עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. WTF.. יש לי בעיה מוזרה ביותר!!! הסמיילים שכל הזמן מחייכים,דופקים בפטישים ומתפוצצים לא נעים לי,פשוט דוממים... זה קורה לי בכל האתרים ובכלל שמתי לב שאנימציות לא פועלות אצלי משום מה... :-X מה עושים לעזאזל??? יש לי IE6 עריכה : גם בפיירפוקס הם לא צוחקים!!!

• 1 תגובה
    • 548 צפיות
  2. שלום פורום תצוגה וגראפיקה, יש לי בעיה מאוד מוזרה במחשב. יש לי כרטיס מסך Nvidia Ge-Force 6600GT 128mb 128bit ויש לי בעיה שאני לא יכול לראות סרטים ובכלל קבצי וידיאו כל פעם שאני מפעיל סרט באיזושהי תוכנה Winamp,WMP,VLC המחשב נתקע והתוכנה מראה שהיא לוקחת 100% משאבי מעבד התקנתי את הדרייברים שבדיסק (ישנים יחסית) והכל עבד כמו שצריך, אבל כל המשחקים (בגלל שזה דרייברים ישנים) עבדו לאט ורק בהגדרות הכי נמוכות של גראפיקה יכלתי לשחק בהם, וזה לא מוצא חן בעיני, במיוחד שיש ל כרטיס חזק כזה, אני לא מוכן להתפשר.... לכן התקנתי את הדרייברים הכי חדשים שיצאו בגרסת BETA 81.84 וכל המשחקים פעלו מצוין אך הסרטים שוב נתקעים ואני לא יודע מה לעשות, בבקשה עזרו לי אני לא יכול ככה או משחקים או סרטים.... תוד…

• 9 תגובות
    • 613 צפיות
  3. אני יודע שזאת שאלה די טיפשית אבל עכשיו התקנתי מחדש את הדריבר\תוכנה של המקלדת ועכשיו כשאני לוחץ על הלחצן media נפתח לי התוכנה שאיתה אני מעביר שירים לMP3 שהיא גם נגן (musicmatch jukebox), אז איך אני עושה שהלחצן הזה יפתח לי את ה winamp? מקווה שהבנתם .

4. Started by מעודכן,

בס"ד מה קורה שנה טובה לכולם הרבה זמן לא הייתי פה... מקווה שבקרוב אני יוכל לחזור ולהיות פה יותר תגידו רגע מה זה הפורט ogg אני יודע שזה של אודיו מוזיקה עכשיו יש לי שאלה אם אני צורב דיסק בשביל דיסמקן mp3 זה יקרא אותו? ואם לא איך אני יכול להפוך אותו ל mp3? תודה רבה לכולם

• 23 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. Started by Avivo,

אני מחפש מדריך לפלאש הידע שלי בסיסי ביותר (שימוש מינימלי בפוטושופ), ולכן המדריך צריך להיות ברמה בהתאם אבל שאפשר להגיע לתוצאות! (:תודה מראש לכל העוזרים

• 0 תגובות
    • 557 צפיות
  6. Started by benx,

יש לי קובץ rmvb שזה בעצם קובץ של real media player אני מריץ אותו בתוכנה Real Alternative. כשאני מנסה להכניס כתוביות לסרט אז הוא מקפיץ לי הודעה שאומרת : To load subtitles you have to change the video renderer and reopen the file DirectShow : VMR7 Or VMR9 renderless Real Media : Special Renderer for real media, or open it through DirectShow מה לעשות ?!? בעצם כל מה שאני מבקש זה איך אני יוכל לצפות בקבצי real media עם כתוביות. אם יש לכם תוכנות אחרות שיכולות להריץ קבצי REAL וכתוביות, אז אם אפשר לינק... תודדדהה רבהה לעוזרים !!!!!

