תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
אני יודע שהייתה פעם תוכנה שיכולה להראות לי מי מהחברים שלי חסם אותי. אני צריך תוכנה כזאת לאיסי ולמסנג'ר איך קוראים להן?
-
- 6 תגובות
- 590 צפיות
-
-
מקווה שתוכלו לעזור לי.... מחפש תוכנת עיצוב אתרי פלאש תוכנה שתערוך לי את הקוד אוטמתי מחפש דרך קלה להכין אתר פלאש. תודה זאביק.
-
- 2 תגובות
- 548 צפיות
-
-
שלום לכולם. אני מלעה הרבה תכנים לשרת NETLOAD והקישורים שמתקבלים ע"י EXPORT באתר עצמו לא נוחים דוגמא: אם יש לי קובץ למשל שנקרא abc.part1.rar אז מה שמתקבל לי זה: abc.part1.rar;http://www.netload.in/dateiuYlkYFbYXW/abc.part1.rar.htm:95.78 MB;0;24.01.2010 את החלק הרלוונטי שאני צריך הדגשתי. עכשיו יש לי כאלו מאות ואלפי קבצים. יש איזה תוכנה או משהו אוטומטי שאני יכול להגדיר לו כמה בתים לקחת לפני ה-http.... לקחתאו אולי להגדיר לו רק את הכתובת ושירוץ לפי המספר קבצים אם יש לי למשל מחלק 1 עד 40 ? ואז יהי לי יותר נוח (כמובן שיש גם את החלק בסוף שגם אותו צריך לחתוך). תודה.
-
- 4 תגובות
- 743 צפיות
-
-
שלום לכולם מישהו מכיר אולי תוכנה לעריכת קבצי שמע שתדע לעשות משהו מאוד פשוט- לחתוך קטע מתוך קובץ MP3 אם מישהו יוכל לעזור לי אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 654 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנת עריכה מקצועית שתוכל לאפשר לי למחוק חלק מסויים מכל השורות בקובץ טקסט, שאני אכניס לתוכנה מספר תווים והיא תמחק את כל מה שכתוב לפניהם ו/או אחריהם. דוגמא: אם יש לי שורות כאלה בתוך קובץ טקסט: csjkhue45caljk=PE=pogonara vsdiuyfuej37=PE=aspiouii kjlasiljpio890789=PE=uvivufioyuio אז שאני אוכל להכניס לתוכנה את: =PE= והיא תמחק את כל מה שכתוב לפני זה... ומה שישאר לי זה: =PE=pogonara =PE=aspiouii =PE=uvivufioyuio אני מקווה שאני מספיק ברור ושאכן יש תוכנה כזו. תודה רבה על העזרה ויום טוב, אורן.
-
- 6 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אז כמו שכתוב,אני מחשפ תוגנה שתהיה חינמית ושתהיה קלה להפעלה. הצורך שלי הוא למשל להעלות סרט לתוכנה ולחתוך חלק מהשמע של הסרט לרצועה קצרה. תוגה מראש
-
- 3 תגובות
- 706 צפיות
-
-
היי יש לי כרטיס FLYVIDEO וביצעתי איתו לכידה של קלטת החתונה של אחי, השתמשתי לצורך הלכידה בתוכנה WINDOWS MOVIE MAKER התוכנה אומנם ביצעה את הלכידה, ואפשר לומר שזה גם בוצע בצורה איכותית מאוד. אך אליה וקוץ בה, הלכידה בוצעה בפורמט של WMV. ואני רוצה לערוך את זה. VIRTUAL DUB לא יודע להתמודד עם הפורמט הזה. אני צריך לחתוך כמה קטעים, ובסוף להמיר את הקובץ או ל XVID/DIVX. יתכן ובעתיד אני ארצה להמיר את זה לפורמט של DVD. אך כרגע זה לא רלוונטי כי אין לי צורב DVD. את ההמרה ל XVID ו DIVX אני יודע איך להעות. יש את התוכנה OSS VIDEO CONVERTOR, אך התוכנה מפסיקה לבצע את ההמרה ב 20 דקות האחרונות של הסרט, וזה מאוד מרגיז כי זה קרה פעמיים. מישהו מכיר תוכנת עריכה אחרת היודעת להתמודד עם קבצי וידאו ב…
-
- 3 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
תוכנה שתאפשר לי לשלב כמה סרטונים ביחד וליצור מעברים בינהם כך שזה לא יהיה חד ופתאומיץ גם יהיה נחמד אם תהיה בתוכנה אפשרויות לאפקטים נוספים בסרט
-
- 2 תגובות
- 1k צפיות
-
-
צילמתי סרטון בפלאפון, ומשום מה במחשב הוא יצא כשהוא בהטייה של 90 מעלות לצד שמאל. אשמח להמלצה על תוכנה שתתקן זאת, ושתאפשר להצמיד קובץ קול לסרטון. תודה
-
- 3 תגובות
- 616 צפיות
-
-
מי מכיר תוכנה טובה לעריכת וידיאו עם כול מיני אפקטים ודברים מגניבים כאלו?
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
היי אנשים אני צריך עזרה במציאת תוכנה לעריכת וידיאו שיהיה אפשריות מגוונות לכל מיניי אפקטים הכנסת תמונה מוזיקה וקליפים בקיצור תוכנה לעריכה טובה .. אתם יודעים אולי מה תיהיה הכי מומלצת ?
