תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שמעתי שיש אופציה בתוכנה הזו לעשות עריכה של סרט עלמנת לראות אותו בדי וי די. שהנרו עושה את זה אוטומטית במקום להשתמש בכל מיני תוכנות. מישהו יודע איך האופציה הזו נקראת ואיך בדיוק עושים את זה? האם אפשר גם לצרף תרגום?
-
- 5 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי קובץ ape ואני לא מצליח לפתוח אותו. אם משהו יודע איזו תוכנה פותחת אותו ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני בשוק! לכל מי שהשתמש בגרסאות האלפה האחרונות צפויה הפתעה גדולה - מכמה חלונות מקרטעים יצא אחסן נגן. לא לתקוף - רגע - מדובר עדיין בגרסאת בטא ראשונה, אבל סה"כ אני מופתע לטובה - ההבטחה לוויזואליות שווה התקיימה... מלא אופציות למשחקים עם החלונות השונים - ניתנים לגרירה החוצה, ממשקים נוספים ועוד מלא הפתעות קטנות שאני מגלה כל הזמן... לצעירים ברוחם ( ) והמחפשים הרפתקאות... :-[
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום! אני משתמש בשתי התכנות הללו (גרסאות 0.3E ו4.5 פרו) ו... יש לי בעיה עם מה שנכנס בינהם ; האייסיקיו (בכל הגרסאות, כולל 2GO) כל הזמן, אבל כל הזמן מתנתק.. נאמר לי שהמיול מעמיס על ZA כך שZA נאלץ להעמיס על החיבור, ולכן מתנתקות לפעמים תכנות אחרות. כן, זה גם קרה לי עם תכנות אחרות - האמת רק קאזה (אני לא משתמש באחרות חוצ מאקספלורר כמובן). לכן, רציתי לשאול אם מישהו כבר נתקל בבעיה דומה, ומה לדעתכם יכול לפתור את הבעיה המעיקה? בתודה לכל מי שיעזור ויענה, חן.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
כמתבקש מהכותרת, הבנתי שיש תוכנות שאחרי שהם נסגרות עדיין משאירות עקבות של DLL בזיכרון, איזה תוכנה מומלצת לניקוי DLL?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
האם דימון טולס הפכה להיות תוכנה שמכילה וירוס? (תוכנה לפתיחת קבצי ISO וכו') נרו (תוכנה לצריבה) עדיין קיימת?
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
- 1 follower
-
-
שלום, קניתי מחשב עם לוח אם של ג'יג'הבייט ויחד איתו הגיעה תוכנת בנ"ל שבעקרון שולטת על ההספק חשמל של הספק כשהמחשב לא פעיל מצמצמת צריכה וההפך... השאלה היא אם היא לא מכבידה על המחשב ומורידה ביצועים במשחקים או שהיא בעצם טובה למחשב ? תודה.
-
- 6 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום רב, חדרו למחשבי 2 וירוסים. וירוס אחד הצלחתי למחוק דרך סריקה במצב בטוח ע"י נורטון, ווירוס אחר לא רוצה להימחק בשום אופן. אני מצרף תמונה של הוירוס, אשמח לעצות. במידה ופרסמתי את ההודעה בפורום לא מתאים, קבלו את התנצלותי. תודה מראש, גיא. [attachment deleted by admin]
-
- 9 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני משתמש ב Subtitle Workshop היא קצת מסורבלת כל פעם שאני צריך שורה חדשה צריך ללחוץ על העכבר להוסיף אני מחפש משהו אחר, אולי עם קיצור דרך למקלדת מה דעתכם ?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
צריך תוכנה טובה לבדיקה של תקינות ספק כח
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי מחשב עם כרטיס מסך שיש לו שני יציאות DVI מבית NVIDIA.הורדתי את הדרייבר האחרון המעודכן לכרטיס כמובן.(8800 -640 מגה). ליציאות חיברתי שני מסכים אחד LCD19 והשני פלאזמה.אם אני רוצה לראות סרט במדיה פלייר על המסך הגדול אני פשוט גורר אותו ימינה והוא עובד שם.איך אני מזיז משחק כמו NFS לדוגמא שמשתלט על מסך מלא?תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
בהתחלה היה לי מסך שחור ושום דבר לא זז אז אמרתם לי להתקין את הקודק ffdshow-rev1953_20080504_xxl התקנתי ועכשיו אני רואה Bluray אבל מידי פעם יש קירטועים כאלה והוא לא זז חלק יכול להיות שהכרטיס מסך חלש מידי או שצריך עוד איזה קודק ? תודה לעונים.
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שחכתי מה הוא עושה בדיוק ואיך קוראים לו.... זה פלאגין שמאפשר לך לחתוך חלקים מאתרים (כמו מקומות של פרסומות או רווחים או דברים כאלה). אני זוכר שהיה פלאגין שהיו צריכים להתקין (עם סמל של פרצוף של קוף) ועליו את הפלאגין שאני רוצה. יש למישהו מושג? עריכה לפלאגין שעליו צריכים להתקין את הפלאגין השני קורים GREASEMONKEY לא משנה, מצאתי. קוראים לזה Platypus. https://addons.mozilla.org/en-US/firefox/addon/737
-
- 0 תגובות
- 603 צפיות
-
-
http://www.disc-tools.com/download/daemon תודה!
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
יש לי את הפורט אבל השאלה היא אם לסמן אותו כTCP או UDP בראוטר?? ואיך להגדיר אותו בקספרסקי אינטרנט סקיוריטי 6 כ local port וזהו?
