תוכנה
נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.
40,194 דיונים בפורום זה
-
-
אני מחפש תוכנה שתדע לפתוח קבצי WINRA מרובים אחד אחרי השנייה ותוכל בסופו של תהליך למחוק את הקבצים ממנה היא פתחה לדוגמא: אני מוריד מספר סרטים כ"א לספריה שונה - התוכנה אמורה להכנס כל פעם לספריה אחרת - ע"י סימון מראש לפתוח את הקבצים ואם היא מצליחה למחוק את הקבצים ממנה היא פתחה . אני יודע שיש תוכנות שעושות את זה בילד אין אל אני לא מכיר תוכנה/ מנהל קבצים שיודע לעשות את זה
-
- 1 תגובה
- 800 צפיות
-
-
אני משחק פיפא 11 דרך התוכנה gameranger , עכשיו כשאני פותח חדר בתוכנה זה מנתק לי את האינטרנט בכל המחשבים בבית. מה לעשות אז ? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
כל כמה דקות קופצת הודעה על המסך ש AVG מצא קוקיס טראקינג. והוא נותן לי שלוש אפשרויות go to file ignore threths add to expections איך מגדירים את AVG שימחוק אותם אוטומאטית ולא יקפיץ לי הודעות ?
-
- 1 תגובה
- 957 צפיות
-
-
ופירמטתי את המחשב, והיה בילבול ואני לא יודע אם בכלל גיביתי את המיילים, אני לא מוצא כלום, איפה זה נשמר? מה אפשר לעשות?
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
יש לי מסנג'ר בווינדואז 7 X64 בזמן האחרון אני חווה מדי פעם ניתוק וכניסה של מישהו אחר מצד אחר כנראה במכוון אבל אין השתלטות על המחשב שלי , אך ורק השתלטות על המסנג'ר ואותי זה מנתק מה שכן החלפתי כמה פעמים ססמאות וזה חוזר על עצמו השאלה אם זה סוס טרוייאני מהמחשב השני שאיתו אני מתכתב היוזר שאני מתכתב מולו במסנג'ר או שזה חשיפה של של המסנג'ר שלי שמישהו במכוון מנתק אותי ומשתלט לי על המחשב עם תכנה מסויימת של פריצות למסנג'ר ? והאם יש מה לעשות נגד זה ? התקנתי היום פיירוול , בתקווה שזה יעזור , למישהו יש קצה חוט , ויכולים לתת לי עצה מה בנוסף אפשר לעשות ? יש לי במחשב אנטיוירוס של AVG והמחשב שלי לא כל כך חשוף לפריצות , נראה לי , או שלא (?) קיצר אודה לכם מאוד לתגובה ...
-
- 1 תגובה
- 947 צפיות
-
-
שלום לכולם עד עכשיו הייתי מעביר בעזרת כבל רגיל (RGB) וידאו מהמחשב (כ.מ מסך GTS 8800) לטלוויזיה 32 אינץ' LCD. תמיד הכל עבר כמו שצריך פתאום ביומיים האחרונים יש תקיעות כל עשר שניות קפיצה גם בוידאו וגם בסאונד. יש לציין שכאשר אני רואה על מסך מלא במחשב הכל עובד תקין. רק כאשר אני מעביר לטלוויזיה. מה עושים?! זה ממש מציק ואי אפשר לראות ככה כלום. תודה
-
- 1 תגובה
- 1k צפיות
-
-
יש לי טלוויזית סמסונג LA32D550 המשמשת כמסך מחשב (DVI-HDMI). ברוב תכני הHD שאני מנגן אני שם לב למין אפקט גוסטינג במסך, בד"כ בסצנות עם תנועה. *אני יודע שזו לא בעייה בכרטיס הגרפי משום שזה קורה עם שני כרטיסי מסך שונים. האם יכול להיות שזו בעיית מקודדים? תודה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 806 צפיות
-
-
שלום, האם ישנה תוכנה לWIN שהופכת תמונה שצולמה במצלמה לסריקה, בדומה לפעולה שמבצעות האפליקציות CamScanner ו Scanner Pro לאייפון? תודה!
-
- 1 תגובה
- 1.4k צפיות
-
-
בחיפוש בגוגל יש אפשרות שמילות החיפוש שהקלדתי בשורת החיפוש יופיעו בעמודי התוצאות ממורקרות בצהוב. איך אני עושה זאת ? תודה רבה.
-
- 1 תגובה
- 792 צפיות
-
-
דווקה קראתי חוקים ולא מוזכר שאסור לבקש באופן חד משמעי ולהפך, דווקה הבנתי שזה המקום X_X
-
- 1 תגובה
- 832 צפיות
-
-
אאוטלוק 2003 כשהתקינו לי את המחשב, הוא הגיע עם חשבון דואר אקסצ'יינג'. דרך לוח בקרה, הגדרתי את הג'ימייל שלי, אבל אני לא מצליח להסיר את האקסצ'יינג', והאאוטלוק לא עולה בכלל. למישהו יש פתרון? כרטיס קול משום מה, כרטיס הקול שלי לא מזוהה, על אף שהוא און-בורד. איך אני מתגבר על העניין הזה?
