עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. החיפוש באתר הזה לא מניב תוצאות אלא טוען את הדף מחדש, באקספלורר זה עובד, תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  2. נגיד אני מוריד כמה סרטים..אז התוכנה שומרת את הקבצים של כולם תחת תקייה אחת של alt movies למשל.... ניסיתי כל מיני דברים וזה לא עוזר....חוץ מdownload wizard שאם אני משתמש בו ההורדה בכלל לא מתחילה... תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  3. בשביל מה? אני תמיד סוגר את האימיול כשאני עובד על המחשב ושוכח להפעיל אותו בחזרה כשאני עוזב את המחשב... רציתי לדעת האם ישנה תוכנה שתפעיל לי את האימיול כשהמחשב לא בשימוש 5, או 10 דקות... כמו שומר מסך - אבל שיפעיל את האימיול...

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  4. ערב טוב בהשראת התוכנית "זומביט" אני מביא לכם כאן תוכנת אנטיווירוס שהיא בעצם מן "אולר שוויצרי" שיש בה הכול... התוכנה חינמית לחלוטין וכרגע במחשב שלי היא עושה עבודה נאמנה מקווה שתהנו http://www.secretmaker.com/

5. אני מריץ XP בוירטואלציה ואני רוצה גם לצרוב שם משהו יש אפשרות כזו ? ואם כן אם אפשר להדריך אותי איך לעשות זאת כי לא מצאתי משהו.

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  6. Started by wme-c1,

אני זוכר שהיה לי לפני שנים תוכנה בשם text reader שבאה עם כרטיס קול... אני מחפש תוכנה שיכול לקרוא טקסט - חיפשתי מצאתי מליון אתרים שכל אחד בטח מתפאר תוכנה שלו .. אז אני רוצה להיעזר בניסיון ובהמלצות שלכם. *עדיפות אבל לא חובה לכאלו שלא מצריכות להעתיק אותו לתוכנה הנפרדת אלא קוראות אותו ישר מתוכנת word או תוכנה אחרת של מעבד תמיליים (אתרים .. וכד'). וגם אם התוכנה יכולה להאיר את טקסט הספציפי שנקרא אז עוד יותר טוב (בטח קיים רק בתוכנות שבאות עם הזנת טקסט בנפרד) ** רק ווטו אחד אני מכריז - לכל מי שיגיד talk it אז לא... כי מסורבל מיידי להעביר טקסט ארוך, הקריאה לא ברורה ואני בטוח יש תוכנות חכמות יותר אחרי כל כך הרבה בקשות אז זה הזמן להגיד תודה מראש לכל מי שיעזור, wme-c1

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  7. קניתי מעבד כפול ליבה ולא נראה שיש שיפור רב בזמן פתחית קבצי RAR בWINRAR אני יודע ש WINRAR לא תומך בריבוי מעבדים השאלה שלי אם יש תכונה דומה לWINRAR שגם עובדת אם 2 מעבדים? תודה לעונים

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  8. Started by J0HNiE,

בפעם האחרונה שבדקתי מה שהיה בעסק זה daemon tools ו alcohol 52% יש היום עוד תוכנות שיוצרות כונן וירטואלי שהן יותר טובות ממה שהזכרתי ?

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  9. Started by shimon956,

שבת שלום לכולם לאחרונה עברתי לאינטרנט זהב ו HOT למהירות 2.5 ועשיתי את הטלפון של זהב ומאז ה XFIRE לא מתחבר לי יותר בדקתי אולי הוא חסום בפייר וואל אבל לא!!.. הוא מגודר כמו שצריך מישהו יכול להסביר לי מה לעשות? תודה שמעון

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  10. Started by mostwanted,

אני מתכוון לפרמט את המחשב היום, ויש לי הרבה מאוד אתרים במועדפים שבפיירפוקס. האם יש קובץ שבו שמורים כל האתרים המועדפים שלי ואני אוכל להעביר אותו לדפדפן אחרי הפירמוט?

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  11. שלום רב, לפני כמה שבועות פיירפוקס התחיל לעשות בעיות היה מתחבר לאתרים מסויימים מאוד לאט (בעוד שכרום מתחבר כרגיל) ולפני כשבוע העניין הרע מאוד, לא מתחבר לאתרים בכלל, מאוד איטי. אז גיביתי את כל המידע ופשוט מחקתי את פיירפוקס עם revo uninstaller כולל כל המידע האישי, והתקנתי גירסה חדשה ונקייה ולא יבאתי שום דבר בינתיים, אבל הבעיות ממשיכות, יש אתרים שהוא פשוט לא מתחבר, לא אתרים מסויימים אלא כל פעם זה יכול להיות אתר אחר (בעוד שבכרום כולם עובדים כרגיל). windows 7 pro 64 bit מה ניתן לעשות? תודה לעוזרים.

