עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. הכותרת ממש לא מובנת אני יודע.. אני רוצה לשנות מידע מסויים (לדוגמא אלבום, או סגנון), של כמות גדולה של קבצי MP3 במכה... יש את האפשרות הזאת בתוך המדיה פלייר10, אבל היא אף פעם לא עובדת כמו שצריך... אני צריך תוכנה כמה שיותר קלילה וכמה שיותר מוצלחת. תודה (:

• 2 תגובות
    • 610 צפיות
  2. Started by HeaT-SinK,

עד כה השתמשתי באימיול הרגיל מהאתר הרשימי ההורדות נעשו באופן נורמלי (עד כמה שאני מכיר כי זה האימיול היחיד שהיה לי) גם אם הייתי מפסיק את האימיול ומתחבר מחדש חזרה - המקורות היו נאספים מהר וההורודה הייתה הולכת חלקה למדי החלטתי לשדרג אותו כדי להוריד יותר מהר או לראות פחות תפיסת משאבים. 2 הדברים לא קרו. זלילת המשאבים נמשכת אבל ניחא. ההורדות בכלל לא מתחילות עם האימיול הזה. אני הבנתי שזה מוד יותר מהיר וההורדות מתחילות אצלו במהירות - מה שלא קורה אצלי רציתי לשאול אותכם אולי הבעיה היא בקינפוג של התוכנה (אני לא רוצה לחזור כ"כ מהר לאימיול הרשמי והרגיל עוד לפני שלא ניסיתי את כל האפשרויות לפתרון של הבעיה). אולי איזושהי אופציה לא מסומנת לי או משהו כזה. יש רעיונות ? (הפורטים פתוחים - מתחב…

• 0 תגובות
    • 547 צפיות
  3. כמו שכתבתי בכותרת. הכי חשוב לי מהתוכנה שתהיה קלילה מבחינת צריכת המשאבים ושתתמוך ברוב (אם לא בכל) הפורמטים של התמונות. בנוסף, אני מעוניין בתוכנה פשוטה לעיצוב (בסגנון Paint Shop Pro אבל קלילה יותר בצריכת המשאבי מערכת) ועריכת תמונות. תודה מראש לכולם

4. Started by bugosdckh,

יש לי בעיה במוניטור בפרמייר 1.5 כאשר אני רואה סרט דרכו לאחר חמש דקות הוא מפסיק אוטומטי האם יש דרך הפסיק זאת? דבר נוסף האם מישהו יודע איך אפשר לראות על מסך שלם? תודה

• 0 תגובות
    • 535 צפיות
  5. Started by BURTON,

יש לי DVD קורא כתוביות בעברית, מה שאומר שאני לא צריך לעשות קידוד של הסרט בייחד עם הכתוביות אלא מספיק לשים אותם כמו שהם בדיסק. השאלה היא האם צריך לשים אותם בתקייה מסויימת או לקרוא להם בשם מסויים או להעביר אותם לפורמט מסויים כדי שה-DVD יוכל לקרוא אותם? הדגם הוא TOSHIBA SD-350E

• 2 תגובות
    • 656 צפיות
  6. Started by TermiNal,

שלום לכולם.. אז ככה יש לי בעיה עם סייגיט... שמתי לב בזמן האחרון שהוא לא עולה עם המחשב למרות שמסומן אצלו בהגדרות לעלות בכל סטרטאפ.. ומאוד מעצבבן כל הפעלה להפעיל אותו מאשר שהוא יעלה לבד... אגב פעם הוא היה עולה בהתחלה מה עושים? ניסיתי כבר להוריד את ה"וי" מהאופציה שיעלה כל הפעלה ולאשר את זה ואז להיכנס שוב ולסמן את האופציה שהוא כן יעלה וזה לא עזר.. אז בבקשה תעזרו לי.. תודה רבה רבה רבה

7. Started by tnt studios,

שאלה לי אליכם: יש לי BOOTABLE DISK ועליו יש כבר תוכנה שאיתה אני יכול להפעיל את המחשב (Spinrite 6 אם זה מענין מישהו). עכשיו השאלה היא האם אני יכול לצרוב על אותו דיסקCD תוכנה BOOTABLE אחרת (MEMTEST86)? האם אני יכול שיהיה לי BOOTABLE CD אחד ועליו 2 תוכנות הפעלה (SPINRITE וMEMTEST86) והוא יפעל, ואני יוכל לבחור איזה להפעיל? תודה

• 10 תגובות
    • 1k צפיות
  8. Started by Shadowman,

היי, צריך המלצה לתוכנה אם יש בכלל דבר כדה שנועלת כונן שלם.

• 1 תגובה
    • 1.3k צפיות
  9. Started by idoleff,

שלום, לפני כמה ימים התחילה לי בעיה עם האקספלורר... כשאני מנסה למלא תיבות טקסט זה כותב לי סימנים מוזרים במקום אותיות... משהו כזה: ??ך ???? ? יח?ט? י?א אב? ך?? מישהו יודע מה לעשות? (חוץ מלעבור לפיירפוקס... אני כבר עברתי... אח שלי לא מסוגל...)

• 3 תגובות
    • 545 צפיות
  10. MSN לא מתחבר לכם? מקבלים הודעת שגיאה? ואולי שליחת הקבצים אצלכם איטית? "WLMServers, למי שלא מכיר, היא תוכנה קטנה שמאפשרת לכם לצפות בכל השרתים הזמינים שהמסנג'ר יכול להתחבר אליהם. במקרה בו אתם מנסים להתחבר בצורה רגילה ונתקלים בהודעת שגיאת התחברות לשרת, תוכלו להכנס לתוכנה, לצפות במבחר שרתים פעילים מהעולם ולבחור שרת התחברות חדש. באפשרותכם לראות גם את זמן התגובה של כל שרת התחברות ולבחור שרת מהיר יותר במידה וקצב שליחת ההודעות או העברת הקבצים מאד איטי. בעקרון תוכנת המסנג'ר שמותקנת אצלכם במחשב אמורה לבצע את פעולת בחירת השרת הטוב ביותר באופן אוטומטי, אך תמיד טוב שיש תוכנה נוספת לגיבוי." להורדה: http://www.tipo.co.il/getiposet.asp?file_id=153&path=tools/ לא צריך להיות חכם גדול …

• 3 תגובות
    • 1.1k צפיות
  11. Started by jambo7,

ישנם ברשת תוכנות חינמיות לאופטומיזציה של הזיכרון ז"א הם מפנים מקום בזיכרון ram , אני רוה לדעת מה דעתכם בעיניין האם התוכנות האלה באמת עושות את העבודה. ועל איזה תוכנה חינמית אתם ממליצים. תודה

• 6 תגובות
    • 571 צפיות
  12. יש ברשותי כמה סרטי דיוידי של הופעות ואני רוצה להוציא מהם את הקובץ סאונד בלבד ולהפריד אותו מהסרט על מנת שאני יוכל לשמוע אותם בנגן MP3 שלי.... ולכך אני צריך לדעת אם זה אפשרי? ואם איזה תוכנה אני עושה את זה ? ואיך ???

• 3 תגובות
    • 706 צפיות
  13. שלום לכולם יש לי אי מייל בקווי זהב... ואני רוצה לעשות ככה שאוכל לבדוק אותו ב outlook express במקום להכנס לאתר של קווי זהב כל הזמן למישהו אולי יש מושג מה אני כותב ב incoming mail pop3 וב outgoing mail smtp ?

• 2 תגובות
    • 2.2k צפיות
  14. Started by x-pac,

המעבד עובד על 100 אחוז ואני לא עושה כלום [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 539 צפיות
  15. Started by slimshady21,

היי מה המצב. אז נכון כשמוחקים איזו תוכנה, ועושים לה Uninstall , זה אף פעם לא מוחק ממש את כל הקבצים שלה, ותמיד נשארים קבצים בעיקר ברג'יסטרי ותיקיות של הוינדוס. אז תמיד אחרי שאני מסיר תוכנה אני עושה חיפוש ומסיר קבצים עם השם שלה. אבל יש לי שאלה- אם אני מוצא בחיפוש קובץ עם השם שלה אבל שנמצא בתיקייה של הוינדוס, אז אני יכול למחוק אותו בבטחה? זה לא יכול להזיק או משהו? כי אני מפחד להתעסק עם הקבצים האלה. למשל הסרתי עכשיו את Spy Sweeper ובחיפוש מצאתי שני קבצים שלה בתיקייה: C:\WINDOWS\Prefetch כדאי למחוק אותם?

