תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,195 דיונים בפורום זה
-
יש לי מצלמת רשת trution TWC-3500 ואני לא מצליח למצוא לה דרייבר לויסטה בכלל ו64 בפרט.. האתר של החברה כבר לא רלוונטי ולמרות שזה מותג של סמסונג אני לא הצלחתי למצוא לאן לפנות.. למישהו יש מושג?
-
- 1 תגובה
- 829 צפיות
-
-
שלום, אני לא יודע אם זה כ"כ קשור לפה (ואם לא אז מנהלים בבקשה תעבירו את הטופיק למקום המתאים) בפיגור מאד מאד גדול סוף סוף קניתי מסך דק FULL HD המסך הוא בגודל 21.5 אינטש והרזולוצית עבודה המומלצת בו היא 1920X1080 הגלישה באינטרנט והצפייה בסרטים ברזולוציה הזאת היא די מעצבנת כל האתרים מן הסתם לא מותאמים לרזולוציה כזו ומה שבעצם קורה זה שרואים את רוב תוכן האתר באמצע ומ2 הצדדים יש שוליים רחבים מאד וריקים(ניסיון עבודה עם טקסט יותר גדול לא עוזר...) וזה מאד מאז מעצבן לגלוש ככה סרטים באיכות HD נראים די מפוקסלים מקרוב /-: יכול להיות שזה ישמע לכם מטומטם פשוט אני בחיים לא עבדתי ברזולוציות גבוהות כאלו ורציתי לדעת אם יש פיתרון לבעיות האלה מבלי להתפשר על הרזולוציה? בקשר לסרטים אולי אם יש אפש…
-
- 1 תגובה
- 646 צפיות
-
-
לפני מספר ימים ביצעתי פימוט למחשבי החביב ולאחר שהתקנתי לי WIN והכל הלך חלק. סידרתי רשת ואז התחלתי להוריד בקצב וכנראה שלא שמתי לב ועל הדרך קצת פלשו לי וירוסים וחיות אחרות.. אצתי רצתי וחיפשתי מהר אנטי וירוס כי החומש אש של הוינדוס צעקה לי- "וירוס וירוס" אז מהר לחצתי כמו משוגע על אנטיוירוסים ש-מייקרושיט מציעה ומהר הורדתי "אנטיוירוס 2009" שלהם ואחרי כמה זמן קלטתי שאכלתי אותה- זה לא שווה כלום כי זה לא חינמי כמו שרציתי בכלל! עכשיו אני נתקעתי עם זה על המחשב ואני ניסיתי למחוק את זה מכל כיוון ומכל שאריות והיא עדיין מאיפה שהוא צצה ומציקה לי על החלון "ומוצאת" לי מלא וירוסים אבל כשאני מנסה למחוק אותם דרך התוכנה- סיריאל קוד והכל.. ואין לי מין הסתם, הרי אין לי כוונה לקנות את התוכנה. ס…
-
- 1 תגובה
- 534 צפיות
-
-
שלום, אני מחפש תוכנה שתבצע: גיבוי, מעקב שינוי קבצים, וניהול גרסאות של קבצים מסוגים שונים בכונני רשת. יש תוכנות חופשיות אשר מבצעות את זה במחשב מקומי (כמו למשל: AutoVer או ArjArchive) אך הם אינם פועלות באופן תקין בכונני רשת. תודה
-
- 1 תגובה
- 680 צפיות
-
-
מה הדרך האולטימטיבית, להעביר את השירים? חשוב לשמור על איכות הקול.
-
- 1 תגובה
- 2.7k צפיות
-
-
שלום לכם. יש לי שאלה אושה לכם מאוד אם תענו לי. אז ככה: אני מעצב בפוטושופ ובפלאש ובכלל מתכנת לא גדול אבל אני יודע לתכנת לא רע לכן אני גם יודע איך לעצב לנפיש שיהיה נוח לעיין ונוח לקריאה. אם אני עיצבתי משהו בפלאש לדוגמא ואני רוצה למכור את זה בדולר אני צריך לפתוח " תיקייה" כבעל עסק ולשלם מיסים?? זהו עסק לא קבוע, אני שם מחירון משרוצה שיצור קשר.. תודה רבהההה לעונים
-
- 1 תגובה
- 672 צפיות
-
-
שלום! לפני כמה ימים שמתי לב,לבעיה קצת מוזרה באקספלורר. מכירים את האופציה שבה אם תלחצו על CTRL ותשחקו עם הגלגל של העכבר,אז הגודל של האותיות,ישתנה? אז משום מה,כל פעם שאני לוחץ על לינק כלשהו,הגודל של הגופן משתנה לקטן יותר,כאילו שהשתמשתי באופציה המוזכרת למעלה. חשבתי שאולי זה קשור לACCESSIBILITY OPTIONS , שאולי מישהו הפעיל בטעות,לא מצאתי לכך אף עדות,אבל אני גם לא ממש יודע איפה לחפש,אז אולי פספסתי משהו. מקווה שתוכלו לעזור ולפתור את הבעיה המעיקה מאוד הזאת. THX!
-
- 1 תגובה
- 565 צפיות
-
-
אני צריך לינק לתוכנה the all seeing eye... תודה לכל העוזרים!. ;D
-
- 1 תגובה
- 633 צפיות
-
-
שלום. ישנה תמונה מאוד חשובה שאני מעוניין לשמור מאתר כלשהו. כשאני לוחץ קליק ימני על מנת לשמור רשום : SETTINGS ABOUT ADOBE FLASH PLAYER 10 ולא ניתנת האפשרות לשמור את התמונה. אני מאוד אשמח אם למשהו יש פתרון. תודה, ניצן
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
אוקיי יש לי כמה שאלות: 1. לניקוי רוגלות יש לי תוכנה שנקראת Ad-aware 2008. האם זאת תוכנה טובה? בתוך התוכנה עצמה יש 3 סוגי סריקה: חכמה, מלאה ומותאמת. איזה סריקה הכי מומלץ לבצע? 2. באיזה תדירות כדאי לבצע ניקוי רוגלות? 3. לגבי אנטי וירוס: יש לי אנטי וירוס של קספרסקי ובכל פעם שהוא מוצא וירוס הוא מתריע בפני ונותן לי 3 אפשרויות: לאפשר את הוירוס, לדחות את הוירוס ועוד אפשרות שנקראת Quranatine. מה עושה האפשרות האחרונה?
-
- 1 תגובה
- 490 צפיות
-
-
אהלן,הורדתי 13 פרקים ש סדרה מסויימת,ואני רוצה לצרוב אותם על דיסק בשביל שאוכל לראות ב DVD. ה DVD הוא ישן ולכן אי אפשר לצרוב את הקבצים כ-Data,ומשום מה באופציה make a video cd בנרו הפורמט AVI לא מתקבל. למישהו יש דרך או איזשהי תוכנה שתצרוב את הסרט? אני חושב שאמורות להווצר שתי תקיות: Video ts ו audio ts תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 612 צפיות
-
-
זה חשובל י מאוד אני וחברים עושים סרט מכל מיני דברים בקיצר כמעט כל פעם שאנחנו מוסיפים מוזיקה לסרט אז יש את הsend no send המעצבן הזה ואני ממש מתשגע מזה!!!! גם לפעמים כשסתם רואים את הסרט בינתיים או כשמוסיפים מוזיקה! בסבקשה עזרה ניסיתי לעדכן את הדרייבר של הכרטיס קול וזה לא עזר!
-
- 1 תגובה
- 632 צפיות
-
-
אני צריך אחת כזאת . יש למשהו? ואם אפשר גם מ AVI ל MP3. תודה
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
שלום רב, אני רוצה להעתיק קטע טכסט מתוך אתר אינטרנט לוורד, הבעיה הינה שהוא כתב יוצא הפוך כלומר "שלום" יוצא "םולש". איך ניתן לי להפוך את זה כך שהטכסט היה כמו שצריך בתודה מראש עמיר שחר
-
- 1 תגובה
- 476 צפיות
-
-
הורדתי סרט שתופס 800 מגה. כשאני פותח אותו במדייה פלייר, אני רואה שהאורך של הסרט הוא רק 2 דקות... שזה לא הגיוני.... שתי הדקות האלו הם בעצם הטריילר לאותו סרט..... מה אפשר לעשות כדי לראות את ההמשך? יש אולי איזה תוכנה שמציעה אפשרויות שהמדייה פלייר לא נותנת?
