תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
מישהוא מכיר תוכנה טובה לעריכת וידאו (לא WINDOWS MOVIE MAKER) שהיא בחינם? כל תוכנה שהיא יותר טובה מWINDOWS MOVIE MAKER תתקבל בברכה : תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 3.1k צפיות
-
-
התוכנה שאני מחפש היא תוכנה שמתעדת את כל מה שקורה במחשב. אני כאילו יכול לצלם את מה שאני עושה במחשב ואז לראות את זה. למישהו יש מושג על מה אני מדבר? תודה, עופר.
-
- 1 תגובה
- 726 צפיות
-
-
האקספלורר שלי השתגע הייתי בחו"ל ואמא שלי אמרה שיש לה בעיות בתיבת דואר בוואלה.. הגעתי הביתה התקנתי מחדש את המחשב ועדיין יש בעיה..הדואר לא נשלח..גם ב FIREFOX אני רושם מייל שולח ואין תגובה ...כלום ביהו ובהוטמייל אין בעיה כזאת,ה JAVA אצלי מותקן בגירסה הכי חדשה יחד עם SP1 מעודכן. אם למישהו יש רעיונות אני אשמח לשמוע...
-
- 1 תגובה
- 556 צפיות
-
-
שלום אני צרבתי דיסק תוכנה bootable CD ניקרא תוכנה Active Boot Disk Creator גירסה תוכנה 9. אני מנסה לעשדות במחשב נייד לגבות חומר חשוב לימודים. יש לי מחשב נייד דגם אסוס.לא מזמן קניתי מחשב נייד חדש. אני מכניס CD ועולה תוכנה Active Boot Disk Creator בתוכנה מגיע שולחן העבודה אבל לא עובד עכבר מגע רק מקלדת עובדת. וגם נסיתי לחבר עכבר חיצוני USB לא מצליח לעבוד עכבר חיצוני USB. וגם נסיתי ליבדוק עכבר חיצוני בכל יציאות של חיבור USB ולא עבד. אני לא יודע איך פותחים תפריט בכפתור "התחל" או איך פותחים בתפריט "file" ויש עוד כמה כפתורים במקלדת לא יודע איפה לוחצים בתוכנה Active Boot Disk Creator. שאלה: אפשר לקבל פרטים איזה מקשים במקלדת יעבוד בתוכנה Act…
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
הורדתי ראיון לצפייה דרך האימיול והוא נראה בהתחלה כקובץ אימג' ולאחר שניסיתי לפתוח אותו (באמצעות הדיימון טולס) הוא נהפך לקובץ COM. איך ניתן לפתוח אותו??? בתודה מראש....
-
- 1 תגובה
- 709 צפיות
-
-
אז ככה יש לי ראוטר ואני צריך תוכנה לפיצול המהירויות של האינטרנט (שמעתי שיש כזה דבר) אז הבקשה שלי היא שתמליצו לי על תוכנות בבקשה ..... ותודה!
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
ערב טוב, אני מחפש תוכנה טובה ופשוטה שבעזרתה אני יוכל לגזור קטע מתוך שיר mp3 מבלי לפגוע באיכות השיר ( נגיד 10 שניות באמצע).. ד"א ניסיתי SUPER והיא לא כל כך מסתדרת עם העבודה הזאת.. תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
שלום אני חדשה בנושא של ניטור מערכת ( וגם חדשה בפורום....) מדובר על windows XP + server windows2008 ב client רצות אפליקציות שאני כתבתי ב C#. יש צורך לכתוב snmp agent + MIB לאפליקציות. איך עושים את זה? מה אני צריכה להתקין במחשב, איזה service? חשבתי לעבוד עם MIB browser - תוכנת NMS חינמית. אשמח לקבל הדרכה- איך לעבוד, רצוי ב steps תודה
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
יש לי תיקיה שלא נמחקת לי, זה נותן לי הודעה שיש בה דברים שהם בשימוש כרגע אז אני צריך לסגור את התוכנית שמשתמשת בזה. אבל התיקיה ריקה!!! אין בא כלום! (יש בא עוד תיקיה אבל היא ריקה.) זה גם לא נותן לי לשנות את השם שלה, איך אני מוחק אותה? תודה מראש לעוזרים. (אני לא יודע לאיזה פורום זה מתאים כי אין לי מוסג במחשבים.. [אני לא יודע מה זה חומרה] )
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
אני צריך תוכנה להקליט שירים מהאינטרנט. נגיד אני נכנס לאתר ויש שיר ברקע אני רוצה להקליט אותו למחשב שלי. איך אני עושה את זה ?
-
- 1 תגובה
- 559 צפיות
-
-
היום/אתמול מיקרוסופט החליטו שוב שהמסנג'ר 2008 שלי "ישן מידי", וניסו לכפות עליי שדרוג למסנג'ר 2009 המזוויע. כל מי שקרה לו מצב דומה ורוצה להימנע מזה, הנה הדרך להמשיך להשתמש בגירסה 8.5 האהובה: 1. תורידו ותפעילו את התוכנה הזאת: http://delphi.icm.edu.pl/ftp/tools/ResHack.zip 2. זרקו לתוכה את הקובץ msnmsgr.exe 3. לכו ל Version Info > 1 > 1033 ותחליפו את הקוד שמופיע שם בקוד הזה: 1 VERSIONINFO FILEVERSION 14,0,8089,726 PRODUCTVERSION 14,0,8089,726 FILEOS 0x4 FILETYPE 0x1 { BLOCK "StringFileInfo" { BLOCK "040904b0" { VALUE "CompanyName", "Microsoft Corporation" VALUE "FileDescription", "Windows Live Messenger" VALUE "InternalName", "msnmsgr.exe" VALUE "L…
-
- 1 תגובה
- 736 צפיות
-
-
אהלן רציתי לדעת האם יש תוכנה שמריצה סריקה על התהליכים ב task manager ומפסיקה את מה שלא צריך ?
