תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
הורדתי את הגרסה החדשה של ה emule אני לא אוהב אותה ומעדיף את הישנה הבעיה היא שהחדשה כבר מורידה דברים איך אני מעביר לישנה שתיהן מותקנות
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
יש לי מכשיר DVD DIVX אני רוצה לצרוב סרטים מהמחשב אבל אין לי סרטים עם תרגום מובנה יש לי כתוביות לסרט וסרט ונגן הDVD לא נראה לי יכול לקרוא את הSUB עם הסרט יש איזשהי תוכנה שתצרוב את הכתוביות SUB על קובץ הAVI\MPG וככה אני אוכל לצרוב ולראות עם כתוביות בDVD? תודה עריכה : ביצעתי חיפוש בפורום ומצאתי מדריך אפשר למחוק את הת'ראד תודה וסליחה.
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום, יש לי בעבודה תוכנה שעובדת בדוס(דוס דרך ה-WIN 98), וקניתי מדפסת, מכונת צילום של HP, שלא עובדת עם דוס. דרך חיבור USB, היא מדפיסה טוב רק את מה שנשלח דרך ה-WIN יש אפשרות לעשות\לקנות משהו שיגרום לזה לעבוד. תודה רבה!!!
-
- 1 תגובה
- 905 צפיות
-
-
אני משתמש בתוכנה הזאת כבר כמה זמן והBrowser Mod שאני משתמש תמיד היה סטנדארט אהבתי את הקטע הזה שכשאני לוחץ open in new window זה פותח לי את הדף בחלון חדש(כאילו טאב חדש) אבל החלון שאני נמצא בו הוא עדיין הקודם שממנו פתחתי את הטאב החדש.. משום מה לא יודע מה קרה השתנה לי המוד או משהו לא יודע עכשיו שתי הV מסומנים על דיפולט וסטנדארט ביחד וכשאני פותח טאב חדש דרך חלון הוא ישר מוביל אותי לחדש ואני לא רוצה את זה אני רוצה שהוא ישאר בראשון
-
- 1 תגובה
- 594 צפיות
-
-
שמכניסים אות בשורת כתובות יש השלמה אוטומטית של אתרים שנכנסנו אליהם כולל כתובות פנימיות בתוך האתרים . יש דרך שההשלמה האוטומטית תיהיה רק לדומיין הראשי ולא לכל הדפים שנכנסנו אליהם בתוך האתרים??
-
- 1 תגובה
- 603 צפיות
-
-
שלום! אני מחפש כרטיס מסך שיתאים לעבודה בתוכנות 2D (אני משתמש רגע ב cs3 ומתכוון לעבור ל cs5 כנראה) הוצע לי כבר כרטיס quadro fx580 אך לפי רוב הסקירות והדעות שקראתי הוא אינו נראה מתאים לעבודה עם תוכנות 2d.. יש איזה QUADRO CX שקראתי עליו אך הוא מאוד יקר http://www.goldtop.co.il/show_details.asp?prod_id=26034&aff=bazman בכ"מ גם בנוגע ל fx580 ראיתי סקירות על יעילות ב premiere/AE ולא בתוכנות שאני עובד איתן (פוטושופ אינדיזיין בעיקר) השאלה היא אם יש סיבה דווקא לקנות אותו ולא כרטיס זול יותר מהסדרה הרגילה (9600GT למשל..ׂ) ואם כן איזה כרטיס לקנות אציין כי מחשב זה מיועד לצרכי עבודה בלבד ואין לי צורך להריץ עליו משחקים/ סרטים כלשהם. תודה רבה לכל העוזרים!
-
- 1 תגובה
- 836 צפיות
-
-
יש תוכנה טובה שיכולה להפוך קובץ AVI או MPG ל - MOV?