• 0 תגובות
    • 667 צפיות
  12. שלום אני חדש בפורום ואני מקווה להשתלב פה. פירמטתי את המחשב ואני לא מצליח למצוא דרייבר ללוח אם שלי Octek Rhino P4X266R-A4E. אין ברשותי דיסק של הלוח. אולי תוכלו לעזור לי למצוא דרייבר מתאים? גגלתי ולא מצאתי וכמו כן שאלתי גם בפורומים אחרים. בתודה מראש, עדן

13. Started by Yellow,

שלום לכל הפורום! אני רוצה להכיר לכם תוכנה שבחנתי במשך חודש שלם ואני רוצה לשתף אותה איתכם. שם התוכנה היא EasyCleaner והיא תוכנה שלפי דעתי היא הכי טובה לניקוי רגיסטרי (ויש לה עוד 11 כלים לתחזוקת המחשב) ובאופן כללי לתחזוקת מחשב נכונה. התוכנה מציגה ביצועים מרשימים ומנקה רגיסטרי מדהים!. יש לה עוד מספר כלים שימושיים. מומלץ בחום. להורדה: http://software.nana.co.il/Software/?SoftwareID=5341

• 6 תגובות
    • 667 צפיות
  14. Started by acmmta,

פתחתי את המחשב לפני כמה ימים הוא עלה אבל הוא לא מתפקד אני לוחץ על האייקונים ואז המחשב נתקע אם אני לא לוחץ על האייקונים השעון עובד. האייקונים בצד לא עולים אשמח אם תעזרו לי לפתור נ.ב כאשר אני עושה סייף מוד ונכנס לאדמיניסטריטור הוא מבקש קוד

15. אני צריך שייקח כמה שפחות מהזכרון...כיוון השמחשב של אחי הקטן ישן מאוד ובעל 256 RDRAM הוא איטי כתוצאה מהאנטי וירוסים השונים.. אם אפשר המלצה אני אשמח תודה

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by dvvon,

התוכנה בבילון לא מתרגמת לי מילים בקבצי PDF בעבר זה כן היה מתרגם לי אני לא יודע מה קרה

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  17. Started by Zadu,

שאני מנסה לערוך תמונה כלשהי בצייר , על ידי כפתור ימני בעכבר ואז Edit . אני נתקל בהודעה הבאה : http://www.uploadfileyou.com/files/hw2dw6qidy18nbyiwge4.jpg הלכתי ל Folder options ועשיתי לכל דבר שם Restore defautls וזה לא עזר . תודה לעוזרים

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  18. Started by Lancer,

התקנתי ICQ 5.1.לאחר ההתקנה הופיע הודעה שיש גרסא חדשה ל ICQ אז הורדתי אותה והתקנתי. פעם ראשונה התחברתי בצורה תקינה לחשבון.בפעם הבאה שניסיתי להתחבר קיבלתי את ההודעה הבאה http://www.drivehq.com/file/DF.aspx/icq+problem.JPG?isGallery=&share=&shareID=0&fileID=236487391&pay=&sesID=mj14qtbd2go2fe555c2iscvs ניסיתי כבר מליון פעם למחוק ולהתקין מחדש את התוכנה אבל הבעיה חוזרת על עצמה. מישהו יכול לעזור בבקשה?

• 9 תגובות
    • 667 צפיות
  19. Started by mgm90210,

שלום אני מעוניין בתוכנת אודיו שעובדת עם כרטיס קול מובנה שאני יוכל לברור איזה ערוצי אודיו יופעל בתוכנת סקייפ

• 5 תגובות
    • 667 צפיות
  20. Started by asus7,

Google Earth Pro היא תוכנה חינמית?

• 4 תגובות
    • 667 צפיות
  21. אני מקווה שזה הפורום המתאים... עד לפני 3-4 חודשים הייתי על רזולציה 1024*768.. ואיכות צבע 32 ובזמן האחרון כל פעם שאני עושה ריסטרט זה חוזר לי ל16 מה שגורם לאייקונים להתבלבל להיות מכוערים ולהתהפך אחד עם השני... למשל אייקו של ווינאמפ פתאום מראה אייקון של אקספלורר או משהו... ואז אני מחזיר ל32 הכל מסתדר ... ריסטרט וחוזר ל16...!@# למההההההה? ובדקתי לא מצאתי שום תוכנה שמפריעה או שהתקנתי לאחרונה ויש סיכוי שהיא הפריעה,SPYWARE ADAAWARE,אממ כל דבר פשוט שכל אחד היה חושב בדקתי... GEFORCE 3 TI 128... (פעם זה היה נשאר על 32----) מישהו יודע למה זה יכול להיות או איפה אני יכול לשנות לו ברירת מחדל אולי משהו ברג'סטרי..? תודה..

• 8 תגובות
    • 667 צפיות
  22. Started by bilbo,

:

• 2 תגובות
    • 667 צפיות
  23. Started by Nimhad,

שלום כאשר אני מנסה לצרוב דיסק MP3 באמצעות הנרו אין לי אפשרות לסדר את השירים בסדר המועדף עליי אבל בצריבת דיסק רגיל אין בעיה. תודה מראש לעוזרים

24. Started by singera,

כמו כן בועית וידאו אני לא יכול להפעיל מצלמה רק בשיחה רגילה

• 4 תגובות
    • 667 צפיות

דיונים חדשים בפורומים