תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לאחר הפרמוט והתקנת דרייברים מהדיסק של המחשב נייד, אני לא מצליחה לקלוט את הנתב האלחוטי שפעם התחברתי אליו בקלות. חשבתי לעדכן דרייבר. זה המחשב שלי: http://www.nextor.co.il/ProductInfo.asp?ProdId=208&catId=
-
- 4 תגובות
- 847 צפיות
-
-
מחפשת דרייבר למצלמת אינטרנט TEAC DC 5132 בבקשה עזרה
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
היי, אבד לי הדיסק של הדרייבר של מצלמת האינטרנט של TEAC דגם DC 5132 איך אפשר להעלות את הדרייבר ? תודה מראש זוהר
-
- 0 תגובות
- 1.8k צפיות
-
-
היי חברים, פירמטתי את המחשב ואני לא זוכרת מה צריך להתקין מבחינת כרטיס הקול כדי שיהיה לי את התוכנה בה ניתן להחליט על סוגי הסאונד (אייקון ורוד-אדום של רמקול) וזה משגע אותי שאני לא מצליחה למצוא את זה הסאונד עובד והכל טוב אבל אני זקוקה לתוכנה כדי לחבר את הטלוויזיה למחשב וכדי לשמוע את הסאונד של הטלוויזיה ולא של המחשב דרך ה-HDMI תודה לעוזרים מקווה שהסברתי את עצמי כמה שיותר ברור.... צירפתי תמונה של התוכנה (ניסיתי לחפש בגוגל, מצאתי אבל מה שאני מורידה זה לא מתקין את זה....) http://smg.photobucket.com/albums/v160/Dgephri/hometheater/RealtekHDMI.jpg מורן (נ.ב מקווה שזה המקום לפתור את התרד הזה ואם לא אז כמובן תעבירו אותו למקום הנכון)
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
-
היי, אני מחפשת נגן וידאו למחשב שיש לו תצוגה של זמן הסרט כמו שיש בAVS שמציג בפורמט כזה: HH:MM:SS.000 בדומה למה שרואים בתמונה מצד ימין באמצע (בקטן) https://www.google.co.il/url?sa=i&rct=j&q=... שמופיע במסך מלא. אני משתשמשת בתוכנה שעוקבת אחרי הזמן בוידאו לכן זה חשוב, וAVS הוא נגן דיי גרוע שנתקע כל הזמן. אם יש משהו כזה שגם פועל באיכות HD זה יהיה מצויין אני לא בטוחה שקיים דבר כזה אבל אני אשמח אם מישהו בכל זאת מכיר תודה מראש.
-
- 5 תגובות
- 2k צפיות
-
-
היי, יש לי מחשב כמעט בן 4, עם WIN 7 שלא מזמן שידרגתי לו את הראם לג'יגה וחצי ועכשיו הוא עובד מצויין. הבעיה היא בנגינת וידאו- הנגן המועדף עלי הוא VLC PLAYER, רק שהוא התחיל לנגן בצורה מוזרה- לרוב מעט איטית, אבל חמור מכך- הקול והכתוביות מופיעים ביחד, רק התמונה מגיעה מעט אחריהם. ניסיתי להסיר ולהתקין, ועכשיו הבעיה הוחמרה והכתוביות בג'יבריש (לא הצלחתי לסדר את זה מהעדפות-כתוביות-שפה) ניסיתי להשתמש בBS PLAYER, ושם זה עוד יותר חמור- כל איזה 40 שניות התמונה קופאת, הקול ממשיך ואז שוב חוזרים לראות את התמונות כמו שצריך, עם קול מסונכרן. כלומר, כל איזה דקה התמונה פשוט קופאת ואז מסתדר שוב עד לפעם הבאה. כרטיס המסך שלי הוא ג'יפורס 7300 LE, אם זה קשור. האם יש דרך לסדר את הנגנים שיעבדו/המלצה…
-
- 5 תגובות
- 859 צפיות
-
-
בוקר טוב לכולם , ניסיתי עם נגן ה-WINAMP וגם ב-MEDIAPLAYER , אבל אין בהם את האופציה ללחיצת חזרה אינסופית על אותו שיר מתוך רשימת השירים שב-PLAY LIST . אני רוצה לשמוע שיר מסויים מס' פעמים ואז בלחיצה ידנית ,לעבור לשיר אחר ברשימה , ואין את זה בנגנים שציינתי (ממה שבדקתי בכל אופן באפשרויות הנגן..אולי פיסיפתי משהו) . מישהו יודע על נגן אחר שתומך או איך מגדירים בנגנים שציינתי ? תודה ..
