עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. שלום, אני מקווה שאני בפורום הנכון. אני מחפש תוכנה/מערכת הפעלה שהמחשב יעלה מתוך DOK שכל מטרתה להיות vnc cliient או rdp client . המטרה שיהיה לי מחשב טיפש ללא דיסק קשיח שיתחבר למחשב הראשי בבית. זה אפשרי ? תודה מראש לעונים!

• 1 תגובה
    • 821 צפיות
  2. קראתי באינטרנט שיש בעיה עם הדפדפן כרום שאי אפשר לסמן מילים ולתרגמן לדוגמא עם בבילון. האם קיים פתרון? תוסף כלשהו? מעניין העניין הזה.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  3. שלום, יש לי ווינדוס XP ב-WINDOWS TASK MANAGER מופיעה לי אפליקצייה בשם QUICK LUNCH שרצה ברקע כל הזמן ולידיה הסמל של ריבוע לבן עם פס כוח מעל כמו אפליקצייה לא ידועה. שלחצתי קליק ימני ו-GO TO PROCESS היא מובילה אותי ל-EXPLORER יש לי חשד לא מבוסס שזה איזה וירוס, מה אתם אומרים לעשות? תודה.

• 1 תגובה
    • 667 צפיות
  4. כנראה שייך ל Nero, כי הוא הופיע אחרי שהתקנתי. ניסיתי לסגור את כל המשימות שקשורות ל Nero וזה לא עוזר [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 889 צפיות
  5. Started by shaithebest,

הי, על וינדוס 7 פתאום לא מגיב לי הALT SHIFT כדי להחליף בין אנגלית לעברית מישהו יודע איך לתקן??? נכנסתי לשפות בלוח הבקרה ולא מצאתי שום פונקציה תואמת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  6. בוקר טוב לכולם, לאחרונה החלטתי להתנסות בשימוש ב lyx. התקנתי מהאתר את הגרסה האחרונה שקיימת, חיטטתי בהגדרות כדי לאפשר כתיבה מימין לשמאל ושיניתי בשפה היכן שאפשר לעברית. אז התוכנה נראית מגוירת להפליא, אבל אולי מעט מדי, שכן אני יכול לכתוב מימין לשמאל עברית, אבל אם אני מנסה לשלב טקסט באנגלית, למשל איזשהי הגדרה או מושג מתמטי, זה בכ"ז נכתב מימין לשמאל ובעצם הופך לי את הסדר מילים. חיטטתי קצת לגבי זה ברשת ומצאתי את זה ועקבתי אחרי ההוראות אבל עדיין הבעיה נותרה בעינה. אשמח לשמוע את המלצתכם כיצד לסדר את הבעיה. תודה מראש, ערן

• 1 תגובה
    • 3.8k צפיות
  7. Started by zahiz007,

שלום, לאחרונה אני שם לב שכרום התחיל לשאוב משאבים רבים, לדוגמא, כאשר 4 טאבים פתוחים הוא לוקח כבר 400,000 + עוד כמה PROCESS שלוקחים מעט פחות. בהשוואה לIE, שלוקח משהו כמו 3\1 פחות. לפי דעתי זה גורם אצלי להעלאה איטית מאוד של אתרים (בעיקר אתר YNET שפשוט לא עומד בעומס וכל טאב לוקח לו 20 שניות עד שהוא מתחיל להגיב). עוד מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  8. Started by Joli,

זה החל בשבוע האחרון, אחרי כמה זמן שהתוכנה עובדת כשאני מגדיל אותה מהחלון למטה נהיה לי מסך שחור על התוכנה והיא מפסיקה להוריד... משהו יודע מה הבעיה? אני מעדיף שלא למחוק אותה ולהתקין שוב בגלל שיש לי כל מיני הגדרות של התוכנה שאין לי כח להגדיר שוב.. תודה רבה

• 1 תגובה
    • 905 צפיות
  9. Started by civic,

האם פיירפוקס גם שומר על ההורדה כמו מנהל הורדות ? איך ניתן להגדיר מראש לאן ההורדות יגיעו ?

