תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
שלום חבר'ה! ברצוני לשאול אתכם האם אתם מכירים תוכנות כלשהן רצוי שכמה שיותר פשוטות ונוחות לעריכת פרטים לקבצי MP3 כמו התוכנה שבאה עם הנגן CREATIVE למשל,שבה אפשר לבחור ישר כמה קבצים,לקבוע להם סגנון ביחד,או כל דבר אחר כגון שם של אלבום,שנה,אמן וכו'...(רק שהתוכנה הזאת עורכת את הקבצים רק לנגן,במחשב הם נשארים אותו הדבר...) בקיצור אני מניח שהבנתם למה הכוונה,אפשר לעשות זאת גם בווינדוס או בווינאמפ רק בנפרד כל קובץ וזה מאוד מעצבן,אני בטוח שיש תוכנה כלשהי שאפשר לנהל איתה את נתוני ה-MP3.
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
יש לי כרטיס 1950XT אין לי מושג אם זה קשור, אבל כשאני מפעיל סרטונים שעולים בדף אינטרנט הסרטון נראה בצבע מרוחך ירוק חזק עם סגול ואדום, אבל שומעים טוב וזה קרה לי גם כשהפעליתי סירטונים של WMA וHD בכל התוכנות ובMV2PLAYER מה שמוזר שתוכנה של נרו 7 רואים הכל מצויין, ד"א יש לי מקודדים עדכניים, ואני רואה סרטי XVID DIVXכרגיל.. מה הבעיה?
-
- 9 תגובות
- 648 צפיות
-
-
הורדתי לא מיזמן גירסת ניסיון ומאוד אהבתי תאנטי וירוס הזה אז החלטתי ליקנות במיקרה שהמחיר זול ומוכרים אותו בארץ ואני כמובן מיתכוון לעותק מקורי כי לא תמיד צריך לישתמש בפרד ודרך אגב אני יודע שאפשר ליקנות מהאינטרנט אבל אין לי ויזה שמאפשרת לי ליקנות מיחול ואני לא בוטח בקניה דרך מחשב ביתי(אני תמיד מוצא תוכנות ריגול במחשב שלי) בקיצור מה המחיר? איפה אפשר ליקנות? וכל כמה זמן ניגמר התוקף של העידכונים?
-
- 6 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם , לא מזמן AOL נתנו להוריד חינם את האנטי וירוס "שלהם" שהוא בעצם קספרסקי ולפני ההורדה היה צריך לתת כתובת מייל והם שלחו את הקוד. אני בעצמי הורדתי... מישהו יודע מה הלינק להורדה ? אני צריך בשביל חבר... תודה על העזרה...
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני צריך תוכנה שתיצור לי cd וירטואלי. התקנתי את virtual cd 6 אבל הוא לא מזהה את הקובץ. איזו עוד תוכנה יכולה להיות טובה לזה?
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אחרי פירמוט רציתי להתקין WINDOWS 7 ואני מכנים את הדיסק הוא מגיע למסך התקנה אבל יש רק סמן של העכבר... ניסיתי 2 דיסקים שונים כבר. ואני אציין שכבר התקנתי אותו זה בעיה שהחלה לפני כשבועיים,WINXP מתקין כרגיל. תודה מראש!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
היי יש לי מצלמת וידיאו דיגיטלית פנסוניק NV-GS25 שיש לה גם יציאת FW וגם יציאת USB. אני מצליח לבצע לכידה דרך יציאת USB אבל האיכות לא מדהימה אז ניסיתי לעשות לכידה דרך FW. ניסיתי עם התוכנה שבאה עם המצלמה MotionDV STUDIO LE for DV עם ULEAD ועם ה-MOVIE MAKER של חלונות. כל התוכנות מזהות שיש מצלמה מחוברת וניתן דרך המחשב להריץ את הסרט קדימה ואחורה אבל אני לא מקבל תמונה בלכידה. חיברתי את המצלמה למחשב מקינטוש של חבר עם FW ושם הצלחתי לעשות לכידה. אשמח לקבל הצעות.
-
- 3 תגובות
- 648 צפיות
-
-
חבר שלי משתמש בגרסת אימיול 5.3 של ליונטוורק. לפני הפרמוט העתקתי את תיקיית הTemp ואחריו החזרתי אותה למקומה אחרי ההתקנה. כשאני מפעיל את האימיול בשורת סטטוס רשומים שמות הקבצים, הבעיה היא שמסך הפתיחה נשאר קבוע והאימיול נתקע (כתוב לא מגיב במנהל המשימות). למישהו יש איזשהו פתרון? אולי התקנה של אימיול אחר באה בחשבון? כל הצעה תתקבל בברכה, תודה, עידן :]
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום כולם. אני צריך שתעזרו לי במציאת תוכנה כלשהי לשחזור נתונים מ HD של בן דוד שלי שעבר פורמט. רצוי מאוד שהתוכנה תהיה פשוטה כי הוא לא ממש מבין בתוכנות האלה ואני לא יכול להסביר לו כמו שצריך (גם אני לא הכי מבין בזה) אם אתם יכולים אז תתנו לי שם של תוכנה כלשהי שמאפשרת שחזור (חובה שלא תהיה לה הגבלה של נפח השחזור ורצוי שהיא לא תהיה בתשלום או שיהיה אפשר להוריד גרסא זמנית שלה) או להפנות אותי לתראד כלשהו שיש בו קישורים לתוכנות כאלה. תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
-
חיברתי את מצלמת הוידאו שלי למחשב בחיבור קומפוסיט ו- Svideo ואני מצליח "ללכוד" דרך מובי מייקאר וכדומה דרך שני המקורות כראוי אבל במסנג'ר המצלמה לא מזוהה ב"הגדרות מצלמת אינטרנט" מה שכן ב"אשף כוונון שמע/וידאו" אני כן מצליח לראות תמונה. האם ישנה דרך להשתמש\להגדירה כמצלמת אינטרנט ושתעבוד בשיחה במסנג'ר. תודה, yosside
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום..!!! אני מחפש תוכנה שהופכת שירים בקובץ wma לmp3 תוכנה פשוטה...לא משהו מסובך.. אני מעוניין כדי שאני יוכל לצרוב את השירים האלו בנרו... תודה לעוזרים...