-
- 3 תגובות
- 505 צפיות
-
-
עם דגש על צריבה לדי וי די . (יש לי צורב די וי די) תודה.
-
- 1 תגובה
- 698 צפיות
-
-
היי חברים עקב נסיבות שונות כמה זמן שלא שיחקתי בטורנטים ואני רוצה לשוב. לכן מחפשת קליינט טורנט מומלץ. בעבר שחקתי עם utorrent אבל הבנתי שבגרסאות האחרונות יש איתו כל מיני בעיות (אשמח לשמוע מה). אני מחפשת 1. קליינט טורנט טוב 2. רצוי לא כבד מידי 3. תומך בפיצ'רים חשובים רבים 4. מקובל על טרקרים פרטיים 5. רצוי עם אפשרות שליטה מרחוק 6. שלא יעלה לי כסף 7. ללא פירסומות רוגלות או סוגי זבל אחרים 8. מתאים ל-windows. אם יש משהו שכדאי \ לבקש שלא ושכחתי אשמח לשמוע וללמוד. תודה
-
- 24 תגובות
- 9.5k צפיות
-
-
אשמח לקבל המלצות לגבי: תכנה לניהול הורדות שניתן להגדיר שעות מסוימות לכל הורדה, לסריקת וירוס ולכיבוי המחשב. תכנה שנייה שאני מחפשת היא תכנה כמו CCLEANER אבל שמוחקת קבצים לא נחוצים במחיצות ,שלא של מערכת ההפעלה.
-
- 2 תגובות
- 599 צפיות
-
-
ובכלליות אם יש איזה spyware remover מומלץ... בעבר השתמשתי בspybot s&d, אבל נראה שהשרת שלהם קרס ולא ניתן להוריד אותו בשום מקום.. תודה!
-
- 1 תגובה
- 853 צפיות
-
-
שלום לכם, אני מחפשת תוכנה כמו Process Explorer או What's running now הדגש הוא על רמת הפירוט,כי לפני כמה ימים היה לי סוס טוריאני במחשב אבל אף תוכנה מהשתיים לא הראתה שיש משהו שרץ ברקע. תודה מראש, פרנסי
-
- 0 תגובות
- 647 צפיות
-
-
היי. אני מחפשת להתקין תוכנה שאני אבחר את הקבצים (גם מאות ג'יגה), והם ישוכפלו כמו שהם למחשב מרוחק. ככל שאוסיף קבצים בתיקיות יתווספו גם שם, ככל שאמחק מהתיקיות יימחקו גם משם. ניסיתי את CrashPlan, הבעיה היא שבמחשב המרוחק אין העתק של הקבצים אחד על אחד אלא קובץ גיבוי לשחזור. תודה.
