תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
קוראים לה black frog אפשר לקרא עליה פה http://www.theinquirer.net/?article=31966
-
- 1 תגובה
- 656 צפיות
-
-
אודה לכל מי שיכול לתת לי טיפ: בזמן האחרון סרטים שכוללים פס קול ac3 5.1 ערוצים, יוצאים לי מסינק, ולא משנה באזו תכנת עיבוד אני משתמש (WinAVIVideoConverter; TMPGEncDVDAuthor16.exe; Shortcut to VirtualDub_148_AC3.exe או אחרות). סרטים עם PCM רגיל או ac3 סטריאו, נשארים מסונכרנים. מה לעשות???? משווע לעזרה.
-
- 1 תגובה
- 474 צפיות
-
-
שלום לכולם, במהלך השנים של שימוש ב ICQ העברתי אותה ממחשב למחשב, ממערכת הפעלה אחת לשניה ומהתקנה להתקנה. כמובן שהצטברה לי חתיכת היסטוריה רצינית למדי. עקב ניסיון העבר אני לא סומך על ICQ שתדע לשמור על קבצי ה history שלה במאה אחוז. האם ידוע לכם על תוכנה חיצונית שתוכל לעזור לי? תודה.
-
- 1 תגובה
- 616 צפיות
-
-
מה יכולה להיות הסיבה לכך ש WINRAR לא מעוניין לפתוח לי קבצים ומודיע לי על CRC ERROR ולמרות שהווינראר שלי מעודכן לגרסא חדשה והקבצים טובים כי בדקתי אותם על מחשב אחר.... זה משהו סידרתי וקבוע בכל הקבצים שאני מנסה לפתוח לא הולך לי ובא לי לשבור כבר את המחשב... עזרו לי בבקשה .
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
בעיקר שאלתי לגבי Word - האם יש הבדל בין הגרסאות השונות של Office 07 (למשל - גירסת סטודנט-לא מסחרי, ויש גרסאות יקרות יותר, ועם מפרט אחר...). כלומר - האם זה אותו Word בכל הגירסאות, או שיש הבדל מסוים? תודה!
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
שלום לעולם, אני מקווה שאני מעלה את הבקשה שלי במקום הנכון, במידה ולא אשמח אם תעבירו את ההודעה לפורום המתאים, עומדת בפני התקנה של 22 מחשבים, אני מעוניין בהכנסת אימג', שכולל בותכו את כל הדרייברים של המחשבים (כולם זהים, למעט בודדים), WINRAR וכו'... אשמח באם מישהו יוכל להעלות לי מדריך כיצד יוצרים אימג'... תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 814 צפיות
-
-
איך שאני נכנס למחשב שלי אני רואה איה חמישה - שישה כוננים,אני מתכוון לכוננים זמניים כאלו כמו של USB FASH. איך אני מעלים אותם ?
-
- 1 תגובה
- 551 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני כשבוע רכשתי מחשב חדש והתקנתי בו מערכת הפעלה XP. הבעיה שלי היא בהדלקת המחשב הוא מריץ הרבה דברים עד שה XP עולה. אני לא ממש יודע מה זה אבל זה במסכים שנראים כמו DOS, כיתוב לבן על גבי שחור. הוא מריץ כאילו כמה דברים במשך כ 40 שניות ורק אז ה XP מתחיל לעלות. זה נראה לי מוגזם כי במחשב הישן שלי זה לא ככה. המחשב החדש שונה בזה שהוא AMD 64 BIT ולא אינטל וכך כמובן לוח האם בהתאמה (אולי זה קשור?) בכל מקרה באותם מסכים הוא מגיע גם לשלב שהוא מחכה שאני אלחץ על מקש S להמשך BOOT. אם אני לא לוחץ הוא מחכה כמה שניות וממשיך. זה לא אמור להיות ככה עד כמה שאני יודע. אין לי ממש מושג מה זה אבל בכל פעם בהדלקת המחשב רץ המסך השחור עם כיתוב לבן כמו DOS והוא מחפש כל מיני דברים שבינהם…
-
- 1 תגובה
- 588 צפיות
-
-
אני צריך לעצב מארז ואני רוצה תוכנה פשוטה וקלה לעיצוב אם אפשר אז גם לבנות את המארז ב3D (חוץ מפוטושופ)
-
- 1 תגובה
- 855 צפיות
-
-
ערב טוב. בזמן הפעלת משחק מופיע לי הודעה. The application has failed to start because its side-by-side configuration is incorrect. Please see the application event log for more detail. המשחק הוא Angry Birds מה עושים?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
יש לנו רשת אלחוטית בבית עם שלושה מחשבים ששנים מחוברים אלחוטית ואחד ישירות. הבעיה היא שאם על אחד המחשבים האחרים מופעלת התכנה azureus אז מהירות ההורדה אצלי (המחשב שמחובר ישירות) קטנה בצורה מאוד מאוד משמעותית. האם יש משהו שאני יכול לעשות בשביל שזה לא ייקרה?
