תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
בטעות לחצתי על remove all בחלון הססמאות השמורות של הפיירפוקס יש דרך לשחזר ???
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
:s05: הוא נותן איזה הודעה ולא מוכן להתקין אותו,מישהו מכיר?
-
- 2 תגובות
- 680 צפיות
-
-
טוב אז זאת העבודה אתם מוזמנים להעלות גם עבודות כאלה שלכם אם יש לכם.. ואם יש לכם תמונות של המכוניות שלכם ואתם רוצים שאני יעשה משהו תביאו תתמונה ואני ינסה.. זאת גירסה בלי אפקט הרוח..
-
- 12 תגובות
- 2.6k צפיות
-
-
התקנתי מקודם את הפייר וואל הזה הקיצר כל פע כשאני מתחבר לאינטרנט המחשב נכבה למה זה קורה? ואיך מסדרים את זה? ועוד דבר למה כמעט כל דבר שאני עושה כמו להיכנס לבבילון או למנהל המשימות הוא מבקש אישור? תוודה
-
- 13 תגובות
- 924 צפיות
-
-
כשאני מנסה להכנס לחלק מהקישורים בפייר פוקס בעיקר בכאלו שאני רושם סיסמא הוא רושם לי למטה הסתיים אך לא נכנס לקישור מה אני צריך לעשות ? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 486 צפיות
-
-
אני רוצה לשנות את הפורטים של האימיול האם זה משנה כי אני רוצה לשים 2 פורטים שאוכל לפתוח אותם והם לא יהיו כאלה מוכרים כמו הפורטים ברירת מחדל
-
- 8 תגובות
- 607 צפיות
-
-
אנשים אני צריך עזרה אני לא יודע איך לפתוח קובץ עם סיומת tao
-
- 7 תגובות
- 760 צפיות
-
-
אני משתמש בimpulse אם מישהו מכיר והתוכנה פשוט לא קוראת הת הכרטיסי קול החדשים ולא מזהה קול אולי משהו יודע איך לגרום לתוכנה לזהות סאונד ?
-
- 0 תגובות
- 425 צפיות
-
-
אני נכנס לכל מיני אתרים ולעיתים קרובות הוא מסרב להכנס לכל מיני קישורים וכשאני לוחץ עליהם המחשב פשוט לא עושה כלום ובדרך כלל יש הודעה למטה באקספלורר איפה שהוא רושם בוצע בד"כ או את הכתובות שהוא נכנס אליהם הוא רשום לי מין הודעה מוזרה כזאת javascript משהו ויש לי גאוה מותקן ועובד לפחות לפי האתר שלהם שבדקתי ויש לי את הגרסה האחרונה מישהו יודע איך לתקן את זה?? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 440 צפיות
-
-
אני לא מצליח להפעיל קבצי וידיאו עם סיומת mpg ניסיתי ב-divx וב-windows media player וזה לא עבד עם איזה תוכנה הייתם ממליצים לפתוח את הקבצים ? :s05:
-
- 6 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
עשיתי חיפוש בגוגל, אבל נתקלתי בהמון תוכנות לא מועילות, שגורמות לבעיות מסויימות. אז אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה ל-XP, שמנקה קבצי אינטרנט מהדפדפנים פיירפוקס ומוזילה. לא משנה אם בתשלום או חינמית, העיקר שתהיה טובה.
-
- 8 תגובות
- 558 צפיות
-
-
סוג של לוחם אם אתם לא מצליחים לראות את התמונה אז כנסו ללינק שמצורף פה למטה.
-
- 15 תגובות
- 1.7k צפיות
-
-
קניתי מחשב חדש, מעבד amd athlon64 3200, דיסק קשיח wd 160gb 7200 8mb sata2, לוח אם K8N NEO4-F 939 PCX MSI, כרטיס מסך MSI NX6600GT TD128E, כרטיס קול 7.1 OB ... עכשיו הם הביאו לי פה מלא דיסקים(כמעט הכל משחקים ודמואים וכל מיני שטויות), והדרייברים שאני שמצאתי אלה: דיסקט שרשום עליו: G72-MNPR001 nVidia nForce SATA RAID and PATA RAID merge driver for WinXP וחוץ מזה מצאתי עוד דיסק של MSI Multimdeia ורשום עליו VGA driver. עכשיו אני עומד להתקין את המערכת הפעלה.. ורציתי לדעת אם לא חסרים דרייברים... ועוד שאלה, אם אין לי כונן פלופי, איך אני אמור להתקין את הדיסקט תודה!