-
- 1 תגובה
- 858 צפיות
-
-
שלום בעבודה אני עובד עם אאוטלוק 2010 ויש לי תיקיות אישיות שאני לא מעוניין שיגעו לי בהם רציתי לדעת אם יש לי אפשרות לחסום אותם עם סיסמא? תודה רבה לעוזרים
-
- 1 תגובה
- 8.4k צפיות
-
-
-
אהלן, התקנתי ווינדוס 7 מחדש חפני כמה ימים ומאז אני לא מצליח לכתוב בעברית ב-soulseek. זה מופיע בגיבריש. יש לכם מושג למה? תודה
-
- 1 תגובה
- 1.7k צפיות
-
-
יש נגן סרטים שמאפשר הפעלת vsync? עוד דבר. איך אני גורם בVLC שה-aspect ratio תמיד יישאר על הגדרה מסוימת?
-
- 1 תגובה
- 984 צפיות
-
-
היי, קניתי לפטופ של דל (VOSTRO 3450) , עכשיו הוא מגיע עם RADEON 6630. בDevice Manager הוא מראה 2 כרטיסים קיימים - ה6630 והכרטיס המובנה של אינטל. אבל, בdxdiag וגם בcanyourunit הוא אומר שיש לי כרטיס מסך של אינטל (המובנה) בנוסף כל כמה זמן קופצת הודעה בקשר לזה שרכיבים מסויימים לא מקושרים למעבד גרפי או משהו כזה. מה עושים? תודה רבה
-
- 1 תגובה
- 665 צפיות
-
-
כל שאני מדליק את המחשב הווינדוז רושם לי שיש בעייהעם הישום הזה והוא חדל מלפעול, חיפוש במחשב לא העלה שום תוצאהעל היישום הזה. מישהו יודע מהו היישום ואיך אפשר לטפל בבעיה? תודה מראש.
-
- 1 תגובה
- 624 צפיות
-
-
שלום לכולם, אני מורה לתקשורת ועורך סרטי וידאו לבית הספר שלי באמצעות תוכנת פרימייר אולם אתמול שניסיתי לערוך סרט הופיעה לי הודעת השגיאה : Xerces Panic error' והוציאה אותי מהתוכנה...מישהו יכול לעזור??? סוף שנה מתקרב ועליי לערוך סרטוני סוף שנה תודה! מצ"ב תצלום מסך
-
- 1 תגובה
- 690 צפיות
-
-
שלום לכולם קודם יש לי אנטי וירוס + פיירול של Norton 360 V5, עכשיו הפיירול של נורטון כמובן כמו שאמרתי בהתחלה חוסם לי את הכרטיס רשת הוירטואלי שלTunngle, למי שלא הבין Tunngle היא תוכנה שיוצרת כרטיס רשת וירטואלי עם איי פי משלו שאפשר לשחק במשחקי מחשב ברשת באמצעות LAN. יש לציין שהפיירול לא חוסם את התוכנה עצמה של Tunngle אלה רק את הכרטיס רשת שהתוכנה יצרה השם של הכרטיס רשת של המשחק TAP-Win32 Adapter V9.
-
- 1 תגובה
- 885 צפיות
-
-
שלום לכולם עשיתי כרגע SCAN באווירה וקיבלתי תהודעה הזאת. C:\Windows\symbols\ntkrnlmp.pdb\00625D7D36754CBEBA4533BA9A0F3FE22\ntkrnlmp.pd_ [WARNING] The archive header is damaged צריך לחשוש מזה? מזה הקובץ הזה ? מה הוא עושה? עם אפשר טיפה פרטים ועזרה על הקובץ הזה!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-
-
שלום לכם, האם ניתן ליצור קו מפריד בין המועדפים בגוגל כרום? תודה.
-
- 1 תגובה
- 817 צפיות
-
-
שלום עשיתי גיבוי לכונן קשיח חיצוני בוינדוס 7 באמצעות התוכנה "backup and restore" חשבתי שזה מגבה "תמונה" של מערכת הפעלה. האם טעיתי? ואם לא, אז איך אני משחזר את המערכת הפעלה לנקודה שבה שיחזרתי? כי זה נותן לי אופציה רק לשחזור קבצים תודה
-
- 1 תגובה
- 777 צפיות
-
-
-
מחפש תוכנה לאיחוד סרטים, לא קריטי ירידה מהאיכות, רק שתיהיה מהירה וקלה לשימוש. תודה מראש !!
-
- 1 תגובה
- 1.1k צפיות
-