עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. אני עובד בזמן האחרון על הרבה themes למערכת ההפעלה Symbian. התחלתי theme בסגנון מאק אבל אני צריך אייקונים להחליף את האייקונים הקיימים. בגלל שאין לי מושג לגבי יצירת אייקונים, החלטתי שלהשתמש בכאלה שמישהו אחר הכין יהיה יותר פשוט. אז ככה, אני צריך סט שלם של אייקונים ווקטורים למערכת ההפעלה (רצוי בסגנון של מאק או וויסטה). כשאני אומר ווקטורים, אני מתכוון לאייקונים בפורמט ווקטורי ולא כאלה שיצרו אותם בתוכנה לעיבוד ווקטורי (כמו Illustrator) ואז המירו אותם ל-ico. אני צריך כאלה לפני ההמרה. תודה רבה למי שעוזר!

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  2. Started by moris,

שלום לכולם! אני מנסה לצרוב בנרו 6 קבצים שמשקלם 4.74 ג'יגה. הענין הוא בנרו כתוב עד 4500 ג'יגה (דיסק DVD) הנרו מראה כבר צבע ארום ולא מאפשר לי צריבה. א) איני מבין מדוע ,הרי התיקייה 4.74 ג'יגה? ב) דיסק של DVD הוא הרי 4.7 ג'יגה,מדוע בנרו 4500? האם ניתן להגדיל זאת? המון תודה!

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  3. Started by gshhar,

אפשר לתת לי בבקשה את כל סוגי הקודקים עלמנת שאוכל לצפות בכל הסרטים ב כ ל הפורמטים שיש?

4. Started by stalbetman,

רציתי לדעת האם יש תוכנה של אלבום תמונות במחשב (שאפשר להעביר ממצלמה דיגיטלית) ובתוכה אפשר לרשום על כל תמונה, ואפילו אם רוצים לצרוב את זה על דיסק ניתן? ואיך קוראים לתוכנה הזו? תודה

5. מה ההבדל בין שתי הסוגים ה- Premium וה- ULTRA יש הבדל גדול במשקל התוכנה אני מדבר כאן על גרסה 7 החדשה ?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  6. חלק מ- BLAS של Intel ניתן להפוך ל- multi-threaded, דבר אשר ישפר את חלק ממהירות החישובים שלכם (אלגברה לינארית). קראו ונצלו את הריבוי הטבעי: http://www.mathworks.com/support/solutions/data/1-34HE9M.html?1-34HE9M

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  7. Started by ns,

אני צריך סידיקי לאופיס 2000 פרופשנן !!!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  8. Started by omnius,

כל תמונה הוא עושה לי איזה סמלונצ'יק של תמונה, ואני צריך לעשות עליו מקש ימני=>show picture. למישהו יש מושג? עכשיו זה קרה גם לאקספלורר! פתרתי את זה! כלים=>אפשרויות אינטרנט=>מתקדם סימנתי כל מה שקשור במולטימדיה וזה עבד...

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  9. Started by ran19,

אני רוצה ליראות במה חברי הפורום ממליצים/מישתמשים ככה יהיה יותר קל ליבחור אנטי וירוס וככה אנשים לא יפתחו דיונים בנושא.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  10. בבקשה.. שתהיה מהירה וקלה להפעלה.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  11. Started by etay34,

שלום, יש לי את חבילת הcs3 של אדובי הבעיה היא שהחבילה לא תומכת בעברית וכאשר אני רושם בעברית זה רושם לי הפוך למשל אני כותב את המילה "אברהם" אני צריך לרשום מהסוף להתחלה "םהרבא" האם למישהו יש רעיון כיצד לפתור את הבעיה? - אני מדגיש שהוא יודע לכתוב עברית רק הבעיה שהוא עושה את זה הפוך. תודה.

• 5 תגובות
    • 693 צפיות
  12. שלום , לאחרונה יש לי בעיה בחלק מהכפתורים של העכבר שלי (בכפתור של הגלגלת.. ובשתי הכפתורים הנוספים שניתנים לקינפוג .. יענו Mouse 4 and mouse 5) העכבר הוא Razer DA... (מקלדת חוטית) הכפתורים עובדים רגיל מחוץ לCOD אבל ב COD עצמו הם לא עובדים.. יש לכך הסבר הגיוני? לא השנה לי כלום בפרופיל בCOD (גם ניסתי לשחזר לפרופיל אחר.. לא עזר) איך אני יכול לטפל בזה? (התקנה מחדש לא באה בחשבון כי אין לי את הדיסק..) תודה.. אשמח לעזרה.. יש לי את הדרייברים של רייזר על המחשב אם זה עשוי לעזור..

