עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. לא משנה אם זה חינמי או לא... העיקר תביאו לי שם של תוכנה... תודה לעוזרים מראש

• 1 תגובה
    • 546 צפיות
  2. שלום, יש לי כרטיס TV שהוא מקליט על mpeg ואני מחפש תוכנה להמיר את זה כי כשאני מקליט זה יוצא קובץ גדול ... אמ אני לא בידיוק מכיר את הפורמטים אני פשוט רוצה שהתוכנה תמיר את זה למשהו יותר קטן ואיכותי (מקווה שהסברתי תעצמי טוב |: )

• 3 תגובות
    • 616 צפיות
  3. יש את התרגומים הולכים ככה: {1029}{1064} טקסט {1069}{1134} טקסט ואני צריך להמיר אותם לפורמט שנכתב ככה: 3 00:01:10,003 --> 00:01:13,336 טקסט 4 00:01:17,410 --> 00:01:18,604 טקסט תודה רבה!

4. Started by coorva,

אשמח אם מישהו יוכל לעזור. התוכנה לא חייבת להיות חינמית אך חשוב שתדע להמיר aacPlus ולא aac רגילים. תודה

• 0 תגובות
    • 532 צפיות
  5. Started by lesForce,

שלום, אני מחפש בנרות תוכנה שמסוגלת להמיר קבצי MKV לקבצי AVI (או כל קובץ שה-PS3 מסוגל לקורא) בלי שתיפגע האיכות- והכי חשוב , שתהיה מהירה. יש לי כבר תוכנה שעושה את העבודה נפלא (mkv2vob) אך הבעיה שלוקח לה בערך 3-4 שעות להמיר את הקובץ - דבר שממש לא נוח ... אשמח להצעות לתוכנות כאלה. בתודה מראש, Playaz

• 11 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by Sifo Jen,

היי לכולם, אני מחפש תוכנה שתוכל להמיר לי קבצי סאונד (MP3,WMV[את הסאונד שלו] וכ"ד...). לWMA. חשוב שהיא תתמוך בריבוי ערוצים, כלומר סראונד. מישהוא מכיר כזו תוכנה? תודה רבה!!!, יאיר.

7. Started by someone,

כמו שלפעמים מכניסים דיסק והWINAMP מתחבר לאיזשהו מאגר באינטרנט וממלא את השמות ואת האלבום לבד (במקום TRACK01 השם של השיר והאלבום, שנה....) מישהו מכיר תוכנה שעושה את זה לכל הקבצים?

• 5 תגובות
    • 999 צפיות
  8. נניח ויש תיקיה שנקראת בשם מסויים. והקבצים לא מכילים שום מידע ID3, אז שתזמין בתוך כל קובץ אוטמטית בשם השיר את שם הקובץ ללא סיומת. ואת שם האלבום לפי תיקיה. האם קיימת תוכנה כזו? תודה!

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  9. Started by hedva,

כך שתזכורות שיש לי על מחשב אחד יתעדכנו מהשני, או כל מיני שינויים בקבצי עבודה גם יתעדכנו?

• 2 תגובות
    • 560 צפיות
  10. שלום, אני מוריד הרבה שירים ולפעמים הם לא מלאים, כלומר הם לא מסתיימים כמו שצריך אלא הסוף שלהם זה האמצע, בקיצור - קטועים. אז כדי לבדוק אותם מה שאני עושה זה בודק את הסוף שלהם אחד אחד. רציתי לדעת אם קיימת תוכנה שבאופן אוטומטי מנגנת רק את ה-10 או 5 שניות האחרונות של כל שיר באופן אוטומטי כך שאני רק אצטרך להאזין ולראות מה טוב ומה לא? (במקום לעבור שיר שיר ולעבור לסוף שלו...) תודה מראש.

• 6 תגובות
    • 865 צפיות
  11. שלום לכולם, במהלך השנים של שימוש ב ICQ העברתי אותה ממחשב למחשב, ממערכת הפעלה אחת לשניה ומהתקנה להתקנה. כמובן שהצטברה לי חתיכת היסטוריה רצינית למדי. עקב ניסיון העבר אני לא סומך על ICQ שתדע לשמור על קבצי ה history שלה במאה אחוז. האם ידוע לכם על תוכנה חיצונית שתוכל לעזור לי? תודה.

• 1 תגובה
    • 604 צפיות
  12. אהלן. אני מחפש תוכנה שתדע לנהל לי את הstartup של כל התוכנות שעולות במערכת ההפעלה. כלומר, אם אני מסמן לה לא להריץ תוכנה מסוימת, זה לא יריץ, גם אם התוכנה המסוימת הזאת תרצה להפעיל את עצמה (אהמ.. steam.. אהמ) יש כזו תוכנה? תודה לעוזרים! וזה רק אני או שעם שנה ושנה כל מתכנת חושב שהתוכנה שלו הכי חשובה ודוחף אותה לstartup ובשנת 2013 לא רק שהמחשב צריך להריץ איזה 10 תוכנות כבדות, כל אחת מהן גם דופקת לכם אלף הודעות

• 11 תגובות
    • 1.3k צפיות
  13. 1. אני ממיר סרטים מAVI ל MPEG ב super dvd creator 8.5 אולם התוכנה מנצלת רק ליבה אחת מתוך ה4 האם יש תוכנה שכן תנצל יותר ליבות ככה שההמרה תלך יותר מהר ? 2. עם איזה תוכנה אני יכול לקחת את הסרטים שקידדתי לMPEG ולהפוך אותם לפורמט DVD עם חלוקה בתפריט לכל סרט ?

