תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קניתי מחשב חדש ולא יכולתי להוריד מתוכנות שיתוף עד שעליתי על זה שהפיירוול של הווינדוס פועל........... כיביתי אותו אבל הוא עדיין פועל: איך אני מסדר שאני אצליח להוריד מתוכנות שיתוף ? ? ? יש לי אנטי וירוס של קספרסקי שפועל אם זה משנה בכלל......... תודה ! ! !
-
- 3 תגובות
- 497 צפיות
-
-
יש לי Radeon 9800pro. אתמול ניסית לעדכן את הדרייבר שלי מ5.7 ל5.10, אבל משום מה אחרי שאני נכנס להתקנה אני מקבל את Error 0x80040707. אותו הדבר קרה כשניסיתי להתקין את 5.9. ניסיתי להקין את הדרייבר עצמו בלבד מבלי כל התוספות, ושם קיבלתי טעות כזאת: 0x80040707, Dll function call crashed islayer.islgetdirectxversion ניסיתי להתקין את Directx 9.0c שוב אך זה לא עזר. לבסוף נכנסתי ל dxdiag ומשום מה הוא לא מציח לסיים את הבדיקה הזאת שהוא עושה בהתחלה (לא בטוח מה הוא עושה בעצם) בטענה שהקובץ netdtect.dll לא נמצא. מה אני יכול לעשות? אף פעם לא הייתה לי בעיה בהתקנת דרייברים לפני זה.
-
- 15 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
מהי התוכנה הכי טובה לסריקת מסמכים בעברית עם טבלאות וכמובן שניתן יהיה לערוך אותה צריך את זה באופן דיי דחוף אז אשמח לתשובות בהקדם בתודה מראש ארז
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
אהלן אנשים!!! אז ככה כשאני פותח תתוכנה הנ"ל מופיעה לי ההודעה הבאה: A fatal eroor has occurred. To correct this error, reboot your PC If rebooting does not correct this problem, reinstall the software. הפעלתי מחדש תמחשב לא עזר ואחרי זה התקנתי שוב פעם את התוכנה מחדש וגם לא עזר , אז אם למישהו יש מושג מה הבעיה וכיצד אני יכול לפתור אותה אני יודהה לו מאוד... יום טוב לכולםםםם
-
- 6 תגובות
- 528 צפיות
-
-
שלום חברים! עלי לבקש ממכם עזרונת יש לי מחשב נייד חדש, ZX5000 אמור להיות בו כרטיס אלחוטי פנימי, איך אני יודע אם יש או אין וכיצד אני מנסה להפעיל אותו? יש תוכנה מיוחדת נפרדת ממה שבא עם חלונות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 499 צפיות
-
-
אני מעוניין בתוכנה חינמית (רצוי בלי התקנה) המיועדת ל-Windows 2000\XP, ומציגה סיסמאות המיוצגות בתיבות טקסט ככוכביות. פשוט, סימנתי שהסיסמא תיזכר, אבל שכחתי אותה. בעיקרון, אין עם זה בעיה כרגע, אבל כן תהיה לי בעיה אם אני אפרמט את המחשב.
-
- 7 תגובות
- 828 צפיות
-
-
מה הגירסה האחרונה של פיירוואל ואנטי ווירוס של קאספרסקי? ואם אפשר לרשום את השם המלא + הגירסה
-
- 5 תגובות
- 556 צפיות
-
-
האלן חברה, חבר שלי בנה פורט אינפרא אדום שמתחבר לCOM ועובד עם התונה LIRC המאפשרת לו לתת פקודות בעזרת השלט של YES ומפענכת אותם. הבעיה היא שהתוכנה הזו מתאימה רק לפורטים שמתחברים לCOM ולי יש אינפראדום שמתחבר לUSB, מישהו מכיר תוכנה שמסנכרנת את התדר של השלט של YES (רצוי עם פלאגין לווינאמפ) תודה מראש, אני בטוח שהרעיון ידליק פה כמה חברה..(,
-
- 0 תגובות
- 564 צפיות
-
-
מחפש תוכנה טובה מהירה ובחינם אם אפשר גם תוכנה לצריבה טובה חוץ מNERO תודה
-
- 0 תגובות
- 555 צפיות
-
-
לפי מה שהבנתי השילוב של Splinter Cell ו Daemon Tools מותקנים יחד יכולים לגרום לכונני ה CD להפסיק לפעול..רק שאצלי המשחק חוקי ב100%. יש איזה פאטץ' שמתקן את העניין??
-
- 2 תגובות
- 602 צפיות
-
-
אז ככה הסרתי גירסה ישנה של התוכנה והVirtual Drive עדיין נשאר והמחשב מזהה אותו בתור כונן רגיל... ניסיתי לעשות לכונן Uninstall דרך הDevice Manager אבל הוא כל הזמן מזהה אותו שוב... התקנתי גירסה חדשה יותר של אלכוהול 120% אבל גם היא מזהה את הכונן בתור כונן רגיל... ואת הגירסה הישנה של התוכנה אני לא מצליח להתקין (הוא אומר שאחד הכוננים לא מזוהה כמו שצריך אז אני מניח שזה קשור) איך אני מוחק (לא להעלים, למחוק) את הכונן שהמחשב לא יחשוב שהוא קיים???
