עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by blork1,

יש לי בעיה אני רוצה להעביר את האתר הזה ל-PHP/ <צונזר> ואני מחפש תוכנה מישהו יכול להביא לי תתוכנה?או שיכול לעזור לי להעביר את האתר ל-PHP הוא יקבל תמורה אם יש לו אתר..הוא יקבל פירסום באתר שלי הוא נצפה מאוד יש לו כמעט 100000 צפיות בתוך חצי שנה צפיות אמיתיות ולא כאלה שעושים על כל רענן..תוכלו לקבל סטטיסטיקות למי שרוצה..תודה

2. עשיתי גיבוי למחיצה אחת הראשית. את קובת הגיבוי 1.3GB שמרתי ל הארדיסק אחר. כשבאתי להפעיל את הגיבוי עם דיסקט הפעלה של Ghost אז אני רואה את כל הקבצים והתקיות מלבד אותו קובץ גיבוי. מה קרה? כשאני מנסה לשחזר דרך הנורטון אז אני מוצא כמובן את הקובץ, אבל כשני מנסה לבחור את מקום השיחזור (מטרה) הוא לא נותן לי לבחור מחיצה אחת אלא מחייב אותי לבחור את כל כונן C. למה? הערות: א) פרטים טכניים: 2 הארדיסיקים. הראשון מחולק ל-6GB ו- 70GB השני - מלא שניהם NTFS ב) כשהפעלתי את המחשב עם דיסקט הפעלה של WIN98 אז אמר לי שהוא לא מזהה את כונן C ואוי בגלל וירוסים או שהפרטישן לא מוגדר. אבל אין לי וירוסים והפרטישין מוגדר כי עובדה שהWINXP שלי פועל תקין.

• 2 תגובות
    • 791 צפיות
  3. וואי זה היה לפני מלא זמן !!! עוד שידעתי כל מיני פקודות בווינדוס XP שרושמים בדוס בכל אופן חסמתי גישה לתיקיה עם איזו פקודה בדוס שמכניסים עם סיסמא וכ'ו קיצר חסמתי גישה התיקיה ננעלה ולא היה אפשר להיכנס אליה מאז, בלי סיסמא עם סיסמא הגישה חסומה למשתמש ! ( היא ריקה זה לא כזה משנה אבל בכל זאת ) מי שעשה MCSE בטוח יודע את זה ... בדוק! וגם מי שלא (כמוני וסתם מתעניין בווינדוס כמובן ) קיצר אם למישהו יש מושג תודה...

• 2 תגובות
    • 968 צפיות
  4. Started by blork1,

מישהו יכול להביא לי קישור להורדת פלאש בעברית? אני רוצה ליהיות מעצב באתר הזה http://mygoldstar.ios.st

• 1 תגובה
    • 624 צפיות
  5. Started by T-Flash,

שלום הנה כמה רקעים שעשיתי היום... תגיבו, תעירו, במידה ויש צורך- ערכו... פעם ראישונה אני עושה רקעים :xyxthumbs:

• 12 תגובות
    • 1.5k צפיות
  6. Started by יונדב,

שלום. יש לי מחשב נייד מסוג: ibm thinkpad r40e איך אני מפעיל/מכבה/שולט על הבלוטוס שלו?

• 3 תגובות
    • 759 צפיות
  7. Started by גוגומגוג,

שלום במחזב הקודם שלי היה לי כרטיס TV מסוג FLYVIDEO אך שהחלפתי מחשב לפני כשנה ועברתי איתו לXP לא מצאתי דרייבר לכרטיס טלוויזיה עכשיו אני רוצה להשתמש בו ואני מנסה למצוא בשבילו דרייבר , אך ללא הצלחה!!! הגיוני שאין לו דרייבר לXP ? לא נישמע לי הגיוני .... תוכלו לעזור לי למצוא בשבילו דרייבר ? תודה רבה מצורפת תמונה של הכרטיס.... [attachment deleted by admin]

8. שלום לכולם - בעיה דחופה! יש לי בעיה שאני לא מצליח להתגבר עליה - בכל פעם שאני נכנס במחשב לתיקייה המכילה קבצי סרטים בסיומות avi mpeg וכדומה, האקספלור מודיע לי: ש"כדי לסייע לי בהגנה על המחשב, windows סגר תוכנית זו". בהתחלה חשבתי שמדובר בוירוס כלשהו, אבל לפי קספרסקי ו-avg לא התגלה שום דבר (לפחות הם לא זיהו שום דבר). נ.ב. היה לי נגן של jet audio במחשב והיום הסרתי אותו... אולי זה קשור לעניין. תודה לכל העוזרים.

