עבור לתוכן

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. Started by exodia,

שאני משחק משחקים ויורה ועוזב אאת העכבר הוא ממשיך לירות לי או נגיד שאני בא לסובב את העכבר והוא לא מסתובב ..זה לא בעיה בעכבר כי ניסיתי להחליף עכברים ניראה לי שהבעיה במחשב..מה עושים?

• 1 תגובה
    • 467 צפיות
  2. Started by MATOK,

אני מנסה למצוא תוכנה שנועלת את מקשים,בעיקר את מקשי ה-windows. תודה לעוזרים. עריכה: מצאתי תוכנה שנקראת I HATE THIS KEY . אפשר לנעול תודה.

• 0 תגובות
    • 616 צפיות
  3. Started by נ,

שלום. כהרגלי ניסיתי להתחבר לשרת razorback 2.0 באימיול הפרד העקשן ואחרי 2 ניסיונות השרת נפח את נשמתו ונעלם מרשימת השרתים. ניסיתי להוריד רשימת שרתים חדשה דרך הלינק באימיול (http://ed2k.2x4u.de/index.html) אך לא היה זכר ל-razorback 2.0. לא אמרתי נואש וניסיתי להוסיף אותו דרך הIP וגם כאן נחלתי כישלון עצום כשהאימיול התנהג כאילו הוא בכלל לא מבין מה זה 195.245.244.243:4661 (זה razorback 2.0 חתיכת פרד!). וכעת אני תקועה בלי שרת ומבקשת את עזרכתם האדיבה. איך אני מחזירה את השרת? תודה ותודה!

• 7 תגובות
    • 992 צפיות
  4. Started by avi.hagit,

יש במחשב בערך 10 סרטים ברגע שאני נכנס לתיקיה שלהם וינדוס נותן לי שגיאה ומפיל לי את האקספולר כרגע אני לי שום מקודד במחשב מה שמוזר זה שאני מוחק את הפינקל סטודיו 9 זה לא קורה לי יש למישהוא מוסג מה אני אמור לעשות ? יש את הדוח שגיעות אבל בצייר הוא נותן לי את הקובץ יותר מידיי גדול כך שאני לא יכול לעלות אותו אשמח ללמוד אם יש דרך אחרת לשלוח לכם קובץ מצורף התקנתי את המקודד הזהhttp://www.free-codecs.com/download_soft.php?d=1226&s=95 אבל עדין אם אני מתקין את סדודיו 9 של פינקל הוא מפיל לי את האקספוללר ועושה דוח שגיאות יש למישהו רעיון מה יכול להיות חייב לציין שלפני הפרמוט שעשיתי זה עבד יחד

• 0 תגובות
    • 882 צפיות
  5. Started by avi2014,

בזמן האחרון הסימניות בדפדפן כל הזמן נעלמות לי..אני שומר אותם מחדש ובפתיחה של המחשב מחדש הם שוב נעלמות.. היום זה הגיע למצב שאני אפילו לא יכו לשמור תסימניות.. יש פיתרון?

• 0 תגובות
    • 600 צפיות
  6. Started by boludo,

שלום לכולם אני מחפש קטעי וידאו של 3d לשימוש ב AVID, קבצי מאט או 3D בעלי רקע מופרד ל KEY חינם כמובן תודה

• 0 תגובות
    • 631 צפיות
  7. Started by payback,

סימנתי את האפשרות הזו: (Index and search my documents and viewed web pages from across all my computers.) עכשיו, איך בפועל מתבצעת הכניסה (לא ראיתי אפשרות ל-Login) ? ??? תודה.

• 0 תגובות
    • 500 צפיות
  8. Started by Green,

שלום יש לי מחשב נייד של LG מדגם LW60 אני לא מצליח להתקין את כרטיס הקול בכל דרך שניסית אולי מישהו כבר ניתקל בבעיה הזו ויודע מה לעשות במחשב הזה או דומים אם צריך עוד פרטים תגידו תודה

• 5 תגובות
    • 689 צפיות
  9. Started by Dvich,

יש לי כמה קבצי וידאו (הUnplugged של Nirvana אם זה מעניין מישהו) שעל מנת לצפות בהם צריך לצרוב אותם בDVD (וגם אם לא, אני רוצה אותם על DVD), איך אני צורב אותם בנרו? מצורפת תמונה שלהם. תודה.

10. Started by MATOK,

כל פעם שאני מפעיל את winamp אני מקבל את ההודעה הזו: http://pics.sendit.co.il/upservh/ecab08ae68.bmp איך אני מתפטר מהדבר הזה? ניסיתי לסמן וי ושלא יודיע לי עוד הפעם אבל לא עוזר.

• 3 תגובות
    • 522 צפיות
  11. Started by nirh216,

מישהו יכול לעזור לי למצוא תוכנה שעושה את מה שהתוכנה UICE עושה...אבל במקום חיבור סריאלי אני רוצה שהיא תעבוד על חיבור של USB... ואני מדגיש: U-S-B..... תודה לכל מי שעוזר

• 0 תגובות
    • 492 צפיות
  12. לאחר כשלונות מוחצים (כמעט) של בניית המקלט מהאתר... החלטתי לקנות את הדבר האמיתי...אז קניתי מקלט אינפרא של STlab - Sigmatel U-243... אני רוצה שהתוכנה U-ice תזהה אותו אבל אני לא יודע איך...מישהו יכול לעזור בנושא?!?! בבקשה זה מזה דחוף לי...או לחלופין שיתן לי איזשהי תוכנה אחרת שעובדת עם זה... תודה רבה לכל מי שקורא, נכנס, מתעניין ומנסה לעזור!!!

