תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
שלום לכולם רציתי לדעת איך אפשר לפרוץ קובץ אקרובט על מנת להעתיק את התמונות הנמצאות בקובץ תודה לירון
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אני מעוניין בתוכנת אודיו שעובדת עם כרטיס קול מובנה שאני יוכל לברור איזה ערוצי אודיו יופעל בתוכנת סקייפ
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום יש לי בעיה מוזרה מאוד שכאשר אני פותח את האאוטלוק 2010 שלי השפת כתיבה משתנה לעברית ואין שום דרך לשנות אתה לאנגלית עד שיוצאים מהאאוטלוק ואז כאילו כלום לא קרה מישהו נתקל בבעיה הזו?
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום, אם למשהו יש את ההתקנה הזאת בבקשה ליצור קשר באי סי קיו 227651622.
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
משום מה לאחר התקנת אנטי ווירוס ופייר וואל של קאספרסקי כל הזמן מתנתק לי האיי בי קיו! ואני לא מצליח להוריד כלום מאי מיול!! האם מישהו יודע מה הסיבה לכך? והאם יש פתרון לדבר?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני רוצה לתת שם ארוך לIMAGE אבל התוכנה לא נותנת לי :-[ יש למישהו איזה פיתרון? הוספתי תמונה שתסביר קצת יותר איפה שיש חץ זה מראה את המקסימום ואני צריך עוד 3 אותיות לפחות. תודה לעוזרים [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום אני כבר משתמש שנים ב TINY PERSONAL FIREWALL גרסא ישנה (היא פשוט קטנטנה וידעה לעשות את העבודה) אבל ככל שה XP שלי מוריד יותר עדכונים של ה SP2 אז יש לי יותר התרסקויות עקב ה FIREWALL. כנראה שזמנה של התוכנה עבר לכן אני צריך משהו חדש עדיף גם צנוע במשאבים , אין לי שרת פרטי או מידע סודי במחשב אז צריך רק משהו שימנע מילדים משועממים לסרוק ולנסות לפרוץ למחשב וכמובן להגן ממזיקים אתרים וכו מה אתם אומרים על ה FIREWALL של XP ? ראיתי שיש אפשרות גם "ללמד אותו " מה לחסום
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן רציתי לשאול: קניתי אופיס 03' וכן windows xp . הם באנגלית. מאוד הייתי רוצה לעדכן את הגירסה לעברית. יש דבר כזה שזה יהיה בעברית מלא?
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
בבקשה אל תגידו לי להריץ חיפוש כי ניסיתי ולא מצאתי כלום... תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
-
בקיצור חיפשתי תוכנות להורדה והורדתי משו קיצר זה נכנס לי לסרגל הזה שנפתח כל פעם שלוחצים לחיצה ימנית על לינק שאפשר לשמור איתו הנה תראו מה זה מה שנוסף לי לשם זה מה שעשיתי מסביבו מלבן.. בקיצור איך אני מעיף את זה?? אל תשאלו אותי למה אבל זה ממש מפריע לי.. תודה לעוזרים
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
מישהו מוכן להסביר לי מה היא התכנית webcamXP קיבלתי את הגרסה החדשה ביותר עם רשיון חוקי! ואין לי מושג מה היא עושה?
-
- 4 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אהלן. אסביר את השאלה שלי. ערכתי שעה של מוזיקה עם מיקסים - העניין הוא שהכל בקובץ MP3 אחד של שעה, כך שזה בעצם כמו שיר אחד ארוך ... האם לדעתכם יש אפשרות ליצור בזמן הצריבה איזשהם מצייני מקום או אינדקס כך שהמאזין שיחזיק את הדיסק יוכל לעבור לשיר מס' 2 , שיר 3 וכו' ? אשמח לקבל עיצה. תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
יש לי morphXT איך אני רואה כמה קרדיט יש לי? תודה
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
היי, כמו שרשמתי בכותרת,האם יש תוכנה שנחשבת לטובה ביותר, או שאתם יכולים להמליץ על 2-3 תוכנות ואני כבר אבדוק אותן לעומק. תודה.
-
- 1 תגובה
- 625 צפיות
-
-
כאמור לפי הכותרת מערכת ההפעלה במחיצה אחת וה-FF מותקן באחרת. בכל זאת שאני נכנס ל-Aplicatyion Data יש לי כמעט 100M של זיכרון מטמון של ה-FF...למה זה שם? בישביל זה התקנתי הרי ב-D ולא ב-C... איך אני יכול להעביר את זה?
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום לכולם אני הפכתי שני סרטים לדיוידי עם תוכנה win avi לא הפכתי ל-vcd אלא לדיוידי עם קבצי vob אייך אני יכול לצרוב שני סרטים של דיוידי בדיסק אחד של דיוידי בנרו 8 תודה
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
יש לי בעיות לסנכרן עם ה-MEDIAMONKEY לנגן D-2. אני לוחץ על סינכרון אוטומטי ,מופיע שהוא מכין את הרשימה ואז הכל נעלם? בעבר סינכרתי מספר פעמים. יש תוכנה טובה יותר לנגן?
-
- 0 תגובות
- 625 צפיות
-
-
משהו מאוד מעצבן קורה לי במחשב אני נימצא באתר נגיד באתר הזה.. ואז אני נכנס לתקיה שלי שיש שמה כול מני אתרים אחרים ... אני לוחץ על אתר אחר הוא פותח לי אותו על הדף של האתר הזה וזה מעצבן אותי נוראא.. ואני לא רוצה שיפתח לי אותו על הדף של האתר הזה אני רוצה שיפתח דף חדש ובו את האתר שרציתי להיכנס אליו... ואת האתר הזה שלא יגע בו.. מה עושים כדי לשנות את זה ?? תודה לעוזרים
-
- 5 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום... יש לי בעיה בכרטיס מסך המחשב לא מזהה אותו כשאני מחבר את המסך לכרטיס מסך פשוט הכל שחור לא עולה כלום עכשיו אני חיברתי את המסך רגיל.. ובמנהל ההתקנים זה עושה לי משהו צהוב כאילו לא מותקן הצלחתי לסדר את זה איכשהו ועוד פעם לא עבד.. מה צריך לעשות?
-
- 9 תגובות
- 625 צפיות
-
-
שלום. קראתי באחד הפורומים כאן באתר, ולא הצלחתי למצוא את זה שוב, שעדיף להתקין את ADOBE CS על כונן אחר מאשר זה שמותקנת בו מערכת ההפעלה. רציתי לשאול כמה שאלות: 1. זה נכון ? 2. למה ? 3. האם זה רלוונטי רק כשמדובר בדיסק נפרד או שאם יש לי דיסק אחד עם שתי מחיצות, עדיין עדיף לי להתקין במחיצה שאינה כוללת את מערכת ההפעלה? תודה.
-
- 2 תגובות
- 625 צפיות
-
-
האם יש תוכנה לזרז הורדות של האיימיול שהתוכנה תוריד ת'קובץ יותר מהר?? תודה מראש שעוזרים..!
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
אני יודע שלכולם נמאס לחפש תוכנה שממירה סוג אחד בלבד לסוג אחר אחד בלבד אז רציתי לדעת אם אתם מכירים תוכנה שיש לה את המיגוון הכי גדול של המרות? תודה...
-
- 3 תגובות
- 625 צפיות
-
-
כשאני מנגן שירים בWA המערכת 5.1 לא עובדת עובדים רק 2 רמקוילם קידמיים... איך אני עושה CROSSFADE ב WMP 11 (WINDOWS MEDIA PLAYER(?
-
- 6 תגובות
- 625 צפיות
-