עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. התקנתי ויסטה על המחשב, אולם כל כמה דקות במקרה הרע, או כמה שעות במקרה הטוב - המחשב "מאפס" את עצמו. אני מקבל מסך כחול, ספירה מהירה עד 100 (נראה לי), ואז המחשב עושה restart. דיברתי עם טכנאי והוא אמר לי שזה קורה בגלל הדרייבר של הכרטיס מסך (?!). הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 7600 GT. האם זו הסיבה ? אפשר לקבל דרייבר עדכני ? יש סיבה אחרת אולי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 487 צפיות
  2. STOP: 0x0000009C (0x00000000,0x8054D370,0xC42DC000,0x00000136) אני מקבל אותה מדי פעם למישהו יש מושג איפה התקלה

• 0 תגובות
    • 529 צפיות
  3. Started by Yaron-Cohen,

אז ככה...נתחיל...אם זה לא בפורום הנכון אז נא להעביר...פשוט הבעיה יכול להיות קשורה ליותר מדיי דברים וזה נראה לי המקום הנכון... המחשב: Q9550 EP45-UD3L כרטיס מסך של גיגהבייט 7100GS מערכת הפעלה XP SP3 הבעיה: נתייחס למחשב כחדש....למרות שהדבר היחיד שהוא ישן זה הכ. מסך. המחשב בלי דרייברים של כ. מסך בכלל... ברגע שאני מתקין את הדרייבר המחשב מקבל מסך כחול...(עדיין במהלך ההתקנה של הדרייבר) המחשב עושה ריסט ומתחיל להעלות את הוינדווס ומקבל מסך כחול... אז אני נכנס לסייפ מוד ומסיר את ההתקנה של הדרייבר... ואז המחשב עובד בסדר... ניסיתי להתקין את הדרייבר הכי עדכני מהאתר של אנוידיה וגם את הדרייבר הישן שבא עם הדיסק של הכרטיס מסך...ובשניהם קורה אותה התקלה.. משהו מקולקל??..אולי משהו בביוס צריך …

4. Started by shimon1,

אהלן חברה התקנתי על המחשב את התוכנה deamon tools בגרסתה הלא כל כך עדכנית על מערכת vista עכשיו איך שהוינדוס עולה יש מסך כחול. גם במצב סייף מוד יש מסך כחול. מה עושים? זה דחוף המחשב אפילו לא שלי

• 0 תגובות
    • 576 צפיות
  5. Started by uriya,

לאחרונה קורה לי (לעיתים דיי רחוקות) שהמשחב שלי קורס, ביום זה של ההודעה הזו המחשב פשוט נפל טוטאלית, ללא הודעה מוקדמת, ללא איתחול מחדש אלא קריסה מוחלטת, אני סורק את המחשב שלי עם ad-aware של lavasoft מעודכן כל הזמן ויש לי kaspersky גם הוא מעודכן. אבל מה?, קיבלתי לא מזמן מסך כחול אך איני יכול למצוא את סיפריית המיני-דאמפ שלי..... כן, אני כן שמתי ב-"מאפיינים" שברגע שהמחשב קורס שישלח לי קובץ על הקריסה. אם אתם יכולים לעזור לי בלמצוא את הסיפרייה האבודה?, אולי היא נימצאת במקום אחר, אני ניסתי גם למצוא אותו בחיפוש של windows גם ניסיונות אלו עלו בתוהו.... אנא עיזרו לי

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  6. Started by Sym,

הי חברים קניתי מחשב חדש ועליו מותקן ויסטה 64 אולטימיט ואני סובל מבעיית מסכים כחולים ללא הפסקה אחרי שביררתי את מקור הבעיה היה כתוב שהבעיה נובעת מדרייבר לקוי בשם RTLH86 Realtek 8101/8168/8169 PCI/PCIe Adapter Driver (RTLH86.SYS\( מה אני עושה במצב כזה מישהו מכיר את הבעיה או נתקל בה? אשמח לעזרה תודה מראש אלירן דהן.

