עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by TALIGAL5,

שלום לכולם הWMP שלי אינו מריץ תוכן עם סיומת MKV ,רצוי לציין שקיימות לי תוכנות נוספות במריצות בלי בעיה תכני MKV במחשב שאר התוכנות שלי מכוילות בצורה מדוייקת להרצת קובצי HD על המחשב החלש שלי לפי הגדאות שניתנו באתר HOMRTEHTER במחשבשלי מוגדר הקודק של CORE AVC +FFDSH... האם ניתן לכייל את הWMP שישתמש בקודקים שכבר מצויים במחשב מבלי להרוס את ההגדרות שכבר יש לי ע"מ להריץ קובצי HD. תודה

• 1 תגובה
    • 912 צפיות
  2. מישהו מכיר אחת כזאת טובה? אם כן אשמח לקבל לינק

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  3. Started by hararim,

מאתרים כמו ספורט 5 , וואן , וואינט אני רק שומע סאונד ולא רואה כלום. ב-YOUTUBE למשל אין בעיה בכלל. מה זה יכול להיות? מה עושים?

• 1 תגובה
    • 540 צפיות
  4. Started by Aviv C,

יש לי בעיה בסריקה של Ad-Aware. התוכנה מצליחה לסרוק אבל כשהיא מגיעה לקבצים מסויימים היא נתקעת. בדקתי את הקבצים האלה ובאמת אני לא יכול למחוק אותם, להזיז אותם וכו'. בכל שאר תוכנות הסריקה כמו אנטי וירוס ו- Windows Defender התוכנות מצליחות לסרוק את הקבצים ולא אומרות לי אם הם וירוסים. איך אני מטפל בקבצים ולמה Ad-Aware נתקעת לי בקבצים האלה כשתוכנות אחרות לא?

• 1 תגובה
    • 481 צפיות
  5. HDD שמפוצל לשני כוננים. פורמט הכונן הלא נכון. יש דרך עם תוכנה לשחזר את המידע שהיה עליו? מחפש המלצות מניסיון שלכם. תודה.

• 1 תגובה
    • 961 צפיות
  6. Started by FARKASH7,

יש לי גם שאלה בנושא לפעמים אני מוריד קבצים שמקובצים בSELF משהו בWINRAR או נZIP אבל זה כזה כיווץ מיוחד איך עושים כזה דבר?

• 1 תגובה
    • 510 צפיות
  7. Started by sarit_co,

חילצתי קובץ rar בגודל 2.5GB והקובץ יצא בערך 4.5GB. בפעולה הפוכה הקובץ נדחס לגודל של 3.5GB בערך. האם יש דרך או תוכנה אחרת שמכווצת יותר? יש אפשרות לחזור לגודל שהיה כ-2.5GB? תודה.

8. Started by roiei,

הורדתי סרט FHD ויצא שהוא מסוג TS ניסיתי עם מדיה פלייר - לא עובד, עם קלאסיק מדיה פלייר - לא עובד, עם VLC - לא עובד, עם POWERDVD - לא עובד ... מישהו יודע איך לנגן את הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  9. Started by AVI359,

התקנתי ווינדוס פרו על הוינדוס הקודם ללא פירמוט,בהפעלת המחשב הראשונה התברר שכל המידע עליו נעלם,לא עשיתי שופ פעולה נוספת עלמנת לא לפגום במצב עוד יותר,האם יש סיכוי לשחזר את המידע שאבד? תודה לעונים

• 1 תגובה
    • 625 צפיות
  10. Started by TheReaper,

הורדתי את הגרסאת טריאל ומתי שאני מנסה להפעיל את אחת מהתוכנות הוא כותב registry corrupt The UI Language Registration Is Invalid ניסיתי להוריד כמה פעמים והתקנתי כמה פעמים אבל תמיד יש את אותה בעיה... נכנסתי לסופורט של COREL ואמרו להשאיר את F8 לחוץ ואז לפתוח את אחת התוכנות אבל שום דבר לא קורה...

• 1 תגובה
    • 779 צפיות
  11. Started by Yoav,

יש לי כרגע סרט מטיול מסוים שמחולק למספר DVD, ואני צריך להעביר אותם למחשב ולערוך אותם בשביל ליצור DVD עם כמה קטעים נבחרים, כלומר, אני צריך תוכנה שפשוט תאפשר לחתוך קטעים מהסרט ולהדביק אותם באחד אחר.. מה התוכנה הפשוטה ביותר בשביל לבצע את הפעולה, ורצוי שתהיה גם חינמית (אפשר גם תוכנה לא חינמית אבל עדיף שלא)? תודה רבה (אני יודע שאפשר עם המובי מייקר אבל זה מאוד מאוד לא נוח..)

• 1 תגובה
    • 605 צפיות
  12. Started by boazmo,

עשיתי שחזור ללפני שבוע- כלום עדיין אותו דבר.. מה זה יכול להיות? תודה.

13. Started by sashakrik,

שלום לכולם ! כאשר אני לוחץ על הכפתורים Ctral+Alt+Del במקום שיפתח ה- task manager מופיעה לי הודעה שרשום בה: "Task manager has been disabled by your administartor" מישהו יודע איך פותרים את זה ? תודה, אלכס.

14. היי, יש לי OneDrive במחשב (Windows 8.1) וכל פעם שאני פותח את שורת המצב אני רואה מצב כמו בתמונה המצורפת. בכל פעם שאני מרחף עם העכבר מעל אייקון של OneDrive הוא נעלם. אני אפילו לא מקליק עליו, אלא רק מרחף עליו. רציתי לבקש עזרה, האם אולי מישהו יודע איך לפתור את זה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 2.4k צפיות
  15. Started by tgen,

רציתי לדעת... כשמתקינים דרייבר של כרטיס מסך חדש יש להתקין את הדרייבר המקורי שבא איתו ורק אח"כ לעדכן אותו בדרייבר הכי חדש או שאפשר ישר להתקין את הדרייבר החדש ביותר? כי שמעתי פעם שיש להשתמש בהתקנה המקורית של הכרטיס ורק אחר כך לעדכן אותו! מה אתם אומרים?