• 1 תגובה
    • 681 צפיות
  10. היי, ערכתי היפר קישור ואחרי שאני מנסה להפעיל אותו מופיעות לי הודעות השגיאות המצורפות אין לי מושג איך פותרים את זה :s05: יש לכם פתרון? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.8k צפיות
  11. Started by Thant,

שלום, ברשותי sony vegas 9 64bit על גבי חלונות 7 64bit. ברצוני לשמור סרטים בצורה מכווצת יותר ממה שהcodecs שבאים עם התוכנה מאפשרים. חשבתי אולי על xvid או משהו בסגנון. ניסיתי להתקין גרסא ניסיונית של ffdshow ב64bit אך זה לא עבד לי. מישהו מכיר חבילת codecs טובה ב64bit או פתרון אחר לבעיה? או במקביל המלצה על תוכנה (רצוי חינמית) שאפשר להמיר ולכווץ איתה סרטוני WMV או MP4 שאני יוצר בתוכנה בלי לאבד מאיכות הסרטון? תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  12. בעיקר תצביעו על מה שאתם ממליצים. לאחר ההצבעה תוכלו לראות את התוצאה מייד. אם קיים אצלכם אנטי וירוס שלא ברשימה אנא תרשמו לי אותו ואני אוסיף אותו ולאחר מכן תוכלו להצביע בשבילו. אל תרשמו לי אנטי וירוס שלא רשמתי ברשימה אם אינכם משתמשים בו או אינכם ממליצים עליו.{אלא רק אנטי וירוס שאתם משתמשים או ממליצים} אני עושה את זה בשביל להבין באמת איזה אנטי וירוס עושה את העבודה כמו שצריך. למשל avira מצויין אבל הוא לא מצא לי כמה וירוסים לעומת קספרסקי שכן מצא אבל לעומת זאת קספרסיקי גורם ליותר בעיות ודורש הרבה משאבים. הרבה ממליצים לי על אנטי וירוס שונים והייתי באמת רוצה לדעת על איזה אנטי וירוס באמת רובם מרוצים וממליצים{כי בדרך כלל הרוב הוא זה שצודק}

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  13. Started by Toxin II,

אהלן, לאחרונה התחלתי להקליט את עצמי מנגן בגיטרה. בכל אופן, מכיוון ואני מחפש לבצע הקלטות באיכות טובה וכן לבצע הקלטות במס' "שכבות" [להקליט כמה פעמים ולחבר את הכל ביחד] רציתי לדעת האם יש לכם המלצה על תוכנה פשוטה, USER FRIENDLY, שתאפשר את הדבר הנ"ל ותפיק הקלטה באיכות נורמאלית? [256KBPS ומעלה] תודה רבה!

• 1 תגובה
    • 718 צפיות
  14. Started by 00Amir,

אני לא מבין למה לוקח לדפדפן מלא מלא זמן לעלות... יש לי 2 SSD ברייד 0 והדבר הכי מעצבן זה שהוא עולה לאט... כמעט כמו הזמן שלוקח לי להפעיל פוטושופ CS5... למה זה קורה? איך מתקנים?

• 1 תגובה
    • 734 צפיות
  15. ** בעייה נפתרה **

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  16. Started by digitalseeker,

שבת שלום לכולם, התבקשתי למצוא תוכנת ריגול - משמע - תוכנה שתרוץ ברקע של המחשב ותאפשר גישה למצלמת רשת שנחבר למחשב. חשוב שיהיה אפשר לגשת מרחוק למצלמה - אין צורך שזה ישדר 24/7 אלא רק כשנכנסים. והכי חשוב שלא יראו שהתוכנה רצה...שתרוץ ברקע. מישהו מכיר ? אפילו תוכנה בתשלום ?

• 1 תגובה
    • 756 צפיות
  17. Started by shaithebest,

סופש נעים לא יודע אם זה המקום הנכון לשאול בקשר ל istockphoto יקרנים מדי האתרים שאני בונה דורשים המון תמונות והאתר הזה לא בא לי טוב למי מכם שיש נסיון עם אתר אחר יותר זול אני אשמח לדעת תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  18. Started by shahar75,

אני מעביר סרט שצילמתי בקלטת דיגיטלית, באמצעות firewire לכרטיס Geforce GT220 1gb. כשאני פותח את הסרט ב-Windows Media Player הוא נראה באיכות טובה, אבל כשאני פותח אותו ב-Roxio Creator 2011 או ב-Power Director 8 או אפילו ב-Adobe Premiere Pro CS5, איכות התמונה בעייתית. התנועות נראות כאילו ישנם פסים על האיברים, ישנה "עודף" חדות והכל נראה מגורען. ביצעתי את הלכידה עם כל התוכנות הנ"ל וגם עם \Windows movie Maker והתוצאה זהה: ב-Windows Media Player התוצאה תקינה, אך בתוכנות ובצריבה על דיסק האיכות גרועה. מה דעתכם?

