עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. ביומיים האחרונים אני חווה בעיות דיי קשות עם האינטרנט. הבעיה היא פשוטה מאוד, אתרים לא עולים. לדוגמא, אם אני נכנס ל-HWzone ואז נגיד ל-ESPGuitars.com אז אני לא מצליח להתחבר לאתר השני (ESP..). זה קורה פחות כשאני מנסה להתחבר לאתרים ישראליים, אבל גם להם זה קורה לפעמים (Ynet). ניסיתי גם עם IE6 וגם עם FF, ב-2 המקרים הבעיה קיימת. סרקתי את המחשב עם Adaware, SpybotS&D, Microsoft AntiSpyware ושום דבר לא פותר את הבעיה. אני מחובר ישירות לראוטר (עוד 2 מחשבים מחוברים אליו בצורה אלחוטית) והחיבור הוא 1.5mbit של 012. למישהו יש רעיון מה קורה פה? תודה

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  2. שלום. זה קורה לי בעיקר בתוכנות לצפיה בתמונות. במערכת יש את כל השפות ולה אין בעיה עם הקבצים, למשל ל-Windows picture and fax viewer אין בעיה לפתוח הכל. אולי אפשר איכשהו לגרום לתוכנה להעזר בוינדוס בשביל זה?

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  3. Started by yakir8,

שלום יש לי טפסים לשני טיפולים, טופס אחד שאני ממלא פעם בשבוע וטופס שני שאני ממלא פעם בחודש. עכשיו החלטתי במקום למלא אותם ביד כול פעם לסרוק אותם ולהכניס אותם כתמונה לאקסס ככה שאני ימלא את הטופסים במחשב ואז ימקם את הפרטים שהכנסתי לטבלה בעזרת תיבות רשימה(בכול תיבה יש שאילתה שתציג לי רק את הנתון שאני צריך באותו רגע למשל את השם של מבצע הטיפול תאריך הטיפול ת.ז וכו') וככה אני יוכל להוציא דו"ח מסודר לכול הטיפולים מבלי לעבור בין מליון דפים. עכשיו בטופס של פעם בשבוע בצעתי הכול ככה וזה עובד לי מצוין. הבעיה היא בטופס של פעם בחודש כנראה בגלל הנתונים הרבים שיש למלא אני מקבל שגיאות שאני פותח יותר מדי טבלאות.ברגע שאני מוחק כמה מתיבות הרשימה בטופס אין לי יותר את השגיאה הזאת ככה שזה מגיע בג…

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  4. Started by t d,

שלום, אני מנסה להאזין למוסיקה בSTREAMING מאתר NAXOS (עם מנוי). כל הזמן מקבל הודעת שגיאה: "cannot play these tracks! error number: 1072885352 error description: windows media player cannot connect to the server. the server name might not be correct, the server might not be available or your proxy settings might not be correct." ... אני משתמש בNEDIA PLAYER 11 . תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  5. Started by Djx,

חבר שלח לי לינק לסרט ושם כתוב שזה KVCD מה זה? ומה ההבדל?

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  6. שלום לכולם, במהלך השנים של שימוש ב ICQ העברתי אותה ממחשב למחשב, ממערכת הפעלה אחת לשניה ומהתקנה להתקנה. כמובן שהצטברה לי חתיכת היסטוריה רצינית למדי. עקב ניסיון העבר אני לא סומך על ICQ שתדע לשמור על קבצי ה history שלה במאה אחוז. האם ידוע לכם על תוכנה חיצונית שתוכל לעזור לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  7. Started by ellell,

שלום רב . יש לי מערכת הפעלה וינדוס איקס-פי פרו במחשב. ואני לאחרונה התקנתי במחשב תוכנת QTEXT.8 מעבד תמלילים עברי שהיתה ברשותי משנת 1998, מאחר ורציתי להדפיס עבודה שיש לי מהתוכנה והוסיף בה כמה משפטים, בתוכנה קיימים בה מספר גופנים TT עבריים מובנים שעובדים יפה, אבל בעבודה עם גופנים אחרים עבריים TT הכתיבה נהפכת משמאל לימין, למשל: [glow=red,2,300]שלמה[/glow] הופך [glow=red,2,300]המלש[/glow] בדקתי בהגדרת שפה בלוח הבקרה שום דבר לא השתנה. דרך אגב: בוינדוס 98 שהיה לי עבדו יפה מאד כל הגופנים בכל השפות. בבקשה איך לתקן את הבעיה תודה.

• 5 תגובות
    • 670 צפיות
  8. Started by elad-k1,

שלום רציתי לדעת איך אני הופך סרט של צפיה לcd שרק ישמעו אבל שיתאים למערכת באוטו שהיא לא אני מדגיד mp3 (הצלחתי להפוך לmp3 ) אבל פורט של שמעיה רגילה לכול מערכת אני לא יודע איך! תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  9. Started by slrr,

שאלה פשוטה.. איך עושים שאני יראה את האייקון של התוכנה בסרגל כלים איפה שרואים את כל התוכנות שעובדות כרגע ...

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  10. Started by nati086,

האם אווטלוק 2010 יכול לעבוד גם עם ווינדוס XP? והאם בשביל לשדרג לאווטלוק 2010 צריך לשדרג את כל האופיס? תודה מראש לכל העוזרים!

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  11. הכותרת אומרת הכול...זה דיי מעצבן

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  12. Started by tomerco,

שלום מישהו יכול לתת לי המלצה לאנטי-ווירוס טוב אשר תומך בווינדוס 64 ביט? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  13. כל פעם שאני עושה הוסף קובץ, התוכנה קוראת אותו ואז מתרסקת. הסרה של התוכנה גורמת לכך שה- classic media player מתרסקת כשאני מנסה לצפות בסרט. מה לעשות? חוצמיזה, מישהו מכיר תוכנה טובה אחרת שמוסיפה כתוביות לצמיתות? (לא חובה שתדע גם לצרוב)

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  14. Started by עומרי המלך,

בבקשה אני חייב לדעת ולסדר את את הנרו שלי לעיברית..

15. Started by se7en,

שלום אני מנסה לעשות לתמונות מסגרת יצירתית שתשמש כמסכה. ואני לא מצליח לעשות את זה. אני לא מבין איך מדביקים תמונה כמסכה על תמונה אחרת. כשאני מדביק את התמונה נפתחת שכבה חדשה ולא מסכה. אם מישהו יכול להגיד לי איך אני אשמח.

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  16. Started by arake,

שלום יש לי בבית שתי מחשבים וכל מחשב מחובר לאינטרנט משלו בלי רשת בלי חוטים בלי כלום לכל אחד יש מודם רק למחשב אחד יש מדפסת שמחוברת אליו רציתי לדעת אם יש תוכנה שאני יוכל ללחוץ במחשב על הדפס בוורד וזה ישלח לבד למדפסת וידפיס בלי תוכנה לשליטה מרחוק ובלי שום כבלים אם מישהו מכיר שישלח תודה

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  17. Started by avivlyaviv,

יש לי איזה אנימציה בפלאש כולל הנפשות מוכנות אני רוצה לשנות איזה MOVIE CLIP שכבר יש לו הנפשה לשים בו תמונה אחרת.(הוא בנוי מתמונה אני רוצה להחליף אותה...) עכשיו מה שעשיתי זה בחרתי את הMOVIE CLIP עצמו איפה שהוא מוגדר כSHAPE ובFILL COLOR בחרתי לו את הרקע עם התמונה החדשה. הוא מכניס את התמונה אבל הוא מכניס אותה כאילו שלוש פעמים: חצי למעלה,תמונה,ועוד וחצי למטה. איך אני מסדר אתזה שפשוט כל התמונה תיהיה על פעם אחת? **אם לא הבנתם אז תגידי אני יסים תמונ/סירטון אני ממש זקוק לעזרה שלכם....

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  18. Started by meirtz4,

מישהו יודע איך אני יכול "לעקוף" קבצי RAR שיש בהם סיסמה, כדי לראות את התוכן שלהם?

