עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by stone cold,

צריך המלצה לתוכנה שיודעת לעשות פירמוט למערכת הקבצים של אפל בהפעלת המחשב (אחד מהארד דיסקים שלי כזה -וWIN לא מזה אותו )

• 1 תגובה
    • 724 צפיות
  2. Started by pssheba,

שלום, מצוי בידי שיר בפורמט mp3. השיר עצמו תופס 10% וכל שאר 90% מהקובץ מיותרים. קיימת תוכנה עמה אני יכול לסלק חלק מהשיר ולהותיר בידי רק את ה 10% שאני מעונין בהם? אודה על קבלת קישור לתוכנה מעין זו. ואם כבר אני שואל אז אשמח לשמוע, אם קיים, משהו הרבה יותר מתוחכם: האם קיימת תוכנה שבעזרתה ניתן לבודד ליווי אינסטרומנטלי מקולו של הזמר? במילים אחרות: משיר מסוים אני רוצה לסלק את קול הזמר כך שבידי ישאר הליווי האינסטרומנטלי בלבד. תודה !

• 2 תגובות
    • 788 צפיות
  3. שלום, קיבלתי מייל ממקור בטוח, בעת לחיצה על קישור לאתר שצורף למייל זה, קיבלתי הודעה "פעולה זו בוטלה עקב מגבלות החלות על מחשב זה..." (קובץ מצורף) מישהו יודע על מה מדובר ואיך אפשר לתקן זאת? תודה ושבת שלום [attachment deleted by admin]

• 3 תגובות
    • 1.5k צפיות
  4. Started by erez213,

למרות שזו בעיה במשחק מסויים (COD4) אני חושב שזה מתאים לתמיכה טכנית. לענייננו, במשחק הוספתי מספר שרתים, אבל משום מה אני לא מקבל מידע על שום שרת. הפורטים פתוחים, ואין פיירוול שחוסם, ואני משתגע... אני פשוט רואה את האייפי של השרת בלי שום פרטים, ואם אני מנסה להכנס זה פשוט טוען את השרת במשך הרבה מאוד שניות ואפילו לא עושה timeout... יש אולי איזשהוא כלי שמאפשר לי לבצע חיבור לשרת דרך הפורט המתאים כדי לראות אם מתבצע חיבור ואם לא אז למה? תודה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  5. Started by Kurt,

יש לי איזה 200GB ב-FLAC שאני רוצה לארגן אותם לפי תגיות של אלבומים/אמנים וכו' בלי יותר מדי התעסקות הניהול ספריות של ווינאמפ ומדיה פלייר על הפנים, אני רוצה משהו יותר ייעודי, אולי גם שיתחבר לשרתים וישלים לי את כל הפרטים לבד כולל תמונת אלבום וכו'

• 9 תגובות
    • 1.3k צפיות
  6. יש לי סרט של 10GB שאני מעוניין לפצל ל - 3 חלקים שלא יעלו על 4GB כל אחד (הגבלה של כונן קשיח חיצוני), איזו תוכנה תעשה את העבודה ?

• 4 תגובות
    • 1.7k צפיות
  7. שלום מחקתי כמה קבצים בטעות ע"י Shift+delete ניסיתי להשתמש בתוכנת שחזור אחת ללא הצלחה האם אפשרי להחזיר את הקבצים שנמחקו?

• 2 תגובות
    • 3.2k צפיות
  8. האנטי וירוס שלי, AVG FREE התחיל לזהות את כל הקבצים במחשב כוירוסים ומקפיץ הודעות כל פעם. כמובן שהקבצים הללו לא וירוסים מדובר בכמעט כל קובץ במחשב שבטוח מגיע ממקור מהימן (תוכנות Office, Winrar מקוריים וכו') קיצר, מישהו שמע על זה? האם זה וירוס ששיגע לי את ה-AVG?