-
- 2 תגובות
- 476 צפיות
-
-
לאחרונה יש לי את אותם קבצי ספיי שחודרים למחשב שלי ונחסמים מהADAWARE ולא מרפים! חוזרים כל הזמן. הבנתי שאני צריך לנקות את הרג'יסטרי עם תוכנה או משהו? מישהו מוכן להמליץ לי על תוכנה או דרך לסדר תבעיה? תודה ושבת שלום!
-
- 1 תגובה
- 745 צפיות
-
-
למישהו יש המלצה לתוכנת שיתוף שיש לה Search ??? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 567 צפיות
-
-
תראו אני משחק קאונטר סטרייק...והיום שניסיתי להכנס לאחד השרתים זה נתקע לי בתחילת הטעינה והופעלה תכנית שקוראים לה DEP ואמרה לי שמתאמי ביטחון משו צריכים לסגור את התכנית,עשיתי ריסט זה חזר..אז נכנסתי להגדרות ועשיתי שזה יופעל על הכל חוץ מהקאונטר עכשיו עשיתי ריסט ונכנסתי לקאונטר שוב ועכשיו זה אפילו לא שולח הודעה זה ישר יוצא...אחרי זה עשיתי שיחזזור מערכת לאתמול והכל חזר כרגיל אבל עוד פעם שנכסתי זה הופיע אז עשיתי שיופעל אך ורק על דברים שהם הכרחיים ושנכסתי עוד פעם זה עוד פעם יצא בלי סיבה... והקאונטר לא פוגע בשום דבר ביטחוני שקשור למחשב! אז שמישהו בבקשה יעזור לי למה זה מציק ואני רוצה לשחק! אממ אני חדש פה אז תתחשבו תודה
-
- 0 תגובות
- 469 צפיות
-
-
אין לי מושג איזה כרטיס קול יש על הלוח הנה הפרטים של הלוח http://img130.imageshack.us/my.php?image=bourd2zv.jpg
-
- 1 תגובה
- 511 צפיות
-
-
טוב, אז ככה, לאחרונה יש לי בעיה שבה התמונות של הלחצנים של הנגן פשוט לא מופיעות (ראו תמונה) וזה מאוד מרגיז אותי, ניסיתי להתקין מחדש את הנגן לאחר הסרה מקיפה של כל הקבצים הנוגעים בדבר, להוריד את ההתקנה מחדש, לבדוק במחשב אחר כדי לפסול את אשמת התוכנה ועדיין כלום... יש למישהו רעיונות ?
-
- 0 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אוקיי אז הבעיה היא כזאת לפני שבועיים ככה הSHOCKWAVE לא פעל ולא נתן להריץ משחקים ברשת אז עשיתי לו UNINSTALL כדי להוריד גירסה חדשה שתעבוד ובFIREFOX הוא פשוט לא יורד וגם דרך האתר עצמו הוא לא יורד מה לעשות אני לא יכול להתקין אותו
-
- 2 תגובות
- 604 צפיות
-
-
שלום רב. ראיתי בתוכנית זומביט, תוכנה אחת שדרכה אפשר לתכנט מקשים מסויים כמו למשל את אחד ה- F... לא הספקתי לכתוב את האתר שממנו אפשר להוריד אותה אז יש למישהו מושג מאיפה אפשר להוריד? ד"א אני מנסה להיכנס לאתר התוכנית אבל לא עולה לי האתר =\ ישנה בעיה אצלי באינטרנט.
-
- 1 תגובה
- 462 צפיות
-
-
חברה, מה עדיף בשביל קובץ באנר קטנטן (40px X 40px) Gif או Flash ? אם אפשר להציג בעד ונגד, תודה מראש
-
- 7 תגובות
- 939 צפיות
-
-
כשאני מסנה להתקין את דיירקט אקס 9.0c מופיעה לי ההודעה directx did not copy a required file איך אני מתקן את זה? יש לי כרטיס מסך geforce fx5200 אני יודע שהוא לא תומך בדירקט אקס 9 אבל משחקים צריכים את זה מותקן.
-
- 6 תגובות
- 777 צפיות
-
-
שלום... אני מעוניין לדעת איך אני צורב דיסק בנרו שאפשר לאחך מכן להמשיך לצרוב עליו.. זאת אומרת שהדיסק לא יהיה סגור..
-
- 3 תגובות
- 441 צפיות
-
-
עשיתי את אלו לפני שנה בתוכנה לא כל כך מוכרת לשוק הגרפיקה ועדיין אני חושב שהתמונות יצאו פצצה. [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 936 צפיות
-
-
מישהו מכיר תוכנה ממש טובה ואיכותית ליצירת אנימציות בפורנט - GIF ??? תודה מראש
-
- 2 תגובות
- 1.5k צפיות
-