9. אם אני רוצה לחבר כמה קבצי VOB במשקל 1 GB לסרט אחד ארוך, איזה תוכנה אני צריך? תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 691 צפיות
  10. המקרה : שימוש בפורמט SVCD ב DVDLAB PRO ע"מ להכניס מס' דיסקים לדיסק די וי די אחד הבעיה : בזמן ששמים את קובץ ה MPEG אתה נדרש להפוך את הווידאו והסאונד ל 2 סטרימים נפרדים והסאונד חייב באיכות של 48K בקובץ MPA בזמן שנותנים לו את ה Audio Transcode שיהפוך אותו (את ה Sream )ל 48K הוא נתקע באמצע ונותן את הבעיה הזאת : Transcodetest MFC Application error חיפוש בגוגל לא מניב תוצאות עם פתרונות אז אני שואל כאן תודה... אגב הסאונד במקור לא פגום בדקתי מס' פעמים עם קבצים אחרים .... ולא עובד חשבתי אולי על תוכנה שתמיר לי בנפרד אם מישהו יודע אולי איך ניתן להמיר רצף סאונד של SVCD ל 48K ?

• 0 תגובות
    • 502 צפיות
  11. Started by emailaya,

היום שוחררה גירסה 1.6.5 של הימאליה הגירסה החדשה כוללת: * בדיקה אוטומטית של כל חשבונות הדואר (שליחת מכתב עצמי) * המשתמש יכול לבחור מה יכיל ה SMS בעת קבלת מכתב חדש * גישה מהירה לנספחים של מכתב, במסך הראשי * המשתמש יכול לבחור את צבע פס הבחירה של מכתבים * ריענון מכתבים מהשרת, גם לשרת מסויים אחד * בחירת קובץ קול להערת לוח שנה * הגירסה הבאה 2.0.0 מלאה בהפתעות! * תיקוני באגים הסיבה ששוחררה גירסה אמצעית עכשיו זה מכיוון שהתחלתי לאסוף רעיונות לגירסה 2.0.0 שתהיה הבאה בתור. במידה ולמישהו יש רעיונות לתוכנה, אשמח לשמוע על כך גירסה עברית: http://www.emailaya.co.il גירסה אנגלית: www.emailaya.com משהו נחמד: http://emailaya.smsli.co.il

• 0 תגובות
    • 509 צפיות
  12. Started by RammsteiN,

המסנג'ר לא נותן לי לשלוח קבצים לאנשים וטוען ככה:The file you attempted to send has been detected as potentially unsafe and was not sent.

• 3 תגובות
    • 575 צפיות
  13. התקנתי נרו 7 והוא הוסיף לי תקייה חדשה ב"מחשב שלי" שנקראת nero scout. יש דרך להעיף את החרא הזה?

• 0 תגובות
    • 601 צפיות
  14. אני צריך תוכנה שיכולה להקליט קבצי מוזיקה! ויכולה להשמיע קטע מוקלט תוך כדי הקלטה נוספת ותחבר את שני הקטעים.

• 1 תגובה
    • 506 צפיות
  15. כאשר אני מפעיל תמחשב והמחשב נכנס למערכת הפעלה אז הוא מתחיל לעלות את כל התוכנית אז נפתח לי חלון שהוא מתכונן להתקנה ואני לא יודע של מה זה וזה מפריע למחשב לעלות!! משהו יודע למה זה??? או איך מעיפים את ההתקנה הזאת? תודה מראש

• 2 תגובות
    • 506 צפיות
  16. הי! חזרתי קצת ל-3dsmax אחרי הרבה זמן ויש לי איזו בעיה קטנה. בעיקרון אני מנסה לבנות סצינה בחלל שיהיה לי רקע של כוכבים מאחור אבל כשאני מרנדר דרך ה- Camera ולא דרך ה- Prespective הוא לא מראה את הכוכבים. הצלחתי להוסיף רקע של כוכבים מתמונה אלב אז התמונה מוחקת את כל האובייקטים בסצנה. אשמח אם תוכלו לעזור לי

• 8 תגובות
    • 1k צפיות
  17. Started by robo11,

יש לי i mate jam שמתחבר למחשב שלי רק בפרופיל אורח ואני לא מצליח לסנכרן אותו מול המחשב שלי ניסית לעשות את כל מה שאני יודע וכלום הצילו ...