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
באופן כללי אני משתמשת בתוסף video downloadhelper של פיירפוקס כדי להוריד וידאו אבל התוסף הזה לא מצליח להתמודד עם הסרטונים ב-mako (שלשת העיגולים לא מסתובבים ). האם יש איזו תוכנה שיודעת להוריד את הוידאו משם? לדוגמא הוידאו הזה: http://www.mako.co.il/mako-vod-keshet/ramzor-s2/VOD-ca5538d6e4bd221006.htm בתודה מראש לכל העוזרים
-
- 3 תגובות
- 12.2k צפיות
-
-
שלום לכולם! יש לי טלוויזיה LED ואני מעוניינת לצפות בסרט דרך ה-USB, הבעיה היא שהיא לא מעלה כתוביות בעברית, אלא מראה אותם בג'יבריש. אז בלת ברירה אני צריכה לצרוב את הכתוביות לתוך הסרט, אבל אני לא רוצה להוריד באיכות הסרט. איך ניתן לעשות זאת? במידה וישנו מדריך מוכן אשמח אם תוכלו לתת לי לינק. ניסיתי לחפש פה אבל לא ממש מצאתי תודה! מורן.
-
- 10 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
-
יש לי מלא קבצים ישנים וכל מיני מישחקים שמחקתי וה SETUP שלהם לא נמחק איזו תוכנה יש טובה שמוחקת קבצים לבד ויודעת מה המחשב לא צריך יותר? אגב יש לי סיפריה שנקראת: winsxs האם היא חשובה? כי יש שם מעל 16 גיגה. ויש לי קובץ: pagefile.sys הוא 4 גיגה הוא לא היה קיים פעם איך אני מוחקת אותו?
-
- 3 תגובות
- 753 צפיות
-
-
שלום מישהו מכיר תוכנה מיקצועית לעריכת וידאו בשם מאיה...? אתם יודעים מה השם המלא?
-
- 1 תגובה
- 719 צפיות
-
-
אני מעתיקה מאתרים מסויימים חומר לword או לאקסל והעברית מועתקת הפוך, ניסיתי להפוך עם easyheb ולא הצלחתי. אולי למישהו יש ידע על תוכנה להיפוף טקסט בעיברית חזרה. אני זקוקה לכך בדחיפות. תודה
-
- 1 תגובה
- 766 צפיות
-
-
יש לי המון המון דיסקונקיים שאני רוצה שהמידע עליהם יהיה זהה. יש למישהו רעיון איך לשכפל אותם, במקום אחד אחד, לעזות את זה בנגלות של 16 - 8 הכוונה שאני אתקע למחשב 8-16 דיסקונקיים, וזה ישפוך לשם את התוכן במכה, יש לי 2 האבים של 8 פורטים. אשמח לעזרה! התוכנה לא חייבת להיות לחלונות אני עובדת גם עם לינוקס.
-
- 5 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רכשתי הארד דיסק נייד לגיבוי המחשב. (WD 2.5" אם זה רלוונטי). מחפשת תוכנה ליצירת גיבוי למחשב, שתוכל לגבות ולחזור ולגבות את המחשב מידי פעם בפעם. תודה...
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אשמח לקבל עזרה כיצד ניתן ליצור במחשב עיתון היתולי המשלב תמונות וכתבות.אינני מיומנת במיוחד ולכן אשמח למשהו פשוט לתפעול. תודה
-
- 0 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
שלום אני יצרתי בפיקסה סרט avi מצילומים אבל לא ניתן להוסיף audio לסרט יש לכם המלצות לתוכנה שמוסיפה audio ל- avi ? כמו כן האם אתם מכירים תוכנה שמשרשרת מספר סרטונים לסרט אחד ? ניסיתי את power point שהיה ממש לא נוח וניסיתי את windows movie maker שכל הזמן נופל באמצע העריכה. תודה מראש. עינת
-
- 1 תגובה
- 566 צפיות
-
-
של המשתמש administrator במחשבי windows nt4. הסבר: בעבודה שלי יש 64 מחשבים שכרגע יש להם את אותו שם המשתמש ואותה הסיסמה. בגלל פרשת הסוס הטרויאני אני מחפשת תוכנה או סקריפט (שאוכל לכתוב בעזרת ידע שאקבל בפורום הזה) שתשנה לי כל 3 חודשים את הסיסמאות במחשבים (עפ"י רשימת סיסמאות שהוכנה מראש) תודה רבה לעוזרים,
-
- 1 תגובה
- 560 צפיות
-