עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by Xilver,

הפעלתי NOD32 ומחקתי כ4 מזיקים, הפעלתי פעמיים את הAd Aware 2007 וזה מצא כ200 ספייווארס, עכשיו אני מפעיל גם את Ad-watch ברקע (קצת מוזר שזה בינתיים לא מצא כלום, כי לפני כן הוא מצא כ200-300 בשבוע), והווירוס עדיין פועל ברקע! הוא מפעיל פופ אפים של התוכנה virus heat ומראה לי כאילו יש לי ווירוסים במחשב... כשאני מנסה לצאת דרך מנהל המשימות זה לא מאפשר וזה מופעל שוב ושוב.

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  2. Started by stalbetman,

רציתי לדעת האם יש תוכנה של אלבום תמונות במחשב (שאפשר להעביר ממצלמה דיגיטלית) ובתוכה אפשר לרשום על כל תמונה, ואפילו אם רוצים לצרוב את זה על דיסק ניתן? ואיך קוראים לתוכנה הזו? תודה

3. Started by aldema,

יש לי בעיה : חיברתי את הוידאו האנלוגי שלי למחשב הביתי שלי וכשאני מנסה לדגום במובי מייקר הוא כותב לי: capture device was not detected" - מה לעשות?? גם כשאני מנסה לעשות CAPTURE בפרימייר פרו הוא לא מראה לי כלום..

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  4. לראות כמה שניות לוקח לכל מעבד לרנדר דברים.. ככה אני יוכל להחליט איזה מעבד יספיק לי..

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  5. Started by kikkler,

אני מקווה שזה הפורום המתאים. לאחרונה רכשתי לראשונה כונן די וי די והיום ניסיתי להציג סרט, שזז במהירות איטית להחריד. הכונן הוא של טושיבה, המחשב xp2500+ והכרטיס מסך Radeon9500 ניסיתי להציג אותו גם במדיה פלייר וגם בנגן שמקבלים עם הרדאון, אותם תוצאות.. יש איזו דרך להוריד מעט מהאיכות או משהו בסיגנון, בשביל שהמהירות תהיה נורמאלית ?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  6. תודה לעונים

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  7. Started by Sdisign,

הבוקר הדלקתי את המחשב ואין צליל, אין אפשרות לשמוע כלום, אפילו הרמקול למטה נעלם ניסיתי לעדכן דרייבר, אך ללא הצלחה מה עלי לעשות? :-\ מבקש עזרה, תודה מראש

• 5 תגובות
    • 654 צפיות
  8. אני גרגע משתמש בנורטון ובmcafee שניהם משגעים אותי ולא יעילים כלל וגם מעמיסים על המערכת! מישהו אולי יכול להמליץ לי בבקשה על אחד חינמי וטוב?? תודה רבה מראש!

• 1 תגובה
    • 654 צפיות
  9. Started by ofirrjd,

היי, הבעיה היא די מוזרה ודי ספציפית אז אני אנסה להסביר היטב: פותחים דפדפן של IE ומעלים תחנה של אונליין רדיו דוגמת http://radio.coolsite.co.il ובוחרים תחנה כלשהיא. כעת פותחים מופע אחר של אותו דפדפן וגם שם מעלים את אותו אתר ובוחרים תחנה כלשהיא. כעת יש לנו שני מופעים של אותו דפדפן עם אותה תחנה פועלת. כעת ננסה לבחור אתר אחר באחד הדפדפנים. תוצאה - המחשב נתקע, מופיעים פסים צבעוניים בחלק העליון של המסך, לאחר כמה שניות המסך כבה והמחשב מפסיק לתפקד. אני יודע שזה נשמע מוזר אך זה מה שקורה. הייתי במעבדות IBM בגבעת שמואל, הם התקינו לי אימג' חדש (עם media player 9) והכל היה בסדר. כשהגעתי הביתה שדרגתי כמובן ל MP10 ומובן שלא בדקתי את התופעה כי הייתי בטוח שהיא נפתרה. אך לא, הבעיה שוב מופיע…

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  10. Started by chmmr,

יש לי בעיה עם הצגת סרטי VCD (הפורמטים האחרים עובדים טוב Divx , XviD ) כל פעם שאני מנסה להציג סרט VCD אני מקבל את ההודעה המצורפת מה עושים ?? ???