-
- 1 תגובה
- 981 צפיות
-
-
חברים יש לי מחשב INTEL CELERON 2.66 עם זכרון 512MB יש בעיה בכל פעם שאני מדליק את המחשב לוקח משהו כמו דקה מרגע העלאת הWIN עד הרגע שבו אני יכול להכנס לתיקיות בנחשב שלי או סתם ליצור התקשרות ראשונית לאינטרנט האם למישהו יש מושג מה הסיבה לכך כי אין עומס של תוכנות על המחשב שלי בציפייה לתשובה
-
- 1 תגובה
- 510 צפיות
-
-
יש אתר שמתמש ב JavaScript ואני לא מצליח להפעיל את האפשרויות שבאתר (לאחרים זה עובד). אני חושב שיש לי בעיה בהפעלת JavaScript בדפדפן. יש אפשרות ל תיקון\התקנה של JavaScript ?
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
ניסיתי להתקין כול מיני סוגים של דריברים אבל שום דבר לא עוזר ואותה הבעיה צצה כול הזמן +כול מיני תוכנות כמו WRC3 .. http://www.ror.co.il/my.php?id=4127392209.bmp תיעצו לי מה לעשות אני נואש
-
- 1 תגובה
- 580 צפיות
-
-
שלום. האם יש דבר כזה תוכנה לניטור ובדיקה של רכיבי המחשב (טמפרטורות, ביצועים, סקטורים פגומים וכו'...) שעולה מCD גם אם אין לי HD? ואל תגידו לי BIOS. תוכנה כמו MEMTEST - שבודקת טמפרטורות וכו'... תודה
-
- 1 תגובה
- 810 צפיות
-
-
ברצוני לברר האם אפשר לקרוא דואר וואלה דרך ה-outlook. אני יודע שוואלה לא תומכים ב-POP3 אן ב-IMAP בשל איזו מדיניות מטופשת (אם הם שינו את המדיניות נא ידעו אותי), אבל ב-outlook 2007 יש עוד סוג של חשבון - לא POP3 או IMAP - אלא HTML. שאלתי היא האם אולי דרך חשבון HTML ניתן לשייך את וואלה ואם כן מהן ההגדות?
-
- 1 תגובה
- 1.6k צפיות
-
-
Windows XP Pro SP2 טרי אחרי פירמוט... לפני הפירמוט התוכנה פעלה והתחברה בסדר גמור ומהר ומצב המערכת היה אותו דבר, רק שעכשיו יש גם Norton AntiVirus 2005 (לפני היה 04). יכול להיות שהוא חוסם את הפורטים של הKAZAA ?
-
- 1 תגובה
- 533 צפיות
-
-
אהלן כאשר קופצת לי השגיאה הנ"ל, האינטרנט מתנתק פתאום, ואי אפשר לשמוע מוסיקה. החייגן מראה שגיאה, והווינדוס טוען שאין חומרה שיכולה להפעיל צלילים. ברגעים שזה קורה פתאום הווינדוס מחליף ערכת נושא לכמה שניות ואז חוזרת הערכה הרגילה. את הבעיה אני פותר בריסט, אבל הבעיה חוזרת שעה אחרי ההפעלה מחדש. יש לי ווינדוס אקס פי. מישהו?
-
- 1 תגובה
- 500 צפיות
-
-
הבעיה שלי היא כזו: כאשר אני עוברת לדף הבא ב-WORD 2007 - הדף הבא מוצג בצידו השמאלי של הדף הראשון ולא מתחתיו. להלן תמונה הממחישה את הבעיה. http://www.siz.co.il/my/4815594325.JPG אני מעוניינת שהדף הבא יוצג מתחת לדף הקיים - איך עושים זאת? בתודה מראש לכל העוזרים.
