עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone - פורומים

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by nissim_y,

איך אני גורם לקובץ ppt להפתח ישר בהצגת שקופיות ??? :

2. קניתי מצלמת קסיו דיגיטלית והיא מצלמת סירטונים בפורמט של QUICK TIME שתוכנת העריכה שאני עובדת איתה סטודיו 11 לא תומכת בפורמט זה רק ב AVI מה הפתרון? תודה ע.

3. למישהו יש מושג ? בד"כ אני פותח את הראשון והוא כבר מחלץ את כל השאר. הפעם לא מצליח לי. תודה מראש לעונים.

4. ההתכתבות מופיעה כאשר ההודעה הראשונה למטה והאחרונה למעלה. על מנת להדפיס את ההתכתבות שתהיה נוחה לקריאה יש להפוך את הסדר. יש דרך אלגנטית לעשות את זה? (העתק-הדבק לכל הודעה לWORD היא לא דרך אלגנטית) תודה.

5. היי, המטרה, להסיר את כל התמונות המוטבעות בכל קבצי ה MP3 בספריית המוזיקה שלי בבת אחת. מדובר בהמון קבצים. תודה, אופיר

6. Started by דודי הסטלן,

היי, אני מקבל מידי יום מיילים ואני רוצה לדעת איך אני יכול להעביר את כולם בבת אחת לנמען מסויים, או לפחות מיילים שאני בוחר. ביינתים אני מצליח לשלוח כל מייל בנפרד אבל זה סתם ביזבוז זמן, השאלה שלי היא האם אני יכול לשלוח את כל המיילים שאני בוחר בלחיצת כפתור לנמען מסויים, ואם כן איך עושים את זה?

7. היי. אני מחפש תוכנה שתעשה את העבודה כמו שצריך ולא רק ליו-טיוב. היום אני משתמש ב BSR Screen Recorder ולא כ"כ מרוצה. תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 763 צפיות
  8. Started by Judas Iscariot,

תמונה מצורפת. הפרסומת הזאת(הריבוע הכחול עם היצור הכתום) מוצגת בכל וידיאו של יוטיוב, אי אפשר לסגור אותה ולחיצה עליה מפנה אותי לערוץ יוטיוב בשם Undefined. הפרסומת בגרמנית(או שפה דומה) ואחרי אנימציה קצרה היא מציגה משהו בנוגע ל google science fair 2012. חיפוש בגוגל העלה חרס, סריקה עם malwarebytes לא מצאה שום רוגלה או מזיק אחר. אם מישהו איכשהו יודע מה קורה כאן, אני אשמח לאיזושהי עזרה. שלחתי גם דיווח באג בנושא ליוטיוב, לא יודע כמה זה יעזור. עריכה: - מתרחש בפיירפוקס ולא באקספלורר - מתרחש, כנראה, רק ביוטיוב(בדקתי וב metacafe זה לא קורה) - ניסיתי לבטל את כל התוספים של פיירפוקס - עדיין קורה. [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 922 צפיות
  9. הורדתי סרט בפורמט avi ועקב מגבלת מקום ב DOK אני צריך לפצל אותו לשניים. מחפש תוכנה מהירה שתעשה זאת - אפילו עם היא כרוכה בתשלום. תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  10. Started by The Dom,

יש לי מסמך וורד שאני צריך להדפיס ומדפסת HP OFFICEJET 6213 ALL-IN ONE. הורדתי דרייברים עדכניים והם הותקנו בהצלחה, אך כשאני מנסה להדפיס, המדפסת לא מזוהה בכלל. ניסיתי להתקין עוד פעם, אך אותו דבר קרה בשנית. אז, איך לעזאזל אני יכול לגרום לוורד לזהות את המדפסת?

• 1 תגובה
    • 595 צפיות
  11. Started by talsa,

יש לי נייד של LG X110 התקנתי עליו WIN 7 שלא מזהה לי את המודם המובנה של אירקסון שקיים עליו מישהו אולי נתקל בבעיה ? יודע איפה ניתן להוריד דריבר?

• 1 תגובה
    • 602 צפיות
  12. Started by ran1809,

אני מנסה להתקים את התוכנה כדי לקרוא מסמכי PDF הורדתי אותה מהאתר המקורי של החברה נראה שהוא מתקין ומסיים את ההתקנה אבל התוכנה בפועל לא מותקנת אין לה זכר במחשב וקבצים שלה לא פועלים כמובן! מה יכולה להיות הבעיה? תודה רן

13. שלום רב, יש לי קובץ power point שבתוכו יש מצגת... אני מעוניין לכשאני אפתח אותו המצגת תפעל ישר מעצמה ואני לא אצטרך ללחוץ על F5 או על כל כפתור אחר... אפשר? אם כן איך? תודה רבה מראש

• 1 תגובה
    • 668 צפיות
  14. Started by iyehuda,

יש לי ויסטה הייתי באינטרנט לחצתי מקש ימני ובחרתי ב full screen איך מבטלים את זה ?