• 1 תגובה
    • 635 צפיות
  18. Started by elad2k,

שלום חברים. צצה לי בעיה בזיהוי ה HUB USB של המסך שלי - iiyama 454pro החומרה מופיעה כ unknown device ואני לא מצליח למצוא דרייבר מתאים. הבעיה בערך חודש אך רק היום שמתי לב אליה (מצלמה שמחוברת למסך לא מזוהה בווינדוס) יש למישהו מושג איך אני פותר את הבעיה? הכבל שבין ה HUB למחשב תקין אגב. תודה אלעד.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  19. Started by n.L,

שלום, יש לי כרטיס טלוויזיה מסוג AverTV GO 007 FM plus. יש לי את כל הכבלים, אני פשוט צריך תוכנה שיהיה אפשר לשנות את הפורמט מ- SVIDEO ל VIDEO רגיל.. בתודה מראש, נדב!

• 5 תגובות
    • 610 צפיות
  20. Started by hck,

שלום! אני מחפש תכנה שיכולה לחבר מספר קטעי וידאו בקלות. אם אפשר אז אני מעדיף שהתוכנה תוכל לחבר מספר רק של סוגי קידוד שונים (avi, mpeg וכ"ו) אני מעדיף המלצה של מישהו שהשתמש בתוכנה כזו ויכל לומר לי שהיא קלה לשימוש (היא לא בשבילי... )

• 0 תגובות
    • 822 צפיות
  21. Started by _יוסי_,

שלום רב, אני מחפש בנרות תוכנה שתוכל לשדר וידאו, כדי שבמחשב שני ברשת אוכל לצפות בוידאו על-גבי IP. אם מישהו מכיר תוכנה כזו, אשמח לשמוע... יש עדיפות לתוכנת קוד-פתוח או חינמית, אבל גם תוכנות בתשלום יתקבלו בברכה 10X

• 9 תגובות
    • 1.1k צפיות
  22. Started by danielel1,

ב- GHOST 10 בניגוד ל-GHOST 2003 כשצורבים לדיסק או DVD הוא לא BOOTABLE. השיטה להעלות מחשב דפוק היא בעזרת NORTON RECOVERY DISK של גרסת 2006. איך אני יוצר דיסק RECOVERY בעזרת NORTON SYSTEMWORKS PREMIER 2006?

• 0 תגובות
    • 654 צפיות
  23. שלום לכולם, תוכנת ה-NERO7 שלי הפסיקה לעבוד כאשר הודעת השגיאה הזו מופיעיה כל הזמן עם בעייה בקובץ NMIndexStoreSvr.exe. הבעייה מופיעה במיוחד בעת נסיון להוספת סרט לצריבה. מישהו מכיר את הבעייה ויכול לעזור לי בדחיפות? האם זה קשור בווירוס כלשהו? בבקשה עזרו. [attachment deleted by admin]

• 2 תגובות
    • 1.7k צפיות
  24. הלבן הוא תכלת וכל הצבעים בסטיה. איפה מכונים את זה.?

• 1 תגובה
    • 723 צפיות
  25. Started by Doctor Robert,

שלום, ברשותי המדפסת HP 920c. שאני מדפיס תמונות דרך האופיס, בדרך כלל הן יוצאות מתושתשות ולא חדות, לעומת זאת שאני מדפיס את הדף בדיקה של המדפסת (שגם שם יש תמונה) היא יוצאת חלקה חדה ויפה, לכן אני מניח שהמדפסת יכולה יותר וכי האופיס לא מדפיס על DPI מירבי בשביל דפים שלכאורה מוגדרים להדפסת טקסט. ה-DPI המירבי של המדפסת שלי הוא 2400x1200, כיצד אני יכול לנצל את כולו בעת הדפסה בעזרת האופיס? (בהנחה שה-Office לא מוגדר להדפיס על DPI מירבי.). תודה.

• 2 תגובות
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים