עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by BB11218,

רכשתי מצלמה חדשה והמחשב לא מזהה אותה מה עושים?

2. שלום לכולם, אשמח מאד לעזרה אני די תקוע.. קניתי ציוד הקלטה-מיקסר מיקרופון וכרטיס קול שמחבר את המיקסר דרך USB למחשב. הכרטיס אמור להיות מזוהה אוטומטי (בלפטופ שלי הוא זוהה בלי בעיה) העניין הוא שאני נכנס לווליום קונטרול לפרופרטיז ומסמן את האופציה RECORDING לא מופיע לי שום דבר בחלון למטה והריבוע של הOK מסומן באפור כלומר-מת. התוצאה היא שאני לא יכול להקליט -התוכנה לא מזהה את המיקרופון ולא קולטת סאונד. אני משתמש בWINDOWS XP המיקסר וכרטיס הקול הם של בהרינגר מה עושים?? ??? ??? תודה מראש על העזרה!! אלון

3. היי, נתקלתי בשתי בעיות שלדעתי קשורות איכשהו.. רק אין לי מושג איך או מה הפתרון. 1. ככה פתאום אני לא יכול להוריד קבצים דרך IE8. ההמתנה לקובץ נמשכת ונמשכת עד שאני מקבל הודעת שגיאה כפי שמופיע בתמונה. זה קורה בכל אתר ובכל הורדה. 2. אני לא מצליח לצפות באתרי פלאש/יוטיוב למרות שהתקנתי פלאש (והסרתי והתקנתי מחדש). אני פשוט מקבל הודעה Movie not loaded או מסך שחור ביוטיוב לדוגמה. יש למישהו מושג מה אפשר לעשות? [attachment deleted by admin]

4. שלום. אני תמיד מנסה לצפות בתכנים בצפייה ישירה (למעט יו טיוב) וכשאני רוצה להעביר קדימה או אחורה בסרטון אז מה שקורה זה שני דברים: 1. הסרטון נתקע ושומעים סאונד. 2. הסרטון ממשיך ולא שומעים סאונד. עכשיו עשיתי בדיקה באתר שמראה לי האם כל החומרה במחשב מתאימה לצפייה בסרטונים והוא הראה שאין לי גירסא מעודכנת של פלאש. נכנסתי לאתר והורדתי את העידכון באופן ישיר (Run במקום Save as), אבל בכל זאת אחרי שההתקנה של הפלאש מסיימת וכותבת שהעידכון הותקן בהצלחה זה לא מראה שזה קרה בכלל. כלומר בדיקה באתר מראה שהחומרה של הפלאש לא עודכנה ושום דבר כאילו לא נעשה. (גם באתר של Adobe אמור להיות מן סרטון אנימציה קטן שאומר שהעידכון הותקן בהצלחה- זה קרה לי באקספלורר אבל שמה הוא בכלל עושה לי Eror כל פעם שאני …

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  5. Started by onadiv,

שלום, אני מנסה לעדכן דרייברים של NVIDIA ולא מצליח. אני לא יודע אם זה רלוונטי אבל אני משתמש בWINDOWS 7 Build7100(ששוחרר כרגסא חינמית ע"י מיקרוסופט). גרסת הדרייבר הנוכחית שלי היא 186.18 ואני הורדתי את העדכון האחרון שהוא גרסת 190.62 אבל ההתקנה נכשלה, פעמיים. החלטתי להוריד את העדכון דרך windows update manager וגם שם ההתקנה של העדכון כשלה. האם מישהו מכיר את הבעיה הנ"ל? תודה רבה לכל העוזרים.

6. Started by smulikon,

יש לי מספר מסגרות לתמונות בבית ואני רוצה לפתח תמונות שיש לי במחשב ככה שיתאימו בדיוק לגודל של המיסגרות. יש תוכנה כלשבי שאני יכול לתת לה אורך ורוחב רצוי של תמונה והיא תשנה את זה ?

