תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
היי, *עברתי על התוכנות המומלצות בסטיקי 1-תוכנה טובה וחינמית לצפיה של סרטי דיוידי במחשב 2- FIREWALL טוב שאלה: האם וירוס יכול לעשות נזק לביאוס?? תודה עריכה: איך מעלימים לגמרי את "סקיוריטי סנטר" של מיקרוסופוס, אני לא מעונין להשתמש בזה בכלל ואני לא מצליח לכבות את זה וגם לא להעלים את האייקון משורת המשימות
-
- 3 תגובות
- 530 צפיות
-
-
שלום רב אני מחפש תוכנה לניהול משרד / ניהול יומן ממוחשב בדומה לאאוטלוק קודם כל, איך ניתן להשתמש באאוטלוק לצורך יומן ללא שרת דואר? דבר שני, אילו תוכנות יש בשוק לנושא זה חינם ואילו בתשלום אשמח לקבל קישורים ותמונות ושמות תוכנות תודה מראש Retaliator
-
- 0 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום יש לי מספר ICQ מאוד נדיר וואני חוזר מהלימודים יום חמישי ומגלה שאני לא יכול להיכנס בדקתי דרך חשבון אחר את המספר ומחקו את כל הפרטים שלי מם וכתוב ברוסית יש דרך להחזיר לעצמי את מספר? ואיך בכלל הציחו לגנוב לי אותו? תודה
-
- 9 תגובות
- 799 צפיות
-
-
למישהו יש מןשג למה שאני מוריד סרטונים או שאני רואה אותם באינטרנט אני רואה אותם בצבעים זוהרים משונים?? (ניסיתי להעלות סקין שוט אבל זה לא עולה)
-
- 8 תגובות
- 567 צפיות
-
-
שלום כאשר אני פותח דפים באינטרנט ניפתח לי חלון של windows installar אחרי שאני מאשר אותו מופיעה לי ההודעה הבאה: the path c:\windows\downloaded installations\{78cb0701-6520-4fae-99ce-20de50bef25c}\microsoft antispyware.msi cannot be found חוץ מזה שזה מעצבן ומטריד אינני רואה כל נזק או הפרעה מהדבר,אולם אם יש דרך לסדר זאת אשמח לעזרה ויעוץ בנושא. תודה מראש
-
- 0 תגובות
- 445 צפיות
-
-
אני כבר ותיק בתוכנה ולפני כמה ימים נתקלתי בבעיה...כשאני מפעיל את התוכנה יש לי בעיה שכתוב בא"the system cannot find the file specified" ואז התוכנה לא עולה(ככה זה כל פעם) *כבר ניסיתי למחוק את התוכנה למחוק את הריג'יסטרי ולהתקין מחדש אבל עדיין יש את אותה הבעיה... מה לעשות? אני חייב את התוכנה הזאת, היא פשוט התוכנה הכי טובה שיש!!! תודה מראש עידו. idoky1@gmail.com
-
- 6 תגובות
- 532 צפיות
-
-
שלום. הורדתי את התוכנה הזו, בגירסתה הכי חדשה, וכשאני מנסה לפתוח קובץ סרט (במקרה זה .avi), אז זה מה שאני מקבל: מה צריך לעשות? אני מניח שזה עניין פעוט של הורדת פלאגין וזהו... תודה רבה מראש.
-
- 2 תגובות
- 563 צפיות
-
-
-
שלום. אני משתמש במירנדה לייט כבר דיי הרבה זמן ועכשיו שניסיתי לשלב בה מסנג'ר ראיתי שהיא עושה קצת בעיות...בכל מקרה אני מחפש תוכנה אחרת שתשמש לי גם ICQ וגם מסנג'ר ויש לי קצת דרישות חובה- טאבים, וכמובן כמו שכבר ציינתי שיהיה אפשר להתחבר גם לאייסי וגם למסנג'ר אפשר- ממשק יפה ונוח כל השאר לא ממש חשוב לי מצדי שלא יהיה בתוכנה שום אופציה חוץ מהתחברות לשתי הרשתות ושליחה וקבלת הודעות העיקר שיהיה טאבים ואם אפשר ממשק יפה גם עריכה: אגב עכשיו נזכרתי שפעם עברתי מאייסי למירנדה או הפוך לא זוכר בדיוק ואחרי שסידרתי קצת את הרשימה העפתי כמה עשרות משתמשים הכל חזר להיות כמו מקודם...אם אפשר לדעת איך אפשר להימנע ממצב כזה(אם יש סיבות מיוחדות שזה קורה או משו) בכל מקרה גם אז שלא הסרתי את הת…
-
- 5 תגובות
- 634 צפיות
-
-
-
נכנסתי לעשרות אתרים יפנים/סינים, וכל מה שמצאתי שם היתה גירסא יפנית... ככה אי אפשר לעבוד. תודה.
-
- 0 תגובות
- 519 צפיות
-
-
למה שאני נכנס לאתרים שיש בהם תמונות אז הוא לא מציג אותם ורק שאני עושה refresh הוא מציג אותם תודה
-
- 0 תגובות
- 621 צפיות
-
-
יש לי בעיה מאוד מעצבנת, די חדשה ב FFOX כשאני כותב בפורומים, ועובר את גודל תיבת הטקסט שאפשר לכתוב בה, אז אני לא רואה את מה שאני כותב, זה נכתב למטה, והתצוגה נשארת "למעלה" אני יכול לגלול למטה, ולראות את מה שכתבתי שם, אבל כשאני ממשיך לכתוב, התצוגה "קופצת" חזרה להציג את הקטע העליון של מה שכתבתי. מה שעוד יותר מוזר, זה שהעסק הזה לא קורה תמיד, אלא לפעמים כן ולפעמים לא, באותו פורום ! (גם כאן בין היתר, לפעמים קורה ולפעמים לא..) את רוב הפלאגינים שלי ל FOX התקנתי ביומיים האחרונים, אחרי מעבר קצר על הת'רד המצויין בסטיקי. יש למישהו מושג מה יכול לגרום לזה ? ולמה זה קורה לפעמים כן ולפעמים לא ?
-
- 8 תגובות
- 597 צפיות
-
-
אני צריך תוספים לדפדפן ותביאו את התוספים שהכי צריכים! :'( ותביאו לינקים כי אני לא יודע . תודה!!! וגם אמרו שיש פה תוסף שמחליף מנוע מ-FF ל-IE אז תביאו תודה!
-
- 3 תגובות
- 610 צפיות
-
-
אני מנסה לעשות רשת בין שתי מחשבים שיש לי באחד מהם WIN98 ובשני WINXP אני לא מצליח לעשות רשת תעזרו לי בבקשה!!!!!! :nixweiss:
-
- 6 תגובות
- 516 צפיות
-
-
מישהו יכול להסביר לי מה זה הסיומת המוזרה הזאת? gi. מישהו שמע על זה בכלל???? איך פותחים כזה קובץ, עם מה? אפילו הD-tool לא יודע איך לאכול את זה... מצ"ב תמונה [attachment deleted by admin]
-
- 6 תגובות
- 955 צפיות
-
-
אין לי אפשרות לשמוע במחשב דרך הרמקולים, זה התחיל ממש באופן פתאומי כשנגעתי ב-Blaze Media Pro כנראה זה קשור, הבעיה היא במחשב עצמו כי כבר ראיתי שרמקולים טובים אחרי בדיקה עם MP3 , בכל אופן מה אני צריך לעשות? צריך לפרמט את המחשב? ניסיתי כמעט הכל . תודה מראש לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 502 צפיות
-
-
כל פעם שאני מעלה אותו הוא עושה REHASHING ל-123 קבצים מסויימים. זה גורם לעיכוב וזה מעצבן. אילו סתם קבצים (של משחקים וכו') שלא משתנים. בנוסף, שמתי לב שהוא עושה את זה גם אחרי שאני יוצא מה-OPTIONS . זה מגוחך, זה כאילו שהוא מזהה אותם כל פעם מחדש, כל פעם את אותם 123 קבצים. מה עושים?
-
- 2 תגובות
- 521 צפיות
-
-
הורדתי את המשחק Prince of presia החדש והוא בא בתוך קובץ מכווץ ובתוכו יש את הקובץ המשחק ששוקל 4 ג'יגה עכשיו רציתי לחלץ אותו אבל מופיעה הודעה שרק מערכת ntfs יכולה לחלץ קבצים יותר גדולים מ4 ג'יגה איך פותרים תבעיה? תודה מראש :-*
-
- 6 תגובות
- 586 צפיות
-
-
-
שלום. מדי פעם בלי שום קשר קופצת לי הודעה השגיאה שמצורפת בתמונה. מישהו יודע מה הגורם? איך אני מונע הופעה של הודעות כאלה בעתיד? תודה לכם מראש, תומר. [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 518 צפיות
-
-
שלום, יש פה משהו מרמת גן שמכיר חנויות טובות למכור מוצרי מחשב...? תודה...
-
- 1 תגובה
- 575 צפיות
-
-
-
שמאפשרת לי לגרור כתובת של אתר מסויים אל מתחת לnev. toolbar וליצור קיצור דרך לאתר... תודה.
-
- 3 תגובות
- 544 צפיות
-
-
שלום אממ .. יש לי קבצי ebl.* .. תאמת ?! פעם ראשונה שאני רואה סיומת כזו של קובץ .. מישהו מכיר אולי ? איך אני פותח אותם ? תודה רבה מראש ..
-
- 3 תגובות
- 1.1k צפיות
-