• 1 תגובה
    • 670 צפיות
  19. היי יש לי את הגרסא האחרוהנ של מסנג'ר. בחלון שיחות שלי עם אנשים הוא מראה שיש לי מצלמה למרות שאין לי. האמת זה לא משנה לי (כי מילא לאף אחד מהחברים שאני מדבר איתם יש מצלמה), אבל עדיין... מישהו נתקל בזה? אם כן, איך מעיפים את זה?

• 4 תגובות
    • 670 צפיות
  20. שלום לכולם. יש לי מודם ADSL. הבעיה שנוצרת היא שאחרי כמה שעות של חיבור לאינטרנט החיבור "נופל" - יש סימן תקלה על החיבור LAN, ורק RESET למחשב מאפשר חיבור חזרה. עשיתי כמה בדיקות - וגיליתי שרק כשהאימיול פועל ברקע התופעה נוצרת. אם אין אימיול - החיבור לא ייפול. עשיתי את הבדיקה הבאה - לא הפעלתי אימיול, אבל במקום זה יצרתי סקריפטים שיבצעו בLOOP הורדה והעלאה של קבצים גדולים בFTP בקצב גבוה. רציתי לראות אם כל TRAFFIC יפיל את החיבור. התוצאה - אין בעיה!!. המחשב שלי מבצע DOWNLOAD ן-UPLOAD כבר יומיים בלי בעיה. כלומר - האימיול גורם לזה. ברקע רץ לי FW של מקאפי. הדרייברים של הכרטיס רשת עודכנו. האימיול הוסר והותקן מחדש, והTEST PORTS שלו תקין. הPORTS שבחרתי עבורו הם 2801 ן-2802. מה לדעתכם הסי…

• 6 תגובות
    • 670 צפיות
  21. Started by I7210I,

שלום אני אל יודע לאן ממש זה שייך.. יש לי בעיה שאני מפעיל סרט במחשב אז הסרט יכול לפעול ואז לאחר 5 דקות המסך יהיה שחור וישמעו עדיין את הסרט כל פעולה אחרת במחשב עובדת רק שרואים סרט אז לאחר 5 דקות שרואים טוב זה קורה.. מה הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 670 צפיות
  22. שלום לכם, מחפש תוכנה או כלי כלשהו לניטור שרתי Windows 2008. אני מעוניין בכלי שיוכל לתת דיווח רטרו אקטיבי של חודש אחורה - פיקים במערכת, קריסות, צריכת זיכרון או מעבד גבוהה... ואם קיים גם דיווח למייל על חריגה מסויימת.... תודה רבה לעוזרים!!

• 0 תגובות
    • 670 צפיות
  23. Started by slim_shady,

אני יודע שיש נושא שלם על זה אבל אני לא בטוח לאן להשים, אז עכשיו כשהורדתי והתקנתי את התוסף הזה ועשיתי ריסט למחשב הוא עושה לי "שלח-אל תשלח" ואני לא יודע ממש מה הבעיה, עוד משהו הוא פתח לי איזה חלון כזה שצריך לרשום אימייל ומשהו אבל אני לא רואה איך זה יכול לפתור את הבעיה, בקיצור, אם עוד מישהו נתקל בזה או שיודע לטפל בזה אני אני אשמח לשמוע.

• 8 תגובות
    • 670 צפיות
  24. Started by MATTAN,

איך יוצרים קובץ mp3 בתוכנה ejay ,התוכנה יוצרת קבצים בפורמט mix ואני רוצה לשמוע את הקבצים שהכנתי בנגן שלי

• 2 תגובות
    • 670 צפיות
  25. שש שנים אחרי יציאת הדואר של גוגל החליטו בשירות לאפשר לצפות במיילים כבודדים ולא רק כחלק מ"שיחות". כדי לשנות את התצוגה יש להיכנס להגדרות ולבחור שלא להפעיל את תצוגת השיחה (קיים גם בעברית). מניסיון ראשוני, עובד כמו שדואר צריך לעבוד. לכתבה במלואה: http://www.haaretz.co.il/captain/spages/1191439.html

• 0 תגובות
    • 670 צפיות

דיונים חדשים בפורומים