במדיה פלייר הוא הראה לי שגיאה C00D11B1. אציין כי השגיאה הופיעה לגבי מסר סרטים מסויימים. חיפשתי ברחבי האנטרנט פיתרון הורדתי עידכונים אך שוב אותם סרטים אינם פועלים. במערכת WIN 7 במחשב הנייח הם כן עלו. מה עליי לעשות. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
אני צריך driver של הלוח אם בשביל הכרטיס רשת שלו? האם מישהו יודע איפה ניתן להוריד? תודה.
-
- 1 תגובה
- 589 צפיות
-
-
מה לכל הרוחות עושים איתו? אני פותח אותו ולא יודע מה קורה אין אפשרות להירשם וגם אם אני רשום אין שום דבר וה-Cache שלו כל הזמן מתרוקן..... מישהו יכול להסביר ?
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
תוכנה שכל מה שמקלידים במיקלדת שומרת אותה בסתר כקובץ טקסט כולל סיסמאות? יש משו כזה?
-
- 1 תגובה
- 513 צפיות
-
-
חבר שלי ביקש ממני תוכנה "קלה" לחיבור כתוביות לסרט הבאתי לו מדריכים שונים אבל הוא רוצה משהו מהיר ו"קל" אני אישית לא מתמצא בחיבור כתוביות משום שאין לי צורך בזה, אני רואה דברים רק בשפת המקור אז אם מישהו יכול להציע תוכנה טובה... תציאו
-
- 1 תגובה
- 995 צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת באיזה תוכנה לרוב משתמשים בוני אתרים לעצב את האתר , אני יודע שהתוכנה העיקרית זה photoshop אבל לדוגמא 3d עם איזו תוכנה כדי להשתמש , שתעבוד בשילוב עם פלאש וכל הדברים האלה בתודה לירן
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
האם זה נכון שרוב גרסאות התוכנה החדשות (נניח הגרסא השלישית של פיירפוקס או השמינית של נרו וכו', או סתם תוכנות שפותחו לקראת אמצע-סוף 2008) תומכות ב2 ליבות ? האם ווינדוס XP (לא משנה איזה SP) תומכת בריבוי ליבות ?
-
- 1 תגובה
- 716 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מעוניין לקבל מדריך להורדת שירים מהאיטיונס לגירסה האחרונה ששחררה אפל שהי 1.1.5 למערכת הפעלה של 64 סיביות או 32 סיביות. אודה למי שיכל לעזור לי. בתודה, אוהב מחשבים
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שבוקת אם משהו מרגל או שם לי keystroke logger במחשב שלי לבדיקת מה אני מקליד .. תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני מחפש קודק שיפעיל סרטי mov. תודה
-
- 1 תגובה
- 2.1k צפיות
-
-
-
זה הולך ככה "מה נשנע" "נשמע מה" לא בדיוק מראה אבל הפוך כזה,כמו שרשמתי
-
- 1 תגובה
- 841 צפיות
-
-
היי, אני משתמש בחבילת קודקים של K-Lite בשביל לראות סרטים לפני זמן מה הכל עבד כראוי והpreview הראה פריים מהאמצע של כל סרט/קליפ בערך. עכשיו זה בכלל לא עובד ומראה את הפריים הראשון של כל סרט: יש דרך לתקן את זה? כי ככה זה דיי משעמם לראות תקיות ככה :-X תודה (:
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
הורדתי את התוכנה Macrium Reflect FREE -ועשיתי גיבוי IMAGE למחיצה C -הבעיה שקובץ הIMAG שנוצר בגודל של 9.5 ג'יגה בערך. ה USED SPACE בכונן C הוא 15.9 ג'יגה . איזו תוכנה חינמית יכולה לעשות IMAGE יותר קטן (כמו באקרוניקס ) ? תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 833 צפיות
-
-
האם יש אופצייה של שליטה על המחשב דרך שלט כרטיס הטלוויזיה? ברשותי כרטיס של Leadtek פשוט. האם יש תוכנה מיוחדת, שמיועדת לשם מטרה זו? תודה.
-
- 1 תגובה
- 585 צפיות
-