עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. היי, המ"ה שלי זה WIN7 64bits ויש לי את המצלמת רשת הבאה: http://www.zap.co.il/model.aspx?modelid=741794 אין לה דרייבר שהגיע איתה וגם לא מצאתי באתר של מיקרוסופט (רק plug & play) והwindows movie maker עושה לי בעיות עם ההקלטה: א. האיכות של התמונה מזעזעת אבל לא על זה רציתי לשאול. ב. הוא לא משתמש במיקרופון של המצלמה למרות שזה מוגדר במערכת שלי. ניסיתי גם עם מיקרופון של הלוגיטק G35 שלי אבל עדיין לא נקלט. בהתחשב בזה, אני אשמח אם תעזרו לי לפתור את התקלות (בסקייפ רואים טוב יותר) או המלצה על תוכנת יצירת סרטים אחרת. תודה מראש, Zinger777.

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  2. Started by doker,

יש לי שני מחשבים ברשת אני צריך תוכנה שבשעות שאני אגדיר לה תבדוק אילו קבצים השתנו בתיקייה אחת ותשנה אותם בתיקייה השנייה ברשת. אם אפשר שהיא תבצע העתקה יותר מקיפה כל כמה ימים זה גם יהיה טוב תודה על העזרה

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  3. Started by dimago,

רק רציתי לעזור, אבל הבנתי מהר את רוח הדברים. אין סיבה לשקר, ולא משעמם לי. כבר פרסמתי את האתר הזה וקיבלתי פידבקים מאוד חיוביים. אני מקבל כול כמה חודשים לאימייל שלי מבצע אחר, הם באמת אחד האתרים הזולים בארה"ב. אגב אני גר כאן שטיות, ההפסד כולו שלכם.

• 1 תגובה
    • 812 צפיות
  4. שלום לכולם, הגעתי לכאן לאחר שלא מצאתי את התשובה באתרים אחרים, מקווה שכאן תימצא התשובה. העניין הוא כזה- לפני שנה וחצי התקינו לי cs4 על המחשב הביתי, כעת יש לי אפשרות לשדרג בחינם לcs5.5 עם דיסק התקנה מהעבודה (אני עובדת במלכ"ר), כמובן שיש לי בבית 64 bit, הבעיה היא שהבנתי שבאפטר אפקטס, תוכנה שבה אני משתמשת הרבה (חוץ ממנה גם פוטושופ ופרימייר) לא ניתן לפתוח קובץ שנוצר בcs5.5 במחשב אחר עם cs4 השאלה שלי היא האם ניתן פשוט להתקין בנוסף לcs4 את 5.5 או שזה מתכון לצרות? נ.ב. גם ככה ההתקנה של cs4 אצלי בעייתית, העכבר מופיע תמיד כריבוע שחור גדול עם שלושה חיצים, לא ניתן לשנות אטריביוטים שונים בקבצים לאחר שיצרתי אותם (אורך קומפוזיציה, שם וכד') נאמר לי להוריד דרייבר חדש לכרטיס מסך (radeo…

• 1 תגובה
    • 807 צפיות
  5. שלום ולילה טוב, החלפתי את המערכת ההפעלה לוינדוס 7. הכל רץ יפה ומהר, אבל כשאני מפעיל משחקים מסויימים הכל נהיה ממש איטי עם מלא תקיעות במשחק. זה לא היה לי ככה בעבר עם הוינדוס הקודם. כאילו משהו לא תקין או חסר.. מה אפשר לעשות. תודה רבה.. המחשב בן 4 שנים מעבד E8400 , כרטיס מסך HD4870 ,ספק של קרוסייר 750 , לוח אם P5Q , זיכרונות של OCZ 4 GB .

6. Started by shaithebest,

עזרה דחופה בבקשה: לא מצליח לפתוח את כל התוכניות במחשב אפילו לעשות שחזור מערכת לכל התוכניות נעשה סיומת LNK ונפתח חלון של הורדות. לא יודע מה זה אומר. בבקשה בבקשה מה עושים?

