עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Nahum2,

יש לי וורד 2003 אנגלי ואני צריך SPELL CHECK בעברית מישהו יודע היכן ניתן להשיג DICTIONERY PACK מתאים?

• 7 תגובות
    • 708 צפיות
  2. אני קורא חומר מסויים באנגלית ללימודים ואני לא מבין חלק די גדול מהמילים שם.יש לי בבילון שמוכן לתרגם עשירית מהמילים וברובן הוא לא רוצה לתרגם ואומר שהוא רוצה שאני יקנה את התוכנה.את מה שהוא מתרגם הוא מתרגם טוב.מה אפשר לעשות יש איזו תוכנה אחרת דומה ? תודה מראש demulti

• 11 תגובות
    • 3.6k צפיות
  3. Started by Nahum2,

איכן ניתן למצוא כזה? עדיף חינמי.

• 7 תגובות
    • 1.8k צפיות
  4. Started by lharpaz,

שלום, אני מחפש תוכנה שהיא מילון אנגלי-עברי (ואם יש גם עברי-אנגלי זה טוב). כמובן שרצוי תוכנה שהיא חינם. אם אין ברירה, אני מוכן לשלם קצת אם התוכנה טובה. אשמח לשמוע מה דעתכם על Babylon - האם התוכנה טובה? האם יש במילון גם מונחים של מילונים מקצועיים-ספציפיים (למשל בתחום ביולוגיה, כימיה, מדעי המחשב וכו')? האם אני אקבל רק את המקבילה של המילה בעברית, או שיש גם מידע לגבי המושג (יעני איזו שורה שתסביר מה בדיוק הכוונה ולא רק התרגום בעברית)? האם היא שווה את הכסף? מה בדיוק צריך לקנות? (יש משהו שעולה 235 ש"ח, ויש משהו שכולל oxford באיזה 200 ש"ח יותר או משהו כזה - מה מהם צריך?) תודה מראש לעוזרים.

• 2 תגובות
    • 1.3k צפיות
  5. אורח The_Exorcist
    Started by אורח The_Exorcist,

האם יש משהו שהוא חלק מהתוכנה? אם כן, איך נכנסים? ואם לא, יש תוכנה מומלצת לזה?, עדיפות לחינמית.

• 1 תגובה
    • 576 צפיות
  6. בחיפוש בגוגל יש אפשרות שמילות החיפוש שהקלדתי בשורת החיפוש יופיעו בעמודי התוצאות ממורקרות בצהוב. איך אני עושה זאת ? תודה רבה.

• 1 תגובה
    • 790 צפיות
  7. Started by Born2Kill,

איך אני פותר זאת? [attachment deleted by admin]

8. Started by DJO,

יש לי בעיה שמלווה אותי כבר כמה שנים ואפילו המשיכה אחרי שקניתי מחשב חדש. אתר הבית שלי זה וואלה ואני קורא שם המון כתבות, לפעמים שאני פותח כתבה יש כמה מילים חסרות, שפשוט לא מופיעות, אני מגלה את זה לא כי יש רווח או משהו איפה שאמורים להיות המילים (אין רווח כזה) אלא כי אני פשוט שם לב שחסרה מילה ושזה לא נראה בסדר. אני עושה ריפרש לעמוד והכל מסתדר. קורא לי גם שאני מעיין בכתבות באתר הארץ. אני לא אופטימי, אבל אם יש למישהו מושג אז בבקשה.. ???

• 0 תגובות
    • 671 צפיות
  9. Started by orenc17,

לפני שהתקנתי את ה WMP10 היה אפשר לקרוא את המילים של השירים על חלק גדול של הנגן עכשיו כשהתקנתי את WMP 10 צריך להסתפק בחלק התחתון וזה מעצבן לאללה יש איזה פלאג אין או משהו שיחזיר את המצב לקדומותו כמו ב WMP 9 תודה עבר יום ואין תגובה

• 0 תגובות
    • 545 צפיות
  10. היי מישו מבוגר ביקש ממני שאני יסדר לו בעיה של מילים עולים מילים(לא יודע איך להסביר אחרת) אחרי שעה טובה שישבתי אצלו וניסיתי בדפדפנים שונים, אותה בעיה ניסיתי לעדכן דריברים ועוד כל מיני אבל כלום , אצלי האתר עובד בלי שום בעיה בכל דפדפן ,אז אני מנחש שהבעיה איפה שהוא בוינדוס עצמו יש לו xp התמונה צולמה אצלו האתר ברוסית אבל כך זה בכל אתר אפילו ב hwzone אולי יש איזה צורך בתוסף? חשבתי אולי הבעיה במסך אבל כשה אני פותח את התמונה אצלי במחשב זה עדיין מעוך [attachment deleted by admin]

• 6 תגובות
    • 1.2k צפיות
  11. שלום. העניין הוא כזה: יש לי מנינ דיסק של סוני MZ-S1 אני משתמש בתוכנה OPEN MG שקיבלתי עם המכשיר, וגם דרייבירם קיבלתי. הכל עבד כמו שצריך עד אתמול. אתמול קניתי חבילת דיסקים חדשה, ואחרי כחודש שלא נגעתי בתוכנה, ניסיתי להעתיק שירים מהמחשב למכשיר. כשהוא התחיל להעביר את השירים אחרי כמה שניות, הופיע המסך הכחול המפורסם של וינדוס. (XP PRO) ניסיתי למחוק את התוכנה ולהתקין מחדש, אבל זה לא עזר זה רק הרס! עכשיו היא לא עולה בכלל היא מודיע על איזה שהי בעיה ויש אפשרות לOK ניסיתי גם למחוק את הדרייבר, דרך הDEVICE MANAGER אבל רק חשבתי שמחקתי. אחרי שכביכול מחקתי, ניסיתי שוב לחבר את המכשיר והוא הופיע לי כאילו הדרייברים מותקנים. עוד דבר, ישנה עוד תוכנה שמגיע עם המכשיר, כשניסיתי להפעי…

• 1 תגובה
    • 858 צפיות
  12. Started by Born2Kill,

אני עושה כרגע תוכן עניינים... אני לוחץ דאבל קליק על החלק התחתון של הדף כדי למספר... בלחצן "page number" אני בוחר תבנית אבל המספרים ממספרים לי את כל הדף ואני רוצה רק טווח רצוי. איך אני עושה זאת?

• 9 תגובות
    • 3k צפיות
  13. Started by pak82,

יש לי מסמך וורד 2003 שבתוכו יש גם עמודים שמוגדרים לאורך וגם עמודים שמוגדרים לרוחב. הבעיה היא שכאשר אני כורך את המסמך שאני מוציא אני רוצה שכל המיספורים יופיעו בחלק התחתון של העמוד כלומר שבעמודים שמוגדרים לרוחב המספור יהיה בצד שמאל או ימין של מה שכתוב ולא למעלה או למטה האם זה אפשרי?

• 0 תגובות
    • 587 צפיות
  14. Started by mor873,

בהתקנה הקצתי 50 ויש לי כונן C 48 איך אני מקצה שטח לכונן D ? תודה

15. Started by chris_u16,

יש לי מקלדת "מולטימדיה" עם מקשים נוספים, חלקם אינם שמישים כי חלונות לא מכיר אותם ישנו תוכנה למקלדת הזאת אך הוא ישן ובעייתי ואני מחפש דרך אחרת למפות אותם (תוכנה כלשהיא) דבר נוסף, למקלדת הזאת ישנו לד נוסף (חוץ מה CAP,NUM,SCR) שגם הוא היה עובד פעם כשהתוכנה התאימה לXP ללא SP ומעניין אותי מאוד לדעת איך להדליק אותה מקווה שמישהו יעזור

• 0 תגובות
    • 883 צפיות
  16. Started by Born2Kill,

שלום, יש לי אופיס 2007 באנגלית, הבעיה היא למשל שה-"A" וה-"1" ממוקמים משמאל ולא מימין... אני רוצה שזה יהיה ממוקם כמו בעברית משמאל לימין, איך אני עושה זאת? [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 829 צפיות
  17. Started by eladh16,

שלום אני רואה סרט שרץ על שני מסכים, כלומר חיברתי 2 מסכים למחשב אחד. הבעיה היא שהתירגום ממוקם בדיוק בהפרדה של שני המסכים וזה מקשה להבין את הכתוביות. האם יש נגן שאפשר לשנות בו את מיקום הכתוביות כך שהכתוביות יהיהו ממוקומות בצד אחד של המסך או צד אחר? חייב להיות אופציה כזאת... תודה

• 6 תגובות
    • 807 צפיות
  18. Started by Guy950,

יש לי אייפוד ואני לצערי משתמש בתוכנה iTunes שהיא באמת מחורבנת. בכ"מ לא משנה אם היא נוחה או לא נוחה, ההארד דיסק שלי חולק ל2 מחיצות, אחת של 48 ג'יגה שהווינדוס מותקן עליו ומחיצה שניה מה שנותר מ500 ג'יגה. אין לי הרבה מקום במחיצה הראשית בגלל הווינדוס הזללן, אז אני משתדל להתקין את הכל במחיצה השניה, במהלך ההתקנה של הiTunes הגדרתי שהתוכנה תותקן במחיצה השניה (E:\iTunes) ושם התוכנה הותקנה, הבעיה היא שאת הספריה הiTunes מתקין במחיצה הראשית תחת התיקיות של המוסיקה\תמונות\סרטים. אני לא רוצה שזה יקרה! כל שיר שהתוכנה הזאת ממירה היא מעתיקה למחיצה הראשית וזה רק אוכל לי את כל הזיכרון במחיצה הראשית! איך אני מעביר את הספריות של הiTunes למחיצה השניה ודואג שזה לא יחזור? בהגדרות של הiTunes הג…

