תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום, אני כבר מלא זמן רוצה לשמור אתרים עם מידע חשוב אצלי במחשב...שבמידה ואם יום אחד הם פשוט יעלמו אז כל המידע החשוב לא יעלם גם איתם... בשביל זה אני מחפש תכנה שיכולה לשמור דפים/אתרים שלמים במחשב כך שניתן יהיה לצפות בהם במצב אופליין בדיוק כמו במצב אונליין... חשוב: אני מחפש תכנה חזקה שתוכל להתמודד גם עם הורדה ושמירת מערכות שלמות של פורומים (כגון PhPBB, vBulltein וכ'ו) תודה לכולם מראש...
-
- 2 תגובות
- 593 צפיות
-
-
אני מעונין במראה מקום אשר אכניס אותו לתוכנה ואוכל לשמוע/לראות - או לחילופין שיהיה לי במועדפים קישור שגלישה אליו תפעיחל אוטמטית הרדיו/טיוי הבעיה נוצרת בכך שע"מ לשמוע/לראות לא די להכנס לכתובת המתאימה אלא יש גם ללחוצ על לחצן [קישור גאוה אני חושב] - כך שלא די בקיצור דרך וגם ברדיו/טיוי לא נפתחים בתוכנה [כי לא מספיק לגלוש לאתר אלא צריך ללחוצ על כפתור]
-
- 11 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני לא רואה עברית באיסיקיו (ICQ 5) אני רואה רק את הכפתורים "הבא" ו"בטל בICQ PRO אני לא רואה לא עברית ולא אנגלית מישהו יודע מה זה או קרה לו?
-
- 7 תגובות
- 610 צפיות
-
-
טוב אני רוצה ליצרוב איתה IMGE ואני לוחץ עליו אבל אני לא יכול לעשות NEXT מה עוד צריך לעשות אחרי???????????
-
- 2 תגובות
- 554 צפיות
-
-
התוכנה היא ללימוד שפות והורדתי אותה באימיול כקובץ אימיאג השתמשתי בתוכנה DAEMON Tools ואין שם הפעלה אוטומטית נפתח לי הדיסק עם תיקיות ושלושה קבצים עם סיומת TRS trs Executable file Micrografx אם מישהו מכיר את התוכנה ויודע איך מפעילים אותה או מה הקבצים האלה ואיך מפעילים אותם אני אודה לו מאוד
-
- 2 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
יש לחבר שלי את התכונה דמיון DAEMON Tools והוא לא עובד לו תראו תמונה http://www.rar.co.il/files/eMule-1135004836.jpg הילד בתמונה זה חבר שלי
-
- 11 תגובות
- 977 צפיות
-
-
הורדתי אותה ואין לי משוג אין אני מפעיל אותה?
-
- 7 תגובות
- 483 צפיות
-
-
הבנתי כבר בפעם הראשונה שנשארו לי רק 30 מגה על כונן E שלי.... איך לעזאזל אני גורם למחשב להפסיק להודיע לי את זה לפני שאני שובר פה מקלדות !!! תודה.
-
- 2 תגובות
- 559 צפיות
-
-
היי חבר'ה! אני צריך בבקשה המלצה לתוכנה קלה לשימוש שמסוגלת לקחת קובץ MP3 מוכן - שיר ולתת לי להקליט על הקול של הזמר כול אחר - כמו קריוקי. זאת אומרת תוכנה שתשקיט את הקול של הזמר או להקה אבל תשאיר את המוזיקה. מישהו מכיר משהו בסגנון? תודה רבה! ובנוסף - האם להוריד פלייבקים של שירים זה חוקי? (רק המוזיקה בלי השירה עצמה). או שמא זה גם מוגן בזכויות יוצרים? זה נראה כזה תחום אפור. אם כן אולי זה יכול לפטור לי את הבעיה... ואם כן אז מישהו מכיר אתר להורדת פלייבקים?
-
- 2 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-
אני רוצה תוכנה לעריכת קטלוג מכירות שיאפשר לי לשים שם תמונות לכול פריט אם יש למישהו תוכנה להמלצה שתהיה פשוטה לתיפעול תודה לכול העוזרים :yelclap:
-
- 3 תגובות
- 499 צפיות
-
-
שלום לכולם אני כבר הרבה מאוד זמן עם איי סי קיו 5, בערך מאז שהוא יצא. פתאום מלפני 3 ימים האיי סי קיו כשהוא פתוח, הוא תופס בקירוב 98 אחוז מהמשאבים של ה-CPU אפשר להשתמש בו אבל לא נוח- לדוגא: אם אני כתוב משהו ואשלח, אני לא אראה את מה שכתבתי אלא אחרי איזה 10 שניות, וכל המחשב איטי כשהאיי סי קיו פתוח עשיתי בדיקת וירוסים וספייווארים למיניהם. לא עזר. מחקתי תוכנה שהתקנתי לאחרונה וגם לא עזר. למישהו יש רעיון?
-
- 5 תגובות
- 593 צפיות
-
-
-
שלום לכולם יש לי מחשב חדש דיי טוב. הבעיה שאחרי שבוע הוא התחיל קצת להאיט אז עשיתי סריקות ב ad awera התקנתי krasp... עשיתי סריקה וזה לא מצא כלום. יש לי על המחשב גם krasp וגם symantec firewall. הבעיה החלה מאז שכמעט כלל דבר שאני עושה עולה הדבר הבא: http://img380.imageshack.us/my.php?image=plb4ii.jpg ואז הוא מפנה אותך לאיזה הורדה מהאתר שלהם. זה כמו מין סריקה קטנה. אחרי שעשיתי את הסריקה הזאת כמה פעמים היא לא מצראה כלום. בבקשה אני צריך עזרה . (אני לא גולש באתרים האלו שאתם חושבים ) אני משתגע ???
-
- 2 תגובות
- 697 צפיות
-
-
כאשר אני פותח את ה IE6 קופץ לי חלון חיבור לאיזה Site שמבקש ממני להכניס User Name ,Password ,Domain למרות שסוגרים אותו הוא כל הזמן נפח מחדש. אני דיי מיואש. נסיתי להתקין תוכנות לגילוי רוגלות כגון Microsoft Anti Spyware , Spybot , AD- Aware נקיתי כל מה שנמצא אך בכל זאת החלון ממשיך לקפוץ. אודה לעזרה. לא רוצה לעבור ל Firefox אז אודה לפיתרון הבעיה.
-
- 2 תגובות
- 557 צפיות
-
-
אני שומע מוזיקה דרך itunes. לאחרונה אני לא מצליח לפתוח אותו. לא עשיתי שום שינוי במחשב אין לי מושג למה זה קורה. סריקת המחשב ע"י adaware ן spybot לא מעלה דבר מה לעשות?
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
שהמחשב עולה והוינדאוס צריך לעלות הוא מופיעה מסך כמו שמותנים 2 וינדאוסים במחשב רק האופציה השנייה היא תוכנית ההתקנה של הוינדאוס Windows XP Pro Setup ויש לי רק כמה שניות ללחוץ על הכפתור כי אחרת הוא יעלה את תוכנית ההתקנה ואז צריך להפעיל מחשב ולהספיק ללחוץ על כפתור אז השאלה שלי היא איך לעשות שישר יעלה הוינדאוס מבלי שיופיע המסך של הבחירה כאילו יש 2 וינדאוסים?
-
- 1 תגובה
- 478 צפיות
-
-
שלום אני מוריד סרטים למחשב בכל האכויות ואני רוצה להדביק אליהם תרגום....חיפשתי תוכנה המון זמן אבל התכנות לא היו יעילות לכן אם משהו יכול לשים לי פה קישור לתכנה קלה לשימוש להדבקת תרגום לסרטים למחשב, אנא שישלח לי לפה במהירות האפשרית בתודה יקיר
-
- 1 תגובה
- 961 צפיות
-
-
אני משתמש בחלונול XP פרו, וגם אנטי וירוס סיקיוריטי 2005. למה זה מופיעה לי הודעה כל הזמן שעולה לי חלונות XP ומיד זה נעלם? לחץ על קישור וכנסו על השאלה לפורום Ynet - בנושא תמיכה טכנית יש תמונה שם. הכינויי שלי mact - נושא ההודעה : בעליה חלונות יש הודעה מוזרה!!! ותיסכלו שם יש תמונה מצורץ קובץ. תיראו את הודעה שלי. פורום Ynet: http://www.ynet.co.il/home/1,7340,L-875-590,00.html איך פותרים את הבעיה הזאת? זה מעצבן אותי רק למומחים בפורום כאן הכי טובים יכולים לעזור לי להבין את הבעיה... תעזרו לי מייקל
-
- 5 תגובות
- 583 צפיות
-
-
שלום, אני ביצעתי את מה שכתוב בסטיקי על הhosts אבל יש לפייר פוקס דף שגיאה מעצבן שמושך יותר מידיי את העיניים. יש אפשרות להפוך אותו לדף לבן או שקוף??
-
- 4 תגובות
- 622 צפיות
-
-
יש לי סרט ישן נושן בפורמט WMV, ואני רוצה לצרוב עליו כתוביות שהכנתי, אבל וירטואל דאב לא יכולה לעשות את העבודה... גם גרסא 1.3 לא עובדת, יש אפשרוות אחרת? אם אין ברירה אפילו להמיר את הקובץ ל-AVI ללא כתוביות, יש אפשרות?
-
- 2 תגובות
- 615 צפיות
-
-
-
היה מותקן לי במחשב אלכוהל 9.5.2 עם שלושה כוננים וירטואלים - התקנתי את אלכוהל 9.5.3 ללא הסרה של הקודם וכעת אני תקוע עם שלושה כוננים שאין לי שליטה עליהם כיוון שהם לא מופעים בגירסא החדשה. הבעיה היא שאני לא יכול להסיר אותם כיוון שהם מופיעים שוב פעם לאחר הסרה של ממנהל ההתקנים ! מה לעשות? תודה !!!!!!!!!!1111
-
לאחר שביצעתי שיחזור עם GHOST לכונן C, נזכרתי שיש קובץ שהיה לי בשולחן עבודה לפני השחזור. יש אפשרות להגיע אליו בדרך כלשהי? ניסיתי תוכנות שיחזור וזה לא הלך משהו... יש לכם המלצה על תוכנה?
-
- 4 תגובות
- 670 צפיות
-
-
אסט: נוד32 - אנטי וירוס [גרסה 2.50.16-אדמיניסטראטור] / [Eset: NOD32 Antivirus [v2.50.16-Administrator או נרטון 2004 אני לא מכיר בכלל את הנוד 32 ואין לי מוסג איך הוא עובד ואיך מפעיל אותו אז השאלה שלי אם עדיף לי להישאר אם הנורטון 2004 שלי כי אותו אני מכיר יותר טוב
-
- 5 תגובות
- 1.3k צפיות
-
-