• 1 תגובה
    • 549 צפיות
  14. Started by davidz85,

אני מחפש תוכנה שמנקה את כל השאריות שנשארות בחלון של הMSCONFIG-STARTUP. למשל כשמתקינים תוכנה סתם לדוגמא נגיד מסנג'ר, וזה משאיר שם פקודה כדי שכל פעם בהפעלת הווינדוס התוכנה תעלה, ולמרות שמבטלים את הV השורה הזאת נשארת, מה שאני מחפש זה תוכנה שתנקה את כל מה שלא צריך - כל מה שלא בשימוש. אודה לכם מאוד על העזרה.

• 8 תגובות
    • 699 צפיות
  15. נגיד אני רוצה להכניס לתוכה רשימה של שמות- ali bati roy kozy ושזה יסדר את זה לפי הABC ali bati kozy roy תודה לעוזרים

• 16 תגובות
    • 1.3k צפיות
  16. מחפש תוכנה שתיקח את כל השירים במחשב ותסדר אותם לפי אלבומים,ידוע לכם אם יש דבר כזה? תודה

• 4 תגובות
    • 1.6k צפיות
  17. אני גרפיקאי עצמאי ובד''כ עובד בתשלום לפי פרוייקטים. אבל יש כמה גופים שיוצא לי משתלם (ולהם יותר מסודר בירוקרטית..) לעבוד לפי שעות. העניין הוא שהרבה פעמים איני עובד רצוף אלא רגע פותח את הפורום כאן רגע את המייל האישי רגע חדשות וכו'. הם סומכים עליי בעיניים עצומות שאדווח שעות , אבל כדי להיות יישר עם עצמי (לכן זה לא חייב להיות תוכנה שמייצרת דוחות בלתי ניתנים לשינוי דווקא)אני מחפש תוכנה שתמדוד ותסכם את זמן הפעילות שלי על העבודה כך שאני אוכל להוציא סיכום שבועי בסגנון של: 30 שעות על פוטושופ, 20 שעות על אינדיזיין, 10 שעות אילוסטרייטור , 40 שעות דפדפן כרום - מתוכם 5 שעות בשאטר-סטוק(אתר תמונות לגרפיקה) וכו'. בנוסף גם יהיה מעניין כמה זמן לוקח לי לעבוד על כל פרוייקט , דבר שייתן לי הע…

18. כמו בתמונה הבאה: אני זוכר שנתקלתי בתוכנה כזאת, אבל לא מצליח למצוא אותה... תודה לעוזרים

• 4 תגובות
    • 669 צפיות
  19. Started by alartika,

אני מחפש תוכנה שתסתיר את האייקונים בדסקטופ שלי כאשר אני למשל לא נוגע במחשב חמש דקות אז שפשוט האייקונים יעלמו ואם אני מזיז את העכבר אז שהם יופיעו עוד פעם אני פשוט רוצה לעשות את זה שיראו את הרקע בצורה מושלמת בלי הפרעות מישהו יכול לעזור?

• 0 תגובות
    • 624 צפיות
  20. מישהו שמע אולי על תוכנה כזו? אם מישהו מכיר תוכנה חינמית ויתן לי לינק אני אשמח!

• 6 תגובות
    • 797 צפיות
  21. שלום, חיפשתי באתר שלהם ולא מצאתי תוכנה שתעדכן את הדרייברים של הלוח אם שלי (ג'יגהבייט). כל מי שיש לו לוח אם של ג'גיה בייט מתבקש לעזור. תודה מראש.

• 5 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. המייל מבוסס GMAIL ואני רק רוצה שישלח לי איזה התראה יפה על המסך.. איזה אנימציה עם סאונד או משהו כזה.

• 4 תגובות
    • 598 צפיות
  23. Started by koby058,

יש תוכנה שמדברים במיקרופון ואפשר לשנות את הקול לכל מיני קולות אחרים מישהו יודע תשם שלה??????

• 7 תגובות
    • 1k צפיות
  24. Started by Roneng,

שלום לכולם ראיתי שבביוס יש אופציה של Wake up by alarm שבה ניצן להגדיר למחשב להדלק בשעה מסויימת. עכשיו להכנס כל פעם לביוס ולהגדיר שעה זה לא ממש נוח לכן אני מחפש תוכנה שיודעת לעבוד עם זה. מישהו מכיר אולי משהו בסגנון? המטרה שלי היא להפוך את המחשב לשעון מעורר, אבל אני לא רוצה להשאיר אותו דלוק כל הלילה...

• 10 תגובות
    • 1.4k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.