7. נכון להיום אני משתמש ב AVG ו TuneUp Utilities 2009

• 1 תגובה
    • 799 צפיות
  8. Started by ep2,

איך אני פותח קבצי TEXT/HTML ב FIREFOX? כשהיה לי אקספלורר, הייתי פותח אותם עם האקספלורר, איך אני פותח אותם ללא אקספלורר? תודה

9. בזמנו בXP השתמשתי בTCP Optimizer וגם בTune UP. ככל הידוע לי, תוכנות אלו אינן עובדות על וינדוס 7. מישהו יודע על תוכנה כזו?

10. Started by Cynicoren,

שלום, כיצד ניתן למחוק כתובת מייל של אדם שהיה איש קשר ואיננו עוד, אך הOUTLOOK מציג את המייל שלו אוטומטית בכל פעם כשמנסים לכתוב כתובת מייל דומה ? תודה

• 1 תגובה
    • 5.1k צפיות
  11. Started by freee,

שלום, לפני כמה זמן פירמטתי את המחשב ועכשיו שנגיד אני רואה סרטון ב-youtube אז אני רוצה להגדיל את התמונה זה עושה לי פסים כזה ואי אפשר. אך מתי שהתמונה בקטן ואני לא לוחץ על הגדלה אפשר. מה יכולה להיות הבעיה? ואיך אני יתקן את זה? תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 655 צפיות
  12. שלום, ביצעתי חיפוש מיילים בגוגל דסקטופ. חלק מהמיילים אני פותח באמצעות האאוטלוק וחלק באמצעות הדפדפן שאחרי זה שולח אותי לאאוטלוק. האם ניתן להגדיר פתיחת מיילים לאחר חיפוש רק באמצעות תוכנת האאוטוק ?? ?

• 1 תגובה
    • 631 צפיות
  13. Started by maxwell10,

אני מקוה שזה הדיון המתאים לשאלה כזו, לא מצאתי דיון יותר רלוונטי. אני לא מוצא לינק ישיר למועדפים (סימניות) בדפדפן החדש. מצ"ב screen shot ככה שיהיה יותר קל להסביר לי. תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  14. Started by eranmor,

בזמן האחרון שמתי לב לתופעה ממש מעצבנת רוב האתרים שאני נכנס אליהם גורמים לקפיצה משמעותית במשאבים שהם מנצלים מהמעבד מכיוון שאני עובד רוב הזמן על מחשב נייד, זה לא רק גורם להאטה בשימוש ובגלישה, אלא גם לקיצור משמעותי בזמן שהנייד יכול לעבוד בלי חיבור לחשמל אני משתמש בעיקר בפיירפוקס, ולעיתים נדירות בIE יש תוכנה שחוסמת פרסומות (לא פופ אפים) שמופיעות בדף האינטרנט?

15. Started by oren99,

שאלה לבעלי מדיה סנטר שלא משתמשים בתוכנה של ווינדוס. איזה תוכנת HTPC בשוק הכי טובה ומתממשקת יפה גם לשירותי וידאו חינמים ברשת?

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  16. Started by dolev012,

המחשב מראה לי מדי פעם את השגיאה הזאת

• 1 תגובה
    • 653 צפיות
  17. Started by maxwell10,

שלום, אני מתקין Microsoft Office Outlook 2003 במחשב הבייתי שלי, ברשותי שתי תיבות דוא"ל של hotmail.com ואני רוצה לפתוח שני חשבונות ב Outlook. במהלך ההתקנה אני מקבל אפשרות לבחור בין ארבעת האפשריות הבאות: 1. Microsoft Exchange Server 2. POP3 3. IMAP 4. HTTP ויש אפשרות חמישית שהיא לא מעניינת אותי. אני רוצה להוריד את הדוא"ל למחשב אבל אני לא רוצה שהם ימחקו מהשרת אלא אם אני מוחק אותם אצלי במחשב. איזו אפשרות תענה על דרישות אלו? תודה