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש תוכנה שמאפשרת לבדוק תקינות של ארדיסק ,לא לתקן רק לבדוק באד סקטורים ?
-
- 4 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום כאשר אני מנסה להתקין NERO אני מקבל את השגיאה הבאה: CANNOT UPDATE MSI ENGINE PLEASE UPDATE MANUALLY מה זה MSI ? יש לי לוח אם של ASUS בכלל... יש למישהו פיתרון? ניסיתי כמה פעמים וגם ריסטרטים ובלי הצלחה....
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
לפני כמה זמן נשרף לי הלוח אם, מה שגרר החלפת לוח והתקנת win מחדש. מאז יש לי בעיות בפתיחת קבצים גדולים מקווצים (rar ודומיו). כשהקובץ קטן אין בעיה, אבל מעל 1gb בערך הוא נכשל באמצע ומודיע על CRC error ושהקובץ דפוק. אני יודע שהבעיה לא בקבצים, כי הצלחתי לפתוח אותם לפני שהתקנתי מע' הפעלה מחדש, מעבר לעובדה שזה מאוד קונסיסטנטי והוא נופל על כל קובץ בערך. ניסיתי עם winrar ועם 7-zip, שניהם בגרסאות עדכניות. יש למישהו רעיון לדרך אחרת?
-
- 3 תגובות
- 603 צפיות
-
-
אני כבר הרבה זמן מחפש תוכנה איכותית להמרה בין קבצי 3GP ל-AVI. עדיף משהו חינמי כמובן. למישהו יש המלצות? מצאתי כל מיני תוכנות בגרסת דמו, שמגבילות את זמן הסרט.
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אני מנסה להמיר קובץ וידיאו עם כתוביות בתוכנה הזאת, ופתאום הוא לא מציג לי שום כתוביות. לפני כמה ימים הוא המיר לי בלי בעיות, עכשיו בשני קבצי וידיאו שונים הוא פשוט לא מציג כתוביות. שמתי לב גם שהוא לא מפעיל על מקודד (FFSHODOW או VBSUB), אני לא יודע איך זה היה לפני זה, פשוט שמתי לב שאין שום סמל ליד השעון כמו שמנגנים את הקובץ. התקנתי מחדש קודקים וזה עדיין לא עוזר. מה אפשר לעשות? תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
שלום, אני מנסה להאזין למוסיקה בSTREAMING מאתר NAXOS (עם מנוי). כל הזמן מקבל הודעת שגיאה: "cannot play these tracks! error number: 1072885352 error description: windows media player cannot connect to the server. the server name might not be correct, the server might not be available or your proxy settings might not be correct." ... אני משתמש בNEDIA PLAYER 11 . תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
יש לי POWERDVD, יש לי כרטיס קול של קריאייטיב שמחובר דרך יציאה קואקסילית לרסיבר. משום מה כשאני מפעיל סרטים בתוכנה עם פסקול DD התוכנה מעבירה את הסאונד אנלוגית ואני שומע סטריאו. כשאני נכנס להגדרות ומשנה בSPEAKERS ל USE SPDIF, ובכן, לא קורה כלום. כיצד אני גורם לתוכנה לעבוד עם פילטר AC3? או להזרים את המידע דרך היציאה הדיגיטלית? ושאלה 2: התקנתי בשעה טובה כרטיס מסך איכותי RADEON 1900XT. נכנסתי להגדרות של התוכנה וראיתי שיש שם סעיף ENABLE HARDWARE VIDEO ACCELERATION - ATI AVIVO. סימנתי אך אני לא בטוח שיש הבדל, מה בעצם אמור להשתנות/להשתפר? כמו כן, כשאני נכנס ללשונית INFORMAION רשום לי כך: Video Accelerator: DirectX VA not in use Multispeaker Audio Device: SB Audigy 2 Aud…
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
חבר שלי הוריד אותה מהאינטרנט הוא שאל אותי אם אני מכיר אותה מכיוון שאין לי מושג, כי לא שמעתי עליה רציתי לדעת את דעתכם בבקשה. תודה לכולם[br]פורסם בתאריך: 19.12.2007 בשעה 17:42:57 מישהו בבקשה
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
אבא שלי שיחק עם התיקייה "פריטים שנמחקו" ובטעות מחק את כל ההודעות שהיו לו שם (הודעות שהוא צריך) כשאני נכנס לתיקיית ההודעות של האוטלוק: C:\Documents and Settings\USER\Local Settings\Application Data\Identities\{080200C1-86F3-43DA-964E-7258C6A758C1}\Microsoft\Outlook Express יש לי את הקובץ הבא: "פריטים שנמחקו.dbx" והגודל שלו הוא: 2,097,128 KB האם זה אומר שההודעות עוד לא נמחקו לגמריי? אם כן איך אפשר להחזיר אותם? אם לא איך בכל זאת אפשר להחזיר אותם? תודה
-
- 2 תגובות
- 603 צפיות
-
-
קיבלתי את המלצת המנהל והתקנתי את התוכנה הנ"ל ורציתי לשאול האם ניתן לראות גם את הטמפ' של כרטיס המסך (HD3850)ובנוסף האם יש דרך להציג את נתוני הבסיס (טמפ',מאוורר וכו')בסרגל הכלים על לוח העבודה או באיזה חלון קטן בצד[br]פורסם בתאריך: 1.01.2008 בשעה 22:10:14 ???עזרה בבקשה [br]פורסם בתאריך: 4.01.2008 בשעה 18:38:11Vatos-Locos איפה אתה ?
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-