-
- 3 תגובות
- 605 צפיות
-
-
איך אפשר להשעות את הפעלת השומר מסך של Windows ב-VLC באופן אוטומאטי? אני משתמש בגירסה האחרונה (0.8.2).
-
- 0 תגובות
- 556 צפיות
-
-
צריך את Spyware Doctor לא דמו ובחינם ותודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 582 צפיות
-
-
יש כמה דברים שמציקים לי א. באתר www.yuvaleilam.com אין אפשרות ללחוץ על הלינקים מצד ימין ב. בתפוז בBlogTV אין את היד הזאת כאשר אתה נמצא על השם של החדר כאילו זה לא לינק, אבל אם אני לוחץ על זה זה נכנס ובתוך החדר נראה כאילו לא הושלמה הפתיחה שלו + אין צ'אט תודה לעוזרים אגב, סליחה על הבורות, דפדפנים וכל מה שקשור בזה זה לא הצד החזק שלי
-
- 22 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
שלום! יש לי בעיה לגבי ההארד דיסק. אתם מכירים את האייקון הקטן שמופיע בצד במקרה של plug & play? ממתי שהתקנתי דרייברים ל-nforce 4 הוא מציג לי את הארד דיסק בתור התקן plug & play כמובן שאני לא יכול להסיר אותו כי הוא מראה לי שגיאה. אבל זה מעצבן לראות את הדבר הזה בפינה למטה. מישהו אולי מכיר את הבעיה הזאתי ומה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אתם יודעים שכתובת ומוציא חשבונית ,דוחות עם לוגו וכו ... מישהו מכיר ?
-
- 1 תגובה
- 963 צפיות
-
-
שלום יש לי XP PRO SERVICE PACK 2 התקנתי את הפלאש האחרון של מקרומדיה גירסה 8 אך למרות זאת כל פעם שאני פותח את האקספלורר ונכנס לאתר מופיע לי הערה למעלה שאני מתבקש להתקין שוב את ה- ACTIVE X על מנת לראות את האתר כמו שצריך. אני לוחץ מייד על INSTALL ACTIVE X וזה עושה רושם שההתקנה הצליחה והאתר ניראה היטב, אך בפעם הבאה שאני פותח את האקספלורר הבעיה חוזרת על עצמה שוב, ואני שוב מתבקש להתקין את ה- ACTIVE X. אודה למי שיוכל לעזור.
-
- 3 תגובות
- 869 צפיות
-
-
שלום לכולם,יש לי אנטי-וירוס Kaspersky Anti-Virus Personal והווינדוס לא מזהה,הוא טוען שאין לי אנטי-וירוס. למרות שהאנטי-וירוס על הגדרות מקסימום,הוא מעודכן וסרוק,הוא עולה אם הווינדוס והכל איתו בסדר אבל הווינדוס לא מזהה אותו,מה לעשות?
-
- 4 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש בידי שני קבצי הגדרות לתוכנה בפורמט TXT. אני מחפש תוכנה שתשווה ותמצא מה שונה בכל אחד מהם ומה שווה בכל אחד הם ומה אין בכלל. תודה מראש לעוזרים. סתו.
-
- 2 תגובות
- 797 צפיות
-
-
יש לי פלייליסט ישן ופלייליסט חדש שאני רוצה להשוות ביניהם כדי לראות איזה שירים כבר יש לי ואיזה לא. אני צריך תוכנה שתשווה ביניהם ותראה לי מה התווסף/נמחק, יש חיה כזאת? תודה
-
- 1 תגובה
- 988 צפיות
-
-
לא שמרתי את הסיסמא של האי סי קיו במחשב וגם שחכתי אותה יש דרך לשחזר אותה ? (עדיין גם לא פרמטתי..) אה ויש לציין שלא רשמתי איימל בפרטים באי סי קיו, ולכן אי אפשר לשחזר דרך האתר של האי סי קיו
-
- 7 תגובות
- 795 צפיות
-
-
כל פעם שאני צורב דיסק דיוידי בנארו הוא שואל אותי את השאלה הבאה? you are going to burn a multisasion dvd wich is not readble by all the operating systems. ואז יש לי 2 אפשריות: burn miltisasion disk burn without bultisation מזה multisation? ומה כדאי לבחור?
-
- 2 תגובות
- 700 צפיות
-
-
טוב, אז כמו שציינתי בכותרת הגיע לידי קובץ CBR ואין לי מושג עם איזה תוכנה לפתוח אותו.. חיפשתי כמה תוכנות באינטרנט אבל מצאתי רק אחת והיא עובדת על לינוקס... אז אם מישהו מכם יודע במקרה על איזה תוכנה אחרת אני ישמח לשמוע עליה...
-
- 2 תגובות
- 3.1k צפיות
-
-
-
שלום יש לי שאלה בקשר לתכונת VirtualDub. יש לי סרטון קצר, איך אני מוסיף לו תמונה? אשמח לקבל הסבר (עדיף מצולם). תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 697 צפיות
-