-
- 1 תגובה
- 802 צפיות
-
-
שלום לכם, בעקבות בעיות במחשב של אבא שלי עם הOE שטענו שאין מספיק זיכרון/שטח דיסק, החלטתי לחקור את העניין. (חוץ מזה שהמקום בC מתחיל להצטמצם) העברתי את הקבצים למחשב שלי ונפטרתי מרוב ההודעות, אך להפתעתי, לא רק שנפח הקובץ לא קטן, אלא להפך, גדל בכמה KB. עכשיו המייל עדיין לא עולה, והתיבה שלו מתחילה לגדול ולגדול. מה לעשות? בתודה מראש, Ameralis Zaiir
-
- 1 תגובה
- 606 צפיות
-
-
-
היי, השאלה בכותרת. מחכה לתשובה... תודה רבה מאוד מראש .
-
- 1 תגובה
- 851 צפיות
-
-
בשבועות האחרונים התחילה לי בעיה בIE, בה מדי פעם, לא באופן קבוע ולא עם אותה תוצאה, קופץ לי חלון שגיאה, שנותן לי רק להבין שיש בעיה (ולא מאלה עם השורה הארוכה של אותיות ומספרים!), שהוא צריך לסגור את אקספלורר, ושאוכל "לשלוח/לא לשלוח" או לעשות DEBUG. בכל מקרה ייסגר לי החלון המסויים הזה, אבל אי הרציפות באה לידי ביטוי בזה שהאתרים שבהם זה קורה פעם כן נופלים ופעם לא; לפעמים זה קורה ממש בהעלאת עמוד, אבל לפעמים זה קורה דווקא אם אני לוחץ על קישור או פתיחה של משהו בתוך אתר כלשהו (שבעצמו עלה בסדר גמור); לפעמים זה מפיל לי את כל הIE שפתוחים, ולפעמים זה רק סוגר את החלון הספציפי הזה, בעוד שהאחרים מתפקדים נהדר. אל תפנו אותי בבקשה לת'רדים שהתייחסו לסוגי הDEBUG השונים כי חרשתי את הכל וכלום ל…
-
- 1 תגובה
- 834 צפיות
-
-
מחפש אנטי וירוס טוב ואיזשהי תוכנה לנקות קבצי ריגול..טרויאנים...וכל המזיקים למיניהם....וגם פיירוול טוב... אפילו אפשר תוכנות משולבות...אמרו לי שיש תוכנות שמכילות גם אנטי וירוס וגם פיירוול...קיצר הבנתם אותי...תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
צהריים טובים, אני מחפש תוכנה פשוטה למיקסוס בין שירים..תודה לעוזרים אם אפשר בלינקים
-
- 1 תגובה
- 3.7k צפיות
-
-
שלום, כשאני מעלה את אימיול, הקדמליה לא מתחברת לי, זה אפילו לא נראה כאילו זה הולך להתחבר...(חצי עיגול באדום) ניסיתי לבצע חיבור מחדש, חיפוש מקורות להתחבר אליהם...כלום! מישהו מכיר את הבעיה ויודע איך לתקן אותה?
-
- 1 תגובה
- 3.9k צפיות
-
-
צריך תוכנה לקידוד ווידאו לאיפון 4 מ1080P MKV ל H.264 video up to 720p, 30 frames per second תודה!
-
- 1 תגובה
- 788 צפיות
-
-
שלום, יש לי קובץ mpeg4 שצרבתי על דיסק דיוידי והנגן בסלון מנגן מושלם והכל טוב ויפה. הבעיה היא שאני רוצה לצרוב מחדש את הקובץ עם קובץ כתוביות (שיש לי). איזה סיומת של קבצי כתוביות נגן דיוידי קורא כסטנדרט? (הנגן שלי קורא הכל ואין לי בעיה של המרת פורמטים) תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 532 צפיות
-
-
הורדתי מוזילה תאנדרבירד ויש לי אימייל בוואלה ובג'ימייל. איך אני מגדיר את התוכנה שאני יוכל להשתמש בה בחשבונות האימייל במקום להיכנס לאתרים עצמם?
-
- 1 תגובה
- 596 צפיות
-