• 11 תגובות
    • 3.7k צפיות
  16. Started by Frozen-Ice,

תשמעו לאחרונה שאני מתחבר לרוב השרתים באימיול .אחרי ההתחברות אני רואה הודעה זאת והאימיול לא מוריד כלום מה לעשות ?

• 4 תגובות
    • 497 צפיות
  17. Started by Satlan,

שלום יש לי סרטון של 9 דקות ויש בו שני שירים .. עכשיו איך אני "קורע" מהסרט את השיר הראשון ? איך שהוא להקליט את זה.. בתודה מראש

• 4 תגובות
    • 534 צפיות
  18. Started by ATS,

שלום, יש לי מחשב חדש עם מעבד 3 ג'יגה 64 ביט וזיכרון של 1 ג'יגה קינגסטון הארד דיסק של מקסטור SATA וכרטיס מסך של ATI RADEON 9200SE לוח אם אסוס תואם. הבעייה היא שאני מנסה להתקין ווינדוס 64 ביט ההתקנה עוברת חלק אני לא שוכח בתחילת ההתקנה ללחוץ F6 ולהוסיף התקן 64 ביט אבל לאחר שההתקנה מושלמת כשאני רואה את הלוגו של הווינדוס בזמן הטעינה המחשב עושה לי רסטרט........לא מבין מה הבעייה אשמח לעזרה תודה

• 4 תגובות
    • 623 צפיות
  19. Started by nnati,

האם המערכת דורשת דריבר מיוחד לכרטיס רשת ? מותק אצלי במחשב מספר מערכות הפעלה IMAGE ורק במערכת זו האינרנט לא עובד... נתי

20. Started by nore0,

יש לי את זה ב-C:\Program Files\Creative מה זה זה לא איזה ווירוס אני מקווה

• 1 תגובה
    • 878 צפיות
  21. Started by Frozen-Ice,

כותרת (לא מצאתי ב GOOGLE) תודה

• 0 תגובות
    • 435 צפיות
  22. Started by stone cold,

בניתי גלריה לעסק של אחי -הגלריה פה- http://www.thored.be/nir/index.html וחוץ מיזה שאני צריך להקטין תכובד של התמונות מה לדעתכם צריך לשפר? רק תיזכרו שזה גלריה ולא האתר אז אני רוצה שזה ישאר פשוט

• 7 תגובות
    • 784 צפיות
  23. Started by yehielio,

שורת adress bar לא מופיעה למרות שבקליק ימני על העכבר אני רואה סימן V ליד address bar? תודה

• 1 תגובה
    • 640 צפיות
  24. Started by IdobI,

שלום רב, אחרי שבטיפשותי הרבה שיחקתי בפונט Arial...אני נתקל בבעיה מעצבנת למדי בצפיה באתרים ב IE. אתרים מסוימים בעברית (והבעיה היא רק בעברית) מציגים במקום Arial פונטים אחרים. הבעיה נמצאת רק באתרים שנכתבו כך שניתן לצפות בהם בכמה פונטים, לדומגא הפורום הזה, שמאפשר: "font-family: verdana, arial, sans-serif" נראה כאילו IE מסתכל על הפונט הראשון ברשימה - במקרה הר"מ Verdana שלא תואם לעברית, ונותן את הפונט האוטומאטי בעברית, במקום לעבור לבא - Arial. אתרים שכתובים כך שניתן לצפות רק ב Arial מוצגים כראוי. איפסתי את כל ההגדרות של IE, מחקתי והתקנתי מחדש את Arial - אבל שום דבר לא עוזר. האם מישהו נתקל אי פעם בתופעה ויכול לעזור? מצורפת תמונה מהפורום הזה, להדגמה. הרבה תודה מראש! [attachment d…

• 0 תגובות
    • 625 צפיות
  25. Started by elad the master,

כשאני מנסה להוריד הורדות ישירות דרך לינקים..זה מוריד ופותח אותם בלי לשאול אותי איפה אני רוצה לשמור אותם... מה הבעיה ?

• 4 תגובות
    • 536 צפיות

דיונים חדשים בפורומים