תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
קניתי לא מזמן אייפוד 120 GB והורדתי תוכנה שממירה קבצי וידאו לפורמט אייפוד כדי שאני יוכל לשים אותם באייפוד. אבל את רוב הקבצים שאני מנסה להמיר וניסיתי בשתי תוכנות שונות אז זה לא ממיר אותם וזה אומר שאי אפשר לפתוח אותם ולהמיר אותם והם לא פגומים בוודאות. ניסיתי להוריד כל מיני חבילות של מקודדים אבל זה לא פתר את הבעייה. אני ישמח מאוד לעזרה ותודה לעוזרים.
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום לכולם... הורדתי את הגרסא החדשה של avg בחינם ...וכשאני מתקין זה רושם : ocal machine: installation failed Installation: Error: Action failed for file avgtdix.sys: starting service.... Error 0x80070014 מה הבעיה ? ומה אני צריך לעשות כדי לתקן אותה ? וזה לא בעיה בקובץ כי גם לדוד שלי הוריד את זה בשבילו ונתן גם לי ואצלו זה עובד מעולה... תודה מראש...
-
- 1 תגובה
- 809 צפיות
-
-
חוקי אגב ! כבר כמה ימים שאני לא מצליח לעדכנו.
-
- 1 תגובה
- 558 צפיות
-
-
שלום שמי ירון יש ברשותי 2 מסכים של חברת EIZO מדגם FlexaScan S1910 וכרטיס מסך מדגם Nvidia 8800 GTS 640MB התקנתי את ה-Driver האחרון של Nvidia 181.22_geforce הצלחתי לחבר את 2 המסכים להגדיר מצב של Span Mode ע"מ לקבל שטח עבודה אחד (הרזולציה שמתקבלת היא 1024 על 2560 ). עד פה הכל עובד חלק ומצויין. המסכים תומכים ב-Pivot Mode שאני מגדיר Span Mode אופציית ה- Pivot לא נגישה (התקנתי את התוכנה של Pivot והיא עובדת מצויין) במצב של Dual View אופציית ה- Pivot זמינה ועובדת על גבי כל מסך אבל אז אני מקבל רזולציה של 1024 על 1280 בכל מסך בנפרד כאשר אני רוצה שטח עבודה אחד שמורכב משני מסכים בו זמנית בעל רזולוציה של 2048 על 1280 !!! צרפתי דוגמת תמונה של מערך Dual LCD 19 כמו שאני מעוניין ב- Dual P…
-
- 1 תגובה
- 721 צפיות
-
-
הי לכולם, כשאני מנסה לפתוח אתר אינטרנט מסוים, מתקבלת ההודעה שבקובץ המצורף. יש לי vista האם תוכלו בבקשה לומר לי מה אני צריכה לעשות כדי לאפשר את עליית האתר? תודה, מיכל [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
חברים, אני מנסה להוריד כבר המון זמן flash player, אך גם דרך הפיירפוקס וגם דרך האספלורר ההורדה נעצרת בסוף ורשום: "הקשר עם השרת אותחל" או משהו כזה. תודה מראש לכל העונים.
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
יש לי כרטיס גרפיוATI Radeon HD4850 512MB PCIeוGigabyte היי לכולם אני מחפש קישור לדריבר עדכני לכרטיס מסך הזה אם אני לא במקום הנכון סליחה אשמח לקישור ישיר יש לי xp sp 3 ניסיתי להוריד מהאינטרנט ושהתקנתי מופיע לי שגיאה יש לי מעבד אינטל אם זה משנה אשמח לעזר נ.ב יש לי directx 9זה לא אמור להיות גירסה 10 תודה
-
- 1 תגובה
- 522 צפיות
-
-
התקנתי את הגרסה החדשה של התוכנה ועכשיו בכל הכפתורים בכל התפריטים מופיעים סימני שאלה במקום טקסט... גם אחרי הסרה והתקנה מחודשת של גרסה זאת וגם של גרסאות אחרות זה קורה. יש לציין שבעבר זה היה בסדר. מה קרה פתאום? אשמח לעזרה!