• 1 תגובה
    • 871 צפיות
  9. שלום. אתם בטוח יודעים שאם אני מקליד google.com בשורת הכתובת אז הדפדפן יעביר אותי אוטומטית לגוגל ישראל. לכן אני מקליד google.com/ncr אבל אני רוצה שכשאני מקליד מילות חיפוש בשורת הכתובת אז שזה יעשה חיפוש ב-google.com ולא גוגל ישראל. ואת זה אני לא מצליח לעשות. חוץ מזה יש דרך לגרום לגוגל לא להעביר אותי לגוגל ישראל בלי להקליד גם את /ncr? (אני לא רוצה לבטל את האפשרות של הדפדפן להעברות אוטומטיות- רק את האתר של גוגל) אם אפשר להדריך גם לFF וגם לכרום. תודה

• 0 תגובות
    • 858 צפיות
  10. Started by nrei,

החלון שקופץ, מונע ממני להתקין תוכנות מסוימות. ניסיתי להשתמש בתוכנה: 1clickfix וגם ב:your uninstaller אני משתמש ב windows 7 בלוח הבקרה תכניות ותכונות לא מופיע כלום תודה. [attachment deleted by admin]

• 0 תגובות
    • 759 צפיות
  11. Started by yanivnn,

שלום כל הודעה שנשלחת אלי למייל אני צריך ללחוץ על השלש נקודות האלו בשביל להציג את הטקסט... הדבר הזה כבר מעייף אותי אני רוצה שזה יוצג באופו אוטומטי תמיד... ניסיתי לשחק בהגדרות שם אבל לא מצאתי שום דבר שנוגע לזה... תודה

• 6 תגובות
    • 973 צפיות
  12. Started by #ELad#,

שלום שלום, הכנתי קרוב ל-200 קבצי rdp כולל סיסמאות. ניסיתי להפעיל אותם על שני מחשבים. על אחד - עובד בסדר גמור. בשני - כאילו הססימה לא קיימת ואני צריך לכתוב אותה כל פעם מחדש.. על שני המחשבים מותקן win xp sp3.. מה יכולה להיות הבעיה? תודה

• 3 תגובות
    • 874 צפיות
  13. אני מחפש תוכנה חינמית שמקליטה שיחות וידאו הסקייפ והמסנגר להארדדיסק יש כזאת ?

• 5 תגובות
    • 1.3k צפיות
  14. אני יכול לראות את שתיהם? כי זה מראה לי רק אחד

• 0 תגובות
    • 674 צפיות
  15. ערב טוב, אני זקוקה להמלצה לתוכנה טובה שיכולה להמיר דיבור לטקסט. ניסיתי את : SPEECH TO TEXT V2 - ואני ממש לא מרוצה ממנה. התוכנה ממש לא מדייקת, וההשלמות שלה ממש לא מתאימות. אני מדגיה שדיבור השפה היא באנגלית וגם הטקסט אמור להופיע באנגלית. - אני כבר ממש מתוסכלת וזקוקה להמלצה. אודה מאד למי שיוכל לעזור. בתודה רבה וערב טוב.

• 0 תגובות
    • 1.2k צפיות
  16. Started by avi-noams,

אני רואה ברשת 2007 2010 2012 - מי הכי מוצלחת? אשמח להמלצה.

• 10 תגובות
    • 1.3k צפיות
  17. כאשר מוחקים קובץ והוא נמצא בסל המחזור, הוא עדיין תופס בהרדיסק את אותו המקום שתפס בתיקיה המקורית שלו, וכדי שהמחיקה שלו תפנה מקום מן ההרדיסק יש צורך למחוק אותו לחלוטין מסל המחזור. השאלה שלי היא; האם קיימת תוכנה עם סל מחזור מיוחד שניתן להעביר לתוכו קבצים באופן כזה שהם כן יפנו מקום מן ההרדיסק? ואמנם לא ניתן יהיה להשתמש בהם באותו סל מחזור מיוחד, אבל ניתן יהיה להעביר אותם בחזרה למחשב מתי שרק רוצים ואז ניתן יהיה להשתמש בהם, ובהתאם, הם יחזרו לתפוס שוב מקום בהרדיסק. נגמר לי המקום בהרדיסק ותוכנה כזאת תוכל להועיל לי מאוד. כמובן שזה עדיף על פני קניית הרדיסק נוסף.. המחשבה על כך שאולי יש תוכנה כזאת עלתה לי לראש בעקבות תוכנות שחזור שמסוגלות לשחזר קבצים שנמחקו לחלוטין מסל המחזור.. והר…