• 6 תגובות
    • 652 צפיות
  7. Started by orlupo,

לאחרונה קיבלתי מסך כחול כתוצאה מהקובץ klif.sys. כשניגשתי לבדוק מהו גיליתי שהוא של אחד המוצרים של חברת Kaspersky. ערכתי חיפוש בגוגל וגיליתי שאני לא לבד ועוד אנשים מהפורומים של Kaspersky נתקלו בבעיה זו: http://forum.kaspersky.com/lofiversion/index.php/t6113.html מישהו נתקל בבעיה והצליח לפתור אותה? בתודה מראש

• 0 תגובות
    • 541 צפיות
  8. Started by ikehgl,

שלום רציתי להפוך מסמך PDF למסמך word .הורדתי תוכנת NCH ועשיתי את ההמרה. חשבתי שאקבל מסמך שאוכל לעשות בו שינויים כגון הוספת מלל או מחיקה אבל לא ניתן לבצע עליו כלום, ממש כמו שהיה ב pdf . איך מתקדמים עם זה ?

• 10 תגובות
    • 4.4k צפיות
  9. או לפחות לשמור בנפרד את הדפים הארוכים והרוחביים?

• 0 תגובות
    • 581 צפיות
  10. זה קורה ב 2 מחשבים שונים. שניהם עם 4GB זיכרון ומעבדי i3. המחשבים מגיבים בצורה מהירה וטובה בכל שאר התוכנות, וגם במסמכי וורד. הבעיה היא רק עם אקסל, וגם זה, רק בפתיחת מסמכים קיימים. גם קלים מאוד. כשפותחים מסמך חדש הוא נפתח בשנייה. מה יכולה להיות הבעיה?

• 5 תגובות
    • 2.2k צפיות
  11. Started by matos100,

מסמכי הוורד אינן נפתחים. אני מקבל הודעה לפתוח אותם בסייפמוד. מה לעשות כדי לחזור למצב הרגיל??

• 4 תגובות
    • 702 צפיות
  12. במחשב של חבר, כל הקבצי וורד מוצגים פתאום כקבצי מוזיקה, במאפיינים של כל קובץ כתוב שם שסוג הקובץ הוא mp3, למרות שהסיומת של הקבצים היא doc. ניסיתי שחזור מערכת, וזה לא עזר. עשיתי סריקה למחשב עם אנטי וירוס מובנה ולא נמצא שום דבר חשוד. מ. הפעלה 8.1, אופיס 2013. אשמח לעזרה, תודה.

• 38 תגובות
    • 7.1k צפיות
  13. שלום לאחר התקנת מערכת הפעלה מחדש מסמכים שהיו שמורים במחיצה D נהפכו לבעלי כיתוב ירוק ואי אפשר לפתחם. כשאני מנסה לפתוח למשל מסמך WORD כזה אני מקבל הודעה: "לא ניתן לפתוח את המסמך ב- WORD למשתמש אין זכויות גישה" אשמח אם מישהו יודע כיצד לפתור את הבעיה אם בכלל תודה!

• 2 תגובות
    • 713 צפיות
  14. אז ככה לחבר שלי המסן מציג את השיר שהוא שומע כרגע רק כשהוא מתשמש ב WMP , וכשהוא משתמש ב WINAMP זה לא מציג מה הבעיה ? איך לתקן? תודה מראש

• 4 תגובות
    • 630 צפיות
  15. Started by avidan28,

התקנתי את התוכנה אצל חבר ומידי פעם הוא עם השם שלי.הוא לא מוצא אותה בהוספה .הסרה של תוכניות והוא לא מבין גדול במחשבים. אם יש דרך להסיר אותה לגמרי מהמחשב שלו אשמח לדעת אותה אגב מדובר בגרסא 6.1 אשמח לקקבל עצות

• 2 תגובות
    • 849 צפיות
  16. מסנג'ר גרסא 8.5.1302 כל יוזר שאני מנסה ללחוץ על תקיית השיתוף זה לא עובד מה עושים ? WIN XP תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 514 צפיות
  17. אני צריך אי פי של מישהו מרשימת המסנג'ר (כמו שניתן לראות באי סי קיו) יש דרך ? תודה.

• 0 תגובות
    • 512 צפיות
  18. Started by maormark,

יש לי את מסנג'ר 2009 גירסה 14.0.8064.206 לשנות את הגופן שלי אני יכול..הבעיה היא שידידה שלי מדברת איתי יש לה גופן מעאפן שבקושי אני רואה משהו..היא לא מוכנה לשנות. השאלה שלי היא כזאת האם אפשר לשנות לה את הגופן?, אני רוצה לראות את הגופן רגיל בגודל רגיל..

• 0 תגובות
    • 575 צפיות
  19. הנה העלתי תמונה ..... עדכנתי גם לגרסא אחרונה ושוב אותה בעיה ...מישהו נתקל ? אגב ניסיתי גם להסיר פייר וול גם לא עזר [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 509 צפיות
  20. Started by BommBoomOn,

אהלן! יש איזושהי דרך להגדיר שכאשר מפעילים את המסנג'ר הוא לא יופיע על הטאסקבאר אלא בקווילאנצ'?

• 3 תגובות
    • 835 צפיות
  21. Started by X7-007,

http://wl.dlservice.microsoft.com/download/9/4/2/942E4DB1-ACF0-49FE-A89E-E5E0565EBAE0/en/wlsetup-all.exe תהנו, אם מישהו רוצה פאץ ללא פירסומות אני אשלח לו בפרטי כי זה כנראה אסור לפירסום

• 0 תגובות
    • 904 צפיות
  22. מדובר בתוכנה יציבה, אפילו יציבה מאוד. אבל משו מטריד אותי... ברגע שאני מנסה לסגור אותה, היא קורסת. לא תמיד, אבל קרה לי כבר לא מעט פעמים, זה לא פוגע בתפקוד שלה. היא יכולה לרוץ ימים ולילות ללא שום בעיה, אבל ברגע שאני סוגר אותה לצמיתות, קופץ לו מסך חביב של פעולה לא חוקית, רק בסגנון קצת יותר מעודן. למישו זה עוד קורה?... הבטא, לעומת זאת, היתה קורסת מדי פעם. מסנג'ר 6 היתה יחסית יציבה.

• 22 תגובות
    • 1.9k צפיות
  23. התקנתי win xp sp 2 (ואולי זה לא קשור, כי התקנתי גם עוד דברים), ומאז המסנג'ר שלי לא נותן לי לקבל קבצי mp3. הוא מוחק אותם מיידית. אין פה שום קטע של אנטי וירוס או דברים כאלה, רק משהו במסנג'ר. אפשר לפתור את זה בפתרונות לא רציניים שפועלים אמנם (למשל - להחליף את סיומות הקבצים), אבל הם לא פתרונות נוחים. למישהו יש פתרון רציני בשבילי? חיפשתי כבר במלא פורומים, בארץ ובחו"ל... תודה, אביב.

• 0 תגובות
    • 496 צפיות
  24. שלום לכולם, אני משתמש כבר המון זמן בממשק הקלאסי והמדהים לדעתי של מסנג'ר 7 (7.5 ליתר דיוק), המסנג'ר מודיע לי שעליי לשדרג למסנג'ר לייב 8 על מנת להמשיך להנות מהשרות. אין לי בחירה, זה או זה או לא להשתמש בשרות, אך אני לא אוהב את הממשק החדש והמרגיז של לייב ומעוניין בכל אופן לגלוש בישן. האם מישהו מכיר פתרון לבעיה? תודה רבה, דניאל

• 1 תגובה
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.