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
מישהו יודע איך אני יכול לקבץ קובץ בצורה משמעותית? יש לי תקיה של 860 מגה והWINRAR מכווץ לי אותו הכי הרבה ל780 מגה ואני רוצה לצרוב אותו על דיסק איך אני יכול לקבץ יותר? (ההגדרות של הכיווץ בתוכנה הם על "בסט")
-
- 1 תגובה
- 595 צפיות
-
-
פתאום ללא הודעה מוקדמת לא ניתן לגלוש באקספלורר, כאילו הוא לא מחובר לרשת. מה יכולה להיות הסיבה?
-
- 1 תגובה
- 2k צפיות
-
-
שלום, יש לי נוד 32 סמארט סקיורטי. עכשיו הבעיה היא שהוא לא מצליח לפתוח קבצים ולחפש בהם ווירוסים. כנראה נכנס לי איזה וירוס והוא לא מגלה אותו... ואני לא יודע מה לעשות!
-
- 1 תגובה
- 502 צפיות
-
-
-
בזמן האחרון יש לחברה שלי מספר בעיות במחשב - ראשית, המחשב לא רוצה להיכבות באופן רגיל. כלומר צריך לכבות ידני בעזרת לחיצה ארוכה על המפסק וזה מעיק. שנית המחשב פתאום נתקע ללא כל סיבה, אפילו תוך כדי כתיבת מייל....או שהוא מודיע כי אינטרנט אקספלורר ביצע פעולה לא חוקית ולכן ייסגר.. יש לי חלונות XP ואנטי וירוס NOD32 הכונן הקשיח מלא בערך כשליש מנפחו, כך שזו לא הבעיה. האם מדובר בבעיית תוכנה או חומרה ואם כן איך ניתן לפתור את הבעיה. איזה תוכנות נוספות (חינמיות) ניתן להוסיף במידה ומדובר ברוגלות, תולעים ושאר צרות. תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 756 צפיות
-
-
יש לי את הגרסא האחרונה של מקסטון והיא כל הזמן קורסת וזוללת זכרון ומשאבי מעבד רבים האם יש איזה גרסא טובה חוץ מהגרסה הקלאסית שלו?
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-
-
בס"ד שלום, לאחר שראתי שקיבלתי הודעה שהOFFICE שלי אינו מקורי הסרתי אותו, וההודעה עדין מופיעה ! מדוע?, ואיך אוכל להוריד אותה ?
-
- 1 תגובה
- 708 צפיות
-
-
שלום, לאחר התקנה של כ 70% מופיעה שגיאה "c\office64ww.msi not found " הקובץ נמצא בדיסק ההתקנה אך משום מה בתהליך ההתקנה הוא נעלם. ולאחר מכן תהליך ההתקנה נפסק. ניסיתי להעתיק את כל תוכן דיסק ההתקנה למחשב ואז להתקין אבל אותה שגיאה בנוסף וידאתי שאין תוכנות שרצות ברקע . אודה לתשובתכם ,
-
- 1 תגובה
- 1.3k צפיות
-
-
כאשר אני עושה מחיצה חדשה ב תוכנה gparted-live נניח שיש לי כונן D שהוא 200 G והוא מלא רק ב 50 G כשאני מחלק אותו לשניים בתוכנה.. ה50G לא ימחקו נכון? ז"א שהוא יוצר עליו מחיצה חדשה ומחלק ללא פירמוט של הכונן ? WINDOWS יזהה את המחיצה החדשה שנוצרה? כי לפי תגובה של אחד הגולשים הבנתי שהוא יוצר מחיצה שרק לינוקס מזהה ושאלה הבאה. שאני בתוכנה MHDD לאחר שאני בוחר את הכונן שבוא אני רוצה לעשות את הבדיקה של הסקטורים אני צריך להקיש את הפקודה Erase זה לא מוחק את תכולת הכונן שבו מתבצעת הסריקה נכון? פשוט הפקודה הזאות מזכירה לי את הדרך שבה מוחקים דיסק רב פעמי בנרו . תודה על העזרה
-
- 1 תגובה
- 677 צפיות
-
-
שלום רב! פירמתטי את המחשב לפני מספר ימים והתקנתי את מערכת ההפעלה מחדש. הכול עובד ואין בעיות,אולם כאשר ניסתי לעשות CTRL+ALT+DEL יצאה הודעת שגיא שאין לי הרשאה וצריך לפנות לadmini אני משתמש יחיד ולכ אני מנהל המחשב. אני משער שינה בעיה עם ההגדרות והמקום היחידי שנראה חי זה BIOS כיוון שהמערכת חדשה. תודה מראש ,מיקי.