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. Started by maxwell10,

שלום, זה עתה סיימתי לפרמט את המחשב הבייתי שלי, יצרתי שני כוננים, כונן C: ובו מערכת ההפעלה וכל התוכנות וכונן D: בו כל הקבצים (שירים, word וכו') ברצוני ליצור image לכונן C:, כלומר למערכת ההפעלה, לשם כך הורדתי את Norton Ghost 14 ויצרתי image שנשמר בכונן D: 1. ראיתי פעם במחשב שכשהמחשב עולה עולה אז עוד לפני ה BOOT יש אופציה לעלות את המחשב כרגיל או לעשות ghost, כלומר לעשות recover למערכת ההפעלה. זו אופציה טובה כי אינך נתון לחסדי מערכת ההפעלה במקרה וזו קורסת כליל. איך אפשר לעשות את זה? 2. אני רואה שהתוכנה הזו תמיד רצה ברקע (אני רואה אותה באייקונים) אבל אני לא רוצה ולא צריך שהיא תרוץ ברקע, זה גם מבזבז משאבים מהמערכת וגם אין לי צורך שהתוכנה תגבה כל קובץ חדש שאני יוצר. אני רק רוצה …

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. מה עושים תודה זאב

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  20. Started by Arile,

סופש טוב, אני משתמש לי להנאתי במחשב ופתאום בום באם בים בוםםםםם ! ת-ק--ל-ה- !!!! אני לא מצליח להבין עד כמה בינה מלאכותית יש בתוכנות שהן מחליטות יום אחד נאה בזמן שאמורים לעבור לשעון חורף להתקלקל ולהתחיל לתרץ תירוצים להלן תמונה הממחישה: איך מטפלים בזה ובכלל מה זה זה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 591 צפיות
  21. Started by levy18,

שלום, יש לי רמקולים חדשים יחסית פשוטים אבל יש גם סאב וופר קטן אבל לא משנה מה אני עושה הרמקולים לא רוצים להוציא צליל... האור ברמקולים עובד שאני מחבר את החיבור הירוק שלהם למחשב אז שומעים שיש משהו כזה קחו קחו קחו אבל לא עובד...עכשיו בווינדוס למטה (7) זה מכוון ל-s\pdif אין speakers זה קשור אולי? מחקתי את הדרייברים שלו ושוב התקנתי....את המחשב פירקתי וחיברתי את החיבור הקטן של ה-HD במקום ac\97 גם לא עבד מה זה יכול להיות? נ.ב ניסיתי לחבר גם אוזניות ולא שמעו כלום...אני יודע שזה לא הכי רלוונטי אבל המחשב חדש בן כמה ימים לכן נראה לי שזה קשור להגדרות בווינדוס ולוא דווקא לחומרה ו...יש לו גם כרטיס טלוויזיה במחשב יכול להיות שיש התנגשות כלשהי? ו...עוד משהו קטנטן...כשאני מפעיל לדוגמא שיר …

22. Started by alm80,

האם יש למישהו ניסיון עם האנטי וירוס הזה? רכשתי אותו בגלל הגרסה 2009 שלדעתי הייתה מוצלחת מאד. אך למרות ש-2009 הייתה מוצלחת, מ-2010 התאכזבתי. לדעתי תוכנה כבדה מאד, מאטה את הגלישה בצורה משמעותית, בעקר הורדה מאתרים כמו ראפידשר. צריכים לחכות הרבה זמן עד שהמחשב מתחיל להוריד. שמתי לב שהאתרים נטענים באטיות ובאותו זמן האייקון של קספרסקי מהבהב. האם זה איזשהו צירוף מקרים או התוכנה באמת לא מוצלחת?

23. Started by KoDkOd,

שלום לכולם, אני מחפש תוכנה חינמית שאני יוכל להעביר דרכה שיעור,כלומר שיראו את המסך שלי ויכלול צ'אט או משהו דומה. אני ישמח להצעות, תודה וסופש נעים 8)

24. Started by itayizra,

אני צריך דרייבר למדפסת hp officejet 5610 אבל שיהיה רק דרייבר בלי כל התוכונות של HP האלה.. לXP תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.