עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by totah,

בעייה מוזרה מאד. יש למישהו פיתרון?, תודה.

• 1 תגובה
    • 744 צפיות
  2. היי נתקלתי בבעיה מוזרה אז ככה קודם כל בזמן שאני משתמש באימיול אני בכלל לא יכול לגלוש כי הוא לוקח לי את כל רוחב הפס ועוד בעיה זה שאני מתנתק מהאימיול מכבה אותו לגמרי עדיין אני לא יכול לגלוש כי אין לי כיויכול רוחב פס פנויי. אשמח לשמוע כיצד אני יכול לפתור את הבעיה שלי . תודה

• 1 תגובה
    • 630 צפיות
  3. Started by snupi58,

שלום התקנתי את סרגל הכלים של גוגל, בסרגל התצוגה הוא מופיע באפור- אין לי אפשרות להפעילו. לעומת זאת יש אפשרות לפתוח כרטיסיות חדשות לאתרים. איך אפשר להפעיל את הסרגל שיופיע בשורת התפריט אם אין לי אפשרות בגלל שגוגל טולבר באפור? תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 755 צפיות
  4. שלום רציתי לדעת אם יש אפשרות באקרובט לבחור אובייקטים מהמסמך ע"י סימון (כמו האפשרות שיש בתוכנה Foxit PDF Editor) ? באקרובט אני לא מצליח לסמן במדוייק וכל סימון מכניס בתוכו גם פריטים מסביב. תודה מראש

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  5. Started by alone66,

איזה תוכנה טובה לבדיקת ה HD כולל בדיקות סקטורים פגומים...... תודה

• 1 תגובה
    • 851 צפיות
  6. Started by sha1823,

אני מנסה לפתוח קובצי word או pdf זה רושם לי שהקובץ לא זמין למרות שאפילו אני פותח דף חדש ושומר אותו ואז מנסה לפתוח אותו הוא רושם לי שהקובץ לא זמין מה עושים???

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  7. יש לי ווינדוס XP וכל כמה חודשים אני עושה פירמוט והתקנה מחדש,מה שהפעם לא מצליח. כן נכנסתי ל BIOS והראשון זה ה CD ואחר זה השני זה ה HARD DISC ככה שזה אמור לעלות לבד זה אומר לי לחץ על כפתור כלשהו כדי שזה יטען מה CDROM אני לוחץ וכלום מה שתמיד היה עובד.. והקטע הוא שלא שיניתי כלום.. למישהו יש מושג למה? אגב בדקתי ובמחשב של אחותי זה עובד מצויין ככה שהבעייה זה אצלי...

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  8. Started by raziv1,

שלום לכולם, רכשתי לוח אם עם יציאה אופטית ON BOARD (אינטל G45), מלבד המדיה פלייר, שום נגן אחר לא מוציא לי דולבי דיגיטל אלה רק סטריאו וגם כאשר במדיה פליר זה עובד, אין לי אפשרות לשלוט בעוצמת השמע. הדרייבר הוא של IDT* Audio Control Panel application וכמה שניסיתי לשחק, לא הצלחתי לגרום לכך שלרסיבר שלי יכנס סאונד היקפי. כשאני מנסה ב VLC להגדיר אותו ביציאה אופטית, אז הסאונד מגומגם ותקוע. ניסיתי להסיר מקודדים, לפסוח עליהם ולהשתמש בהם אך לשווא. אולי מישהו יכול לעזור? תודה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  9. מהי תוכנת הצפיה הממולצת לוידיאו ו/או המקודדים לפתיחת כל סוגי הקבצים?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  10. המטרה הוא לשחק, להפעיל משחק על מחשב מרוחק ולשחק אותו על מחשב אחר אחרת ברשת ביתית מהירות החיבור 12.5MB התוכנה צריכה להעביר גם קול 5.1 יש אפשרות לשינוי רזולוציה כמו לצג של המחשב המרוחק? יש תוכנה כזאות? מהירות החיבור מספק או שיש צורך לשדרוג נתב? תודה

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  11. היי אנשים יש לי בעיה, אני מנסה להפעיל תכנות ומשחקים ישנים שלא עובדים על VISTA, אומרים שהפיתרון הוא COMPATIBILITY, ולא בעיה כי זה פתר לי הרבה בעיות בעבר, אבל מה עכשיו כשאני לוחץ על קובץ EXE, יש שם רק General | Security | Details | Previous Versions אין COMPATIBILITY :ם למה זה? יש דרך להחזיר את הTAB? או תכנה שתעשה את זה במקום? תודה!

• 1 תגובה
    • 552 צפיות
  12. שלום! אשמח לעזרה... איך אפשר לדעת שקיבלתי באן ביוטורנט? האם אפשר לקבל באן מהטרקר של the pirate bay ? נגיד שקיבלתי באן, האם שינוי הכתובת ה-ip שלי עוקפת את הבאן? אגב, אני שואל שאלות אילו כי לאחרונה יש לי בעיה קשה עם יוטורנט שנראה לי קשורה להורדות מ- the pirate bay. פתאום התחילו להופיע לי חצים אדומים מכוונים למטה, שאני מבין שזה אומר שישנה בעיה בתקשורת עם השרתים. אני בעיקרון מוריד רק מהאתרים the pirate bay ו- Mininova. אם מישהו יודע על בעיה גלובלית בנושא או הסברים לפתרון הבעיה הספציפית שלי אשמח לקצת מידע... בתודה מראש! אופיר

• 1 תגובה
    • 586 צפיות
  13. Started by ShahafH,

שלום. ביצעתי פירמוט למחשב לפני כמה ימים והורדתי את הדרייברים התואמים דרך האתר הרשמי של LENOVO אבל כשאני מסתכל בדרייברים המותקנים אני רואה 4 סימני שאלה שאני לא יודע מה הם מבקשים. http://img42.imageshack.us/my.php?image=31562170.jpg עזרה תתקבל בברכה (:

• 1 תגובה
    • 848 צפיות
  14. Started by d_v,

שלום, מצ"ב תמונת מסך של הודעות שמופיעות מדי פעם, ואם אני מאשר או מבטל זה תוקע את המחשב. מה ניתן לעשות? זה וירוס? תודה על העזרה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 650 צפיות
  15. יש לי בעיה שאני כבר שבוע לא מצליח לפתור אותה, ואני מבקש את עזרתכם יש לי ויסטה הום פרימיום, אני עובד עם המוזילה פיירפוקס. הורדתי את התוכנה adobe שפותחת קבצי pdf לאחר ההורדה ניסיתי להתקין והוא קפץ לי למוזילה ומייד זרק אותי והראה לי הודעה האומרת כי הדפדפן נתקל בבעיה וקרס, ניסיתי להתקין אותו דרך האקספלורר וגם שם הוא זרק אותי... יש למישהו מושג למה? אני כבר שבוע מנסה להתקין את התוכנה ולא מצליח וזו תוכנה דיי חשובה לי כי אני משתמש בה הרבה... אם יש למישהו פיתרון אני ישמח, יש לציין כי עשיתי בדיקת וירוסים, התקנת דפדפן מחדש ועידכונים... שום דבר לא עזר... אשמח לעזרתכם

• 1 תגובה
    • 698 צפיות
  16. Started by Ran Ventura,

יש לי בעיה שכבר הרבה זמן לא מצאתי לה פיתרון... באתרים מסויימים כמו MAKO NANA YNET וכל אלה הנגני וידאו לא עובדים.. כשאני בא לצפות בסרטון או משהו זה תקוע כל הזמן על "מתחבר למדיה" ולא קורה כלום.. הבעיה הזאת משפיעה על כמה דברים במחשב אודה למי שיוכל לעזור לי לפתור את הבעיה המעצבנת הזאת. תודה

• 1 תגובה
    • 524 צפיות
  17. Started by eozeri,

שלום אנשים, אני מחפש תוכנה שתאפשר לי להתחבר למצלמה שמחוברת למחשב מרחוק. מישהו מכיר כזה דבר? תודה, אייל

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  18. אני לא מעונין שזה יקרה חיפשתי בהגדרות שלו ולא מצאתי כיצד אפשר למנוע פתיחה של כל קישור בחלונית חדשה?

• 1 תגובה
    • 597 צפיות
  19. Started by malcolmx9,

• 1 תגובה
    • 532 צפיות
  20. התקנתי ויסטה על המחשב, אולם כל כמה דקות במקרה הרע, או כמה שעות במקרה הטוב - המחשב "מאפס" את עצמו. אני מקבל מסך כחול, ספירה מהירה עד 100 (נראה לי), ואז המחשב עושה restart. דיברתי עם טכנאי והוא אמר לי שזה קורה בגלל הדרייבר של הכרטיס מסך (?!). הכרטיס מסך שלי הוא nvidia geforce 7600 GT. האם זו הסיבה ? אפשר לקבל דרייבר עדכני ? יש סיבה אחרת אולי ? תודה.

• 1 תגובה
    • 488 צפיות
  21. ערכתי מסמך Word ובעריכה מחקתי המון טקסט מהמסמך וביצעתי שמירה וסגרתי את הקובץ. עכשיו, האם יש דרך לשחזר את המידע מתוך המסמך?

• 1 תגובה
    • 3.4k צפיות
  22. שלום, הורדתי סרט למחשב, אך רואים את הסרט , ולא שומעים. היה לי פעם את התוכנה שמפעילה את הקול בסרטים . אני אשמח לקבל אותה. תודה!

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  23. סליחה על הבורות אבל כמי שמעולם לא הוריד בתוכנות השיתוף כלום, אני יודע רק דבר אחד שבאימיול מהירות ההורדה תלויה במספר המקורות של הקובץ. האם זה כך גם בביטורנט ?

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  24. Started by stav_r,

שלום לכולם, בזמן האחרון וינדוס vista מתחיל לעשות אצלי הרבה בעיות , מודבר בגירסת ה 64BIT 1.ברגע שאני מנסה להתקין driver של ATI ההתקנה נתקעת ומוצפיע לי מין דו"ח שגיאות , למשהו יש מושג מה לעשות ? 2.בנוסף הבזמן האחרון הוינדוס פשוט קורס לאחר כמה שעות , הוא מראה לי הודעת חלון כחול וקורס. ניסתי לנתח את ה minidup , אבל לא מצאתי שום דבר מעניין בגוגל. Microsoft (R) Windows Debugger Version 6.10.0003.233 AMD64 Copyright (c) Microsoft Corporation. All rights reserved. Loading Dump File [C:\Windows\Minidump\Mini052609-03.dmp] Mini Kernel Dump File: Only registers and stack trace are available Symbol search path is: SRV*c:\websymbols*[url]http://msdl.microsoft.com/download/symbo…

• 1 תגובה
    • 609 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.