-
- 1 תגובה
- 471 צפיות
-
-
האם אפשר לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית חדשה שברצוני ליצור.(ב- word 2003) ניסיתי לבחור תבניות שונות לשיקופיות אך תמיד התבנית האחרונה היא זו שמופיעה בכל השיקופיות. האם יש דרך לשנות תבנית עיצוב לכל שיקופית? תודה מראש
-
- 1 תגובה
- 619 צפיות
-
-
*כותרת* למסן ואייסי בעיקר
-
- 1 תגובה
- 509 צפיות
-
-
חפש תוכנה להגבלת מהירות כמו netlimiter, netpeeker. האם יש עוד תוכנה? והאים יש אחת חינמית?
-
- 1 תגובה
- 641 צפיות
-
-
רכשתי נייד מיני של acer שמגיע מותקן עם win 7 starter. בגלל שלמחשב זכרון 1G נראה לי שעדיף לפרמט אותו ולהתקין xp בתקווה שזה ישפר קצת את המהירות האיטית שלו... בדקתי באתר של acer ומצאתי רק דרייברים של win 7. איך אני יכולה לוודא שהמחשב/דרייברים יעבדו עם xp? מישהו אולי עשה זאת (downgrade) ויכול לעזור לי? תודה
-
- 1 תגובה
- 827 צפיות
-
-
נדבקת לי וירוס על קובץ מערכת C:\WINDOWS\winlogon.exe שם הוירוס: W32.Netsky.D@mm והאנטי וירוס שלי לא מצליחו לתקן אותו, ואני לא רוצה למחוק את הקובץ הזה.. בשביל לא להרוס משהו במערכת ההפעלה מערכת הפעלה: WinXP Home Edition אשמח לעזרה. אלדר [attachment deleted by admin - 90 dayss]
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
זה ממש חשוב אז בבקשה תענו
-
- 1 תגובה
- 1.2k צפיות
-
-
משום מה אני לא יכול לראות סרטים ביוטיוב (התחיל היום באופן פתאומי) אני מקבל את ההודעה הזו : Hello, you either have JavaScript turned off or an old version of Adobe's Flash Player. Get the latest Flash player. התקנתי את הגירסה האחרונה של הנגן פלאש וגם וידאתי שהאפשרויות Java מסומנות תחת Tools >Options הבעיה מופיעה גם בכל מיני אתרים אחרים תודה!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
מחפש תוכנה לפאלם שהופכת אותו לשלט, לכל דבר עם תדרים שאפשר לכוון לכל מיני מכשירים, יש למשהוא מושג איך קוראים לתוכנה שעושה את זה??? תודה!
-
- 1 תגובה
- 578 צפיות
-
-
נגיד שמצאתי אתר עם מדריך מצויין, שכולל תמונות. המדריך בן 20 עמודים בערך, כולם מוצגים לאורך. אני רוצה לשמור את המדריך למחשב, אבל זה לא ריאלי לצלם אתה הכל (רבע עמוד רק יוצא, כך שיוצא כמעט 80 צילומים!). אז אני מחפש תוכנה, שפשוט תיקח את כל המדריך שבאתר על כל העמודים שלו, ופשוט באופן אוטומטי תשמור את כל העמודים לקבצים או קובץ אחד. יש תוכנה כזאת? להעתיק ולהדביק גם לא יעיל, כי יש תמונות. בסופו של דבר אם אין תוכנה כזאת, אז אני אצטרך לעשות את זה ולסדר את התמונות בין הטקסטים אצלי ב-WORD, אבל חבל על הטרחה אם ניתן לבצע אוטומטית.
-
- 1 תגובה
- 473 צפיות
-
-
שלום לכולם. יש לי את הכרטיס HD2900 PRO ויש בו VIVO רציתי לדעת אם בעזרת תוכנה כלשהי אני יכול לכוון להקליט משהו במועד שבו לא אהיה בבית. למשל אני יוצא עכשיו מהבית ורוצה לכוון את התוכנה שתקליט דרך ה VIVO סדרה בעוד שעה בערך. ישנה אפשרות כזו ? תודה רבה לעוזרים .
-
- 1 תגובה
- 475 צפיות
-