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם אני צריך תוכנה שתדע לשלב תמונה עם קובץ קול כדי ליצור מעין ברכה מנגנת... אם מישהו מכיר תוכנה כזאת אשמח אם יעזור לי תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם, לפני יומיים חדרו אלי מספר וירוסים במחשב ונראה לי שהצלחתי למחוק אותם עם האנטי וירוס שלי (Avira Antivirus), ולאחר מכן שמתי לב שאין לי את הלשוניות והאפשרויות של Desktop ושל Screen saver בתיקייה של Display ב- Control Panel. מה אני עושה ואיך אפשר להחזיר את הלשוניות האלה? תודה רבה מראש...
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני מנהלת רשת של 30 מחשבים ותארו לכם לרוץ אל כולם להתקנת תכנה קטנה מצאתי את התכנה vnc היא פשוט מעולה והכי מתאימה לי אבעיה היא כמובן שאני צריכה שכל התכנות על מחשבים יהיו חוקיות אז מה אתם אומרים, צריכך רשיונות להפעלת ה vnc
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
שלום לכולם אני מחפש קטעי וידאו של 3d לשימוש ב AVID, קבצי מאט או 3D בעלי רקע מופרד ל KEY חינם כמובן תודה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
לאחר קריסות רבות שהופיעו לאחרונה נאלצתי להחליף את האייסיקיו שלי מגרסה 2001 לגרסה 2003... מיד זיהיתי מלא אופציות חדשות (אם כי לא תמיד טובות) שלא הצלחתי להתרגל אליהן ואני רוצה לשנות אותם... 1. למה איקס ממזער ולא סוגר? ואיך אני משנה את זה שיסגור עם איקס? 2. מה זה הסמיילים המכוערים האלה? איך אני חוזר לקודמים (היה פה פעם איזו הודעה עם לינק ל DLL עם התמונות אבל לא מצאתי אותה)? 3. למה כשמישהו מתחבר ואני לוחץ על הפרח הוא לא מראה לי תיבה עם הודעה מי זה כמו מקודם? תודה
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אהלן לכולם!! יש לי חיבור של 'הוט' במחשב.אין לי טלפון בבית ואני רוצה לשלוח פקסים דרך המחשב. א.איך אני עושה זאת? ב. האם זה נכון שwinfax זה רק למי שיש טלפון בבית? ג. אני מבקש תוכנה חינמית, ולא פרוצה, יש דבר כזה? ד. האם יש גם משהו שתומך בעברית? ה. תודה רבה!!!
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
יש לי קובץ של איזה 40 מגה עם כל מיני דברים חשובים לי ששכחתי את הססמא שלו הרצתי מלא מתקפות פיענוח וניסיתי כל ססמא אפשרית... עכשיו לעניין: יש לי תמונה או שניים שהן בדיוק אותו קובץ כמו מתוך הספרייה המוצפנת אני צריך תוכנה שפורצת את הזיפ על ידי שימוש בקובץ מפוענח שנמצא כבר בחוץ
-
- 1 תגובה
- 648 צפיות
-
-
אז ככה לחבר שלי המסן מציג את השיר שהוא שומע כרגע רק כשהוא מתשמש ב WMP , וכשהוא משתמש ב WINAMP זה לא מציג מה הבעיה ? איך לתקן? תודה מראש
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
התקנתי ie7 וea downloader וכשאני פותח אותתם הם נשארים פתוחים פחות מדקה ואז נסגרים לבד בבקשה עזרה
-
- 0 תגובות
- 648 צפיות
-
-
אני הולך לעשות פורמט ואני לא רוצה שכל ה BOOKMARKS ימחקו לי אז אני רוצה לגבות את זה ואחרי זה להעלות לתוכנה בחזרה , איך עושים את זה ?
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-
-
מקאפי איתר לי את הטרויאני הנ"ל, מודיע לי שאותר ונמחק, אבל בכ"ז, כל שניה, אחרי שאני מאשר, קופץ חלון חדש עם קובץ EXE אחר שנגוע. הבעיות: 1. הקישור לאתר של מקאפי לא מציע פתרון (או שלא מצאתי את הREMOVAL) 2. הPATH שהוא טוען שהקובץ נמצא שם הוא: C:\system volume information אבל אני לא מצליח להגיע לPATH הזה. איך אני מוריד אותו, ואיך אני מגיע לPATH הנ"ל???
-
- 4 תגובות
- 648 צפיות
-
-
http://computers.walla.co.il/?w=/4007/1172368
-
- 5 תגובות
- 648 צפיות
-
-
בשביל מה? אני תמיד סוגר את האימיול כשאני עובד על המחשב ושוכח להפעיל אותו בחזרה כשאני עוזב את המחשב... רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שתפעיל לי את האימיול כשהמחשב לא בשימוש 5, או 10 דקות... כמו שומר מסך - אבל שיפעיל את האימיול...
-
- 2 תגובות
- 648 צפיות
-