• 5 תגובות
    • 813 צפיות
  13. Started by yotam360,

איזה תוכנה יש להסרטת המסך (כלומר שמסריט את כל מה שקורה במסך)?

• 4 תגובות
    • 853 צפיות
  14. Started by yotam360,

שמעתי על התוכנה הזאת ומעניין אותי לדעת מה היא עושה??

• 2 תגובות
    • 952 צפיות
  15. השאלה בכותרת....

• 3 תגובות
    • 667 צפיות
  16. Started by shirNoshe,

מדוע אין לי קריאה של טפ' ה-HD(מפרט רשום).ומדוע אין התאמה בין הטפ' של התוכנות? שאלה נוספת-האם ל-EASYTUNE5 של GB ניתן לבוסיף מלבד את טפ' המעבד גם טפ' נוספות? תודה.

• 0 תגובות
    • 489 צפיות
  17. שלום. אני משתמש ב4 תוכנות לבדיקת ספייוור ואדדוור spybot search and destroy spy sweeper ad aware spydoctor. אני משתמש גם באנטי וירוס קספרסקי אבל זה לא קשור כרגע עכשיו אני פשוט לא מבין איך יכול להיות שאני מריץ אותן אחת אחרי השנייה ותמיד, כל אחת מוצאות עוד משו שהקודמת לא מצאה. איך זה יכול להיות ? ואיך אפשר לפתור את זה. תודה.

• 1 תגובה
    • 474 צפיות
  18. Started by jambo7,

יש לי סיפריה של מעל 1300 קבצים קטנים אני משתמש בערך ב 200 קבצים 1 אני זקוק לתוכנה שאתן לה רשימת קבצים [ עם שמות שונים אבל עם אותה סיומת ] התוכנה תאתר לי את הקבצים שברשימה ואז אני אמחק את המיותרים 2 דבר שני שאני צריך זה לעשות השוואה בין 2 ספריות ולראות אם יש קובץ שמופיע פעמים

• 4 תגובות
    • 657 צפיות
  19. שמורידה אותם, אבל בגלל שהקישורים הם בעברית הוא משתגע ומקבל את זה בתור סימני שאלה?? במקרה הזה הקישור הוא בצורת MMS :'(

• 2 תגובות
    • 454 צפיות
  20. הייתי אצל דודה שלי כדי להתקין לה כמה דברים על המחשב ולסדר לה אותו באותו זמן. נתקלתי שם בבעיה באקספלורר שהוא מסרב למחוק כל מיני קבצים של אתרים עם ססמאות שלי שמוזנות באותם אתרים. ניסיתי לנקות דרך כלים, אפשרויות אינטרנט (כל מה שיש שם) אך זה לא עזר. אותם קבצים עדיין נשארים בשורת הכתובת של האקספלורר. ניסיתי גם דרך spysweeper אך הוא לא גילה שום מזיק או תוכנת ריגול.. יש הצעות?

• 11 תגובות
    • 808 צפיות
  21. Started by golansa,

שלום לכולם אני מקווה שאני בפורום המתאים בחודש האחרון מתרחשת אצלי תופעה מוזרה - כל תוכנת צפייה בDVD החל ב POWER DVD , WINDVD וכלה ב MV2PLAYER כולם נתקעות במשך למעלה מ- 5 דקות עד שהן מואילות בטובן להכנס לסרט. ומשעשו זאת כולן ללא יוצא מן הכלל פועלות ללא דופי בכל סוגי הפונקציות - מה קורה ? ניסיתי להוריד ולהתקין חבילות מקודדים שונות במחשבה שזו הבעיה, והאחרונה שבהן K- LIGHT MEGA KODEC שמלאה כל טוב אך הבעיה לא נפתרה מה אתם אומרים ? * דרך אגב כונן ה DVD שלי הינו NEC ND- 4550A המצויין שעבד יפה מאוד במשך שלושה חודשים עד כה

• 5 תגובות
    • 531 צפיות
  22. בעיה בDAP לא רוצה להוריד... אם זה מוריד זה רק קובת קטן של איזה 2 KB מה עושים? זה עושה לי בחלון הורדה צבע אדום(לא בחלון הראשי אלא רק בחלון של ההורדה עצמה) שבדרך כלל זה עושה אור ירוק... מה עושים? זה ממש מעצבן וזה עם כל ההורדות ככה. תודה מראש. .swg

• 3 תגובות
    • 551 צפיות
  23. Started by blork1,

http://mygoldstar.ios.st/Front/Tools/homepage.asp כנסו לאתר הזה בהתחלה יש לוגו מאוד יפה אתם יכולים להגיד לי דרך איזה תוכנה עשו את הלוגו?

• 2 תגובות
    • 700 צפיות
  24. Started by Guarding angel,

היי לפני חצי שנה זנחתי את האנטיוירוס ANTIVIR לטובת EZ ETRUST עכשיו מכיוון שANTIVIR שינו את התוכנה שלהם כליל אני ניסיתי להתקין אותה מחדש... אך... המחשב מסרב לעלות כמו שצריך ונתקע,ואגב לא מחקתי את האנטיוירוס EZ הקודם מה כדאי לעשות? ואיך מבטלים את הצורך בסיסמת כניסה בWINXP?

25. אני רוצה לדעת אם איפשר ליבא קיבצי PSD לפלאש אם כן איך? ואם לא איך ניתן לשמור על איכות של תמונות של נעשות בפלאש נגיד בתוכנת הפוטושופ?

• 9 תגובות
    • 1.2k צפיות

דיונים חדשים בפורומים