עבור לתוכן
View in the app

A better way to browse. Learn more.

HWzone

A full-screen app on your home screen with push notifications, badges and more.

To install this app on iOS and iPadOS
  1. Tap the Share icon in Safari
  2. Scroll the menu and tap Add to Home Screen.
  3. Tap Add in the top-right corner.
To install this app on Android
  1. Tap the 3-dot menu (⋮) in the top-right corner of the browser.
  2. Tap Add to Home screen or Install app.
  3. Confirm by tapping Install.

תוכנה

נתקלתם בבעיה עם תוכנה מסויימת? אתם מחפשים דרייברים כלשהם? זה המקום לדון בכל דבר הקשור לתוכנה.

1. איך אני מתרגם שוב עמוד אינטרנט שלם בגוגל כרום? היה לי את האופציה הזאת בהתחלה,אבל ביקשתי שלא ישאל אותי את זה יותר. איך עכשיו אני חוזר לאופציה הזאת שוב? תודה מראש!

• 1 תגובה
    • 947 צפיות
  2. Started by FuzzyNapkin,

כמובן שלא שמעתם את השם הזה מזמן...ICQ. אני מחפש תוכנה שיכולה להעביר את קבצי ההיסטוריה (bdf) - של תוכנת icq 2003b לקובץ html \text \ xml או כל פורמט אחר שניתן לקרוא. למה? כי מעולם לא כתבתי יומן וממש מעניין אותי מה קבור שם בקבצי ההיסטוריה. אחרי חיפושים אינסופיים...די נואשתי. התוכנה הטובה ביותר לכך היא ללא ספק Belkasoft ICQ Analyzer. תוכנה קטנה וישנה מאוד שעושה את העבודה מעולה, אך מוציאה רק עשר הודעות לאיש קשר בגרסת הדמו. כדי לשדרג לגרסה המלאה צריך סריאל שעולה לא פחות מחמישים דולר. גם אימיילים לחברה לא עזרו לי להשיג הנחה. אודה לכם אם תוכלו לעזור....האם אתם מכירים תוכנה אחרת?

• 1 תגובה
    • 877 צפיות
  3. באיזה קטגוריה ב EVEREST אני יכול למצוא איזה סוג של ספק כוח יש לי ?

• 1 תגובה
    • 757 צפיות
  4. כאשר אני מנסה להפעיל קובץ וידאו בגלישה דרך הכרום אני מקבל הודעה (מצורפת תמונה) שיש צורך ב...(אני מניח שמדובר בתוסף שצריך להתקין. האם אכן מדובר בתוסף שחסר ואם כן איזה תוסף חסר?

• 1 תגובה
    • 1k צפיות
  5. Started by אחד שיודע,

לפני מספר ימים שידרגתי את האופיס 2010 שלי ל - 2013 החדש. לצערי ראיתי שמיקרוסופט שינו את הנראות של הממשק. אני ממש לא אוהב את הצורה החדשה, מישהו יודע איך לשנות את זה שיראה דומה יותר ל-2010 ? ראיתי בהגדרות אפשרות לבחירת צבעים, אבל זה עדיין לא מספיק. וגם, יש עוד כאלה שחושבים כמוני שהעיצוב של הממשק פחות יפה מה-2010 ?

• 1 תגובה
    • 735 צפיות
  6. Started by titun92,

שלום רב יש לי פרוייקט לסרטוט סקיצות של דירות כמו כאן איך נקראת התוכנה או משהו בסגנון תודה מראש. http://cafe.themarker.com/media/t/159/612/9/file_0_big.jpg

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  7. Started by shlomoreuven,

האם קיימת תוכנה / אופציה לנגן מדיה של יוטיוב דרך המחשב בלבד? (ללא פתיחת דפדפן)

• 1 תגובה
    • 881 צפיות
  8. Started by One Man Army,

היי חבר'ה, אני לא בטוח שזה הפורום המתאים לכך אך בכל זאת אנסה. האם יש איזשהי דרך לשמור ספר מגוגל books במחשב? תודה מראש

