תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
לא בכל המשחקים יש אפשרות לא להפעיל מסך מלא. יש אולי תוכנה שעושה זאת?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני לא רואה עברית באיסיקיו (ICQ 5) אני רואה רק את הכפתורים "הבא" ו"בטל בICQ PRO אני לא רואה לא עברית ולא אנגלית מישהו יודע מה זה או קרה לו?
-
- 7 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
אני צריך לינק לתוכנה the all seeing eye... תודה לכל העוזרים!. ;D
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
זה חשובל י מאוד אני וחברים עושים סרט מכל מיני דברים בקיצר כמעט כל פעם שאנחנו מוסיפים מוזיקה לסרט אז יש את הsend no send המעצבן הזה ואני ממש מתשגע מזה!!!! גם לפעמים כשסתם רואים את הסרט בינתיים או כשמוסיפים מוזיקה! בסבקשה עזרה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול וזה לא עזר!
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
לא מופיע בהסרה וגם בתוך התיקיה אין אפשרות
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
אני לא מצליח למצוא קודקים לווינדוס 98 למישהו יש נסיון או ידע בנושא?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
כשאני צורב דיוידי data בנרו כמה סרטיםבאותו סדר שאני רוצה לאחר הצריבה אני לא רואה את הסרטים באותו סדר שרציתי ( בנגן הדיוידי) איך ניתן לתקן זאת כך שסדר הופעת הסרטים או הרצועות מתוך אותו סרט ינוגנו בסדר שאני קובע??
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
בגרסאות קודמות של ICQ היה ניתן לבדוק את החשבון דואר שנמצא על השרת דואר, באמצעות לחיצה על כפתור. בגרסה החדשה הפונקציה הזו לא קיימת (לפחות לא מצאתי אותה...) אולי יש מישהו שיודע אם אפשר להוסיף (להוריד לחוד?) אותה בצורה כלשהיא לתוכנה עצמה? יש איזה פלאג-אין? (אני יודע שקיימות תוכנות רבות (נפרדות) שבודקות את הדואר על השרת, ולא זו הכוונה) תודה.
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
שלום אני רוצה לפרמט את המחשב אבל אין לי בכלל את הדרייברים של הלוח אם ושל כלום האם יש תוכנה שמעבירה את כל הדרייברים לדיסק? תודה לכל העוזרים!!
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
התקנתי על מחשב XP PRO 64 המעבד הוא AMD ATHLON 64 3000 SOCKET 939 הלוח אם הוא GIGABYTE NF-CK804 NFORCE 4 ניסיתי להוריד מפה , כנראה שלא קלעתי על המתאים HELP ME נ.ב אני מקבל מן הודעת שגיאה שהוא לא יכול לפתוח את הקובץ שהוא לא מוצא את הנתיב שלו , אני גם לא יכול להגדיר למחשב ההוא IP כנראה בגלל הדרייברים ולעדכן באינטרנט :\
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי מערכת WINDOWS CE.... הורדתי תמונות וסרטונים, ואני לא יכול לראות אותם... צריך תוכנה מיוחדת או משהו כזה? בנוסף....אמאיפה מורידם תוכנות למכשירי כף יד? תודה
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
-
כבר שבוע אני שובר תראש למה msn suite לא עובד ניסית הכל התקנתי את זה אולי 10 פעמים והיום עליתי על זה האם-אס-אן סוט לא עובד עם וינדואו בלינד 4.4 אז רק שתדעו!!!!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
איך אני עובר ב OUTLOOK בין המצב הנוכחי, למצב הרצוי בו אני רוצה להשתמש? אני רוצה לראות את המייל שאני מקבל בצורה הזו ראו תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
יש לי דונגל ואני לא מצליח להתחבר מהפלאפון למחשב כשלט רחוק אני מצליח רק מה מחשב לפלאון אז אני מחפש תוכנה שתפעיל לי את הBT של החשב כל הזמן ואני יוכל להתחבר איתה למחשב מתי שאני רוצה בלי צורך לגעת בעכבר כלל!! משהו יכול לעזור לי?? יש לי SE W800I!! תודה!
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני לא יודע בדיוק מה קרה אבל אני לא מצליח להפעיל קטעי Flash בגלישה בדפדפן (IE). כשאני מגיע לאתר שיש בו קטעי Flash אני מקבל מסגרות עם X אדום (כמו של לינק שבור). יכול להיות ששיניתי משהו בהגדרות האבטחה או משהו אחר - בלי כוונה. גם כשניסיתי להתקין מחדש את הפלייר של פלאש מהאתר שלהם לא הצלחתי. מישהו יכול לעזור?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-
-
האם מישהוא יכול לעזור לי לפתור את הבעיה שבתמונה? אמרו לי שאני צריך להתקין דרייבר של כרטיס הרשת בכדי להעלים את סימן השאלה. התקנתי את כל הדרייברים שנמצאים על הדיסק שקיבלתי בזמנו עם המחשב אך הסימן שאלה הצהוב עדיין מופיע. לוח האם שלי הוא FOXCONN S775 661 FX7MF-S VGA+AGP+L
-
- 9 תגובות
- 636 צפיות
-
-
טוב , אז יש לי כמה חברים אוהבים שהחליטו להציף אותי בהודעות וזה לפעמים גורם לתקיעה של האייסיקיו. רציתי לדעת אם יש איזו תוכנה שחוסמת את זה , אני לא רוצה שיהיה לי איגנור מהם , אלה תוכנה שסתם דוגמא אחרי ההודעה ה 20 לא תקבל יותר הודעות... שמגבילה כמות מסויימת להודעות בזמן מוגבל ממשתמש ספציפי (הבנתם? ) ובנוסף אם יש תוכנה שעושה ספאם למשתמש אחר... (הם פשוט שולחים לי הודעה אחרי הודעה... ככה במשך דיי הרבה זמן) תודה :-\
-
אהלן אני צריך המלצה לסורק ANTI VIRUS במצב ONLINE... כמו שיש ל PANDA לדוגמא www.pandasoftware.com יש שם סריקה מלאה של כל הכונן הקשיח. אני צריך כל חברה שאתם מכירים שנותנים שירות כזה, סריקה מלאה לכל הכונן הקשיח... לא סתם לשלוח להם קובץ קטן לבדיקה. תודה מראש יניב
-
- 3 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אוקיי , כבר איזה שבוע שיש לי LOWID באימיול , זה אף פעם לא קרה לי , ניסיתי לפתוח את הפורטים הנחוצים , ביטלתי את הפיירוול , אבל שום דבר לא עוזר , מישהו מוכן לתת לי עוד משהו לנסות , אני כבר אובד עיצות...
-
- 1 תגובה
- 636 צפיות
-
-
-
פרמטתי אותו לפני בערך כ3 ימים, התקנתי את כל הדרייבים שאני חושב שצריך, וכל יום המחשב שלי נתקע לפחות 5 פעמים ביום והפיתרון היחיד הוא ריסט ידני. הפירמוט היה בסדר חוץ מבעיה עם הדיסק הקשיח שהוא באמת עושה קצת בעיות... מה אני יכול לעשות? זה בעיה של דרייברים? איך אני בודק אם כל הדרייברים תקינים?
-
- 2 תגובות
- 636 צפיות
-
-
קניתי לפני שבוע נגן mp3 חדש - Creative Zen V Plus 8GB. על המחשב שלי יש הרבה יותר מ-8 ג'יגה של מוסיקה, ואני רוצה בעצם להיות מסוגל לסנכרן רק חלק מהשירים עם הנגן בקלות. הייתי רוצה תוכנה שפשוט תציג לי את רשימת השירים שיש על המחשב שלי, וליד כל אחד יהיה מסומן אם הוא נמצא על הנגן או לא (וגם לתת לי את האפשרות לסמן איזה שירים אני רוצה להעביר מהמחשב לנגן ולהיפך, וכמובן לחשב את הגודל בהתאם). חוץ מזה, שתדע לעבוד עם playlists. יש חיה כזו?
-
- 0 תגובות
- 636 צפיות
-