• 1 תגובה
    • 789 צפיות
  19. Started by dror_gh,

היי במחשבים בגדול יש לי ידע סביר אבל יש לי בעיה די רצינית באופיס, בכל מה שקשור לאופיס אני נוראי. אני הולך לבקש עזרה באקסל, ואני מניח שמי שמבין באקסל זה יראה לו מאוד פשוט. אני צריך לבנות טבלה של ליגה (6 קבוצות. סתם לצורך העניין - ריאל, אינטר,בארסה,צ'לסי,מילאן,ארסנל) עם רשימת משחקים כמובן (2 סיבובים אם זה משנה) שברגע שאני אעדכן תוצאה של משחק זה יעדכן את שערי הזכות וחובה של כל קבוצה, את מספר הנקודות שלה, את המיקום שלה ויקפיץ או יוריד קבוצה בהתאם למיקום כמובן. מהמעט שעבדתי על האקסל הצלחתי לעשות שברגע שאני מעדכן ניצחון אז הוא מעדכן את המספר נקודות בהתאם וברגע שאני מעדכן שערי זכות וחובה הוא מעדכן את ההפרש שערים. אבל עדיין נוצר מצב שבו יכול להיות שבמקום השני יש קבוצה עם 14 נקודו…

• 1 תגובה
    • 9k צפיות
  20. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איזה מבין הגירסאות של התוכנה עובד הכי טוב עם וינדוס 7 (כי ניסיתי לעבוד עם הגירסה אקספרס והיא לא עבדה כל כך טוב ) בתודה מראש רזיאל

• 1 תגובה
    • 786 צפיות
  21. לאחרונה אני מרבה להשתמש בLYX לצורך כתיבת עבודות. הבעיה היא שנוצרת לי בעית שוליים כשאני כותב נוסחאות ארוכות או חישובים ארוכים וכד', ומאחר והתצוגה הרגילה היא פשוט פריסה על פני כל המסך אני אפילו לא רואה את הבעיה עד שאני מייצא ל PDF ורואה זאת שם. האם יש אפשרות שמלכתחילה אני אראה את הטקסט שאני מקליד על רקע בגודל A4, כולל השוליים שאני מדפיס בהם, כדי שאני אראה איך זה הולך להיראות? מצאתי בהגדרות > שוליים אפשרות להגדיר ידנית ואני משחק עם הערכים כדי לקבל מה שנראה פחות או יותר כמו שזה אמור להיות, אבל בכל זאת רציתי לדעת אם יש משהו שמוכן מראש בהגדרות שנחבא ממני ולא הצלחתי למצוא עדיין, ואם יש אפשרות לסדר גם את התצוגה כך שאוכל לראות את הטקסט ע"ג גודל A4 ולא סתם רוחב כל המסך שלעיתים י…

• 1 תגובה
    • 1.5k צפיות
  22. טוב אני מקווה שיש פה אנשים מביני עניין עוד חודשים אני טס לטיול לתאילנד ורציתי המלצות לגבי מצלמות אני מתכנן לקנות מצלמת ווידיאו HD והשאלות הן ככה 1-בתאילנד זול יותר משמעותית מבארץ או לא (אני כן מתכנן לעבור במסלול האדום ) 2-איזה מצלמת ווידיאו שתומכת ב1080P מומלץ למשתמש ביתי ? אני לא צריך אחת סופר מקצועית אלה אחד ידידותית שמספקת תמונה טובה בלי לשחק אתה יותר מידי 3-בעניין תקציב אני לא סגור אליו

• 1 תגובה
    • 2.2k צפיות
  23. Started by radicus,

שלום רב, אני משתמש ב word 2003 על windows 7, מחשב חדש. נתקלתי בבעיה שלא הייתה לי במחשבים קודמים - כשאני לוחץ Alt+Shift השפה לא מתחלפת מעברית לאנגלית. ניסיתי לעשות את זה בשני צדי המקלדת וגם לשנות באופן ידני את השפה בבר התחתון, אבל גם אם זה מתחלף שם (כתוב EN) בוורד עדיין נכתב בעברית. ניסיתי לסגור ולפתוח מסמכים ולפעמים אני מצליח לקבל אנגלית, אבל זה מאד אקראי ולא הצלחתי להבין מה גורם לזה. אשמח מאד אם תוכלו לעזור לי. תודה!

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  24. Started by Crypto,

אני נכנס לסרט ואין תמונה ואין קול מופיע לי רק הדבר הזה שמתי שנכנסים לתוכנה (בלי סרט) תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 965 צפיות
  25. אתמול בלילה המחשב ביצע עידכונים ומאז אני לא מצליח לסנכרן את הGMAIL מקבל שגיאה 0x800ccc18 יש למישהו מושג איך לתקן את זה ? ומשתמש באנטי וירוס של AVAST + malwarebytes עריכה : טוב אחרי שחרשתי את גוגל מצאתי את התשובה הזו Turn off "Secure Password Authentication". It is not supported, or needed, with Gmail. משום מה העדכון הפעיל את הSPA וזה מנע סנכרון

• 1 תגובה
    • 1.9k צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.