• 1 תגובה
    • 477 צפיות
  16. שלום לכולם, אני מחפש תוכנה לשלוח ולקבל SMS ים חינם דרך המחשב, אבל לשמור על דיסקרטיות ומבלי שזה יצרף אותי לאחת הרשתות החברתיות או שהטלפון יוצף בפרסומות . תודה

• 1 תגובה
    • 700 צפיות
  17. יש לי שכבת טקסט שעשיתי בצבע שחור וכחול, ויש לי מלבן לבן איך אני עושה שהשיכבת טקסט תיהיה על המלבן הבן ? כאילו רשום על המבן?

• 1 תגובה
    • 917 צפיות
  18. Started by liorgadidi,

שלום לכולם... הסיפור הולך ככה: האקספלורר שלי התחיל פתאום לא להראות לי אתרים מסוימים או מראה לי אותם חלקית. לדוגמא: פורום מסוים שאני נמצא בו מראה לי את מפתח הפורומים אך לא את תוכן הפורום. אני מנסה לעשות חיפוש על משהו מסוים וזה לא עובד אבל שאני מנסה על משהו אחר-כן. יש עוד דוגמאות כמו שזה לא נכנס לאתרים מסוימים וכ'ו השאלה שלי היא איך בדיוק אני פותר את הבעיה? להסיר ולהתקין מחדש? מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים?אז איך אפשר להסביר את ה"חיפוש" שעשיתי ולא הצליח? אם ובאמת מישהו עשה לי חסימה על אתרים מסוימים-איך אני מגלה ומוריד את החבימה? תודה מראש לעוזרים!!

• 1 תגובה
    • 556 צפיות
  19. Started by x-boy_24,

שלום לכולם. אז ככה קרוב משפחה שלי שוחה הרבה וקנה לעצמו נגן MP3 נגד מים. אחרי זה או הביא לי דיסק AUDIO ורצה שאני יעביר לו את השירים לנגן. העתקתי אם השירים בעזרת הWINDOWS MADIA PLAYER . אבל הנגן לא מפעיל קבצים כאלה. ניסיתי כמה תוכנות בשביל לעביר את השירים לMP3 אבל זה לא עבד, כל תוכנה רושמת לי שגיאה . בשגיאה רשום שהקובץ פגום או מוגן. מישהו יודע איזה תוכנה יכולה להעביר את השירים לMP3 ? תודה מראש .

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  20. Started by omri_ro,

לאחרונה אני מקבל את השגיאה (בתמונה) וזה קורה רק פה באתר HWZONE, מה זה ואיך פותרים את זה? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 554 צפיות
  21. חג שמח לכולם. אני מעוניין לבצע סריקה של כמה מסמכים באמצעות סורק ביתי ולאחר מכן למזג את כל הסריקות לקובץ pdf אחד. בתוכנת הסריקה של המדפסת שלי קיימת אפשרות ליצור קובץ pdf. שאלתי היא: כיצד אני מבצע מיזוג? בכל סריקה אני צריך לבצע שמירה בפורמט pdf, ולכן אני נאלץ ליצור קובץ לכל מסמך ומסמך. אני מעוניין שכל המסמכים יהיו בקובץ אחד. אין לי תוכנה ליצירת pdf מלבד התוכנה של הסורק, ויש לי את Acrobat Reader החינמי.

• 1 תגובה
    • 997 צפיות
  22. Started by kikkler,

I want to compute the fourier transform of a given vector in time using the fft command this is how my code looks like right now n1 = -25:-1; n2 = 1:25; x1 = [(2 * sin(0.125*pi*n1) ./ n1).^2 0.6165 (2 * sin(0.125*pi*n2) ./ n2).^2]; N = 1024; X = abs(fft(x1,N)); X = fftshift(X); F = [-N/2 : N/2 - 1] / N; plot(F,X); %axis([-2*pi 2*pi 0 5]); questions are: is there a less ugly way to define the value in n=0? i want the resulting plot to streach from -2*pi to 2*pi. commenting the axis command, it only goes from -0.5 to 0.5, while uncommenting it just cuts the plot at +-0.5, and it doesnt look too realistic. anyway to fix it?]

• 1 תגובה
    • 713 צפיות
  23. איך אני מברר תוכן של קובץ rar שאני מוריד ב emule? ואיך אני מוודא שהוא לא דפוק?

• 1 תגובה
    • 570 צפיות
  24. Started by RT-PRO,

אני זוכר ממש ממזמן היתה לי תוכנה בדוס בשם Ghost שהיתה עושה גיבויים לC ,ככה שכל פעם שקרה משהו לWINDOWS במקום להתקין מחדש את כל המערכת ,התוכנה היתה מעתיקה ל C את הגיבויי ובזה נגמר כל הסיפור. ממש ממש הרבה זמן לא השתמשתי בזה ואיבדתי אותה לפי מה שהבנתי זה בעצם ה Norton Ghost של היום בגרסה שלה לחלונות, (יש לי את גרסה 7) שאלתי היא ,איך משתמשים בזה ? יש איזה מדריך או משישהו יכול להסביר לי את אופן הגיביי והשחזור ? (גם שחזור מדוס אם אפשר כי זו המטרה למעשה)

• 1 תגובה
    • 745 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.