תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
ברגע שמסירים אותך בסקייפ יש סימן שאלה ליד איש הקשר אבל במסנגר אין שום חיווי כזה. איך אפשר לדעת שהסירו אותך במסנגר ?
-
- 1 תגובה
- 813 צפיות
-
-
מה עושים שהתצוגה במסך מתהפכת וכוונה במקום מלמעלה למטה היא משמאל לימין
-
- 1 תגובה
- 735 צפיות
-
-
בימים האחרונים בכל פתיחה של גוגל כרום אני מקבל את הבלון הזה. זה קורה גם לאחר שאני מוחק קבצים ומאתחל את המחשב. יש לכם מושג ממה זה יכול היגרם? [attachment deleted by admin]
-
- 0 תגובות
- 772 צפיות
-
-
תיאור: אני נכנס לאתר http://www.tapuz.co.il/forums2008/forumpage.aspx?forumid=344&pagenumber=1&r=1 אני רואה את הדף בדיוק כמוכם, אלא שכשאני רוצה לפתוח לקרוא הודעה מסויימת - זה לא נפתח לי (כאילו לא הגיב בכלל לקליק שלי) ניסיתי את כל האפשרויות: מחיקת Cookies, והיסטוריה ופריטי אינטרנט. הסרת JAVA והתקנת JAVA (עם העדכון האחרון), הסרת Flash Player והתקנה מחדש (כולל הPlugin), ניסיון לפתוח את ההודעה בדפדפנים אחרים (אני משתמש בכרום) כדוגמת Iexplorer, Firefox, Safari. יש לי Windows 7 Home Premium. בבית במחשב אחר, זה עובד (מה שאומר שזה כנראה לא קשור לפורטים חסומים או משהו כזה). יש לכם רעיונות לעוד דברים לנסות?? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 840 צפיות
-
-
שלום, העתקתי דיסק לפורמט WAV ואי אפשר לשנות לו את הפרטים יענו שם אלבום וכו.. אם איזה תוכנה אפשר לשנות..? תודה רבה!
-
- 0 תגובות
- 832 צפיות
-
-
שלום מזה זמן רב קורה לי לפעמים שאני לא מצליח לשנות לשפת כתיבה עברית בזמן שאני גולש בכרום זה תקוע על אנגלית ורק סגירה והפעלה מחדש של הדפדפן פותרת את הבעיה לזמן מה עד שזה קורה שוב. בשאר היישומים באותו זמן התקלה אין לי בעיה כזאת ואני יכול לכתוב בעברית. האם מישהו נתקל בבעיה ויכול לסייע לי בפתרונה? תודה מראש
-
- 6 תגובות
- 3.3k צפיות
-
-
מבקש המלצה לתוכנה או אתר שממיר ישירות מ youtube ל MP3,משהו באיכות טובה בלי הרבה פרסומות ושטויות. תודה.
-
- 2 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
שלום יש לי 612 קבצים בפורמט m4r ואני רוצה להימנע מלעבור אחד אחד ולשנות את הסיומת ל m4a. האם יש תוכנה או האם ניתן באמצעות ווינדווס 7 לשנות את הסיומות לכל הקבצים בבת אחת? תודה
-
- 0 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את התוכנה לגרפיקה תלת מימד: 3d max? ניסיתי להוסיף טקסט בעברית ל 3d max וקיבלתי ג'יבריש. מישהו יודע כיצד עושים זאת? תודה!
