עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by e.s,

אני התקנתי את התוכנה ואני מסה לעשות connect וזה לא מצליח להתחבר מה אמורים לעשות??

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  2. אני משתמש בתוכנה הזו כבר הרבה זמן ולאחרונה פירמטתי את המחשב והתקנתי את הגירסה הכי חדשה (1.96) כשאני מוריד מספר קבצים (RAPIDSHARE) ועושה להם PAUSE או סוגר את התוכנה ופותח אותה מחדש כל ההורדות מתחילות מחדש דבר שלא היה לי בעבר. מה יכולה להיות הסיבה לכך ?

• 2 תגובות
    • 661 צפיות
  3. יש באתר של ויניאמפ רק דברים מגעילים אז אנא אם אתם מכירים אתר עם סקינים שווים תביאו. יש לי את הוינאמפ הכי מעודכן שיש. תודה

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  4. Started by davidcohen,

היי, יש לי סוס טרויאני או וירוס במחשב שאני לא מצליח להסיר אפשר המלצה לתוכנה שתוכל למצוא לי אותו ? אלו התוכנות שעשיתי איתם כבר סריקות: kaspersky internet security 6 nod32 spyware doctor ad aware spyeraser spybot אני יודע שיש את התוכנות spy sweeper , zone alarmאבל הם לא תומכות במערכת הפעלה שלי (xp 64 bit) יש גם את התוכנה hijack this אבל היא מוצאת הרבה דברים ואני לא יודע איזה למחוק אם מישהו פה מבין בה ויכול לעזור תגידו לי אני יכול להעלות את הרשימה של הדברים שהיא מוצאת תודה מראש לעוזרים

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  5. כרגע אני מקבל את הדף רק במרכז ה FF בגודל רגיל... אני גם רוצה להגדיל את הפונטים אני ממש לא רואה כלום כי הוא על רזולוציה של 1650

• 4 תגובות
    • 661 צפיות
  6. Started by davidcohen,

אהלן ! פעם ידעתי איך עושים את זה אבל שכחתי... אני מעוניין לצרוב קובץ ולשמור את ה-image שלו במחשב כדי שאוכל להשתמש בו שוב בעתיד. מישהו יודע ? תודה !

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  7. Started by elilosky,

התקנתי אותו ואני רגיל תמיד להקיש את שם האתר וללחוץ קונטרול ואנטר כילו נגיד עכיו אני רושם hwzone ולוחץ קונטרול ואנטר אבל באקספלורר 7 עם אני לוחץ ככה זה נותן לי סיומת com יש למישו מושג איך אני הופך את זה לסיומת co.il ?

• 1 תגובה
    • 661 צפיות
  8. אני מחפש כבר מלא זמן שדרוג לפוטושופ cs3 מאנגלית לעברית מי שיכול להביא לי את השדרוג אני מאוד יודע לו תודה רבה מראש netanel305

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  9. Started by BrAvE_HeArT,

התוכנה לא רוצה להתחבר לשרת של kazaa ואני לא יודע למה כשאני מפעיל את התוכנה זה כותב לי connecting וזה לא מצליח להתחבר ??? יש למישהו הצעות???

• 0 תגובות
    • 661 צפיות
  10. Started by Impreza,

התקנתי את Zone Alarm Internet Security suite ולא אהבתי את כל האופציות, ב MSN זה כל הזמן רשם לי על זה בקיצור הסרתי את התוכנה וניסיתי להתקין את הזון אלארם פרו הרגיל ונתקלתי בשגיעה עם הEXPLORER של send או don't send ו TrueVector Service שזה גם רושם send error report או don't send בקיצור זה לא מתקין מחקתי את כל מה שקשור לזון אלארם מהמחשב וגם מהרג'יסטרי אבל כלום לא עוזר :s05:

• 7 תגובות
    • 661 צפיות
  11. Started by oDot,

שלום, קניתי לאחורנה פלאג PARALLEL למחשב שמתחבר כPCI לאחר שהONBOARD כשל. חיברת והתקנתי דרייבים, הכל טוב ויפה, חוץ מהבעיה - אי אפשר להדפיס דרך LPT1. אני מריץ חשבשבת בVIRTUAL PC 2004, והVPC לא מזהה PHYSICAL LPT1, ככה שגם את בפלאג של החשבשבת אי אפשר להשתמש. אם אני מגדיר את זה בתור LPT2 זה עובד ומדפיס, אבל אני חייב שזה יהיה LPT1 - גם בגלל הVPC וגם בגלל שיש לי עוד תוכנה ישנה שמשתמשת בזה. אשמח לעזרה.. תודה רבה נ.ב, אני מריץ WIN 2000

