תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
לאחרונה התקנתי ווינדוס חדש (64ביט אם זה משנה)....ולמרות שאני מתקין קודקים אני רואה סרטים עם קרטועים...לא משנה באיזה תוכנה שנסיתי אז אם משהו יכול לתת לי שמות של קודקים מאתרים ספציפיים שאני יתקין בדיוק....(לינקים יעזרו)....
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
חבר הוריד את soul calibar 3 , ויש 44 חלקים שכל אחד 50 מגה~ , השאלה זה איך צורבים את זה? עזרה תתקבל בברכה
-
- 4 תגובות
- 481 צפיות
-
-
כמה זמן אמור לקחת קידוד של למשל "ארץ נהדרת" לפורמט DVD במחשב כמו שלי ? האם 30 דקות זה סביר ? תודה רבה \
-
- 1 תגובה
- 467 צפיות
-
-
מאז שהתקנתי K-Lite Codec Pack 1.47 השגיאה הזאת עולה לי
-
- 5 תגובות
- 636 צפיות
-
-
אני יודע שטחנו את הנושא מכל הכיוונים האפשריים כבר. אבל בשום מקום אני לא מוצא תשובה מספקת. לא מזמן התקנתי Router חדש וחיברתי אותו ברשת לשתי מחשבים. רק אחד מהם עובד עם הEmule. בכל פעם שאני מתחבר אני מקבל LOWID. פתחתי את כל הפורטים בRouter ובנוסף ביטלתי את החסימה של הFirewall. אבל עדיין אני מקבל LOWID. הם למישהו יש עצה מה כדי לנסות? האם בחירת פורטים אחרים מהפורטים ברירת מחדל של Emule יעזור? אני עובד עם Emule הסטנדרטי .. כדי לי לנסות גרסאות אחרות של התוכנה ?
-
- 3 תגובות
- 487 צפיות
-
-
במחשב שלי יש בעיה מוזרה שהיום צצה. המחשב התחיל להשמיע צפצופים מהמארז כאשר לוחצים על כל מקש במקלדת (צפצופים שנשמעים כאילו שהמון מקשים נלחצים ביחד, אבל זה ממש לא..) * זה התחיל לקרות כאשר קניתי עכבר ל-USB וחיברתי אותו. * זה רק כאשר לוחצים במקלדת. * אם מוציאים את העכבר זה עדיין קורה... * האם זה מסוכן??? מה אפשר לעשות??? תודה רבה~! casio.
-
- 1 תגובה
- 426 צפיות
-
-
שאלתי לפני כמה ימים על פרוקסי, אבל בצורה סנובית, אף אחד לא ענה לי.. :[ בכל מקרה, אני רוצה לדעת אם זה בטוח להשתמש בפרוקסי בכניסה לאתרים (יש אתרים עם Trojan בשליחה אוטומטית לIP Address) האם הפרוקסי מטעה את המערכת של האתר ושולחת לIP שהוא לא קיים, וגם אם אני מוריד איזשהו קובץ בפרוקסי, לאורך כל הדרך של ההורדה, האתר ייראה IP שונה? תודה יאאא שאלה פשוטה אפילו אתם לא יכולים לענות??
-
- 3 תגובות
- 591 צפיות
-
-
שלום. לא הייתי בתוך אם זה יותר שייך לתוכנה או ל WINDOWS אבל אני חושב שזה יכנס בנשיהם יש לי כל פעםפ שאני מעלה מחדש את המחשב הודעה שיש לי קובץ מושחט בWINDOWS ואני לא יודע מה לעשות.. העלתי תמונה.. תודה מראש על העזרה. [attachment deleted by admin]
-
- 3 תגובות
- 554 צפיות
-
-
שלום לכולם ! אני מנסה לצרוב קבצים בגודל של 4 gb ,דרך תוכנת nero 7 ,ואני לא מצליח ,אני מקבל הודעה שלא ניתן לצרוב קבצים הגדולים מ-2gb ,ורשום משהו על כך שצריך להשתמש ב-UDF . תודה לכולם
-
- 3 תגובות
- 540 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה מקצועית, ומרשימה בעלת יכולות עיבוד ועריכה בנוסף. תודה
-
- 2 תגובות
- 488 צפיות
-
-
-
מישהו מכיר כזאת? הכוונה היא לסרטים שאם אני מנסה לנגן אותם לא ניתן להריץ אותם קדימה/לא ניתן לשמוע...
-
- 0 תגובות
- 577 צפיות
-
-
אני מחפש תוכנה שמאחדת כמה קבצי MP3 יחדיו. יש הצעות? תודה מראש. .swg
-
- 4 תגובות
- 839 צפיות
-
-
הופיע לי עכשיו הודעה(אחרי שיש לי את האנטי וירוס איזה חצי שנה)שאני צריך להשים KEY Kaspersky Anti-Virus Personal Pro באנטי וירוס הזה בבקשה האנטי וירוס לא עובד עכשיו ואני לא מוצא את הקובץ של הKEY בבקשה עזרה דחוף!