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  13. Started by liav12,

שלום, מישהו נתקל בבעיה הזו היומיים האחרונים? התוכנה לא מוכנה לעלות ואומרת כל הזמן כי ייתכן ויש תקלה..עושים את הדבר המטומטם של מסנג'ר שכולל בתוכו "תיקון" ועדיין לא עולה.. עוד מישהו נתקל בזה?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  14. זה אתר שצריך להיות רשום בו כדי לקבל גישה לקבצים אבל כולם שם משתפים וההורדה מהירה 100+... מחפש עוד אתרים כאלה תודה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  15. יש לי וירטואל דאב! והבעיה שהיא לא תומכת בפורמט הזה משהו יכול להביא לי שם של תוכנה או תוסף לוירטואל שיעשה תעבודה אני נורא ישמח!! תודה מראש לעוזרים!!

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  16. Started by davidcohen,

אהלן ! פעם ידעתי איך עושים את זה אבל שכחתי... אני מעוניין לצרוב קובץ ולשמור את ה-image שלו במחשב כדי שאוכל להשתמש בו שוב בעתיד. מישהו יודע ? תודה !

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  17. ניסתי למחוק תוכנה דרך הוספה או הסרה וקבלתי שגיאה

• 4 תגובות
    • 693 צפיות
  18. Started by 11moshiko11,

שלום! הייתי מעוניין לדעת איך להשתמש בתוכנה זו, ואיך להוריד מהמחשב IP CONNECTIONS שסתפ "מתעלקים" לי על המחשב ומאיטים אותו. איך אני יודע מה שייך לי ומה לא? תודה

19. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה נשבר לי מהMEDIA PLAYER של WIN VISTA והחלטתי שאני יוצא במסע אל עבר הלא נודע, אל עבר נגן מדיה חדש למחשב. אני מחפש נגן מדיה שמסוגל להריץ סרטונים בפורמטים שונים, ללא צורך בהתקנת חבילות מקודדים וחרטאות בסגנון, שבאמת שאין לי סבלנות אליהם. ממתין להמליצות

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  20. Started by Or94,

טוב ניסיתי להתקין את הדימון טולס בגירסא Daemon Tools Pro 4.30.0303 Advanced ובזמן ההתקנה זה מבקש ממני סריאל ואני שם סריאל ואז זה כותב לי שהחיבור לאינטרנט נכשל וזה אומר לי לבדוק את החיבור לאינטרנט או החומת אש שלי ולא נותן לי להמשיך בהתקנה. איך ממשיכים להתקין?

• 2 תגובות
    • 693 צפיות
  21. Started by tomer_et,

התקנתי את תוכנת O&O Defrag - ששמעתי שהיא תוכנת איחוי דיסק מצויינת, אבל יש לי בעיה קטנה. לתוכנה יש כמה סוגי איחוי - ולמרות שקראתי את ההגדרות של כל אחת מהן - אני לא כל כך יודע מה הכי ממולץ. אז למי שמכיר את התוכנה, הייתי שמח אם הוא היה אומר לי באיזה שיטה הכי טוב להשתמש. יש לי שני דיסקים: אחד של 10 ג' שהוא מלא כמעט לגמרי (יש 300 מגה פנויים) ועוד אחד של 30 שמחולק ל-3 כשבפרטישן אחד יש את מערכת ההפעלה והתוכנות המותקנות ובשניים האחרים יש בעיקר קבצי מדיה גדולים. בתודה מראש.

• 0 תגובות
    • 693 צפיות
  22. Started by moran14,

שלום רב הורדתי כמה גרסאות של קאזה ובכל אחת מהן העברית נראית כג`יבריש. במשך כחצי שנה הקאזה עבדה מעולה ופתאום צצה לה בעיה זו אל תגידו לי למחוק את קאזה ולהתקין מחדש כי ניסיתי שוב ושוב וזה לא עזר. אשמח אם מישו יוכל לעזור לי בתודה מורן

• 3 תגובות
    • 693 צפיות
  23. אם אני מעלה איזה סירטון ב gamespot או משהו דומה הוא משנה את גודל ה FF כולו

• 1 תגובה
    • 693 צפיות
  24. Started by eninyo,

שלום, אני מנסה ללחוץ על לינק של קובץ ASX ואני לא מצליח לשמוע אותו. זה קובץ של שידורי רדיו באינטרנט. הינה דוגמה: http://www.oranim.ac.il/radio.asx התקנתי את חבילת KLITE אבל עדיין לא מתליח לשמוע. יש לי BSPLAYER וגם ווינדוס מדיה פלייר 11. מישהו יודע איך גורמים לקובץ הזה להשמע? תודה מראש,

• 3 תגובות
    • 692 צפיות

דיונים חדשים בפורומים