7. Started by Check_Point,

קודם כל - מצטער אם זה לא הפורום הנכון יש לי איזה טרוג'ן מציק. כל פעם שאני פותח את המחשב הוא מציע לי להתחבר לאינטרנט (משהו gator). הוא יוצר לי 2 קבצי התקנה ב-C שאני מוחק אבל הם חוזרים. בקיצר - יש לי הרגשה שאני לא לבד האינטרנט תמיד "עסוק" אפילו כשאני לא עושה כלום, ואחרי כמה שעות אני לא יכול לעשות כלום למרות שהוא מחובר וחייב לרסטרט. אגב, כל תוכנות הסריקה למיניהן לא מוצאות משהו מיוחד, בכל אופן הן מוחקות את כל מה שאני מוצא אבל זה חוזר. תודה

• 9 תגובות
    • 650 צפיות
  8. Started by rastabasta,

אני חייב למצוא דרייברים של לוח אם ms8158ec היצרן הוא matsonic חיפשתי בפול אתרים ולא מצאתי..... אם תעזרו לי לימצוא זה יעזור לי.....תודה!

• 2 תגובות
    • 834 צפיות
  9. Started by TermiNal,

יש לי מירנדה לייט 2 בעברית........ ואני רוצה לשנות צבע פונט וגם את הפונט עצמו אז הלכתי לאפשרויות ויש שמה אחד מהתפריטים זה משו כמו מצב הודעה לא זוכר בדיוק ושמה יש צבע.. אוקיי אני משנה בוחר צבע כחול ואז בא שואל את חבר שלי איזה צבע הכתב שלי הוא אומר לי ורוד אני כזה WTF??? אוקיי ניסיתי לשנות חזרה לשחור ושוב אותה בעיה נשאר ורוד ניסיתי ככה גם לעוד הרבה צבעים ולא השתנה הצבע.... מה עושים?????????

• 0 תגובות
    • 451 צפיות
  10. Started by sherlock1212,

אני רואה את ה-BlueTooth הזה בכתבות על פלאפונים ודברים כאלה ואין לי מושג מה זה....אז^^^ אני לא בטוח עם זה מתאים לתוכנה אבל אני לא יודע מה זה אז חשבתי שזה מתאים לפה.

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  11. Started by aleXtazi,

מחשב תוכנה בישביל לצלם מה עובר אצלי על המסך.... יש לי סרט ברשת עכשיו אני לא יכול להוריד אותו ניסיתי עם FLASHGET זה מוריד לי איזה קובץ מעאפן בימקום... אז הייתי רוצה להקליט את זה.... מה שחשבתי שאפשר לעשות זה להפעיל את זה ושאיזה שהי תוכנה תקליט את מה שאני רואה על המסך... עם מי שהוא ניתקל בדבר כזה שאי אשפר להוריד סרט משרת ויודע איך לעקוף את זה אז שיגיד ועם אפשר ומי שהוא מכיר תוכנה מקליטה זה יהיה גם טוב

12. Started by ofer_mat,

שלום רב אני צריך תוכנה שתאפשר לי לבצע שיחת וידאו בין מספר משתמשים שמחוברים ברשת פנימית של החברה ( ללא חיבור לאינטרנט). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 1.1k צפיות
  13. Started by LiranT,

אחי ב"טעות" נכנס לאיזה אתר והתקין ממנו את כל השטויות שהם מציעים ... זה התקין לי עוד TOOLBAR ואני פשוט לא מצליח להוריד אותו.... מישהו מכיר איזה תוכנה שמעיפה את כל השטויות שאלה מהמחשב???? תודה לכל העונים/קוראים

14. Started by evy,

שנקראת super torents?

• 3 תגובות
    • 688 צפיות
  15. Started by A.z,

על איזה תוכנה אתם ממליצים??