-
- 1 תגובה
- 643 צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי שאלה אושה לכם מאוד אם תענו לי. אז ככה: אני מעצב בפוטושופ ובפלאש ובכלל מתכנת לא גדול אבל אני יודע לתכנת לא רע לכן אני גם יודע איך לעצב לנפיש שיהיה נוח לעיין ונוח לקריאה. אם אני עיצבתי משהו בפלאש לדוגמא ואני רוצה למכור את זה בדולר אני צריך לפתוח " תיקייה" כבעל עסק ולשלם מיסים?? זהו עסק לא קבוע, אני שם מחירון משרוצה שיצור קשר.. תודה רבהההה לעונים
-
- 1 תגובה
- 662 צפיות
-
-
היי שאני פותח task manager אני רואה שהקובץ ekrn.exe לוקח לי מלא זיכרון..וכך גם שאני גולש דרך firefox לוקח פי 2 זיכרון השאלה ממה זה ? למה הקובץ הזה קשור ? ואיך אני פותר את זה? תודה על המענה !!!
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
בכל התחברות לHOTMAIL אני מקבל את החלון הזה לא משנה מה שאני עושה : עידכנתי לאינטרנט אקספלורר 8, ועדיין הבעיה נמשכת. גם עם כרום. לא מצליחללגשת למיילים ולא למחוק ולא לכתוב חדשים. מה לעשות ? [attachment deleted by admin]
-
- 1 תגובה
- 550 צפיות
-
-
כיצד אני מגבה על צורב DVD מאות מיילים ששמרתי בתיקיות ב OUTLOOK EXPRESS בלי שאצטרך באופן סזיפי לשמור כל מייל ו ATTACHMENT בנפרד. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.8k צפיות
-
-
-
אני משתמש בדפדפן אקספלורר 7+חלונות XP.האתר ברירת מחדל היא www.ynet.co.il אני פותח אקספלוורר,ניפתח חלון ופתאום אני רוצה לכתוב כתובת או לילחוץ קישור לאתר אחר או ללכת במועדפים וזה לא מגיב,אקספלוורר ניתקע.לוקח זמן 40 שניות חוזר לי שליטה באקספלורר תקין. אני סרקתי וירוסים ונימצא נקי אין וירוס.עשיתי אחוי דיסק , בדיקה שגיאות דיסק קשיח נימצאים תקינים. ניקויי קבצי זמנים.ניגשתי למאפיינים אינטרנט נקיתי היסטוריה כולם.וגם ניגשתי למתקדם--איפוס מחדש. ועדיין אותו דבר ניתקע וחוזר שליטה. משהו מוזר בדפדפן אקספלורר.אני לא יודע מה עוד צריך ליבדוק.מישהו מכיר תופעה מוזרה הזאת? מה עושים? טל
-
- 1 תגובה
- 579 צפיות
-
-
הבנתי שאין עדיין תופסים רשמיים לכרום, אבל אני צריך לגלוש באתר שעובד רק באקספלורר. יש אפשרות לעשות משהו כמו IE TAB בכרום? עוד משהו- יש חוסם פרסומות גם? עד שהתרגלתי לדפים לבנים מהפיירפוקס חח
-
- 1 תגובה
- 549 צפיות
-