תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום. לאחי יש בעיה במחשב, כאשר הוא מחבר את המיקרופון שלי( שבדקתי והוא פועל) הוא לא מצליח להקליט או בכלל לדבר בשני המקרים חיברתי את המקרפון לתוך החיבור הורוד שלו במארז ובדקתי שזה לא על השתק ועדיין אין אי אפשר להקליט..(אגב הוא כבר השתמש במיקרופון והכול פעל אני חושב שזה קשור להגדרות ולא משהו נהרס פיזית בחומרה.. מה עושים ?
-
- 7 תגובות
- 806 צפיות
-
-
אני מנסה לשים Scheduled Task אבל זה לא עובד. רשום שלא הוכנסה סיסמה, אבל לשם משתמש שלי אין סיסמה! ניסיתי סתם לחרבש סיסמה אבל זה נותן שגיאה. הפתרון היחיד שמצאתי הוא לשים לשם המשתמש שלי סיסמה אבל אני לא מעוניין בכך. למישהו יש פתרון אחר שלא כולל תוכנה חיצונית?
-
- 3 תגובות
- 510 צפיות
-
-
שלום לכולם, שמעתי שמיקרוסופט הוציאו בטא חדשה של המסנג'ר שצריך הזמנה בשביל להירשם אליו. יש למישהו הזמנה לתת לי בבקשה? aviezr@hotmail.com תודה רבה! אבי.
-
- 4 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכווווווווווולם !!! יש לי בעייה קצת מוזרה . יש לי מדפסת משולבת - HP 5500 , ולפני כמה ימים התוכנות שבאות ביחד עם ההתקנה , תוכנות שאחראיות לכך שאני אוכל לשלוח פקס מהמחשב ואו לסרוק מסמכים למחשב הפסיקו לפעול . אין לי רוגלות ולא וירוסים ובכול זאת לא הצלחתי להפעיל אותן . חשוב לציין שפעולות שלא זקוקות למחשב כמו משלוח פקס או העתקת מסמכים עובדים טוב כך שזה לא המדפסת עצמה. ועכשיו לבעייה האמיתית ... נכנעתי לבסוף וניסיתי להסיר את המדפסת מתוך הוספה\הסרה ופשוט כול פעם שאני מגיע לשלב שבו הוא כאילו מתחיל להסיר המחשב או נתקע או מוציא מסך כחול. התקשרתי לתמיכה של HP ובהדרכתם ניסינו להסיר את המדפסת דרך קובץ אצווה אך שוב ברגע שהוא מגיע למחצית הדרך המחשב מוציא מסך כחול. לבסוף בתמיכה אמר…
-
- 3 תגובות
- 626 צפיות
-
-
-
Logfile of HijackThis v1.99.0 Scan saved at 18:32:03, on 18/01/2006 Platform: Windows XP SP1 (WinNT 5.01.2600) MSIE: Internet Explorer v6.00 SP1 (6.00.2800.1106) Running processes: C:\WINDOWS\System32\smss.exe C:\WINDOWS\system32\winlogon.exe C:\WINDOWS\system32\services.exe C:\WINDOWS\system32\lsass.exe C:\WINDOWS\system32\svchost.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\system32\spoolsv.exe C:\PROGRA~1\Grisoft\AVGFRE~1\avgupsvc.exe C:\WINDOWS\System32\drivers\CDAC11BA.EXE C:\Program Files\Common Files\Microsoft Shared\VS7Debug\mdm.exe C:\WINDOWS\System32\nvsvc32.exe C:\WINDOWS\System32\svchost.exe C:\WINDOWS\Explorer.EXE C:\Program Files\Common Files\TerraTec\Sche…
-
- 4 תגובות
- 719 צפיות
-
-
שלום לכולם ראיתי בזה הרגע את זומביט והיה שם את המצלמה של לוגיטק שמדביקה פרצופים שפם זקן וכו ממש בזמן תנועה עם הפרצוף בקיצור ממש מגניב! רציתי לשאול אם מישהו מכיר תוכנה דומה שעובדת על מצלמה לא של לוגיטק??????