-
- 0 תגובות
- 691 צפיות
-
-
היי, יש ל 4 קבצעי AVI -XVID , צילמתי במקור במצלמה בפורמנט MOV , המרתי לXVID, עכשיו אני הייתי רוצה : 1 לאחד את הקבצים לקובץ אחד, איזה תוכנה חינמית כדאי ? אשמח לקישור 2 לאיזה אתר אפשר להעלות את קובץ הוידיאו - קרוב ל 2.5 שעות, כך שיהיה אפשר לראות את הוידיאו בסטרימינג? ושישאר להרבה זמן או לתמיד? ליו טיוב יש מגבלה של 10 דק לחלק, אם אשתמש ביוטיוב, איזה תוכנה טובה, יכולה קודם לאחד את 4 הקבצים שיש לי, ואז לחלק אותם באופן מסודר בחלקים של 10 דקות? איזה אתרים אחרים אתם ממליצים למטרה זו ? תודה שי
-
- 2 תגובות
- 796 צפיות
-
-
שלום. אני צריך תוכנה כדי לחתוך קטעים מוסימים מקובץ MP3 כלשהו, ואז לשלב בקובץ MP3 אחר. תודה.
-
- 4 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני מבקש את עזרתכם במציאת תוכנת FIREWALL במקום ZA שמאוד מכבידה על המחשב שלי וגורמת לאיטיות מרגיזה בגלישה . אני יודע ש-ZA נותנת את ההגנה המקסימלית אבל הגלישה פשוט בלתי נסבלת שהיא פועלת. אם מישהו מכם מכיר תוכנת פיירוול "קלה" שתהווה תחליף ראוי ל-ZA אשמח לקבל המלצות... (לא חייב תוכנה חינמית) תודה על העזרה
-
- 6 תגובות
- 607 צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו היה לי את הפירוול המובנה בראוטר, אבל עכשיו החלטתי שהוא לא מספיק טוב בשבילי. לכן אני מחפש פיירוול טוב שישמש אותי. הדברים שאני מחפש בפיירוול: -שיהיה אמין, ועם שם טוב[לא חובה]. -חינמי[גם לא חובה, אבל זה יהיה לי מאוד עדיף]. -שלא יקח הרבה משאבים, במילים אחרות שאני לא ארגיש שהוא פועל. -שבכל פעם שאני אפעיל תוכנה הוא ישאל אותי אם להרשות לה להתחבר לאינטרנט או לא, וככה ימנע ממני הסתבכות מיותרת עם פתיחת פורטים וכו'. -אם הסעיף הקודם לא ניתן, אז שלפחות מנגנון פתיחת הפורטים יהיה קל ואינטואטיבי. ורצוי לציין שבעבר היה לי זון אלארם, והאינטרנט לא התחבר כשהוא פעל. תודה רבה, אבי. נ.ב האם לאנטי ווירוס אוואסט יש פיירוול? הוא טוב? ואיך סיגייט?
-
- 8 תגובות
- 808 צפיות
-
-
מחפש תוכנת עריכה למחשב עם פילטרים אוטומטיים בדומה לאפליקציית enlight. בתודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 872 צפיות
-
-
-
אם מישהו מכיר, שיתן לי לינק לאתר של החברה (כן אני מעוניין לקנות את זה), או שלפחות יתן לי את השם של התוכנה. נ.ב. מלבד תוכנת "אותיות", מניסיון, היא די גרועה.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש תוכנה לשליטה על המחשב בעזרת פקודות קוליות. WINDOWS XP PRO. אשמח לקישורים.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
ל Windows XP. כשאני שולח דרך הפקס של הווינדוס דרך הוורד זה לא מראה תהליך שליחה , אני מעדיף תוכנה. תודה
-
- 2 תגובות
- 733 צפיות
-
-
שלום יש לי אקס פי פרו אין לי את הדיסק ולכן לא יכול לשלוח פקסים. מחפש תוכנה חינמית לזה. נ.ב win fax pro היא לא חינמית. אם מישהו יודע על אחת כזאת שישלח לי קישורים.
-
- 2 תגובות
- 720 צפיות
-
-
כנראה שאין פקס בגרסא הזו של ויסטה... ביזיון...
-
- 3 תגובות
- 655 צפיות
-
-
תוכנת הפקס של מערכת ההפעלה לא שלוחת פקסים כראוי במיוחד אם אני מעוניין לשלוח קובץ באמצעות 'הדפס' ובחירה ב'פקס'. מהי התוכנה הממולצת לכך? רצוי תוכנה שתאפשר בממשק שלה לבחור בקובץ אותו רוצים לפקסס ולראות preview של הפקס לפני השליחה.[br]פורסם בתאריך: 3.02.2009 בשעה 20:14:29 מישהו?
-
- 10 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום אני מחפש תוכנת פקס שהיא כולה גרפית וקלה לשימוש כמו פקס רגיל 1) סריקה או חיפוש קובץ (כמו בפקס רגיל) 2) רישום מספר הטלפון (כמו בפקס רגיל) 3) ושליחה START (כמו בפקס רגיל) תודה.
-
- 3 תגובות
- 791 צפיות
-
-
היה לי פעם תוכמה מעוד פשוטה בלי יותר מידי כאבי ראש התוכנה הייתה רצה למטה והייתי מחליפ פרוקסי בשניה מישהו יודע איך קורים לא מאיפה אני מוריד אותה היא הייתה חינמית נראלי
-
- 0 תגובות
- 588 צפיות
-