• 1 תגובה
    • 895 צפיות
  18. לא ניתן לגרור אותו, מה עושים? windows7 ultimate הם מחוברים על כרטיס מסך אחד ליציאת DVI אחד ליציאת VGA

• 3 תגובות
    • 859 צפיות
  19. Started by Kukishin,

• 11 תגובות
    • 2.6k צפיות
  20. Started by Zeev86,

פרסמתי בעבר את התוכנה בפורום. בעזרת התוכנה ניתן בקלות להמיר כסף משקלים לשערים אחרים. איך זה עובד? 1. לחיצה על CTRL C (או לחיצה על כפתור ימני של העכבר -> העתק) תגרום לתוכנה לחשב בצורה אוטומטית את המטבע (אירו, לישט או דולר) או אם סומן רק מספר, יופיע חלון עם בחירת כל המטבעות. לאחר החישוב, התוצאה תופיע בTask Bar או ליד סימן העכבר, לפי בחירת המשתמש. 2. בלחיצה על SHIFT + A + C יופיע חלון, שבו אפשר לחשב יותר ממטבע אחד. מה חדש בגרסאות האחרונות? * Currency calculator - כעת ניתן לחשב יותר מפעם אחת ברציפות (אם ברצונכם לקנות יותר מפריט אחד). * אם אינכם מחוברים לרשת, התוכנה תטען את קובץ הנתונים שנשמר הכי אחרון. * ניתן לדפדף בשערי מטח שנשמרו עד כה. * אם יש עדכון, התוכנה תודיע על כך,…

• 2 תגובות
    • 798 צפיות
  21. היייי! מה קורה? שבוע טוב. אני משתמש בדפדפן פיירפוקס ומנוע החיפוש שלי הוא בינג, אני רוצה להחליף את זה חזרה לגוגל. דף הבית שלי הוא גוגל, אבל כשאני פותח כרטיסיה חדשה, הוא עושה לי חיפוש בבינג ואם אני רוצה חיפוש דרך גוגל, אני צריך לחפש דרך שורת החיפוש הקטנה משמאל. תודה מראש לעוזרים, דובי.

• 3 תגובות
    • 1.8k צפיות
  22. אני רוצה שכל המיילים ישמרו על השרת של BEZEQINT ולא בקובץ PST איך אני עושה את זה?

23. http://www.microsoft.com/israel/windows/antivirus-partners/windows-7.aspx ומה אתם אומרים על microsoft securty essentials אני אהבתי אותו

• 6 תגובות
    • 1.9k צפיות
  24. שלום לכולם, פרמטתי את הדיסק הקשיח של הנייד שלי והתקנתי את חלונות xp מחדש. בדיעבד הסתבר לי שלא גיביתי הרבה מהחומר שלי שאני צריך.. יש דרך לשחזר את החומר (מעין אנפורמט או משהו כזה) ?? תודה רבה לעוזרים !

• 3 תגובות
    • 924 צפיות
  25. Started by DontTouch,

שלום לכולם. אני רוצה לעשות תמונה שלי אבל שתיהיה מורכבת מטקסט.. משהו כזה : http://www.makeuseof.com/images/photo-to-text.gif http://technozan.com/wp-content/uploads/2011/12/3009985823_3ab1818269.jpg אם יש איזה תוכנה פשוטה או משו אני אשמח תודה רבה!

• 2 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים