תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
אני מנסה לראות וידאו זורם (נגיד באתר ספורט 5) בגוגל כרום, אולם הנגן לא מגיב (הכפתורים). אציין כי הוידאו אכן מתנגן אך אי אפשר לשלוט על הפאנל של ההפעלה. האם יש פיתרון לכך ?
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מעוניין לעדכן את הכרטיס מסך שלי Geforce 8800 gts 512 mgb אבל דבר ראשון הוא לא מוריד את הקובץ עד הסוף ושנית בהתקנה הוא עושה ארור ורושם: The content of this file cannot be unpacked. The executable you are attempting to run has been corrupted. Please obtain another copy of the file, verify its integrity and try again אני מניח שרוב הסיכויים שארור זה בא בגלל שההורדה לא מסתיימת במלואה וכל פעם שאני מנסה להוריד זה קורה.... עזרה!!!!!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
האמת אני קיבלתי מחבר את הקוד לתוכנה אבל התוכנה כבר קבעה לי במחשב שהזמן שהוקצב לי נגמר ושאי אפשר להכניס קוד. אני צריך לעשות משהו שימחוק כל זכר לתוכנה הזו במחשב. תודה מראש.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, מישום מה אני לא מצליח לשלוח קבצים, לא לפתוח מצלמה. ההודעה שאני מקבל זה: שהמשתמש דחה את בקשתך, אבל ,כמובן, שהמשתמש בצד השני לא דחה! זה רושם את ההודע ומבטל את השליחה באופן אוטומטי גם לגבי המצלמה. מותקן אצלי Kaspersky Internet Security 6.0 אולי זה בגלל זה? אולי יש שם איזה הגדרה שצריך להוריד או להוסיף? עזרתכם בבקשה....
-
- 10 תגובות
- 654 צפיות
-
-
עשיתי לתוכנה הרצת ניסיון והתוכנה הודיעה לי שיש לי 15 דרייברים לא מעודכנים, רובם המוחלט התקני מערכת. האם יש להתייחס להודעתה ולעדכן? למותר לציין שהWINDOWS שלי מעודכן לחלוטין מבחינת WINDOWS UPDATE
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
היי, נתקלתי בשתי בעיות שלדעתי קשורות איכשהו.. רק אין לי מושג איך או מה הפתרון. 1. ככה פתאום אני לא יכול להוריד קבצים דרך IE8. ההמתנה לקובץ נמשכת ונמשכת עד שאני מקבל הודעת שגיאה כפי שמופיע בתמונה. זה קורה בכל אתר ובכל הורדה. 2. אני לא מצליח לצפות באתרי פלאש/יוטיוב למרות שהתקנתי פלאש (והסרתי והתקנתי מחדש). אני פשוט מקבל הודעה Movie not loaded או מסך שחור ביוטיוב לדוגמה. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
על המחשב מותקן הארדיסק של SAMSUNG HD160JJ ACSI אני צריך את הדרייבר של הכונן בשביל לטעון אותו כשאני מתחיל את הפירמוט, ואני כבר קרוב לשבוע מחפש את הדרייבר ברשת. אני כבר מיואש.. :-\
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש דרייבר של סאונד PC PARTNER דגם הצ'יפסט הוא: i865P/PE/G דגם הלוח: 865G/GV/PE-87X2 יש פה אתר שאני לא מצליח להתמצא בו כל כך: http://www.pcpartner.com/download.php?category_id=20051110113940-295715 אני מודה לכל מי שיעזור לי.....!!!!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
משום מה אין לי אפשרות לקבל או לשלוח הודעות במסנג'ר של מייקרוסופט ניסיתי להסיר את התוכנה ולהתקין מחדש כמה פעמים ולא עזר הוא כותב לי שאין אפשרות ליצור קשר עם המכותבים שלי ושאולי ארצה לנסות מאוחר יותר יש למישהו מושג איך מתקנים את זה? שמעתי שיש תולעת/וירוס במנג'ר, האם זה קשור?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום אשמח לעצתכם - אני זקוק לתוכנה לגבות את הדיסק הקשיח שלי. כמובן אני רוצה תוכנה שתגבה רק את החומר ולא את מע' ההפעלה, למשל. האם קיימת תוכנה כזו, רצוי חינמית ואם כן , איזו והאם היא נוחה לשימוש? תודה.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אבל בגלל שהשם של התמונה שצירפתי כבר קיים בשרת אז הכל נמחק לי. בכל מקרה, מצורפת התמונה ואתם מוזמנים להכנס לאתר החברה. זאת פשוט תוכנה נהדרת! להורדה לחצו כאן עריכת המודר: הרשיתי לעצמי לתקן לך את הלינק השבור, שגם קצת הרס את הצורה של הת'רד.
-
- 3 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום לכולם, משום מה, פתאום אין לי קול באנטרנט.. הדבר היחיד שעשיתי עם המחשב בזמן האחרון זה חיברתי אליו מסך חדש. אין קול באטרים כמו יוטיוב, ואפילו בהופ שאחותי משחקת. יש למישהוא רעיון למה זה?
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
תוכנת DateOnTray עולה אצלי עם העלאת המערכת. משום מה לפעמים הסמלון שלה(שמראה התאריך) לא מופיע בסרגל למטה בצד ימין ליד הסמלון של תוכנת AVG, למרות שאני רואה אותה קיימת בפרוססים במנהל יישומים. כשזה קורה אני מעיף אותה ומעלה אותה ואז הכל בסדר... בעבר התקנתי אותה מחדש, לא עזר. בהעלאה עולה אצלי מלבד הנ"ל, האאוט-לוק אקספרס. מערכת xp/sp2. תודה!
-
- 0 תגובות
- 654 צפיות
-
-
-
אני לא רואה עברית באיסיקיו (ICQ 5) אני רואה רק את הכפתורים "הבא" ו"בטל בICQ PRO אני לא רואה לא עברית ולא אנגלית מישהו יודע מה זה או קרה לו?
-
- 7 תגובות
- 654 צפיות
-
-
שלום,אני רוצה לשמור את היסטוריית הICQ שלי במחשב ואני לא יודע היכן זה נשמר במחשב למישהו יש מושג? :s05: תודה ויום טוב
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
היי...כל סרט או כל סירטון שאני מוריד או רואה באתר של ספורט זה תוקע לי את המחשב, זה תוקע לי את המחשב ,מה זה אומר חסר לי משהו ? כל סרט שאני שם במחשב או סירטו שאני מוריד או סירטון שאני רואה באתרים זה פשוט תוקע לי את המחשב .. אני ננכס ל youtube מפעיל סירטון וזה תוקע לי את המחשב ...גם סרטי דיוידי במחשב ,כל מה שקשור לוידאו מה אני יכול לעשות מה יכולה להיות הבעיה ויש לי k lite codec pack מה אני עושה ??? מה הבעיה בכלל?? והאם זה קשור ללוח אם אולי בחיבורים?!
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
רציתי המלצה לתוכנה שבאמצעותה ניתן לבנות תמונה אחת גדולה המורכבת מהמון תמונות קטנטנות.
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
איזה שרת אני שמה במקום PWS ב WINDOWS XP אני רוצה לנסות את הASP שלי על המחשב כמו שיכולתי בוינדו 98 היה לי PWS איך אני עושה את זה עם וינדו XP תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני צריך לינק לתוכנה the all seeing eye... תודה לכל העוזרים!. ;D
-
- 1 תגובה
- 654 צפיות
-
-
שיניתי הגדרות במיול שאני רגיל להשתמש איתו ומשתמש איתו מתמיד בכל אופן המחשב התחיל להיתקע שומעים מוזיקה ופתאום צליל שיכל להרוג ... ואז נתקע עד שאז ... עושים ..ריסט .. בכל החזרתי להגדרות שהיו וזה עדין עושה את זה שאני מפעיל את המיול ככה המחשב פועל איתו 10 5 דקות וזה קורה
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מניח שמכירים פה את Metacafe ואולי מישהו נתקל ופתר את בעיית התצוגה של קובצי ה-AVI בתוכנה כפי שמתואר בכותרת. ניסיתי כל מיני גירסאות כולל האחרונה, יש לי FFDSHOW האחרון ובצפייה בקבצים מחוץ לתוכנה הם נראים בסדר גמור. לא עוזרים בפורומים של Metacafe וחשבתי שאולי פה יהיה למישהו איזה רעיון. תודה.
-
- 4 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני משתמש ב UTTORENT ויש לי הורדות פתוחות ואני רוצה לפרמט את המחשב, איך אני שומר את המידע הזה כדי שימשיך להוריד אחרי הפירמוט?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא קודקים לווינדוס 98 למישהו יש נסיון או ידע בנושא?
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-