• 12 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. שלום מחפש תוכנה ל REMOTE SCREEN CAPTURE על רשת מקומית תודה, יהודה

• 0 תגובות
    • 472 צפיות
  17. Started by Shbd,

נראה לי שזה שייך לכאן... הפוטושופ שלי לוקח לי את כל הזכרון וגם מהזכרון הוירטואלי אני צריך איזה 2 ג'יגה ספייס נוספים כדי שהפוטו יעבוד איכשהו. הוא כבד בטירוף, כל 2 דקות של עבודה עם רזולוציות גדולות הוא נתקע וגם בעיצוב פונטים (וחוזר לעצמו לאחר איזה דקה ובעיצובים ברזולוציות גדולות אחרי איזה 5-6 דקות) בהתחלה הפוטו עבד ממש חלק, לדעתי מאז שהתחלתי לשים הרבה פונטים הוא התחיל להתקע...... מה אני עושה? יש לי איזה 3000 פונטים ואין לי עצבים לסדר אותם רק מה שאני צריך. יש איזה אפשרות להפעיל רק חלק מהפונטים או יש תיקייה מיוחדת שהיא רק של פונטים של פוטו? זה פשוט מעצבן לעבוד ככה.... תודה על כל עזרה שתבוא...

• 2 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by gzlt,

שלום לכולם יש לי חשבון אימייל POP3 של ספקית אינטרנט. יש לי 3 מחשבים ברשת ביתית ואני רוצה שכולם יוכלו להוריד אימייל מאותו החשבון. חשבתי להשאיר עותק על השרת אבל זה לא עוזר לי. כיצד ניתן לעשות זאת? (מה צריך בשביל כזה דבר, ואיזו גרסה של אאוטלוק ממולצת - אני יכל להיות גמיש). תודה מראש

• 0 תגובות
    • 829 צפיות
  19. המשך...... ושהיא לא תיתן להתקין אותה אטו במילים אחרות האם יש דרך למנוע התקנת משחק מסויים????

• 0 תגובות
    • 569 צפיות
  20. Started by Elad87,

אני יסביר.. יש לי אתר שאני מוריד ממנו המון דברים אבל הוא מגביל אותי ל50מגה פר יום. האתר אינו שולח לי לקוקיס והוא מזהה אותי רק לפי כתובת האייפיי. יש לי ADSL ככה שפתרון שנראה הכי פשוט הוא להתנתק ולהתחבר כל זמן.. אבל זה מעצבן.. אני רוצה לדעת האם יש תוכנה שתמנע מהאתר לזהות את האייפי שלי?

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  21. Started by redersh,

מחפש ספר ללימוד פלאש איכותי וטוב בעיברית וכן גם מקום לקנות אותו או להזמין (איזור ת"א) תודה ושנה טובה

• 3 תגובות
    • 873 צפיות
  22. Started by Coca Cola,

המודם הוא Terayon 7xxx המאק הוא מיני תודה

• 2 תגובות
    • 773 צפיות
  23. Started by KgYoav,

אוקיי אז ככה הורדתי B&W 2 ויש לי כרטיס מסך שלא תומך בפיקסל שאדר[ג'יפורס 4 MX ] עכשיו שמעתי שיש תוכנה שכאילו "מערימה" על המחשב וגורמת לו לחשוב שיש לי את זה למישהו יש מושג מה שם התוכנה ואיך משתמשים בה? \ תודה מראש יואב

• 0 תגובות
    • 423 צפיות
  24. שלום לכם, תהיתי אם מישהו כאן יוכל להמליץ לי על תוכנה טובה לחיפוש אחר מחרוזות של מידע בתוך קבצים בוינדוס. אני מחפש תוכנה שתדע לבנות אינדקס מתאים, ולאחזר את המידע במהירות (בשונה מהחיפוש של וינדוס עצמו שפשוט סורק את כל הקבצים במערכת בכל פעם מחדש) תודה לממליצים, מקסים.

• 3 תגובות
    • 684 צפיות
  25. Started by AVL,

סתם רעיון מטורף שעלה לי בראש והחלטתי לעשות איתו משהו , זה פחות או יותר הנסיון הראשון שלי (הנסיון הרציני הראשון שלי לפחות ) בתלת מימד התמונה נעשתה בעזרת 3ds max ו poser 6 [attachment deleted by admin]

• 9 תגובות
    • 2.1k צפיות

דיונים חדשים בפורומים