תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,196 דיונים בפורום זה
-
אני התקנתי את האנטי וירוס של מקאפי את ה פרו גירסא 8 זה אנטי וירוס בלי פאיירוול אחרי שאני מתקין כשאני מנסה להתחבר לאינטרנט אז אני מצליח להתחבר אבל אני לא מצליח לגלוש אני לא מצליח להיכנס לשום אתר באינטרנט וגם האיסי קיו והמסנג'ר לא מתחברים לי מישהו יכול לעזור לי לסדר את זה? תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לכווץ מרזולוציה זהה של מספר תמונות.. לרזולוציה קטנה יותר.. לכל התמונות לדוג' יש לי כ500 תמונות ברזולוציה של 2816X2112 ואני רוצה להקטין את כולם לרזולוציה של 704X528 כלומר להקטין את על התמונות פי 4 בתודה מראש דור,
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
יש לי מיקלדת USB של HP אני מיתחרפן הפחתי עולמות בישביל לימצוא דריבר ולא מצאתי בבקשה תעזרו לי חברה :HP את הדגם אני לא יודע אולי זה אחד מאלה 5302H P/N 5183-9960 s/n B N00308153 REV: 2.7 B
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
היה לי ,לפני הפירמוט סרגל כלים ב-WINDOWS שאפשר לי לשמור אתרים ולדלג בינהם.אלו היו חלוניות כאלה שהייתי מדלג מאתר לאתר . בדומה למה שיש ב-FIREFOX. מכירים?
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אוקי אז אם הבנתי נכון התשובה היא קספרסקי . אבל בכל זאת. אשמח לשמוע דעות והמלצות, אני לא אחד שנוהג להיתקל בוירוסים, לא גולש ביותר מידי מקומות שבהם הם נמצאים, האם יש לי צורך לבצע סריקה כל כמה זמן? (אשמח לדעת כל כמה זמן גם) האם העידכון של התוכנה הוא אוטומטי? כי האמת ב-נוד32 לא ידוע לי שמתבצעת לי סריקה כל כמה זמן. לא שאני הגדרתי לפחות. בקיצור אני מחפש משהו שיהיה הכי דומה שאפשר לנוד32 אבל בלי הבעיות במסנג'ר, אגב, למישהו יש/היו הבעיות האלו? אני גם מקווה שהבעיה היא בנוד32. בהתחלה התמקדתי רק ב-utorrent, שאותה אני לא מעונין להחליף בתוכנת ביטורנט אחרת. אבל אתמול ביצעתי פורמט, התקנתי utorrent ומסנג'ר ורק היום לפני מס' שעות התקנתי את הנוד32. לפני זה לא היו בעיות כלל …
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אחר הצהריים טובים התבקשתי מחבר לנסות לשחזר מידע מקובץ וורד מסוים. אני צריך כל מידע שאוכל להוציא ממנו כמו שמות העורכים הקודמים ותאריכי שינוי. יש אופצייה כזאת? ניסיתי לחפש ולא מצאתי כלום. (הקובץ הגיע אליו באימייל, אין גישה לקובץ המקורי) תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני מנסה לקרוא קובץ וידאו ובהתחלה הכל הולך כמו שצריך אבל אני מגיע לשלב מסויים שפשוט אין לי מושג איך ממשיכים מפה אני כולה רוצה ליראות את מטריצת התמונה של פריים מסויים למישהו יש מושג מה עושים? הנה מה שעשיתי בנתיים >> whos Name Size Bytes Class ans 1x1 921848 struct array mov 1x58 53459888 struct array Grand total is 54374518 elements using 54381736 bytes >> mov(1,50) ans = cdata: [480x640x3 uint8] colormap: [] >> mov = aviread('1.avi'); מפה אין לי מושג איך אני מסתכל בתוך ה-CDATA הזה
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
1.אני יודע שאפשר באתר שלהם ללחוץ INSTALL NOW אבל יש אתרים שאין את זה ונותנים לך להוריד RAR של הסקין, איך אני מוסיף אותו בצורה הזו? 2. תנו המלצה לפלאג שימושי 3. איך עושים UNLOCK לכל העסק שאני יוכל לגרור את הגוגל באר הקטנצ'יק שבא איתו טיפה למעלה 4. עוד המלצות כלליות לשימוש בדפדפן הזה. תודה
-
- 4 תגובות
- 681 צפיות
-
-
שלום יש לי emule 0.49d גירסא מעודכנת עם שרתים חדשים לאחרונה יש לי בעיה שהשרתי מתנקתים לי המון ואקדמליה לפעמים נופל גם ולפעמים השרתי עובדים עם חומת אש כאילו החמור עם מסכה יש לי ראוטר אבל פתחתי את הפורטים ככה שלא אמורה להיות בעיה כי הוא לפעמים מתחבר
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
ומאיפה אני מתחיל להוריד? הורדות חוקיות! ומה ההבדל בין הארס לאזיראוס? בקטנה תסבירו לי אבל יותר חשוב המקור הורדות לאזיראוס תודה ויום טוב
-
- 5 תגובות
- 681 צפיות
-
-
פני כמה ימים קיבלתי את המחשב החדש.. עכשיו התקנתי פאר קריי והוא אומר לי לעדכן את הדרייברים הדרייבר הנוכחי של הכרטיס הוא 8.522.0 אפשר דרייבר הכי מעודכן ויציב לכרטיס הזה אם יש? והאם אפשר להתקין את הדרייבר ישר, או שצריך להסיר את מה שיש? תודה [=
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
אהלן אני לא יודע אם זה קשור לפורום הספציפי הזה פשוט לא ידעתי איפה עוד אפשר לשאול. העניין הוא שיש לי שניי קבצי ווידיאו זהים באורכם בדיוק, שניהם אותו סרט באחד האיכות ווידיאו טובה ופס קול לא. ובשני ההפך אני מעוניין להעביר לקובץ עם האיכות ווידיאו הטובה את הפסקול הטוב. אם איזו תוכנה או כמה תוכנות ניתן לעשות זאת? פורמט קבציי הווידיאו זה DIVX . בבקשה תעזרו. תודה מראש.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
הבעיה היא שכשאני מוריד קובץ תמיד יש הרבה אנשים ב- unasked למרות שמספר החיבורים הוא לדוגמא 100/450 יש לי אינטרנט מהיר (0.5) מישהו יודע איך אני גורם לו להתחבר אליהם ? או משהו אחר שאפשר לעשות ?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אני רוצה ליצור לוגו בעזרת האותיות JSM לוגו לאתר אינטרנט שאני רוצה לעשות וחשבתי גם להוסיף מאזניים (בגלל שזה קשור לשיפוט). אשמח אם מישהו פה יוכל לעזור לי להכין משהו (או אפילו לשלוח לי משהו מוכן : )
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
מישהנו מוכן להסיר לי אחת ולתמיד איך אני משתמש ב RSS אשמח אם תוכלו להסביר בשלבים אני משתמש במקסטון! אני בטוח שזה יעזור גם לעוד הרבה אנשים שלא הצליחו להבין את היתרונות של העניין! בתודה מראש
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
שבת שלום לכולם לאחרונה עברתי לאינטרנט זהב ו HOT למהירות 2.5 ועשיתי את הטלפון של זהב ומאז ה XFIRE לא מתחבר לי יותר בדקתי אולי הוא חסום בפייר וואל אבל לא!!.. הוא מגודר כמו שצריך מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? תודה שמעון
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-
-
יש לי את התוכנה PowerQuest Partition Magic 8 והנה מה שמראה שם: אני רוצה לחלק את הכונן(של 320 ג'יגה) לכמה מחיצות לדעתי ל-3 מחיצות: 2 עם 120 ג'יגה ו-1 עם 50 ג'יגה (שבו יהיה הווינדוס), האם יש חלוקה יותר יעילה ומהירה לכונן? ושאלה הכי חשובה: איך אני מכין מחיצות עם התוכנה? יש כמה אפשרויות שלא הבנתי- Logical/Primary ובעבר הכנתי מחיצה של Lofical עם 243.1 ג'יגה (להלן Unallocated בתמונה) ומחקתי בגלל שהיה משהו מוזר שבמחשב שלי היה כונן C עם 320 ג'יגה והכונן שעשיתי D עם 243.1 ג'יגה (אולי בגלל שעשיתי Logical או משהו בהגדרות?). תודה
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אפשרי? הורדתי את הForeced RTL וזה מזיז את כל התפריטים והכל, ממש מציק.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אז ככה הולך הסיפור יש לי שניHD שניהם מפוצלים לשנים ההוא שXP מותקן עליו מחולק לשנים אחד עבר פירמוט בעת התקנת הXP והשני לא וXP דורש פירמוט גם בשני אבל בשני יש לי מידע מאוד חשוב איך אני יכול להגיע אליו ולהעביר אותו?
-
- 6 תגובות
- 681 צפיות
-
-
התקנתי אותה אתמול במטרה להחליף את האאוטלוק אקספרס שלא נתמך בווינדוס 7 ויש כמה בעיות עם העברית שם. יש לי כל מיני נושאים בעברית שמופיעים בג'יבריש ולא מצאתי אפשרות לכתוב מימין לשמאל כשפותחים מייל חדש. תודה מראש לעוזרים.
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
השאלה ^... FRAPS משום מה מקליט לי באיזה 3-6 FPS לשנייה.
-
- 3 תגובות
- 681 צפיות
-
-
אם אני עכשיו הופך את כל C לאימג', אני יכול להתעלל בC כמה שבא לי ואם נגיד הוא נמצא בגשם במשך שבועיים הדבר היחיד שאני צריך לעשות זה לפתוח תאימג' על הארד דיסק חדש? אם היו תוכנות שמותקנות על D הן עדיין יעבדו? אני יכול לשמור תאימג' על D ולהפעיל אותה מארקוניס מדיסק און קי על C נכון? [שאלה קצת מטומטמת...] ואיך יוצרים מחיצת שחזור כמו במחשבים ניידים?
-
- 0 תגובות
- 681 צפיות
-
-
כל מי שיש לי ברשימה של האי סי קיו והכינוי שלו רשום בעיברית עכשיו זה מופיע כסימני שאלה יש למישהו מושג למה ואיך אני מסדר את זה?
-
- 2 תגובות
- 681 צפיות
-
-
-
לכתבה: http://www.ynet.co.il/articles/0,7340,L-3341509,00.html
-
- 1 תגובה
- 681 צפיות
-