• 1 תגובה
    • 766 צפיות
  9. היי לכולם ותודה מראש לעוזרים... משום מה ה-outlooke בעבודה לא שומר לי שמות של אנשי קשר שנשלח להם כבר מייל..מה עושים? גרסת האופיס היא 2010

• 1 תגובה
    • 976 צפיות
  10. שלום. חשבתי ללמוד את מסלול ה-VFX ב-AIC http://www.ani-mator.com אבל הבנתי שאין ממש עבודה ב-VFX בארץ, ככה שאני לא יודע אם ישתלם לי ללמוד את זה. לכן חשבתי לפנות לתחום אחר בגרפיקה, אבל אני לא יודע איזה. חשבתי ללמוד את תוכנות הגרפיקה הפופולריות - פוטושופ, אילוסטרייטור, פלאש - אבל לאיזה תחום בגרפיקה זה שייך?

11. שלום, מבקש עזרה בחיפוש תוכנה לנעילת מחשב בזמנים מסויימים לוינדוס xp לדוגמא: אפשרות לקבוע שהיום בתאריך X בשעה X המחשב ינעל בעצמו. אין לי בעיה שהתוכנה תהיה בתשלום העיקר שתעשה את העבודה תודה מראש אליאור

• 1 תגובה
    • 814 צפיות
  12. Started by BeBest,

שלום, לאחרונה נתקלתי בשם "חם" חדש - Driver Fusion. עושה רושם של תוכנה טובה, אבל היא לא באמת מוחקת משהו בגרסה החינמית אלא מבקשת לרכוש רישיון פרימיום (30$ - כבר עדיף לפרמט ולעבור לWindows 8). בכל אופן, באיזו תוכנה אתם משתמשים לניהול הדרייברים שלכם? האם בכלל כדאי להתעסק עם תוכנות כאלה? (יותר נזק מתועלת) בעיקרון אני רק רוצה להסיר את הדרייברים של Nvidia בצורה מלאה (היה לי כרטיס מסך של Nvidia והחלפתי בAMD) ביצעתי הסרה דרך לוח הבקרה אבל מידי פעם יש כמה גליצ'ים בתצוגה.. תודה

• 1 תגובה
    • 665 צפיות
  13. ברשותי טלוויזה המחוברת למחשב. הבעיה היא כאשר אני צופה בתכנים שעל המחשב בטלוויזה ( דרך הhdmi). בשביל שהסאונד יעבור מהרמקולים של המחשב לרמקולים של הטלוויזיה אני צריך להיכנס להגדרות של כרטיס הקול ולשנות ידנית את הsource לרמקולים של הטלוויזיה. פעולה מייגעת ביותר כאשר נעשית מספר פעמים ביום:confused: האם אין דרך קלה יותר להחלפה בין מקורות הסאונד השונים? אולי תוכנה כלשהי או הגדרה בווינדוס? בינתיים הגדרתי מקש מאקרו במקלדת שיוביל אותי ישירות להגדרות של הכרטיס קול, אך משם עדיין יש לי עוד שלושה קליקים כדי לשנות את ההגדרה.

• 1 תגובה
    • 2.1k צפיות
  14. שלום לכולם אני מנסה להעלות כתוביות בעברית בBSPLAYER והתוכנה מפעילה לי אותם בגיבריש או בריבועים נכנסתי למאפייני כתובויות וראיתי שהסקריפט על עברית וניסיתי לשנות את הפונט לדיויד מרים וכ"ו אבל זה לא עוזר. אפילו הסרתי את התוכנה והתקנתי שוב אבל עדיין כתוביות בגיבריש. עזרה מישהו?

• 1 תגובה
    • 1.2k צפיות
  15. Started by Nir Ben Aharon,

אני רוצה לפתוח את ההיסטוריה של ההודעות של ה-icq שלי (מלפני כמה שנים), אני כמעט בטוח שזה שמור במחשב כקובץ בסיומת המסתורית qdb . יש לכם מושג איך אפשר לצפות בתוכן של הקובץ הזה?

• 1 תגובה
    • 564 צפיות
  16. זו התקלה: מה חסר? איך לתקן?

