עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by wild_3d_raptor,

איך אני פותח קובץ NFO????? בתודה , עמית

2. מערכת הפעלה VISTA 32 אולטימייט. מחשב נייח עם מעבד ATOM - לוח אם Intel® Desktop Board D945GCLF with Integrated Intel® 230 Atom CPU - Mini-ITX יש לו PCI אחד שעליו מורכב המודם. דגם המודם הוא AZTEK MDP3900V-U - ( DELL DATA VOICE MODEM מצאתי לו את הדרייבר של VISTA והוא התקין אותו בסדר. התוכנה של הפקס עלתב גם בסדר. הבעייה היא לאחר אתחול המחשב. אני מאתחל את המחשב - והמודם עולה עם סמין קריאה צהוב בDEVICE MANAGER. אני עושה לא DISABLE ואח"כ ENABLE וזה מסדר את הבעייה והמודם עובד תקין. יש למישהו מושג מה קורה שם? אין לי אפשרות להעביר אותו לפורט אחר כי יש רק חריץ PCI אחד. ( או שאפשר להגדיר לחריץ הPCI פורט אחר? אני לא יודע איך....) האם יש אפשרות לבדוק מה משתמש באותו הפורט? במידה ויש קונ…

• 1 תגובה
    • 791 צפיות
  3. Started by SpiritKnight,

אני צריך את זה למחשב פרטי למסמכים והכנת עבודות. האם אני צריך את הOFFICE 2000 SMALL BUSSINESS?

• 1 תגובה
    • 811 צפיות
  4. Started by dans41,

אני לא יודע ממש למה אבל מאתמול בערב אני חווה קריסות, קצת לפני שהוא קורס הוא פשוט נתקע לכמה רגעים או מקרטע. אין לי מושג למה, כיביתי והדלקתי את המחשב כמה פעמים אבל זה לא עזר, שקלתי להתקין מחדש אבל אני לא יודע איך אני יכול גבות את המידע (סימניות, תוספים, הגדרות, סיסמאות וכו'). אני מתחיל להתייאש אבל לא מספיק בשביל לעבור לכרום. יכול להיות שזה קשור לגרסה? מה לעשות? תודה מראש לעוזרים. אגב עם אני כבר שואל, בכל פעם שאני פותח כרטיסיה חדשה מופיע לי דף כזה של Yahoo ולא חלונות קטנים של אתרים כמו בדרך כלל, איך אני מסדר את זה?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  5. Started by Cynicoren,

ואם כן, ע"י איזו תוכנה ? (אני מעוניין "לחתוך" ולשמור מספר עמודים מתוך PDF) תודה

• 1 תגובה
    • 820 צפיות
  6. היי, אני מחפש תוכנה שיכולה להדפיס תמונה, לחלק אותה ל-4 חלקים (שווים) נגיד, ושכל חלק יהיה בגודל של דף אחד - ואז אחרי ההדפסה לחבר את כל החלקים בתור תמונה אחת והנה נולד לו פוסטר. יש תוכנה שיכולה לעשות את זה? חיפשתי בפוטושופ ולא מצאתי.. תודה

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  7. בהיתיחסות ל: יעילות פשטות הפעלה לכל דיכפין המשקל על מערכת הפעלה זמינות עידכונים תמיכה הכול ?

8. Started by dj gozlan,

שלום רב יש לי בעיה בתוכנה כאשר אני שומר סרט בלי לערוך הכל טוב ויפה כאשר אני עורך סרט ומנסה לשמור אז ב 99% מופיעה לי שגיאה unable to load library אנא עזרתכם כל הקבצים במחשב ואני לא מבין מה הבעיה

• 1 תגובה
    • 696 צפיות
  9. Started by kobi_af,

אהלן יש לי קובץ אודיו ברשותי WMA עם DRM עכשיו שאלתי אם אפשר להמירו באיזשוהי לדרך ל cda או mp3 באמצעות תוכנה כלשהית שימו לב שאני מבקש שם של תוכנה ולא מדריך פיראטי כלשהו יום טוב

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  10. Started by alergic,

מתי יוצא vista

• 1 תגובה
    • 537 צפיות
  11. שלום לכולם יש לי SK5000 של פלאפון ויש לי שם מלא זכרונות רכשתי לפני כמה ימים מאר"הב איפון 16G ואני מחפש תוכנה שיכולה להעביר לי את הזכרונות למחשב ומשם לפלאפון דרך אינפרא אדום יש מה לעשות???

• 1 תגובה
    • 567 צפיות
  12. שלום רב לאחרונה התקנתי במחשב וינדוס 7 אולטימייט חוקי בעברית יש לי רמקולים 5.1 של לוג'יטק X530 יש לי לוח אם של אסוס P5Q משמע כרטיס קול של ריילטק HD . הוינדוס 7 מתקין דרייברים לבד והוא התקין לי את הרמקולים בצורה טובה אך קיימת בעייה שאין לי מושג מה מקורה כשאני שומע שירים בתוכנה של וינאמפ או מדיה פלייר או יוטיוב אני שומע תשירים באיכות מעולה דרך חמשת הרמקולים והסאב. אך כשאני שומע רדיו דרך סרגל הכלים או ישירות מהאתר של הרדיו דרך וינאמפ או מדיה פלייר או הנגן של הסרגל כלים צד ימין של הרמקולים לא עובד יש תחנות שרק 2 הרמקולים האמצעים עובדים ויש תחנות שרק הרמקול המרכזי עובד משהו מוזר ניסיתי הכל .. קודם כל הגדרתי בוינדוס בתצורת רמקולים שיש לי 5.1 ואז עשיתי משהו שניקרא SPEAKER FI…