-
- 1 תגובה
- 621 צפיות
-
-
קניתי מחשב עם לוח אם GIGABYTE K8NMF-9 (NF4, s939, PCI-E, SATA, עשיתי פירמוט והתקנתי winxp עד פה הכל בסדר אבל ברגע שאני מתקין את הדרייברים שבאים בערכה של הלוח אם [דרייברים של הלוח לא של הכרטיס קול המובנה} הוונדוס נעשה איטי נתקע ומציג מסכים כחולים מה אני צריך לעשות תודה
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
היי, רציתי לשאול איך אני עושה את הדבר הבא: כשאני לוחץ על שולחן העבודה עם הימני ואז "חדש" -> מסמך של MS word 2003, אני רוצה שהוא יציג לי דף עם כותרת תחתונה ועליונה שאני יבחר מראש אבל שזה יהיה אוטומטית בכל דף ובכל פעם שאני יוצר מסמך חדש.. (הכוונה שהוא ייצור את זה אוטומטית ושאני לא יצטרך להוסיף ידנית לכל מסמך חדש שאני פותח כותרת עליונה ותחתונה) ..אני רוצה שזה יהיה מובנה.. בתודה רבה לכולם! אתר פ33ה! ניר ישראל חן
-
- 1 תגובה
- 593 צפיות
-
-
שלום, מה ההבדל בין גירסת ה-FF הרגילה לבין גירסת ה- Portable מבחינת האבטחה של הדפדפן בכלל ושל הסיסמאות השמורות בפרט(אצלי שמורות עם סיסמת מאסטר איכותית)- כלומר, אני משתמש בגירסת ה- Portable ואם משהוא מעתיק אליו את קבצי ה- FF Portable למחשב שלו הוא יכול לפצח את סיסמת המאסטר ואת הסיסמאות השמורות ב- FF(אני יודע שהן מוצפנות- השאלה אם זה בטוח מספיק, מה איכות ההצפנה)? מקווה שהבהרתי את עצמי טוב... תודה לעונים
-
- 1 תגובה
- 638 צפיות
-
-
שלום, אני זוכר שפעם הייתה אופציה של לשמור דפים במחשב ככה שאני יכול לראות אותם גם כשאני לא מחובר לרשת... אני יכול פחות לשמור את הדף אבל פעם הייתה אופיצה של לשמור את הדפים במצב של כמה לינקים בתוך הדף... כלומר עד 3 לינקים לעומק... אני לא מוצא את האופציה ואני אשמח אם תוכלו לעזור לי. תודה מראש!
-
- 1 תגובה
- 965 צפיות
-
-
מאיפה ניתן להוריד פונטים בעברית לעבודה עם פוטושופ CS? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 7.2k צפיות
-
-
למשל את כל מה שסימנתי אני רוצה שלא יופיע [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
אני רוצה להעלות תמונה ששוקלת בערך 2 מגה ואני מכיר רק אתר של עד מגה.
-
יש לי כמה סרטים אז בטח אי אפשר למחוק את הפרסומת אפשר למחוק קטע מי הסרט ואז המחק הפרסומת איך אני עושה את זה?
-
- 1 תגובה
- 530 צפיות
-
-
-
שלום, יש אתר דרכו אני רואה הרצאות אקדמאיות שמשודרות בסטרימינג ולא מצאתי דרך לשמור ישר את הקובץ. אשמח אם תמליצו על תוכנה שתדע ישר לשמור את הוידיאו בתור קובץ או שתעשה לזה ריפ.... מהיא התוכנה הכי טובה לזה ואשמח אם תפנו לקישור להורדה מיידיית כי אני דיי צריך את זה היום. כמו כן , יש לי בעייה עם כמה קבצי מפ3 שאני מנגן אותם בלי בעייה במחשב אבל בנגן סנסה של סאן דיסק E200 שלי לא רצים ולא מופיעים אפילו ברשימה, אני חושב שזה בגלל שהקובץ MP3 לא יציב - הכוונה, כשאני מנגן אותו במחשב רואים שהביטרייט שלו האיכות של KB/SEC קופצת כל הזמן... זאת אומרת הריפ כנראה לא נעשה טוב.... אז איך אני מתקן " את הקבצי MP3 האלו שכן ירוצו טוב על הנגן שלי ? אודה לכם על המלצה על תוכנה פשוטה וטובה בתודה מראש HIG…
-
- 1 תגובה
- 611 צפיות
-
-
מישהוא יכול להגיד לי איפה אני מוצא את האתרים שעובדים אם התוכנה זאת כי איבנתי שזאת תוכנה מצוינת,כמו bitorent ואפילו יותר טובה
-
- 1 תגובה
- 498 צפיות
-
-
ובבקשה אל תציעו ללחוץ על print screen כי זה עושה עם פחות איכות
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-