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  7. שלום וברכה, אני רוצה להכין קטע וידאו, אני צריך תוכנה שאפשר לשלב בה וידאו/תמונות ומנגינות. איזה תוכנה מומלצת? (חשוב שתהייה ידידותית)

• 1 תגובה
    • 825 צפיות
  8. Started by omri_ro,

סימנתי שיפתח לי את הבוקמרקס בטאב חדש אבל הוא עדיין פותח אותם בטאב הנוכחי(לחיצה על הכפתור האמצעי בעכבר פותחת אותם בטאב חדש) אני רוצה ההפך. האם צריך לסמן עוד משהו איפשהו? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 870 צפיות
  9. Started by snirf,

אני משתמש בתוכנה total video converter, המרתי מFLV לXVID AVI והקובץ גדל מ-350 MB ל-850 MB שזה המון!! איך אני שומר על הגדול הקיים? בלי שהקובץ ייגדל בצורה כזאת משמעותית אולי פורמט אחר של AVI? מצורף צילום מסך של האופציות-

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  10. Started by dor12,

שלום אני נתקל בבעיה מעצבנת כבר אני רואה סרטים ביוטיוב וגם באתרים אחרים של צבעים לא נכונים כאילו התמונה ב 3D כזה גם יש פס ירוק קבוע בחלק העליון של התמונה . זה קורה לי רק בדפדפן כרום , מה יכולה להיות הבעיה? [attachment deleted by admin]

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  11. Started by smack,

שלום לכולם , היום בסריקה באווירה לא נמצאו וירוסים אך נמצא היידן אובג'קט - לפי ההסבר שלהם לא בדיוק מדובר בוירוס והוצאתי אותו . ביצעתי לאחר מכן עוד כמה בדיקות נוספות והוא ממשיך כל הזמן למצוא את אותו היידן אובג'קט יש סיבה לדאוג ?? Tnx

• 1 תגובה
    • 711 צפיות
  12. Started by shimronfio,

היי, האם יש תוכנה כמו core-temp שמחשבת את סה"כ כמות צריכת החשמל של המחשב והמסך?

• 1 תגובה
    • 860 צפיות
  13. יש לי: לוח אם - MSI P67A-GD53 B3 P67 CHIPSET רמקולים - Creative Inspire T6060 5.1 התקנתי דרייבר לכרטיס הקול Realtek HD ושמתי לב שישנה לשונית "default format" שבה ניתן לשנות תדירויות ואת מספר הביטים. כרגע זה מוגדר על 24 ביט, 48000 הרץ. יש אפשרות לרדת ל16 ביט ולתחום דיי נרחב של תדרויות (נע בין 44.1 ל192 KHZ) או להשאר על 24 ביט ולהעלות תדירות ל96 KHZ או ל192 KHZ. מה בעצם הביטים והתדרויות האלה מסמנים? אם אני מעלה או מוריד אותם איכות הסאונד שלי משתנה? שינוי של משהו שם עלול ליצור עומס על רכיב כל שהוא\לקצר את זמן החיים שלו? נ.ב אני מוסיף תמונה במידה והשאלה לא הייתה ברורה

• 1 תגובה
    • 728 צפיות
  14. Started by liatlala,

הורדתי משחק ל XBOXואני צורבת בתוכנת ImgBurn הצריבה עברה תקין אבל לא ניתן לשחק ואז שמתי לב שיש קובץ README מצורף לקובץ במחשב שרשום כך: This disc contains a "UDF" file system and requires an operating system that supports the ISO-13346 "UDF" file system specification מה זה אומר ? אני מקוה שאני בפורום הנכון עם לא תפנו אותי בבקשה אליו תודה רבה

• 1 תגובה
    • 844 צפיות
  15. Started by aviv012,

שלום לכולם אני חדש פה ואני ישמח לעזרה קטנה קודם כל לפנ שאני מתחיל יש לי windows xp שאני מעלה את המחשב ובחר את החלון קובצת לי הודעת שגיאה msvcr71.dll שהוא חסר ואין כלום חוץ מההודעה וגם על safe mode אותו דבר אבל השתמשתי באיזה תוכנה Hirens BootCD וה windows עלה החלפתי את הקובץ החסר ועדיין יש את אותו בעיה. התקשרתי לתכני והוא אמר שיש יותר מ- 100 גרסאות לקובץ עכשיו איך אני יודע מה אני צריך ומה לעשות? תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  16. בצעתי את היצוא מפיירפוקס וייבוא לאקספלורר וכל שמות המועדפים יצאו בג'יפריש איך ניתן לבצע באופן תקין?