-
- 1 תגובה
- 481 צפיות
-
-
שאני מסנה לעשות עידקון סרך האינטרנט.. הוא מראה לי את זה: http://s11.yousendit.com/d.aspx?id=2587FEE01620F7CA8FBD22D70EA42B77 מישהו יודע מה לעשות? תודה.
-
- 1 תגובה
- 637 צפיות
-
-
קרוב שלי רוצה לילמוד צרפתית ואנגלית מישהו מכיר תוכנות טובות???
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
אני עושה עבודה קטנה בקורס אופיס למפגרים , ולא הולך לי עם משימה אחרונה באקסל! צירפתי קובץ להודעה, בו בניתי טבלה עם 6 ימי עבודה, שעת התחלה וסיום בכל יום וסה"כ שעות עבודה לאותו היום. אני צריך עכשיו נוסחה אחרונה, שתחשב לי את סה"כ שעות של כל הימים האלה. מה תהיה הנוסחה המתאימה? עריכה: שיחקתי קצת עם ההגדרות, את העמודה של סה"כ שעות הגדרת בעיצוב תאים בפורמט של "שעה", ואת התא התחתון שבו אני רוצה סה"כ שעות של כל השבוע הגדרתי בעיצוב תאים כ"מותאם אישית"- [h]:mm וארכך באותו התא שמתי נוסחה פשוטה של =SUM.... השאלה היא, מה ההגדרות האלה שינו בעצם? אני רוצה להבין אותם כך שלא סתם אלך על עיוור בעתיד... [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 4.2k צפיות
-
-
הורדתי את כל הדרייברים, והתקנתי את הדרייבר של האינטרנט אלחוטי ו.. כלום ! יש למישהו מושג ? אני מדבר על הנוטבוק של ACER.
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
שלום, ברצוני לנעול CD's בעזרת סיסמה...האם זה אפשרי?
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
שלום לכולם! אני יודע שזאת אולי בקשה די גדולה ואפשר להגיד גם מוגזמת, אבל מישהו אולי מוכן להסביר לי מה אני צריך לעשות כדי לעבוד עם פורום החינם של השפה (yaBB) או איפה אני יכול למצוא הסברים מלאים עליו? אותו דבר בקשר למערכת ניהול אתר (PHPnuke). ודבר אחרון, בעזרת איזו תוכנה פותחים קבצי PHP?
-
- 1 תגובה
- 816 צפיות
-
-
http://www.opera.com/download/get.pl?id=28548&thanks=true⊂=true דפדפן פשוט מהיר...והפעם כנראה בלי בעיות עם השפה העברית.
-
- 1 תגובה
- 626 צפיות
-
-
אני מנסה לבנות ארון לחדר שלי בתלת מימד. איזה תוכנת תלת מימד "קלה" ונוחה לשימוש יש ?
-
- 1 תגובה
- 572 צפיות
-
-
http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3618140,00.html כן ירבו. ככל שיותר אנשים יגלשו בדפדפן הזה יהיה למפתחי האתרים יותר אינטרס ליצור אתרים תקניים.
-
- 1 תגובה
- 667 צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנה שיודעת לבדוק מהירות קריאה/כתיבה בכוננים קשיחים וגם בכוננים חיצוניים המתחברים דרך USB יש חיה כזאת?
-
- 1 תגובה
- 994 צפיות
-
-
-
יש לי מחשב אצל בן דוד שלי, יש לו בעיות במחשב בערך פעם בשבוע.. ונמאס לי כבר לקפוץ אליו ולסדר לו... אז רציתי לדעת אם יש תוכנה שתוכל לאפשר לי השתלטות מלאה + נעילת מקשים למשתמש על המחשב שלו...
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
אתמול התקנתי את התוכנה ו מאז הפינגים שלי ירדו בצורה דרסטית בהתחלה לא האמנתי ועכשיו אני קולט שכל שניה התוכנה חוסמת מישהו והמחשב אחרי פירמוט ואין לי ספייוור או וירוסים כי בדקתי ואני לא מוריד שום דבר ובנתיים רק גלשתי באתרים כמו גיימר ויינט... אז יש הסבר כלשהו לזה: ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 670 צפיות
-
-
יש לי את 2004+INTERNET SECURITY. העידכונים אצלי הם כל שבוע. העידכון האחרון היה ב16.1.2008 ובעצם היה צריך להיות כבר ב23 עוד עידכון... ברגע שאני לוחץ UPDATE הוא רושם שהכול מעודכן. למה זה לא מתעדכן? נ.ב המחשב שלי "נקי"
-
- 1 תגובה
- 508 צפיות
-