13. יש לי בעיה, אני צריך להפעיל קבצי JPG על ווינדוס 98, אך נרשם לי שם שזהו UNKNOWN FORMAT כלומר הוא לא מזהה את סוג הקובץ, כיצד אני יכול לגרום לו לזהות את הקובץ?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  14. Started by motogt,

1. לאיפה נעלם לי הPLAYLIST במדיה פלייר?(מצורף תמונה) 2. איך אני עושה שבמחשב שלי כל התיקיות יוצגו בצורת DETAILS ואני לא אצטרך לעבור תיקייה תיקייה. תודה [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  15. אם נתקין Vmware במחיצה נפרדת ולאחר מכן נפרמט את מערכת ההפעלה(הראשית)... תוכנת הוירטואליזציה עדין תתפקד עם מערכות ההפעלה שהותקנו עליה לפני הפירמוט? במידה והתוכנה פועלת על Registry, ישנה אופציה לגבות אותה? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 525 צפיות
  16. היי. יש לי VS2013 ואני מקבל את השגיאה הבאה, למרות שהפרויקט כן רץ. (אותו המלל מופיע גם בx86 למעטה אז אני מניח שזה לא בגלל 64 ביט). איך אני בודק איזו גרסת Visual Studio להתקין? אני מניח שזה דורש Premium או משהו אחר, לא? תודה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by udih,

לאחר אתחול מדיסק ההתקנה מחקתי ויצרתי 2 מחיצות והרצתי את ההתקנה. הכל עובד בסדר אבל לאחר האתחול הראשון ההתקנה עוברת לשלב :" משלים התקנה" ונתקעת שם שעות.... כשניסיתי להריץ קובץ אימאג' שיש לי , לאחר הGHOST באתחול המחשב היתה הודעת שגיאה "MBR.. איך מאפסים את הדיסק הקשיח למצב נקי? פעם השתמשתי בZAP

18. Started by digitalseeker,

שבת שלום לכולם, התבקשתי למצוא תוכנת ריגול - משמע - תוכנה שתרוץ ברקע של המחשב ותאפשר גישה למצלמת רשת שנחבר למחשב. חשוב שיהיה אפשר לגשת מרחוק למצלמה - אין צורך שזה ישדר 24/7 אלא רק כשנכנסים. והכי חשוב שלא יראו שהתוכנה רצה...שתרוץ ברקע. מישהו מכיר ? אפילו תוכנה בתשלום ?

• 1 תגובה
    • 775 צפיות
  19. שתכלול את כל כלי העריכה הסטנדרטים...השתמשתי ב Ulead Videostudio ....פשוטה מידי, ולא מכילה אפשרויות כמו חיתוך קטעים..אילוך איטי וכדומה... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 606 צפיות
  20. משהו בדומה ל-NORTON SYSTEM WORKS (היה לי אותו אבל עכשיו ירדתי מהנורטון לטובת מקפי) משהו שמנקה גם את הרג'סטרי. יש משהו כזה?

• 1 תגובה
    • 818 צפיות
  21. שלום, אז ככה, צילמתי תמונות במצלמה הדיגיטלית ושמתי אותם בתיקייה במחשב, לאותה התיקייה הכנסתי תמונות נוספות עם שם זהה ואז נשאלה השאלה האם להחליף את הקיימות, בטעות לחצתי "כן" והתמונות הוחלפו. אין לי גיבוי לתמונות שהוחלפו ורציתי לשאול האם ניתן לשחזר אותן? תודה מראש,

• 1 תגובה
    • 613 צפיות
  22. Started by yossi21,

מה אני אמור לעשות? אני לא מצליח למצוא את הדיסק קשיח אותו אני מעוניין לסרוק. אני נואש.. תודה רבה לעוזרים.

• 1 תגובה
    • 3.3k צפיות
  23. לפי הכותרת....אני מחפס קודק שיעפשר סאונד בסירטוני אינטרנט(דוג'--youtube ) בבקשה עזרה..

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  24. Started by My_Name,

אח שלי מחק בטעות את הפלאש ואני צריך אותו דחוף כדי להכנס לאיזה אתר . . . ניסיתי להוריד אבל זה לא עובד. אני נכנס לפה, להורדות http://www.adobe.com/shockwave/download/triggerpages_mmcom/flash.html אני לוחץ על להתקין ואז אחרי כמה שניות זה מראה לי כאילו זה התקין (יש כזה מלב מסתובב שרשום עליו שההתקנה עברה בהצלחה) אבל בעצם לא קרה כלום . . . מה הבעיה ?

• 1 תגובה
    • 536 צפיות
  25. Started by Pure-Gold,

חבילה של אייקונים בפורמט png בגודל של 256x256. החבילה מכילה 50 אייקונים ומשקלה 9 מגה. תתכבדו: http://www.tovilevis.com/Dev/icons/T-Crystal_Icon_Collection1.zip דוגמית: *לא לשימוש מסחרי.

• 1 תגובה
    • 771 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.