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום, מישהו מכיר את התוכנה לגרפיקה תלת מימדית 3d max? ניסיתי להוסיף טקסט בעברית ויצא לי ג'יבריש. מישהו יודע אם וכיצד מוסיפים טקסט בעברית ל 3d max? תודה
-
- 0 תגובות
- 1k צפיות
-
-
שלום רציתי לדעת איזה תוכנה הכי מומלצת לשליטה מרחוק,וגם תגידו אם אני נכנס למישהו למחשב ואני מחבר דיסק און קיי למחשב שלי איך יכול לעשות שאני יוכל להעביר קבצים מהמחשב שאני נמצא בתוכו למחשב שלי או לדיסק און קיי? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 955 צפיות
-
-
יש לי פיירפוקס 10.0.2 שמותקנים עליו התוספים של קספרסקי : URL ADVISOR VIRTUAL KEYBORD הם לא תואמים לגירסה הנוכחית של פיירפוקס וגורמים לו לקרוס הרבה פעמים איך אני מסיר אותם מפיירפוקס אין אפשרות להסיר אותם בדרך הרגילה תודה
-
- 3 תגובות
- 930 צפיות
-
-
שלום ותודה לקוראים ולעונים ;D אני מפרמט היום את המחשב אבל אני לא מוצא את המועדפים שלי זה של chrome.google חיפשתי במסמכים שלי לא מצאתי(מצאתי רק את האינטרנט אקספלור) אשמח אם מישהו יוכל להסביר לי איך אוכל להגיע עליהם אם מעודפים חשובים לי
-
- 4 תגובות
- 718 צפיות
-
-
אני צריך לערוך בדיקות על מגוון סוגי קבצים של תוכנות שונות ( של תוכנות OFFICE או AUTOCAD או ZIP או JPEG, PNG או EXE וכדומה). במקום להוריד כל תוכנה כבדה ולנסות ליצור בה קובץ מסויים בגודל מסויים, חשבתי אולי יש תוכנה שיוצרת קבצי דוגמה של תוכנות פופולריות מסוגים שונים: - קבצים של תוכנות OFFICE - של תוכנות עריכת תמונות כמו PHOTOSHOP - של תוכנות עיבוד תמלילים כמו OPEN OFFICE או OFFICE על גרסאותיהן השונות - של תוכנות עריכת וידאו וכך הלאה... חשוב שהקבצים יהיו אמיתיים (נגיד אם זה בקובץ תמונה אז שתהיה בו תמונה או משהו, לא סתם קובץ ששינו לו את הסיומת והוא דחליל). כאמור אני מחפש שתי תכונות בלבד: - יצירת מגוון סוגי קבצים - קביעת הגודל שלהם תודה
-
- 7 תגובות
- 1.6k צפיות
-
-
יש לי 12 מגה בתשתית הוט (בלי הגבלה מצד הספק) והמהירות הורדה שלי תמיד מגיעה ל-1.2MB/s ואף פעם זה לא מגיע לי למהירות המקסימלית שלי.. כמו כן גם אצל חבר ניסיתי להוריד ויש לו 15 מגה בתשתית בזק אותו סיפור מגיע לו מקסימום ל-1.5MB/s וגם אצלו נעלמים לאיפשהו 300KB/s.. מישהו שם לב לבעיה המעצבנת הזאת ב uTorrent ? מישהו יודע איך אפשר לפתור את כל העניין הזה ? ניסיתי לשחק עם כל הגדרה אפשרית בתוכנה.. יש לציין שאני משתמש בגרסא 2.2.1 וניסיתי גם גרסאות אחרות של התוכנה. ניסיתי גם לחפש בגוגל ולא מצאתי פתרון.. תודה רבה לעוזרים!
-
- 10 תגובות
- 1.5k צפיות
-
-
אני משתמש ב kmp והוא היה מצויין עד עכשיו , אבל כשאני שם סרטים באיכות ובמישקל גבוה הוא לפעמים עושה בעיות, יש משהו יותר מומלץ?
-
- 6 תגובות
- 7.7k צפיות
-
-
שלום לכולם, העליתי לערוץ CG-Lion ביוטיוב את החלק הרביעי בסדרת Autodesk 3ds max למתחילים. המדריך באורך של כשעתיים וחצי, עוסק בשיטות בנייה פרוצדורליות, ובונה כמובן על ידע החלקים הקודמים בסדרה. קישור למדריך בערוץ: למי שעוד לא מכיר, ערוץ CG-Lion ביוטיוב מכיל מדריכי וידאו בתוכנה Autodesk 3ds max, בניהם קורס יסודי למתחילים אשר אינו מצריך כל ידע קודם. קישור לערוץ ביוטיוב: http://www.youtube.com/user/CgLionEdu תהנו עודד
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
שלום! כשאני מנסה לפתוח את תוכנת ה-SOUNDMAX מלוח הבקרה מתקבלת ההודעה הבאה: midiIO.dll not found. ראשית הבעיה התחילה כשהיו לי רעשים ב-SOUND ולכן ניסיתי להוריד SOUNDMAX עדכני יותר שמא זה יפתור את בעיית הרעשים. לאחר ההורדה של התוכנה לא היה יותר SOUND. עשיתי שיחזור מערכת למועד מוקדם יותר ולא פתר את הבעיה. ע"י תוכנת EVERST ביררתי את דגם לוח אם, והלכתי לאתר החברה להוריד את הדרייבר של כרטיס הקול- שהוא מובנה בלוח, וגם לא עזר. נתונים על המחשב שלי:WINDOWS XP HOME service pack 3 מחשב lenovo ThinkCenter דגם MT-M 8343 CTO במנהל ההתקנים,תחת בקרי קול וידאו ומשחק, מופיע ה- soundmax integrated digital audio וכל ההתקני קול עובדים כראוי.המחשב קצת ישן ולכן אין את הדרייברים של הלוח אם. אשמח מא…
-
- 0 תגובות
- 847 צפיות
-
-
היי ושלום ראיתי את ההמלצות לגבי תוכנות, אך לא הצלחתי להבין איזה תוכנה יכולה לענות על שאלתי: אני מחפש תוכנה שנועלת עם סיסמא, וגם כאשר אני מוחק את התוכנה לנעילת התיקיה לא אוכל לפתוח את התיקיה. כלומר אצטרך בכל מקרה להקין את התוכנה וגם להכניס סיסמא. תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 2.2k צפיות
-
-
יש לי סורק של AVISION שסורק מקבצים של דפים. דרושה תוכנת סריקה שיודעת להפוך את הדפים לPDF או משהו דומה. ולבצע עוד כל מיני עיבודים מינימליים על הדפים. כרגע אני עובד עם paperport 11 שעושה בעיות ונתקעת. במיוחד אם אני מתחיל ממזין המסמכים ועובר לסרוק מהזכוכית ישירות. מחפש תוכנה אחרת
-
- 0 תגובות
- 966 צפיות
-
-
פעם הייתי משתמש בSymantec Norton Partition Magic v8.05 לחילוק וטיפול במחיצות ופירמוטים(ביוחד הייתי משתמש בה דרך BOOT) עכשיו מאז השתדרגו הכוננים בנפח היא לא תמכה לי בהם והייתי עושה שגיאה ומאז לא משתמש בה עוד ועזר בכלי ניהול של ווינדוס(זאת הייתה תוכנה מעולה ונוחה) רציתי המלצה לתוכנה שתחליף אותה ושתיהיה גם טובה כמוה כי לא ידוע לי על גירסה חדשה שיצא אי פעם.. אני מחפש תוכנה דומה קלה ונוחה כמוה ושתיהיה לה אופציה נוספת לעבודה בלי מערכת הפעלה (CDBOOT) יש המלצה?
-
- 6 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
קניתי מצלמת אינטרנט סינית 3 מגה פיקסל עם מיקרופון פנימי ו- 6 לדים, המצלמה מגיעה ללא דרייברים והיא של חברת CONTACT ( חיפשתי באינטרנט ולא מצעתי אותה). מה שאני מבקש אם למישהו יש קישור לתוכנה שמפעילה את כל סוגי מצלמות האינטרנט שלא צריכים דרייברים, כדי שאוכל להקליט קבצים מהמצלמה של וידאו עם קול וגם תמונות סטילס. ותודה מראש לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
מחפש את התוכנה הנ"ל כפי שהיתה בווינדוס 3.1
-
- 1 תגובה
- 747 צפיות
-
-
-
קניתי מחשב חדש ואני רוצה להעביר את הSSD של המחשב הישן לחדש מבלי להחליף מערכת ותוכנות בישן זאת אומרת שאני רוצה להעביר את כל המידע של הדיסק המערכת לדיסק אחר אני לא רוצה ליצור אימג' פשוט להעביר מדיסק לדיסק את כל הקבצים הבעיה (לכאורה) היא שאני צריך לעשות את זה תוך כדי שאני משתמש באותה מערכת הפעלה על הדיסק תודה
-
- 12 תגובות
- 28.7k צפיות
-