-
- 11 תגובות
- 1.9k צפיות
-
-
אני כותב את כל האימיילים שלי בדואר רשת בלי להשתמש בתוכנות דואר שונות. קורה לי הרבה כשאני מקליד מהר שפתאום FF חוזר עמוד אחד אחורה ואני מאבד את כל הכתיבה. אני משוכנע שזה נגרם מאיזה צירוף מקשים, אבל אני לא יודע איזה צירוף ואיך מבטלים את הקיצור מקשים הזה? (אני רוצה לבטל לגמרי את האפשרות לעבור בין דפים עם המקלדת) אגב, זה לא קורה מלחיצה על ALT + חץ שמאלה. תודה, LazyBoy
-
- 0 תגובות
- 883 צפיות
-
-
אני מנסה להוריד קובץ torrent ואני לא רוצה שייפתח לי התפריט הבא סימנתי שיעשה את זה באופן אוטומטי אבל הוא שב ופותח לי את התפריט הזה... למישהו יש פיתרון?
-
- 3 תגובות
- 516 צפיות
-
-
שלום...כשהתקנת את התוכנה נירו 7 אז התוכנה יצרה לי קובץ במחשב שלי שקוראים לו: Nero Scout עכשיו אני מעוניין לדעת איך אני מסיר את הקובץ הזה משם...כי אי לגרור אותו לסל המיחזור.. תודה מראש
-
אהלן חברה! חשבתי שהנושא הזה כבר נטחן פה בעבר, אבל אחרי חיפוש לא נמצא האבדה. אז מישהו יכול להזכיר לי איך עושים את זה? מספיק לשנות את האיזור מישראל לארהב, או שיש עוד משהו שצריך לעשות? תודה
-
- 3 תגובות
- 680 צפיות
-
-
שלום, יש לי מצלמת אינטרנט שרשם שהיא מחברת neao הבעיה שלי כנראה אני צריך דריבר ואין לי משהו יכול לעזור לי? שאני מכניס את המצלמה למחשב אז זה מראה לי אשף חומרה חדשה זוהתה ואז זה רושם לי לא ניתן להתקין חמרה זו. תעזרו לי בבקשה תודה!!
-
- 5 תגובות
- 580 צפיות
-
-
אני יודע שזה לא קשור לפה אבל לא מצאתי מקום יותר מתאים קיצור עכשיו הייתה הפסקת חשמל והמחשב נכבה..... ואז שעוד פעם הדלקתי אותו (....) נכנסתי לפייר פוקס והפרופיל שלי נידפק הוא עדיין במחשב אבל הפייר פוקס לא הפעיל אותו עזרה?
-
- 7 תגובות
- 575 צפיות
-
-
שלום לכם יש לי בעיה הדיסק הקשיח היה מחולק ל 2 מחיצות מחקתי אחת מהן שהייתה 100 gb ונשאר לי רק את המחיצה השניה אם יש אפשרות לשחזר לגמרי את המחיצה זה יהיה מעולה תודה לכם
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
http://www.gamespot.com/promos/2006/3dmark06/index.html
-
- 3 תגובות
- 581 צפיות
-
-
שלום לכולם. היום חשבתי על זה שממש צריך לעשות תצוגה מקדימה לקבצי הPSD של הפוטושופ, אך מה מתברר לי, כבר יש תצוגה מקדימה לPSD, רק שלי אין. זה ממש מציק לי... מישהו יודע אולי למה זה ככה ומה אפשר לעשות? תודה רבה! אבי.
-
- 3 תגובות
- 1.2k צפיות
-
-
אהלן חבר'ה משום מה השתנה לי הפונט של UTF-8 (unicode) באקספלורר ..... מישהו יודע איך אני יכול לשנות אותו בחזרה ל- arial ? תודה מראש !
-
- 0 תגובות
- 610 צפיות
-
-
[שאלה] איך אני עושה בwinamp שהיה אפשר לשמוע שירים ברצף?בלי הפסקות? כיאלו נגיד שאני שומע שיר אז 5 שניות לפני השיר הראשון נגמר השיר השני יתחיל.. תודה לכל העונה.
-
- 5 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
אני אשמור את הפוסט הזה מעודכן עד כמה שאני יכול בעיקר להשראה וטכניקות מיוחדות, זוויות אחרות לעיצוב....לינקים הישר מה'מחבוא' הפרטי שלי קבלו את הראשון: http://www.neostream.com שווה לחכות רק כדי לראות איך עושים loading מענין + הניווט והשקעה באתר כולו(לא בטוח שרץ על ff) להגביר את הרמקולים! השני: http://www.designchapel.com קחו את הזמן שווה לעבור על הכל 3. http://www.asterikstudio.com סטודיו לעיצוב 4. http://www.celiacalle.com/ אילוסטריטור מוכשר מאוד שווה לעבור על הכל(אגב עד לא מזמן התמונות היו בגודל ענק אבל לא הפסיקו לגנוב ממנו אז הם מוקטנות יחסית) 5. http://www.hoogerbrugge.com הזוי 6. http://www.idonline.com/ מגזין עיצוב איכותי -תרגישו חופשי להגיב (מה …
-
- 5 תגובות
- 837 צפיות
-
-
הורדתי סרט בפורמט AVI, בשני חלקים. כרגע אני מוסיף לו תרגום ותוך כדי כך הופך אותו לDVIX. השלב הבא הוא להמיר לDVD ולצרוב בדיסק 4.7 ג'גיה כדי שאני אראה בDVD שלי. וכאן הבעיה: זה שני חלקים! יש דרך לאחד את זה? בלי לפגוע באיכות הקול או התמונה? ניסיתי כמה תוכנות, אלב תמיד אחד מהם נפגע... אפשר לאחד אולי בזמן הצריבה? אני פשוט רוצה להגיע למצב שזה יהיה קובץ אחד וכשאני אראה בDVD זה לא יפסיק וימשיך עם התרגום המובנה כאילו זה חלק אחד... תודה לכל העוזרים!
-
- 3 תגובות
- 506 צפיות
-
-
שלום לכולם, לא משנה איזה קליינט של ביטורנט ניסיתי(אזוראוס,שרזה,ביטקומפ,ביטורנדו...)בערך שתי דקות אחרי שאני מתחיל להוריד משהו התוכנה נסגרת בלי שום הודעה... אימיול למשל עובד אצלי מצוין,רק קליינטים של ביטורנט משום מה נסגרים . ניסית לבטל פיירוולים ואנטיוירוס וזה לא עוזר. למישהו יש מושג איך פותרים את זה?
-
- 12 תגובות
- 1.1k צפיות
-
-
לא משנה באיזה אתר אני נכנס ה BACK לא פעיל משהוא מבין מה קורה כאן ? לדוגמא: תמונה... [attachment deleted by admin]
-
- 4 תגובות
- 545 צפיות
-
-
לא היה לי מושג באיזה פורום להכניס את זה, ולכן גם אם יש כבר מדריכים באתר אז לא מצאתי אותם (כי לא ידעתי באיזה פורום לחפש) חיפשתי כבר בגוגל ומצאתי כמה וכמה מדריכים שלא הובילו אותי לשום מקום מישהו מוכן להסביר לי צעד אחר צעד איך זה נעשה? ד"א- יש הבדל בין כתוביות בעיברית לבין כתוביות באנגלית?(כי בהרבה מדריכים ראיתי הבדל בין עיברית לאנגלית...) אני חדש בפורום אז תתיחסו אלי יפה רועי
-
- 1 תגובה
- 789 צפיות
-
-
להסתכל את הסרט עם כתוביות.. בתודה מראש, borissurets
-
- 1 תגובה
- 989 צפיות
-
-
שלום קניתי dvd קורא divx/xvid אבל הוא לא קורא כתוביות (הוא של Prosound דגם 9000st)... לפחות נראה לי שהוא לא, תקנו אותי אם אני טועה אז אני צריך להוסיף לקובץ avi כתוביות ואז לצרוב הבעיה שניסיתי בכל מיני דרכים להוסיף כתוביות לצמיתות עם התוכנה virtual dub (מכל מיני מדריכים שמצאתי ב- lionetwork) אבל כל הדרכים האלה ארוכות ומסובכות... זה בדיוק כמו להפוך את הסרט ל- vcd... לוקח לתוכנה בערך שעה לשמור את ה- avi החדש וגם הוא יוצא בערך בגודל של ג'יגה וחצי זאת אומרת 2 דיסקים במקום דיסק אחד כמו הסרט המקורי... זה נראה לי די טיפשי לעשות את כל זה רק בשביל להוסיף כתוביות אין איזשהי דרך נורמלית וקצרה להוסיף כתוביות לצמיתות? תוכנה אחרת או פשוט דרך אחרת שתעשה את זה שווה לצרוב את הסרט כ- avi ול…
-
- 1 תגובה
- 6.9k צפיות
-