• 1 תגובה
    • 2k צפיות
  15. שלום אני מעוניין להפעיל את הפיירוול החומרתי שישנו על הלוח אם עכשיו התקנתי את כל הדריברים האפשריים ואני עדיין לא מצליח למצוא את האפשרות . אני כרגע מפעיל את המחשב שלי עם מ.ה. 64 ביט ואשמח לדעת מהם היתרונות והחסרות של הפיירוול הנ"ל ואיך אני מגיע לתמונה הבאה : [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 646 צפיות
  16. Started by ophir555,

כיצד ניתן לראות את ניצולת המעבד באוורסט תוך כדי העבודה אם קיימת היכולת הזו לא ראיתיה באוורסט תודה

• 1 תגובה
    • 526 צפיות
  17. לאחר התקנת FIREFOX התוכנה עולה בצורה כזאת(מצ"ב תמונה): כיצד אני פותר את הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 714 צפיות
  18. Started by avivlyaviv,

יש לי קובץ SWF (FLASH) איך אני הופך אותו לקובץ AVI/MPG/MEPG? בבקשה אל תגידו לי GOOGLE כי חישפתי בגוגל ומאתי תוכנת אבל תמיד יש בעיה, או שהקובץ שוקל מלא (30 שניות 400MB) או שהקול מתחיל שתי שניות מאוחר מידי בבקשה עזרה זה באמת באמת דחוף

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  19. Started by amisha,

היי , אני מעוניין בתוכנה או תוכנות (אם צריך כמה ואני מעריך שצריך כמה ..) שיבצעו את המשימה הבאה : כול פעם שאני מדליק את הנייד ,והוא מתחבר לרשת הביתית (!) אז יבוצע סנכרון של קבצים בכמה תיקיות מסויימות אל מול המחשב הנייח . עכשיו חשבתי לעשות את זה דרך FTP שיפתח במחשב הנייח ואז להגדיר את התיקייה כתקייה משותפת אבל אז זה לא נשמע לי כ"כ מוצלח . האם יש תוכנה שתבצע אז כול זה עבורי ? שבת שלום !

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  20. Started by ExPoNe,

שלום לכולם,נתנו לי עבודה קטנה באסמבלי ואני דיי חדש ואני לא מצליח להבין את כל הקטע של הדגלים ואת הפקודה לא חוקית של הMOV. מישהו בבקשה יכול לעזור לי עם הדגלים?תודה רבה מראש לכולם!

• 1 תגובה
    • 2.3k צפיות
  21. ראיתי את התוכנה netlimiter 2 (אהבתי את מידע שתוכנה נותנת ואפשרות להפסיק חיבורים ספציפים), אבל איך הפיירוול שמובנה בה? האם הוא מספיק טוב או שכדאי פיירוול אחר? תסלחו לי אבל אל תגידו לי הפיירוול של XYZ הוא הכי טוב אז תשתמש בו (את זה אני יכול למצוא בחיפוש או לשאול בשרשור אחר בנפרד), אני מחפש להבין עד כמה הפיירוול המובנה בתוכנה יכול או לא להחליף פיירוול רגיל ומה בעצם היתרונות שיש לפיירוולים אחרים על פניה? הערה: אני יודע ששאלתי את שאלה בעבר אבל היא בשרשור ישן עם עוד הרבה שאלות ולשאלה זאת לא התייחסו עדיין (אז למען הסדר הטוב אני שואל שוב) תודה לכל העונים, טל

• 1 תגובה
    • 559 צפיות
  22. Started by wuvik vika,

ראיתי בדיון הראשון ללחוץ הלחצן של כדה"א אבל אני לא מוצא מוצא אותו.

• 1 תגובה
    • 1.4k צפיות
  23. הסרגלים נעלמו לי (הסרגלים שניתן למתוח את קצוות הדף ושממספרים את הדף) יש למישהוא פיתרון כיצד להחזירם?

• 1 תגובה
    • 534 צפיות
  24. אהלן, אני קצת לא מבין בכל העניין של המרות סרטים לנגנים, ונתקלתי בבעיה קטנה, אני לא ממש יודע איך עובדים עם התוכנה או ממירים סרטים לנגן הנ"ל, איך אני עושה את זה? עשיתי ADD לסרט ולאחר מכן לחצתי START אך שום דבר לא קורה.. מה אני מפספס פה?

• 1 תגובה
    • 694 צפיות
  25. Started by pk1,

ברשותי כרטיס טלויזיה ואני מנסה להקליט בעזרתו תוכניות אבל כל פעם הקובץ שנוצר יוצא בratio לא נכון, התמונה נראית "מחוצה". בצפייה בזמן אמת אין את הבעיה. מישהו יודע איך לפתור את זה?

• 1 תגובה
    • 624 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.