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  12. Started by new1,

שלום לכולם! אני מבקש את עזרתכם הדחופה!! מיזה כיומיים אני נאבק, ללא הצלחה, בסוס טרויאני בשם trojan naarat שחדר למחשבי (כנראה דרך MSN אך אני לא בטוח). הסוס טרויאני הזה משכפל את עצמו ללא הרף, מאט את מחשבי וגורם להופעת הודעה תמידית על כך שהאנטי וירוס של נורטון זיה אותו, מחק אותו וחוזר חלילה. הפעולות שביצעתי עד כה: א. עידכון האנטי וירוס והרצתו מספר פעמים. ללא הועיל. לכן, הסברתי את האנטי וירוס והתקנתי שוב. ללא הועיל. ב. מחיקת תוכנות שונות שפתאום גיליתי שאינני מכיר. לא עזר לפיתרון הבעיה. ג. התקנתי שוב את הXP על הXP שכבר יש לי. מאין שידרוג. גם זה לא עזר. ד. לפי ההוראות של נורטון, מחקתי כמה שורות ברגיסטרי. לא עזר. מופיעה לי הודעה מנורטון על כך שיש לי וירוס במחשב מהסוג שציינתי. אין…

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  13. יש לי סרט שלוקח ג'יגה 400 ואני צריך לצרוב אותו אבל אני לא יכול ניסיתי דרך dr.divx אבל משום מה נוצרת בעיה עם הקול של הסרט ויוצא ככה שהקול מקדים את מה שזה מראה על המסך איזה תוכנה יש לפצל קובץ ל 2?

• 3 תגובות
    • 660 צפיות
  14. Started by Decktor,

שלום יש לי בעייה שהתחילה היום שפתאום הקספרסקי לא מוכן לעלות חשבתי אולי זה וירוס שניטרל אותו אז סרקתי את ה HD בעזרת BOOT DISC של F-PROT ושל MCAFEE שניהם מעודכנים לתחילת החודש (זאת אומרת שדיי מעודכן) והם לא מצאו כלום חשבתי אולי זה SPYWARE או משהו כזה אבל יש לי AD-AWARE SPYBOT ו WINDOWS DEFENDER מותקנים בקיצור הרצתי את שלושתם והתוצאות הם אפשרי לראות כאן גם את תוצאות הסריקה של ADAWARE ו SPYBOT וגם את העובדה ש KASPERSKY לא מוכן לעלות ו DEFENDER לא מוכן להתעדכן חוץ מזה יש את התהליך exmodulbk.exe שכל הזמן מנסה לגשת לאינטרנט ואין לי מושג מה זה וזה גם התחיל היום אז אולי זה קשור... נ.ב. הקספרסקי חוקי לחלוטין זה לא הבעייה וגם ניסיתי להסיר אותו ולהתקין מחדש וזה לא עזר

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  15. Started by IdobI,

שלום רב, אחרי שבטיפשותי הרבה שיחקתי בפונט Arial...אני נתקל בבעיה מעצבנת למדי בצפיה באתרים ב IE. אתרים מסוימים בעברית (והבעיה היא רק בעברית) מציגים במקום Arial פונטים אחרים. הבעיה נמצאת רק באתרים שנכתבו כך שניתן לצפות בהם בכמה פונטים, לדומגא הפורום הזה, שמאפשר: "font-family: verdana, arial, sans-serif" נראה כאילו IE מסתכל על הפונט הראשון ברשימה - במקרה הר"מ Verdana שלא תואם לעברית, ונותן את הפונט האוטומאטי בעברית, במקום לעבור לבא - Arial. אתרים שכתובים כך שניתן לצפות רק ב Arial מוצגים כראוי. איפסתי את כל ההגדרות של IE, מחקתי והתקנתי מחדש את Arial - אבל שום דבר לא עוזר. האם מישהו נתקל אי פעם בתופעה ויכול לעזור? מצורפת תמונה מהפורום הזה, להדגמה. הרבה תודה מראש! [attachment d…

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  16. Started by tomergt9,

שלום, אני משתמש בתוכנה הרבה פעמיים אבל לאחר שלא נגעתי בא בסביבות שבועיים, כנראה הייתה בעייה כל פעם שאני נכנס לאחת מאפשרויות בתוכנה קופצת לי ההודעה הבא להוריד רווחים - בכל מיקרה התמונה מצורפת. http:/ /u p 3 5 3 . s i z .c o .i l/ up 1 /lwyrmgtzhkzr.png אני ממש צריך עזרה כי הבעייה לא נפתרה למרות שפירמטתי את המחשב. [attachment deleted by admin]