• 1 תגובה
    • 1.1k צפיות
  17. Started by Dan Fain,

אהלן, יש לי חדר כושר בשדרות וכרגע אנחנו מנגנים מוזיקה דרך יוטיוב. המתאמנים כל הזמן מתעסקים עם המחשב בזמן שאין אף אחד בקבלה ומחליפים את המוסיקה. בקרוב אני עובר למתחם חדש. בחדר כושר החדש תליתי מערכת קולנוע של 7 רמקולים, ואני מחבר אליו מחשב שיהיה נעול בתוך מחסן כך שאף אחד לא יוכל להתעסק איתו. אני מחפש תוכנה שתאפשר לי לנגן מוסיקה ברציפות (יש לי כ 120 GB מוסיקה) ללא הפסקה. יש משהו כזה שיאפשר לי לנגן ברציפות בלי תקלות? אני רוצה להתקין על המחשב מערכת הפעלה מבוססת LINUX. תודה

• 1 תגובה
    • 920 צפיות
  18. אהלן. התוכנה אצלי שומרת את הקוד כל פעם שאני מריץ את הפרויקטים שלי, אפילו שיש שגיאות. איך אני מבטל את השמירה האוטומטית הזאת בVisual Studio 2010?

• 1 תגובה
    • 1.7k צפיות
  19. Started by resonator,

אני בתהליכי רכישת לפטופ ויש שאלה שמסקרנת אותי אני יודע שבמידה ואני רוצה לפרמט את הלפטופ אז יש אופצייה של ריקברי מובנית במערכת. אך מה קורה במידה והארד דיסק הלך?במידה והחלפתי את ההארד דיסק איך אני מנצל שוב את הרישיון החוקי שיש לי?

• 1 תגובה
    • 596 צפיות
  20. אני רוצה לעקוב אחר של שינוי שמתרחש באחד מהפורומים שאני מנוי להם. מטבע הדברים, לפורום יש סיסמא, כך שהתוכנה צריכה לכסות גם את זה. חשוב שתהיה אפשרות שליחת התראה במייל על כל שינוי. כלומר, שאקבל מייל על כל שינוי. תודה!

• 1 תגובה
    • 575 צפיות
  21. בס"ד במהלך התקנת תוכנת 2020 לעיצוב מטבחים נפתח החלון עם הכיתוב הנ"ל יש לציין כי לשם הבדיקה התקנתי את התוכנה בשני מחשבים לבדיקה אחד נייח ונייד וזה עובד אשמח לעזרה בנושא

• 1 תגובה
    • 542 צפיות
  22. לאחרונה המחשב שלי קופא במהלך עבודה ודורש איתחול אגרסיבי. הרצתי test של hiren boot וקיבלתי את התוצאות הבאות. מישהו יכול לומר לי מה בדיוק הבעיה וכיצד ניתן לפתור זאת? מצ"ב תמונה

• 1 תגובה
    • 511 צפיות
  23. מותקן לי במחשב windows 8 pro עם bitlocker מופעל ללא TPM . יצרתי IMAGE דרך מכונה וירטואלית virtual box של windows xp 32bit. יש אפשרות לעלות את האימג' כמערכת הפעלה ללא שינוי ה BOOT? יש לי במחשב דיסק קשיח נוסף שהוא לא מוצפן. תודה.

• 1 תגובה
    • 590 צפיות
  24. Started by RAZIEL98,

שלום רציתי לדעת איפה אפשר להשיג סיריאל עובד לתוכנהכי כל הסיריאלים שמצאתי לא עבדו ,אם יש תוכנה חינמית אחרת שעושה אותו דבר אשמח לדעתמההשם שלה תודה לעוזרים

• 1 תגובה
    • 808 צפיות

דיונים חדשים בפורומים

Configure browser push notifications

Chrome (Android)
  1. Tap the lock icon next to the address bar.
  2. Tap Permissions → Notifications.
  3. Adjust your preference.
Chrome (Desktop)
  1. Click the padlock icon in the address bar.
  2. Select Site settings.
  3. Find Notifications and adjust your preference.