-
- 2 תגובות
- 538 צפיות
-
-
איזה עוד תוכנה לשינויי מהירות המאוורר יש חוץ מ Speed Fan???
-
- 0 תגובות
- 600 צפיות
-
-
יש לי דיסק של WIN XP אמיתי בבית וגם דיסק של OFFICE XP אמיתי עכשיו רציתי לדעת העם אני יכול להכין דיסק DVD שיכלול את שתיהם ביחד ושהוא גם יהיה BOOT ? והאם אני יוכל להוסיף לשם עוד תוכנות שיעבדו ע"י לחיצת כפתור שאני יכין בתפריט כלשהו...? תודה מראש.
-
- 3 תגובות
- 645 צפיות
-
-
אני משתמש ב Microsfot Windows XP Professional ויש לי בעיה שאחרי העתקנה שלו הוא עושה לי בעיה שאני נכנס לתיקיה ה Explorer נופל מה אפשר לעשות בשביל לסדר את זה ליפני התקנה מחדש או ליגרוס תהתקנה הישנה בתודה מראש
-
- 3 תגובות
- 705 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנה מקצועית שאני יכול להקליט בה שירים אני צריך לשים פלייבק ואני מחבר מקרופון ואני צריך להקליט כמו קריוקי רק שאני עם הקלטה.. ואני צריך הקלטה ברמה גבוהה למי שיש קישור או שם אפילו לתוכנה מקצועית כזאת אני יודא לו מאוד תודה רבה
-
- 3 תגובות
- 3.7k צפיות
-
-
זה מה שאומר לי האקספלורר שאני נכנס לראות דברים באינטרנט..יש לכם מושג במה מדובר ? הנה לינק לתמונה של השגיאה.
-
- 5 תגובות
- 671 צפיות
-
-
-
התקנתי את הגירסה החדשה של תוכנת ה-Thunderbird 1.5. אולם לא הצלחתי לפתוח את קובץ התוסף המאפשר כתיבה מימין לשמאל. הסיומת של הקובץ XPI אינה מזוהה ע"י המערכת. אני צריך עזרה בנושא. :s05:
-
- 2 תגובות
- 429 צפיות
-
-
לידידה שלי יש מספר סרטי DVD בפורמט NTSC. הבעיה היא שה-DVD שלה ישן, ולכן לא ממש מסתדר עם הפורמט הזה (הוא מציג את הסרט בשחור-לבן, ובאיכות גרועה). ניסיתי להתעסק עם ההגדרות של ה-DVD והטלוויזיה, אך ללא הועיל. אז החלטתי לנסות להמיר את הסרט ל-PAL ולצרוב אותו מחדש. ניסיתי להשתמש ב-DVDShrink, אבל הוא לא מאפשר לשנות את הפורמט (אלא רק את איכות הקידוד). אז נכון לעכשיו מצאתי שתי אפשרויות: 1. לעשות rip לסרט, ואז להמיר אותו ל-PAL באמצעות tmpgenc, ולצרוב מחדש. 2. להשתמש ב-Ifoedit על מנת לערוך את קובץ ה-ifo, ולגרום לו "לחשוב" שכל הסרט הוא ב-PAL. אני בכל זאת אצטרך להשתמש ב-DVDShrink, כי הסרט תופס 6 ג'יגה. באופציה 1 אני מעדיף לא להשתמש, כי היא גוררת המרות מיותרות. ולגבי אופציה 2, אני לא בטו…
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
ניסיתי ביטלורד, ביט טורנדו וביטקומט 59,60 ועכשיו 61 . ביט טורנדו הוריד לי 30 מגה לכל הלילה חיפסתי מדריכים כאן באתר , שיניתי הגדרות לפי מה שאנשים אומרים, הורדתי קבצי הגדרות, שיניתי את ההגבלה של ה XP ל50 וכמובן פתחתי פורטים. כלום לא עוזר הוא לא עובר את ה 15K- 20K לשתי הורדות !! אולי פעם בה הוא עולה לשניה ל 20 וקצת... להורדה אחת הוא לרוב לא עובר את ה 10 ... אני צריך עזרה .
-
- 20 תגובות
- 1.4k צפיות
-
-
-
http://bitcomet.com/ בעיקר מתקן את הבאג שבגללו קיבל באן מכל ה PRIVATE TRACKERS (ובגללו 0.60 ירד מהאתר בזמנו). http://www.p2pforums.com/viewtopic.php?t=21232 כדאי להסתכל שם, נראה שיתכן ויש בעיות למי שאין לו SERVICE PACK 2. וגם התוכנה הטובה שמקבלת תוספת FEATURES יפה כמו RSS READER וכו': http://www.utorrent.com/ http://utorrent.com/download/1.4/utorrent-1.4.txt
-
- 7 תגובות
- 987 צפיות
-