• 1 תגובה
    • 678 צפיות
  17. Started by moffa_hair,

אני מחפש תוכנה או דרך ליצור תיקייה שתהיה משותפת לשני מחשבים או יותר בתוך הרשת הביתית שלי. ככה שהמידע באותה תיקייה יהיה בכל אחד מהמחשבים (למקרה שאחד מהם יקרוס) ובנוסף שיהיה כל הזמן סמכרון בינהם (מבלי שאני יצטרך לעשות את זה ידני) יש למישהו המלצה? תודה

• 1 תגובה
    • 813 צפיות
  18. Started by avive,

שבוע טוב, התקנתי את התוכנה ושיניתי את ההגדרות לפי מה שכתוב במדריךhttp://www.dtown.co.il/articles/859.htm)l) והקבצים מופיעים לי בקונסולה אך כשאני לוחץ להפעיל אותם מופיע לי מסך שחור ולא משנה אם אני מנסה להפעיל תמונות , סרטים קצרים או סרטי HD. מישהו נתקל בבעיה?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  19. Started by yabra,

התקנתי את הboxee החדש שלי הכל טוב ויפה אבל משום מה אני לא מצליחה לשלוף קבצים מהמחשב שלי אני בכלל לא מצליחה לתקשר בינהם מישהו יכול לעזור לי?

• 1 תגובה
    • 1.6k צפיות
  20. שלום רב מערכת הפעלה חלונות 7 64 ביט. מבקש המלצה לתוכנה חינמית טובה שביכולתה לאחד מספר קבצי וידאו לקובץ אחד. (קבצים מאותה איכות שמע וקול). אם אין חינמית ראוייה, אשמח להמלצה על אחת בתשלום. תודה

21. יש תוכנה שמוסיפה אקו?

• 1 תגובה
    • 704 צפיות
  22. שלום לכולם יש לי בעייה בדפדפן שאני נכנס אליו המרחק התצוגה מרוחק, וקטן.... עכשיו תמיד שאני מקריב את התצוגה בעזרת לחיצה על מקש CTRL ועל מקש + , הבעיה היא שאני צריך לעשות את זה ידנית כל פעם בכל אתר אחר שאני גולש אליו, גם כאשר אני מוחק קבצי קוקיז המרחק התצוגה חוזר לרגיל (לקטן) ... זה פשוט מאיק ומעצבן.... יש דרך בהגדרות של הדפדפן להגדיר את המרחק שמתאים לי אישית מבלי שהוא ישתנה בכל פעם, ושהוא יהיה מוגדר לכל האתרים מבלי להגדיל את התצוגה ידנית בכל אתר ואתר ?? תודה לכל העוזרים

• 1 תגובה
    • 951 צפיות
  23. Started by avive,

מדובר בקבצי ווידאו שהוקלטו מהאינטרנט והתוכנה שלהם נעלמה לי בזמן הפירמוט, מישהו יודע באיזה תוכנה אפשר לנגן אותם?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  24. Started by zivgev,

שלום, האם מישהו יודע האם ניתן לבצע קריעת תרגום מסרט עם תרגום מובנה? (קובץ AVI עם תרגום מובנה)... תודה מראש.

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  25. Started by surve1020,

התוכנה היחידה במחשב, אני לוחץ על האייקון, או דרך "התחל" ופשוט הדפדפן לא עולה עד שאני לא עושה ריסטרט וגם אז זה לא תמיד עובד

• 1 תגובה
    • 774 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.