• 0 תגובות
    • 618 צפיות
  19. Started by lazy-bones,

שלום. אני משתמש בכרטיס קול מסוג AC97 זה שבא עם הלוח אם שלי. איתו קיבלתי את התוכנה SOUNDMAX. אני רוצה לדעת איך אני יכול לגרום לתוכנה הזאת לזהות את החיבור סיב אופטי שלי, כדי שאני יוכל לשמוע ב 5.1 כשאני מחבר את חיבור הסיב האופטי, אני יכול לשמוע במערכת, אבל אין לי שום שליטה על הסאונד דרך המחשב. והמיקסר לא מזהה את החיבור כסיב אופטי אלא כאילו חיברתי בחיבורים הרגילים. 0 -- רמקולים קידמיים 0 --- רמקולים אחוריים 0-------- סנטר וסאב יעני שלוש חיבורים לסראונד. מה שמונע ממני שליטה אמיתית על הסאונד. השאלה שלי היא אם יש מיקסר יותר טוב מזה של SOUNDMAX (אני מאמין שיש) ואם מומלץ להשאר עם הסאונדמקס, אז איך אני מטפל בבעיה? תודה רבה אם משהו לא מובן תשאלו אני יענה בשמחה, רק בבקשה…

• 0 תגובות
    • 679 צפיות
  20. שלום רב חברים!!! מיקרה חשוב אני לקחתי מחבר את סיסמא שלו מאייסייקיו שגיעתי הבית אני יכנסתי לאיס שלו שגם הוא כנס וכל אחד יעף את שני מאייסייקיו עד שקרה שאני והוא לא יכולים לכנס לאיס שלו מה כבר קרה לא שניתי את סיסמא ועדין לא כנס לאיס שלו אך שזה כנס איס פשוט חוזר לאיס שלי מה אני יכול לעשות כדי שהוא יכנס לאיס שלו תעזרו לי בבבבקששששששששששה תודה תודה תודה תודה תודה תודה רבה

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  21. תשכחו את כל מה שידעתם על מצגות עד היום - סוואי של מיקרוסופט יכין עבורכם מצגת שתרשים את כולם לכתבה: http://hwzone.co.il/%d7%9e%d7%99%d7%a7%d7%a8%d7%95%d7%a1%d7%95%d7%a4%d7%98-sway-%d7%90%d7%97%d7%95%d7%aa%d7%94-%d7%94%d7%9e%d7%92%d7%a0%d7%99%d7%91%d7%94-%d7%a9%d7%9c-%d7%a4%d7%90%d7%95%d7%95%d7%a8%d7%a4%d7%95%d7%99/

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות
  22. בשביל למשוך מייל צריך ללחוץ על שלח קבל מדובר במיקרוסופט אוטלוק 2003 שעובד מול אקסצ'ינג' 2007 כבר ניסיתי להסיר כולל מחיקה מהרג'יסטרי ולהתקין מחדש וזה לא עזר. למישהו יש רעיון?

• 0 תגובות
    • 614 צפיות
  23. לכל בעלי תוכנת האנטי ספיוור של מיקרוסופר או גיינט בעבר התוכנה הזאת פשוט תוקעת את המחשב!!!!! לאחר בדיקה שלי על 3 מחשבים נדהמתי לגלות שהיא פשוט מאיטה את המחשב לא ממש בהתחלה אלה לאחר כמה ימים של עבודה הייתי בטוח שזה רק אצלי אבל הסרה של התוכנה הקפיצה לי חזרה את המהירות של המחשב נסו להסיר אותה ותראו הבדלים משמעותיים!

24. היי! יש לי אקסל 2000 בעברית אבל ה a b c d עולים משמאל לימין והמספרים נימצאים בצד שמאל, קיצר האקסל שלי כרגע משמאל לימין, ואני רוצה להפוך אותו ל"מימין לשמאל", איך אני עושה זאת? תודה רבה לכל העוזרים!!!

25. Started by y_i_c,

יש לי בעיה מוזרה!!! כל פעם כשאני עובד עם וורד ורוצה לסגור את התוכנה קורה דבר מוזר נפתח לי חלון שגיאה!! ונותן לי 3 אפשרויות 1. לסגור 2. Debug 3. פרטים כשאני בוחר פרטים זה מה שאני רואה! :AR15: :AR15: :AR15: WINWORD caused an invalid page fault in module VBE6.DLL at 018f:6500dbb9. Registers: EAX=02e4a540 CS=018f EIP=6500dbb9 EFLGS=00010202 EBX=ffffffff SS=0197 ESP=0062e0dc EBP=0062e1d0 ECX=04be08b0 DS=0197 ESI=04c708b0 FS=6017 EDX=02e4a534 ES=0197 EDI=00000008 GS=0000 Bytes at CS:EIP: 8b 01 51 ff 50 08 eb e8 55 8b ec 8b 45 0c 53 56 Stack dump: 00461d72 6507f9d7 04c708b0 02e4a540 ffffffff 00000000 00000000 00000000 00000000 00000009 00000000 04c708b0 00000000 00000000 00000…

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.