17. Started by itay_s,

לאחר כמה דקות שאני מפעיל את המחשב מופיעה לי חלונית קטנה עם עם הודעה "can not find the macromedia flash". אם אני לוחץ ok החלונית נעלמת ומופיעה שוב לאחר מס' דקות ,עד אשר חולפות כשעתיים ואז המחשב נתקע לגמרי, כאשר הדפדפן (אקספלורר)לא מגיב והאייקון מימין למעלה הופך לריבוע לבן. אני לא מצליח לסגור את הדפדפן בעזרת ה X אלא להקטין אותו בלבד בעזרת ה _. כדי להמשיך להשתמש במחשב אני צריך לסגור אותו בצורה ידניתץ אשמח לקבל עזרה כיצד לפתור את הבעיה

• 2 תגובות
    • 660 צפיות
  18. Started by Oranl,

היי, אני מעוניין לבנות מפרט מחשב כשהייעוד הוא הרצת תוכנות הנדסה דוגמת MATLAB ו-ANSYS. האם יש לתוכנות האלה תמיכה בריבוי ליבות? כמה RAM כדאי? אלה תוכנות כבדות ואני מוכן להשקיע כדי שהן תרוצנה חלק..

• 5 תגובות
    • 660 צפיות
  19. Started by shahar07,

רציתי לדעת איך אני מצליח לראות תמונות בתצוגה מקדימה מבלי לפתןח את הקובץ ב outlook express ?

• 6 תגובות
    • 660 צפיות
  20. Started by TripMan,

פתאום אתמול השורה שמתחת לשורת כתובות החליפה את צבעה[תמיד היה לי סקין ואתמול פתאום זה הפך לתכלת בוהק כזה] ומאז אני לא יכול לראות אתרים, כל אתר שאני נכנס אליו זה מראה לי קודים כאלה, כמו לדוגמא בכניסה לHW,GAMER http://img717.imageshack.us/img717/4968/14152050.png ד"א מה שמוזר זה, שבאתרים אחרים כגון ONE,GMAIL,YNET וכו ' אין ת'בעיה הזאת אשמח לעזרה תודה

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  21. ושאר הדברים? מצידי אחת שעולה כסף, רק שתהיה טובה אני בעיקרון רוצה לשדר לחבר מה שאני רואה על המסך שלי האפלוד שלי זה 64KB ואין לי בעיות תעבורה כל שהן

• 0 תגובות
    • 660 צפיות
  22. היי חבר'ה. כפי שכבר ציינתי אני לומד עכשיו את 3dsmax. בתרגילים מהדוקומנטציה, פעמים רבות מבקשים ממני לבחור בEDIT MESH דרך הmodifiers. בפעמים אחרות, נאמר לי ללחוץ לחצן ימני במשטח העבודה ולבחור באפשרות - Convert To - editable mesh. רציתי לדעת מה ההבדל בין השניים? אגב, אותה דבר תקף לגבי Edit Poly וEditable Poly. אבל אני מניח שהתשובה תהיה זהה לשני המקרים.

• 4 תגובות
    • 660 צפיות
  23. Started by Wood-Elf,

קיבלתי מחבר דיסק ובו התקנה של דבר מסויים. יש לו נורטון אנטי ווירוס (נדמה לי 2004), והוא אמר לי שבזמן ההעברה למחשב שלו (צריך להעביר קודם למחשב), קופץ פופ-אפ ואומר כי נמצא ווירוס בלה בלה, ושהנורטון מחק אותו. הוא הזהיר אותי מראש ואמר לי לבדוק האם הנורטון מוצא ווירוס. העתקתי הכל וכו', וגם לי קפץ פופ-אפ, וכתב כי נמצא ווירוס בלה בלה וכו'.. ואז הוא כתב שהנורטון לא היה מסוגל לתקן את הקובץ... אז מחקתי את כל מה שהעתקתי, והרצתי בדיקה על הדיסק של הקבצים. מצא לי שישה ווירוסים (אותו ווירוס בקבצים שונים). לא הצליח לתקן אותם. אמרתי לו לבודד. לא הצליח לבודד. אמרתי לו למחוק ולהשמיד. גם את זה לא הצליח לעשות! עכשיו אני תקוע עם הווירוס הזה שאין לי מושג בכלל מה הוא עושה, ואני לא יכ…

• 7 תגובות
    • 660 צפיות
  24. Started by Dante_9,

• 7 תגובות
    • 660 צפיות

דיונים חדשים בפורומים