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  11. יש לי 9 תיבות דוא"ל שהצטברו לי במשך השנים ואני מקבל דואר לכולן. הדואר שלי ממויין לתוך כמה עשרות תת- תיקיות ב-Outlook ע"י סט של חוקים. מאז ההתקנה האחרונה שלי (לפני שלושה- ארבעה שבועות על המחשב החדש שלי), החוקים עובדים מדי פעם ובאופן חלקי. למשל, חוק שאומר שכל מייל שמגיע מהכתובת webmaster@hwzone.co.il עובר אוטומטית לתיקייה מסויימת. לפעמים הוא עובד מצויין, לפעמים הוא לא עובד בכלל (כל המיילים שמגיעים מהכתובת הזאת נשארים ב-inbox), ולפעמים הוא עובד חלקית, וזה מה שהכי מוזר... לפעמים אני מקבל חמישה מיילים מהכתובת הזאת וחלק מהם מעובדים ומועברים לתיקיה הנכונה וחלק לא. כמובן שיצרתי את ה-rules\ profile מחדש. זה לא זה. יש רעיונות?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  12. היי ניסיתי לשמור את המיילים אבל לא מצאתי שום דרך , אשמח לקבל עזרה תודה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  13. חוץ מSUBTITLE WORKSHOP ?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  14. ^ אז ככה אם יש לי זכרון 1GB והמשחב הולך ומעט את הקצב שלו כאשר ישנם 20 טאבים במוזילה, כשיהיה לי 2GB הוא יתחיל את אותו תהליך ההאטה רק לקראת 40? יש הגיון? או שזה לא קשור וגם ב2GB של זכרון הוא יתקע ב20 טאבים?

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  15. Started by tavor21,

יש לי את הגירסה האחרונה 3... וכאשר אני מוסיף סרט ואז מוסיף פס קול באיכות AC3 הוא לא מזהה את זה

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  16. Started by singera,

כמו כן בועית וידאו אני לא יכול להפעיל מצלמה רק בשיחה רגילה

• 4 תגובות
    • 654 צפיות
  17. Started by kisharon,

אהלן. אני צריך תוכנה שמקליטה סאונד שיוצא מהמחשב ואחרי זה לשמור את ההקלטות בתור קבצי MP3 . יש לימשהו תוכנה טובה להמלצה..? תודה.

18. Started by bilbo,

מה אני מפספס? אני יודע שאפשר להרשם גם תחת חשבונות אחרים חוץ מ hotmail אז למה בהצטרפות אני רואה ב email address רק אפשרות לבצע זאת תחת הדומיין של hotmail ? plz help

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  19. לדעתי זה בגלל שFF קורס לפעמים אבל לא מופיעה לי שום הודעה קריסה... כל האקסטנסנס למיניהם שלי עובדים בסדר וזה בדוק (אתמול פרמטתי ואני עם אותם (אולי אפילו פחות) תוספים משהייתי אז) השאלה היא איך אני יכול להיות בטוח שFF לא קורס?

• 2 תגובות
    • 654 צפיות
  20. Started by mDs,

יש לי דיסק קשיח אחד במחשב של 120 G. ההרדיסק מחולק לשלושה חלקים c e d היום העברתי סרט מהמחשב נייד שלי למחשב לתוך כונן D. פתאון המחשב נתקע ניסיתי כל דבר אפשרי כדי שהוא ימשיך לעבוד .. ובסופו של דבר עשיתי ריסט. הווינדוס חוזר הכל טוב ויפה רק ש כונן D חסר ואיתו 15 G של מידע. יש למשהו פיתרון? האם אין מה לעשות.. הלך המידע? תודה מראש לכולם!

• 3 תגובות
    • 654 צפיות
  21. Started by dani2k,

היי אתמול עשיתי שחזור מערכת עם acronis true image ושחכתי לגבות קובץ מסויים בכונן C רציתי המלצה לתוכנה שאני יכול לשחזר את הקובץ הזה , ניסיתי עם הכלי שי tune up אבל לא מצא יש איזה תוכנה מקצועית לדבר הזה ? הקובץ נמחק לפני 14 שעות בערך הסתכלתי בהמלצות לתוכנות אבל אני צריך של 14 שעות אז אני לא יודע אם כולם טובות לזה עריכה: טוב get databack נשמעת לי טובה אבל אני לא יודע באיזה אפשרויות לבחור ואיך לתפעל אותה מישהו יכול לעזור לי ?

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  22. Started by dan105,

אהלן, יש ל יתמונה שאני צריך להבהיר חלק ממנה ולהכהות את החלק הבהיר יותר - הבעיה שאני לא יודע איך ליצור "איזון" שלא יראו הבדלי בהירות... אני אשמח אם מישהו יוכל לעזור לי.. אני אשלח לו את התמונה או משהו.. תודה רבה

• 0 תגובות
    • 653 צפיות
  23. Started by Kukishin,

יש לי את הגירסא 1.97 איני מצליח לפתוח קובצי XOR, יש לי קודקים די חדשים וגדולים.

• 2 תגובות
    • 653 צפיות
  24. Started by Psychedelic,

שלום, אני מחפש תוכנה שתעזור לי לגבות את המידע במחשב כי אני צריך להחליף HD, ואין לי ממש כוח להתחיל לצרוב דיסק דיסק =\ תודה

• 2 תגובות
    • 653 צפיות

דיונים חדשים בפורומים